Ευχαριστω για την συμπαρασταση. Απλα περιμενω την στγμη που θα με παρει ο γιατρος να μου πει "ολα καλα πηγαν, ελα να την παρεις". Το ξερω οτι ειναι ρουτινας αλλα οταν προκειτε για το δικο σου ειναι αλλιως.. Ηθελα να περιμενω στο κτηνιατριο αλλα δεν με αφησε ο γιατρος Το καλο ειναι οτι ειναι ακριβως απεναντι απο το σπιτι μου.Μην καθεσαι και αγχώνεσαι χωρις λογο. Μια χαρά θα πάνε ολα και σύντομα θα συνεχισει η κουκλα να χτιζει σώμα!!
Κρειτ δεν εχουμε αλλα εχει το κρεβατακι της διπλα απο το δικο μας. Γενικα θελει να ειναι κοντα μου αλλιως κλαιει και φοβαται. Της εχω κουβερτουλες κλπ αλλα γενικα φαινεται οτι θελει να περπατησει κλπ.Αν εχεις κρειτ και το χρησιμοποιειτε γενικοτερα τοτε βαλτην να ηρεμησει. Αν οχι μια γωνια ζεστη κοντα σε θερμανση με μια κουβερτα θα ηταν καλο. Που κοιμαται συνηθως? Γενικοτερα την βλεπεις να θελει να αποτραβηχτει καπου?
Ολα καλα θα πανε, περαστικα της!
Ευχαριστω πολυ για τις ευχες.Σιδερένια η κουκλάρα σας!
Παρακολουθώ στενά το θέμα γιατί και εμείς μετράμε μέρες.
Περίπου ενάμιση μήνα ακόμη. Τελευταίο οίστρο η Δάφνη είχε-ξεκίνησε 23 Ιανουαρίου.
Αυτό με την αλλαγή της τροφής μου άρεσε και μάλλον θα το κάνω και εγώ. Θα πρέπει να βρω μια πιο light ή δεν έχει σημασία;
Οχι νταξει. Δεν γινεται να εισαι και τελειως ξερος ασχετος αν κανει ή οχι. Σκεψου κι ολας οτι ποναει, δεν μπορεις να μην του δινεις και καθολου σημασια. Καταλαβαινει γενικα οτι κατι εχει γινει απλα μετα οταν σταματησει να ποναει γινετε παλι το κατσικι που ητανεΤο αν θα αλλαξει η συμπεριφορα μηπως εξαρταται και απο το πως θα συμπεριφερθει και ο ανθρωπος στο ζωο μετα την στειρωση?Δηλαδη αν δεν του δειξει οτι κατι εγινε?
Αύριο θα είναι πολύ καλύτερα. Από τη νάρκωση μπορεί να κρυώνει και σίγουρα θα πονάει λίγο, αλλά νομίζω είναι πιο ανθεκτικά στον πόνο από εμάς. Ρώτα τον γιατρό για αντιβίωση. Αν και το καλοκαίρι στειρώσαμε το τρίτο μας σκυλάκι, δεν θυμάμαι σίγουρα . Ο Χοσέ έκανε πρόσφατα εγχείριση για σπασμένο πόδι και την πρώτη μέρα ήταν χάλια, μαστουρωμένος και κρύωνε. Τον πιάνει τρέμουλο από τη νάρκωση.Οχι νταξει. Δεν γινεται να εισαι και τελειως ξερος ασχετος αν κανει ή οχι. Σκεψου κι ολας οτι ποναει, δεν μπορεις να μην του δινεις και καθολου σημασια. Καταλαβαινει γενικα οτι κατι εχει γινει απλα μετα οταν σταματησει να ποναει γινετε παλι το κατσικι που ητανε
Πηρα τον γιατρο τηλεφωνο πριν και μου ειπε οτι της εχει κανει αντιβιωση με ενεση και θα κρατησει για 48 ωρες οποτε δεν χρειαζεται. Και η Ηβη ετρεμε πριν αλλα εχω ανοιχτο το aircodition και την σκεπαζω που και που με την κουβερτουλα της αν και δεν θελει πολυ γιατι μετα απο λιγο θελει να την βγαλει.Αύριο θα είναι πολύ καλύτερα. Από τη νάρκωση μπορεί να κρυώνει και σίγουρα θα πονάει λίγο, αλλά νομίζω είναι πιο ανθεκτικά στον πόνο από εμάς. Ρώτα τον γιατρό για αντιβίωση. Αν και το καλοκαίρι στειρώσαμε το τρίτο μας σκυλάκι, δεν θυμάμαι σίγουρα . Ο Χοσέ έκανε πρόσφατα εγχείριση για σπασμένο πόδι και την πρώτη μέρα ήταν χάλια, μαστουρωμένος και κρύωνε. Τον πιάνει τρέμουλο από τη νάρκωση.
Θα δεις ότι σε 1-2 μέρες θα είναι μια χαρά. Είναι κούκλα (δεν είχα δει φωτό)!! Να τη χαίρεσαι!
Σε καταλαβαίνω, μέχρι να με πάρει ο γιατρός πέρσι που χειρουργήθηκε ο μούργος να μου πει ότι ξύπνησε κόντεψα να φάω το τηλέφωνο. Όταν πήγαμε να τον πάρουμε βογγούσε μέχρι που μας είδε και του περάσαν όλα του σκατιάρη! Το κορίτσι σου αύριο θα είναι περδίκι σχεδόν, πρόσεχε την όταν αρχίζει τα χοροπηδηχτά!Ευχαριστω για την συμπαρασταση. Απλα περιμενω την στγμη που θα με παρει ο γιατρος να μου πει "ολα καλα πηγαν, ελα να την παρεις". Το ξερω οτι ειναι ρουτινας αλλα οταν προκειτε για το δικο σου ειναι αλλιως.. Ηθελα να περιμενω στο κτηνιατριο αλλα δεν με αφησε ο γιατρος Το καλο ειναι οτι ειναι ακριβως απεναντι απο το σπιτι μου.