Ρε παιδιά δεν εννοούσε ο άνθρωπος να γίνουν πειραματόζωα τα σκυλιά μας! Εννοούσε δεν θα δούμε στην πράξη την μείωση της ασθένειας αυτής γιατί ο κόσμος δεν εμβολιάζει για καλαζάρ..ώρες ώρες μετανοιώνω που γράφω κάτι με τέτοια παρανόηση που πέφτει...
Εγώ ξέρω πως ο τομέας σκύλος είναι απίστευτα κερδοφόρος για τις φαρμακευτικές εταιρίες και ακόμα δεν υπάρχει ΕΟΦ που να ελέγχει τα φάρμακα με την λειτουργικότητα που ελέγχεται των ανθρώπων και αυτό γιατί υπάρχει η μοναδικότητα των φυλών αλλά και ο περιορισμένος αριθμός δοκιμής των ίδιων των ζώων..
Με τις υπεύθυνες αναφορές των ίδιων των κτηνιάτρων δημιουργείτε και η ουσιαστική εικόνα για το εκάστοτε φάρμακο.., οπότε προσωπικά θα αναμένω..
Να σου πω και κατι για να ξερεις μια και δουλευω σε φαρμακοβιομηχανια το χρημα δεν ειναι στο pet ( COMPANION ANIMAL) αλλά στο Livestock ζωα παραγωγής και εκεί πεφτει μεγαλη ερευνα και πολύ χρήμα αλλά και ελεγχοι μια και τα ζωα αυτά προορίζονται για το φαγητό μαςΜπορεί ο όρος πειραματόζωα να ακούγεται υπερβολή όμως στην ουσία κάτα κάποιο τρόπο δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.., την προσωπική μου στάση άλλωστε την είχα αιτιολογήσει κάποιες σελίδες πίσω αυτού του θέματος.
Προφανώς..άλλο να σου βγάζει οδοντόβουρτσα για τον σκύλο..και άλλο να σου βγάζει μαζικούς εμβολιασμούς αγελάδων, αρνιών κλπ που προορίζονται για τον άνθρωπο..., ασύγκριτο μεταξύ των δύο θα έλεγα..Να σου πω και κατι για να ξερεις μια και δουλευω σε φαρμακοβιομηχανια το χρημα δεν ειναι στο pet ( COMPANION ANIMAL) αλλά στο Livestock ζωα παραγωγής και εκεί πεφτει μεγαλη ερευνα και πολύ χρήμα αλλά και ελεγχοι μια και τα ζωα αυτά προορίζονται για το φαγητό μας
φίλε kango1...Μπορεί ο όρος πειραματόζωα να ακούγεται υπερβολή όμως στην ουσία κάτα κάποιο τρόπο δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.., την προσωπική μου στάση άλλωστε την είχα αιτιολογήσει κάποιες σελίδες πίσω αυτού του θέματος.
Βρε συζήτηση κάνουμε και ανταλάζουμε απόψεις, απλά αν ή όλη ιστορία είναι για ένα 6 μηνό είναι στην καλύτερη γελίο, στην Πορτογαλία έχει που κυκλοφορεί περίπου ένα 7μηνό-8μηνο και στην Γαλλία ποίο μπροστά από εμάς.μα τοσα χρονια κανουμε υπομονη, λιγους μηνες ακομα δε μπορουμε να περιμενουμε??
το ιδιο μου πε σημερα και μια κοπελα στη σχολη μου οτι της ειπε ο δικος της
πάντως εγώ δεν εντοπίζω συμφέρον πίσω από τον σκεπτικισμό ή την άρνηση.Θα με ενδιέφερε πραγματικά να συζητήσω με κάποιους κτηνίατρους που είναι αντίθετοι με τον συγκεκριμένο εμβολιασμό, να ακούσω τα επιχειρήματά τους!
Μου κάνουν πολύ εντύπωση κάποια πράγματα που μου μεταφέρονται ανά καιρούς από γνωστούς μου σκυλοιδιοκτήτες!
Δεν έχεις καταλάβει..κανείς δεν λέει όχι να μην το κάνεις.., λέει απλά όχι.. δεν θα το κάνω.., έχει διαφορά..Το πρόβλημα με όσους λέτε όχι είναι ότι δεν αιτιολογίτε γιατί να μην το κάνουμε,
Περισσότερο με την τρομερή διαίσθηση του Έλληνα μου φένεται πάρα κάτι χειροπιαστό.
Και ας αφήσουμε το εμβόλιο του ιού της γρίπης γιατί είναι κάτι εντελώς δαιφορετικό.