Εκθεση ΚΟΕ 16-17/10/2010 CAC & CACIB

milou LGD

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2013
386
230
το "Λευκό Ελληνικό Τσοπανόσκυλο" της φωτογραφιας μαρεμο-φερνει αρκετα παντως. το βλεμα του δεν μου θυμιζει ΛΕΤ

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
να σας ρωτησω κατι γινετε να παει καποιος σκυλος που δεν εχει pedigree?(δεν του εχει ερθει ακομα δηλαδη) και παει οποιος θελει?μπορω να παω και εγω πχ?εχει παει καποιος απο εσας?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.109
patra
grdane.blogspot.com
εξαρταται..
ειναι δυο οι περιπτωσεις ..
ειτε ο σκυλος ειναι ελληνικης εκτροφης και δεν σου εχει ερθει το πεντιγκρι
ειτε ειναι ξενης εκτροφης και δεν σου εχει ερθει το πεντιγκρι..
αν ειναι ελληνικης εκτροφης...
μιλας με τον εκτροφεα σου και συμετεχει συμπληρωνοντας στην αιτηση υπο εκδοση..
αν ειναι ξενης εκτροφης προφανως δεν εχει βγει ακομα το εξπορτ και το περιμενεις...
ετσι δεν μπορει να δηλωθει....

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
να σας ρωτησω κατι γινετε να παει καποιος σκυλος που δεν εχει pedigree?(δεν του εχει ερθει ακομα δηλαδη) και παει οποιος θελει?μπορω να παω και εγω πχ?εχει παει καποιος απο εσας?
Από ποιά χώρα είναι το σκυλάκι;

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
Από ποιά χώρα είναι το σκυλάκι;
δεν λεω για τον δικο μου σκυλο απλα συζηταγαμε με μια κοπελα στο δρομο οταν βγαζαμε βολτα τα σκυλια μας και με ρωτησε..και εγω αναρωτιομουν οποτε ρωτησα εδω GRDANE ευχαριστω

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Και απο το εξωτερικο να ειναι το σκυλι και να μην εχει βγει το πεντιγκρι , μπορει να παιξει σε εκθεση , αρκει να εχεις την βεβαιωση εγγραφης του κουταβιου στο κυνολογικο ομιλο της ξενης χωρας . Αφου το καταθεσεις μαζι με την αιτηση στον κοε , ο κοε στελνει μεηλ εξω για επιβεβαιωση στοιχειων , ετσι τουλαχιστον εγινε στην περιπτωση μου

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι