Ανοιξα αυτή τη συζήτηση με αφορμή την εγγραφή νέων μέλων που ασχολούνται με αυτά.
Εχω κάποιες ερωτήσεις.
Πέρνω το ενδεχόμενο λοιπόν. Εχω ένα ΓΠ και θέλω να το εκπαιδεύσω ώστε να μπορεί να συμμετέχει στις εκθέσεις στην ομάδα εργασίας.
1. Πόσος χρόνος εκπαίδευσης περίπου χρειάζετε;
2. Μπορούν όλα τα ΓΠ να γίνουν εργασιακά;
Αν όχι, ποιό ποσοστό;
3. Πρέπει να αποχωριστώ τον σκύλο μου για ένα διάστημα;
4. Κάνει καθ' ολοκληρία ο εκπαιδευτής την εκπαίδευση με τον σκύλο μου και εγώ απλά παρακολουθώ;
Αν γίνεται η προπόνηση μαζί μου τότε στους αγώνες γιατί να μην είμαι εγώ ο κυναγωγός;
Θα μπορέσω ποτέ να γίνω (εγώ ο απλός ιδιοκτήτης) κυναγωγός του σκύλου μου σε αγώνες;
5. Πόσο κοστίζει αυτή η εκπαίδευση από την αρχή ως το τέλος;
(Αν δεν θέλετε να πείτε κόστος, γράψτε κόστος σε γείτωνα χωρα π.χ. Ιταλία, οπότε δεν θα σας φορολογήσουμε επί των κερδών!)
Μπορεί να υπάρχουν και άλλες ερωτήσεις. Αυτές μου έρχονται πρώτες.
Οποιος επιθυμεί μπορεί να απαντήσει.
Εχω κάποιες ερωτήσεις.
Πέρνω το ενδεχόμενο λοιπόν. Εχω ένα ΓΠ και θέλω να το εκπαιδεύσω ώστε να μπορεί να συμμετέχει στις εκθέσεις στην ομάδα εργασίας.
1. Πόσος χρόνος εκπαίδευσης περίπου χρειάζετε;
2. Μπορούν όλα τα ΓΠ να γίνουν εργασιακά;
Αν όχι, ποιό ποσοστό;
3. Πρέπει να αποχωριστώ τον σκύλο μου για ένα διάστημα;
4. Κάνει καθ' ολοκληρία ο εκπαιδευτής την εκπαίδευση με τον σκύλο μου και εγώ απλά παρακολουθώ;
Αν γίνεται η προπόνηση μαζί μου τότε στους αγώνες γιατί να μην είμαι εγώ ο κυναγωγός;
Θα μπορέσω ποτέ να γίνω (εγώ ο απλός ιδιοκτήτης) κυναγωγός του σκύλου μου σε αγώνες;
5. Πόσο κοστίζει αυτή η εκπαίδευση από την αρχή ως το τέλος;
(Αν δεν θέλετε να πείτε κόστος, γράψτε κόστος σε γείτωνα χωρα π.χ. Ιταλία, οπότε δεν θα σας φορολογήσουμε επί των κερδών!)
Μπορεί να υπάρχουν και άλλες ερωτήσεις. Αυτές μου έρχονται πρώτες.
Οποιος επιθυμεί μπορεί να απαντήσει.