...οσα και να πεις θα τα διαβασω ολα,να εισαι σιγουρη!Αλλωστε στην εκμαθηση ειμαι και θα ειμαι.Ποτέ δεν τα ξερουμε ολα.Και η ανταλλαγη εμπειριων και αποψεων,ειδικα εφοσον εχεις και σκυλο ιδιας οικογενειας ποτέ δεν ειναι ασκοπη και βαρετη.Οπότε γιααα λεγε οοοοοοοοοοοοοοοσα θελεις.Μονο να με πειραξει δεν προκειται χεχε!τι να σου λέω... ή μάλλον ξέρεις....να σου ζήσει, είναι πανέμορφος
Βλεπω παντως πολλα κοινα αναμεσα σε κατοχους ΕΠ....χαχαχα...τον κεφάλα μου...
E ακομα στην εκμαθηση ειμαστε.Με το λουρι δεν μπορω να πω οτι εχω θεμα.Τραβαει μεν αλλά προσπαθω να το αντιμετωπιζω συνεχως μιλωντας του...Βεβαια οσο πιο συχνες οι βολτες τοσο καλυτερα.Οταν εχει αρκετο χρονο για να βγει καλη βολτα τοτε τραβαει πιο πολυ...βλεπω το λουρι το εμαθε ε? δε τραβαει καθολου οταν πατε βολτες? γιατι εμενα ακομα δεν το εχει συνηθισει τελειως, αλλα που θα παει!
Κοιτα η αληθεια ειναι οτι προσεχω τη μικρη μην δαγκωσει τον Φοιβο...ειναι λιγο θεμα αυτο αλλά λεω και στον Φοιβο να προσεχει \\/*lingua**lingua*Υπέροχες ! Δεν υπάρχει πιό θλιβερό θέαμα από γονείς που δημιουργούν φοβίες στα παιδιά τους - "μην το αγγίξεις θα σε δαγκώσει",
Κώστα,...Επιτηρουνται ΠΑΝΤΑ για καθε ενδεχομενο...
Γιαννη ακου σχετικα με αυτη την σταση.Εχεις δικιο γιαυτη την αβολη θεση που βρισκεται ο σκυλος.Ομως...εχει γινει αρκετες φορες.Ο σκυλος αντιδρα μονο εαν πας ξαφνικα και στα καλα καθουμενα θελεις να τον βαλεις σε αυτη τη σταση,καπως υποτακτικη.Δειχνει μια δυσφορία!.Εαν το κανει αυτο η μικρη ή οι υπολοιπες μικρες,θα βγει ο σκυλος απο εκει σπρωχνοντας τες με τα ποδια του για να ξεπλεξει και να φυγει.Και παλι,εχω προσεξει επανειλλημενα οτι σε οικεια προσωπα ποτέ δεν εχει εκδηλωσει βιαιη συμεπριφορα.ΠΡΟΣΕΧΩ ΟΜΩΣ και ΘΑ προσεχω!Μεγαλωνει αλλωστε..Ομως οταν η μικρη εχει αρχισει ωρα και παιζει μαζι του,του δινει το χερι της,του μιλαει,τον χαϊδευει και εχει προχωρησει το παιχνιδι και η γνωριμια,τοτε ολος περιεργως( ; )ο σκυλος δεν αντιδρα ποτέ!Καθεται εκει μεχρι η μικρη να σηκωθει μονη της!!!Κώστα,
Ειδικά τη στάση (γλώσσα σώματος) της φωτογραφίας Νο 1 να προσέχεις (λέω εγώ, τώρα) και να επιτηρείς... είναι η πιο "δύσκολη"... αν δεν μάθει το παιδάκι να απομακρύνεται μετά από κάποια δευτερόλεπτα, θυμίζει τη φάση που τα κουτάβια "αλληλοδιορθώνονται"...