Οου, μαι γκοντ!!! Αϊ λαβ ΜΟΥΦ!!!!
Σάρα, αν δεν τον θές τον ΜΟΥΦ έρχομαι ευχαρίστως να στον πάρω για το Ελλαδιστάν.
Οου, μαι γκοντ!!! Αϊ λαβ ΜΟΥΦ!!!!
Λοιπόν, έστειλα τη φωτογραφία σε συνάδελφο Αμερικάνο, που άρα το καπελάκι του απόφοιτου το έχει στην κουλτούρα του, κλπ., και μου είπε μόλις ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια που μου είπες κι εσύ!!!!!:shock:Πεθαίνω για την πρώτη φωτό..."δεν φτάνει που με έχεις ξεπατώσει όλη μέρα, με βάζεις να κάνω και τον καραγκιόζη...(με το καπελάκι)... άσε με ήσυχο επιτέλους μη με πιάσει το γλυκή μου και μας τα πάρουν όλα πίσω (τα πτυχία)..."
Και οι Παβλοβιανές εξελίξεις εδώ πέρα είναι ότι το Μουφ αποφάσισε ότι ο σκοπός της τράπεζας είναι να σου δίνουν μπισκότα!! Αφού βλέπει από μακρυά τράπεζα και αρχίζει να γλύφεται και να του πέφτουνε τα σάλια. Και γαυγίζει κιόλας να κάνουνε γρήγορα με τον κύλινδρο...Ξεπατωμένη από τους γύρους είπα να πάω στην τράπεζα να καταθέσω κάτι τσεκ. Η τράπεζα τώρα είναι αμερικανικού τύπου, με κανονικό υποκατάστημα που μπαίνεις μέσα αλλά ΚΑΙ με drive-in/drive through, πώς ήτανε κάτι παλαιού τύπου τσοντάδικα στην Ελλάδα, κάθε βδομάδα δυο νέα έργα σεξ. Κάθεσαι μέσα στο αυτοκίνητο σαν καλός τεμπέλης, αριστερά σου είναι κάτι σωλήνες και απέξω βγαίνει ένας κύλινδρος. Βάζεις τα δικαιολογητικά σου και τις οδηγίες σου μέσα στον κύλινδρο, πατάς το κουμπί, εκτοξεύεται ο κύλινδρος, περνάει μέσα από τους σωλήνες και καταλήγει στον υπάλληλο που κάθεται μέσα στην τράπεζα, πίσω από αλεξίσφαιρο τζάμι. Για να τον δεις θες κυάλια. Έχει και κάμερες παντού, μικρόφωνα, αμερικάνικα πράματα. Περιμένω να κάνει τα καθέκαστα ο υπάλληλος. Από πίσω μου τώρα να είναι δεμένο το Μουφ. Το οποίο να έχει νευριάσει διότι βαριέται τις στάσεις και απεχθάνεται την αδράνεια. Και να αρχίσει τώρα να κάνει πρώτα α-χα-χα-χα-χα-χα-χα-χα!! Και μετά επειδή τον αγνοούσα να μουφιάζει δυνατά. Μετά να γκρινοκοπάει. Να του λέω τώρα εγώ εναλλάξ "σκάσε, Μουφ!" "κόφτη μαλακία, Μουφ!" "Stop it!"
Ρε σεις, ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ τον είδαν οι υπάλληλοι μέσα από το αλεξίσφαιρο τζάμι, δεν έχω ιδέα. Τον είδανε όμως και το χειρότερο ήτανε ότι τον ακούσανε να μουφιάζει και να κλαψουρίζει. Και αρχίσανε τα "ωωωωωωωω, καλέ τι ωραίο Μουφάκι είναι αυτό!" από το μικρόφωνο και να μας ακούει όλο το πάρκιγκ. Το αποτέλεσμα δε ήτανε ότι όταν εκτοξεύσανε αυτοί τον κύλινδρο με τις ταυτότητές μου και την απόδειξη, είχανε βάλει μέσα και δυο σκυλομπισκοτάκια να τα δώσω, λέει, στο ωραίο Μουφ!:dohh:](*,)](*,)](*,)](*,)](*,)
ΠΩΣ να αδυνατίσει μετά το χαμένο και να διατηρήσει και το χαμένο ενάμισυ κιλό?!=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~=P~