Εκθεση ΚΟΕ 16-17/10/2010 CAC & CACIB

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
έλα μωρέ
αφού περνάμε ωραία τελικά :)
άσε που γελάμε κιόλας...
για σκέψου να ήταν όλα τυπικά και αυστηρά και να είχαμε και άγχος και άλλα τέτοια
τα έξοδα βέβαια είναι ένα θέμα........

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
έλα μωρέ
αφού περνάμε ωραία τελικά :)
άσε που γελάμε κιόλας...
για σκέψου να ήταν όλα τυπικά και αυστηρά και να είχαμε και άγχος και άλλα τέτοια
τα έξοδα βέβαια είναι ένα θέμα........

Ναι, καλα περναμε- συνανταμε κοσμο με τα ιδια ενδιαφεροντα, κανουμε οραιες συζητησεις και γενικος εχει πλακα!

Θα ερθω αλλη φορα χωρις να δηλοσω σκυλο- το ιδιο καλα θα περασω νομιζω!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.508
Athens
Ναι, καλα περναμε- συνανταμε κοσμο με τα ιδια ενδιαφεροντα, κανουμε οραιες συζητησεις και γενικος εχει πλακα!

Θα ερθω αλλη φορα χωρις να δηλοσω σκυλο- το ιδιο καλα θα περασω νομιζω!
Και πως θα πάρει η Μοναλίζα άλλα 48 πρωταθλήματα? :D :D :D

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
στην δική μου φυλή ο κριτής του Σαββάτου (L.Katalan) έγραψε τόσο γενικόλογες και πανομοιότυπες κρίσεις και για τα 4 σκυλιά που έκρινε που στην θέση τους θα μπορούσε κανείς να βάλει μια οποιαδήποτε σκυλόφατσα και να ισχυριστεί οτι η κρίση γράφτηκε για αυτήν.....:rolleyes:

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Υποτηθεται, οτι φερνουν τουλαχιστον καπιους πιο ειδικους.
Αλλα και εκει παιζονται πολλα-ξερω για ομιλο φυλης που εκανε ειδικη εκθεση με κολλητο κριτη προεδρου ομιλου- που εμενε και εκει στο σπιτι- και πριν απο την εκθεση εκανε μεταβιβαση των σκυλων σε αλλους- για να μην φανει!

Και στον ΚΟΕ φερνουν κατα καιρους καλους κριτες- με τον Habig στην περασμενη εκθεση ημουν πολυ ευχαριστημενη- δηλωσα μονο και μονο, επειδη ηξερα, οτι ξερει την φυλη καλα. Και ετσι θα κανω γενικος στο μελλον.

Πως μαθαινουμε απο πριν, κατα ποσο ο κριτης ξερει την φυλη που εχουμε και θα εκθεσουμε?

Δεν θα ξανασπαταλισω χρημα και χρονο, για να με κρινουν ασχετοι.
Και ουτε δεχομαι να μην με σεβονται κριτες, σαν εκθετης- και να μου γραφουν μια αξιολογηση μιας σειρας του τυπου " needs to develope" στην Puppy Class (που ειναι αυτονοητο για κουταβι). Αυτο αν μη τι αλλο δειχει οτι η βαριεται ο κριτης (ας κατσει σπιτι του τοτε) ή δεν ξερει την φυλη ( και παλι ας κατσει σπιτι του- η για μενα- οφειλει να την εχει μελετησει- αφου ξερουν απο πριν τι θα κρινουν).
Και επειδη δεν ειμαι ουτε εκτροφεας- και δεν προκεται και να γινω ποτε- γιατι να παω σε εκθεση ????????
+10000

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δυστυχώς δεν έχουμε όλοι την άνεση να πηγαίνουμε στο εξωτερικό Ιδίως εμείς με τα μεγαλόσωμα σκυλιά το κόστος είναι απαγορευτικό Για να πας σε μία έκθεση έξω πρέπει να μαζεύεις χρήματα ένα χρόνο
Οπότε αναγκαστικά πηγαίνουμε στις Ελληνικές εκθέσεις , τι να κάνουμε ?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.508
Athens
Δυστυχώς δεν έχουμε όλοι την άνεση να πηγαίνουμε στο εξωτερικό Ιδίως εμείς με τα μεγαλόσωμα σκυλιά το κόστος είναι απαγορευτικό Για να πας σε μία έκθεση έξω πρέπει να μαζεύεις χρήματα ένα χρόνο
Kαλέ ποιος θα πάει εξωτερικό για έκθεση - τρελός θα ναι! Όσον αφορά τους ιδιώτες δεν ξέρω κανέναν!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
ασε που υποπτευομαι οτι στο εξωτερικο θα ειναι ολο οργανωση και σοβαροτητα και καθολου μα καθολου γελιο:D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Εγώ έχω πάει δύο φορές αλλά χρώσταγα μετά της Μιχαλούς!!!!! Αλλά δεν μιλάω μόνο για ιδιώτες, μιλάω και για εκτροφέις Που να βρεθούν τα χρήματα? Υποχρεωτικά λοιπόν, κατεβάινουν μόνο στην Ελλάδα,άντε και σε καμία Βουλγαρία, Σκόπια κλπ που πας και με το αυτοκίνητο
Ακόμα και για Ιταλία, τα εισιτήρια έχουν γίνει πανάκριβα με το πλοίο

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
ασε που υποπτευομαι οτι στο εξωτερικο θα ειναι ολο οργανωση και σοβαροτητα και καθολου μα καθολου γελιο:D
Απο εκθεσεις που εχω δει στην Αγγλια μεσω του διαδικτυου ο κοσμος γελαει και γενικα περναει υπεροχα, ξεροντας οτι κρινετε για τον σκυλο του και μονο , και επισης γνωριζοντας οτι κρινετε απο εμπειρα και ικανα ατομα.
Επισης μην ξεχναμε οτι για τους απλους ιδιωτες ειναι ενα event, για εμας και τους αγαπημενους μας σκυλους ωστε να περασουμε καλα.Μην χανουμε την ουσια στον ανταγωνισμο!

