Εκθεση ΚΟΕ 16-17/10/2010 CAC & CACIB

etlave

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2009
110
0
livadeia
έκλεισα για διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο euro home στον Μαραθώνα.(40€ με πρωινό και το σκυλί στο δωμάτιο)
Το ξέρει κανείς αυτό το ξενοδοχείο;Εννοώ μην είναι κανά ελεεινό που δεν αξίζει ούτε για 1 ώρα να μείνεις.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
έκλεισα για διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο euro home στον Μαραθώνα.(40€ με πρωινό και το σκυλί στο δωμάτιο)
Το ξέρει κανείς αυτό το ξενοδοχείο;Εννοώ μην είναι κανά ελεεινό που δεν αξίζει ούτε για 1 ώρα να μείνεις.
φοβαμαι μην ειναι μονο για μια ωρα μονο...:p κατσε να το γκουγκλιασουμε...

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Αν και ήδη το έχουμε ξαναπεί, αλλά και το τρελλο-Ζηβουληνο-κατσικάκι θα είναι στην έκθεση και τις 2 ημέρες (πιθανότατα να έχω μαζί μου και τον Λήο στο crate του για να μην τον αφήσω σπίτι μόνο).

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.382
10.552
Athens
Αυτό δεν είναι και ότι πιό δύσκολο!
Τα bullmastiff ξετρελλαίνονται για χάδια και για την ανθρώπινη επαφή και νομίζω ότι σχεδόν όλα θα χαρούν να σας γνωρίσουν!:)
Είπα να μπαλαμουτιάσω τα δικά μας παιδιά - όχι των ξένων και φρίξουν...

johnk
το ξέρεις ότι έχεις 666 μηνύματα? Τα σέβη μου άρχοντα του σκότους...

etlave

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2009
110
0
livadeia
etlave θα κατεβάσεις την κουτάβα σου στην έκθεση;
Και τις 2 μέρες θα είμαστε παρών.
Είναι πλέον 13 μηνών.Το καλοκαίρι στην προηγούμενη ήταν 9.
Πάντως και στου οφιρε και στην διεθνής η amy ήταν Κυρία(με Κ κεφαλαίο).Περιμέναμε να τα χάσει με τόσα σκυλιά και να τα κυνηγάει για παιχνίδι αλλά μια χαρά.Την προπονήσαμε βέβαια όπως κάνουμε και τώρα και στο στήσιμο αλλά και στην κίνηση.Δεν της είναι άγνωστα.
Ακόμα και τα δόντια τα δείχνει άνετα.

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
καλησπερα σε ολους σας! θα ειμαι και εγω στην εκθεση, ως θεατης μονο, την κυριακη. θα ηθελα πολυ να σας γνωρισω (grande, tara, zivago, k.a) και να τα πουμε. λατρεβω τους μολοσσους και ετσι θα ειναι τελειο για μενα να μιλησω με οσους εχουν εναν. αληθεια, επειδη δεν εχω παει αλλη φορα σε εκθεση, μπορω να μαθω ποια μερα θα διαγωνιστουν μολοσσοι (αν υπαρχουν φυσικα)? επισης, τι ωρα θα πρεπει να ειμαι εκει? στις 9? υπαρχει εισητιριο για τους θεατες?

etlave

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2009
110
0
livadeia
Είδα μια πρόβλεψη για το σ/κ και λέει συννεφιά με πιθανότητα βροχής.
Αν βρέχει λέω να πούμε στους διοργανωτές να παρουσιάζει ο κριτής τον σκύλο και εμείς στην τέντα από κάτω να αξιολογούμε!!!:D:D

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.382
10.552
Athens
Μείον μία συμμετοχή. Η Κάρλα μάλλον μας την έκανε τη δουλειά. Πρέπει να ετοιμάζεται για οίστρο γιατί είναι τούμπανο από πίσω. Είμαι σίγουρη ότι το έκανε επίτηδες η σκροφίτσα.

Άρα - αν όντως έτσι είναι - θα κατέβω με το Πιπέρι μόνο.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Tελικά σκυλιά που δε συμμετέχουν, επιτρέπονται στην έκθεση? (Υποθέτω πως ναι, γιατι λέει 8 ευρώ η είσοδος ανα σκύλο.... ας επιβεβαιώσει κάποιος σχετικος....)

Επίσης, θα γίνει κάτι διαφορετικό το Σάββατο απ'οτι την Κυριακή? Βλέπω ότι όλες οι ομάδες παίζουν και τις δύο μέρες (μονο οι κριτές αλλάζουν....). Ας διαφωτίσει κάποιος τους φτωχούς τω πνεύματι οπως την αφεντιά μου.

Δεν είχα σκοπό να΄ρθω, αλλά αμα είναι να κάνει παρθενική εμφάνιση η εξαδέλφη Λώρα (or should I say Golda!), δεν το χάνω, ως ιδρυτικό μέλος του Lora Fan Club.

:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.101
Που λέει παιδί μου 8,00 είσοδο ανά σκύλο;
Είσοδος στον χώρο της έκθεσης των σκύλων που συμμετέχουν, 08:00 το πρωί. Αυτό είδες;

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.382
10.552
Athens
Που λέει παιδί μου 8,00 είσοδο ανά σκύλο;
Είσοδος στον χώρο της έκθεσης των σκύλων που συμμετέχουν, 08:00 το πρωί. Αυτό είδες;
Κοπρίτηηηηηηηη ξύπναααααααααα!

:maria::paja1::maria::paja1::maria::paja1::maria::paja1:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
:D:D:D:D:D:D

Σορυ παιδια!!!! Το'χασα φαίνεται το λίγο που είχα...!!!
Εiδα το 8.00 admittance (που στα αγγλικά σημαίνει εισητήριο!!!!! Να πω τωρα κάτι για τ'αγγλικά του ΚΟΕ ή θα παρεξηγηθεί πάλι ο theogoniakennel οτι του θίξαμε τον όμιλο?:p) και μπερδεύτικα!!!