Last edited:

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Καλα γιατι κοστιζει πολλα λεφτα δηλαδη το εξωτερικο?η μονη διαφορα ειναι τα εισητηρια και το ξενοδοχειο,τωρα για Γερμανια κοστιζει ενα εισητηριο 150 ευρω πανε ελα Σ/Κ παρε και τον σκυλο μαζι αλλα 60=210,120 ξενοδοχειο+συμμετοχη 50 ευρω=380+φαγητα καφεδες ταξι,αντε αλλα 100,480 για δυο μερες ολα πληρωμενα ειναι πολλα?ενταξει χρηματα ειναι,αλλα περιουσια δεν ειναι.600 να βγει δεν παμε καθε μερα σε τετοιες εκθεσεις,εγω τωρα να ερθω Αθηνα καυσιμα διοδια,συμμετοχη,κ.τ.λ μπορει να μου βγει πιο ακριβα,υπολογιζω 300 πετρελαιο και διοδια,ξενοδοχειο?συμμετοχη?φαγητα καφεδες?

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
60 Ευρώ το Φίλα για Γερμανία, δηλαδή με 0,50 € το κιλό πήγαιν' έλα?
Και η κλούβα, που ο όγκος της αντιστοιχεί με χονδρικά 120 κιλά? Δηλαδή 0,25 € το κιλό? Με ποια εταιρία ταξιδεύεις?

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Σκυλι που συνοδευεται πληρωνει μονο 30 ευρω να παει,αν παει Καργκο 300ευρω,δεν ζυγιζεται.Αιρ Μπερλιν και Τουι φλαι.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Θα υπαρχουν και αλλες εταιριες που παιρνουν συνοδευομενα σκυλια φθηνα,νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος οτι και η δικες μας οι 2 παιρνουν,νε τουι παντως και αιρ μπερλιν εχω πεταξει με σκυλια,απο Θεσ/νικη

Lila

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2006
326
0
Aθηνα
www.sharpei.gr
Aπο Θεσ/νη ναι.. Αλλά Αθήνα όχι, γιατί το αεροδρόμιο είναι ακριβό για της low cost airlines. Οι περισσότερες εταιρίες όμως είναι με το κιλό και ανάλογα τον προορισμό... πχ Aegean Airlines ειναι 17 ευρώ το κιλό, για Γαλλία και 12 ευρώ το κιλό για Αυστρία... νομίζω 6 ευρώ για Κύπρο... Ισπανία 15 κτλ. Άσε έχω κάνει διατριβή στο θέμα... σε κανένα ταξίδι στο εξωτερικό με τα σκυλιά δεν έχω χαλάσει κάτω από 1500-2000 ευρώ... στην Δανία το καλοκαίρι... 3000.... άστα... ένα άλλο που σου διαφεύγει είναι ότι με σκύλο στο εξωτερικό νοικιάζεις αυτοκίνητο πάντα...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ηλία,μη το συζητάς Πρόπέρσι πλήρωσα 4ΟΟ ευρώ για να πάει ο Keagan Γαλλία μόνο στο πήγαινε και άλλα 4ΟΟ στο έλα
Για να πας ένα ΣΚ σε έκθεση στο εξωτερικό ,με μεγαλόσωμο σκυλί ,θέλεις minimum 15ΟΟ ευρώ, βάλε και τη συμμετοχή, βάλε και το αυτοκίνητο που χρειάζεσαι εκεί, βάλε και τα εισιτήρια ,ξενοδοχείο, φαγητά
Και να σου πω και κάτι άλλο Το σκυλί μου δεν το στέλνω cargo με μία εταιρία της φτήνιας ,δεν το ρισκάρω Εδώ με σοβαρές και μεγάλες εταιρίες και τρέμει η καρδιά μου μη πάθει τίποτα
Και το λέω γιατί την πατήσαμε μία φορά Φτάνει

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Κατερινα μην μου λες να μην συζηταω πραγματα που κανω πολυ τακτικα,τωρα θα παω σε 2 εβδομαδες παλι με κουταβια επανω,το καθε Μποξ με 2 κουταβια 60 ευρω αν ειναι αδερφια επιτρεπεται 2 σε ενα,αν συνοδευεται το σκυλι κοστιζει 30 ευρω ΤΕΛΟΣ.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ναι,αλλά το ρισκάρεις να τα στείλεις με μία τόσο φτηνή εταιρία ? Γιατί είσαι τόσο απόλυτος ρε φίλε ? Εμείς δεν ε΄χουμε πάει εξωτερικό με τα σκυλιά μας ? Και μιλάω για 4Ο κιλά σκυλιά ,βάλε χ 1Ο€ το κιλό και μία τεράστια κλούβα ,πάει μία περιουσία
Και μιλάω από Αθήνα ,εγώ δεν ε΄χω βρει κάτι φθηνότερο

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι