έλα μωρέ
αφού περνάμε ωραία τελικά
άσε που γελάμε κιόλας...
για σκέψου να ήταν όλα τυπικά και αυστηρά και να είχαμε και άγχος και άλλα τέτοια
τα έξοδα βέβαια είναι ένα θέμα........
Και πως θα πάρει η Μοναλίζα άλλα 48 πρωταθλήματα?Ναι, καλα περναμε- συνανταμε κοσμο με τα ιδια ενδιαφεροντα, κανουμε οραιες συζητησεις και γενικος εχει πλακα!
Θα ερθω αλλη φορα χωρις να δηλοσω σκυλο- το ιδιο καλα θα περασω νομιζω!
+10000Υποτηθεται, οτι φερνουν τουλαχιστον καπιους πιο ειδικους.
Αλλα και εκει παιζονται πολλα-ξερω για ομιλο φυλης που εκανε ειδικη εκθεση με κολλητο κριτη προεδρου ομιλου- που εμενε και εκει στο σπιτι- και πριν απο την εκθεση εκανε μεταβιβαση των σκυλων σε αλλους- για να μην φανει!
Και στον ΚΟΕ φερνουν κατα καιρους καλους κριτες- με τον Habig στην περασμενη εκθεση ημουν πολυ ευχαριστημενη- δηλωσα μονο και μονο, επειδη ηξερα, οτι ξερει την φυλη καλα. Και ετσι θα κανω γενικος στο μελλον.
Πως μαθαινουμε απο πριν, κατα ποσο ο κριτης ξερει την φυλη που εχουμε και θα εκθεσουμε?
Δεν θα ξανασπαταλισω χρημα και χρονο, για να με κρινουν ασχετοι.
Και ουτε δεχομαι να μην με σεβονται κριτες, σαν εκθετης- και να μου γραφουν μια αξιολογηση μιας σειρας του τυπου " needs to develope" στην Puppy Class (που ειναι αυτονοητο για κουταβι). Αυτο αν μη τι αλλο δειχει οτι η βαριεται ο κριτης (ας κατσει σπιτι του τοτε) ή δεν ξερει την φυλη ( και παλι ας κατσει σπιτι του- η για μενα- οφειλει να την εχει μελετησει- αφου ξερουν απο πριν τι θα κρινουν).
Και επειδη δεν ειμαι ουτε εκτροφεας- και δεν προκεται και να γινω ποτε- γιατι να παω σε εκθεση ????????
Kαλέ ποιος θα πάει εξωτερικό για έκθεση - τρελός θα ναι! Όσον αφορά τους ιδιώτες δεν ξέρω κανέναν!Δυστυχώς δεν έχουμε όλοι την άνεση να πηγαίνουμε στο εξωτερικό Ιδίως εμείς με τα μεγαλόσωμα σκυλιά το κόστος είναι απαγορευτικό Για να πας σε μία έκθεση έξω πρέπει να μαζεύεις χρήματα ένα χρόνο
Οπότε αναγκαστικά πηγαίνουμε στις Ελληνικές εκθέσεις , τι να κάνουμε ?
ασε που υποπτευομαι οτι στο εξωτερικο θα ειναι ολο οργανωση και σοβαροτητα και καθολου μα καθολου γελιοΔυστυχώς δεν έχουμε όλοι την άνεση να πηγαίνουμε στο εξωτερικό Ιδίως εμείς με τα μεγαλόσωμα σκυλιά το κόστος είναι απαγορευτικό Για να πας σε μία έκθεση έξω πρέπει να μαζεύεις χρήματα ένα χρόνο
Οπότε αναγκαστικά πηγαίνουμε στις Ελληνικές εκθέσεις , τι να κάνουμε ?
Απο εκθεσεις που εχω δει στην Αγγλια μεσω του διαδικτυου ο κοσμος γελαει και γενικα περναει υπεροχα, ξεροντας οτι κρινετε για τον σκυλο του και μονο , και επισης γνωριζοντας οτι κρινετε απο εμπειρα και ικανα ατομα.ασε που υποπτευομαι οτι στο εξωτερικο θα ειναι ολο οργανωση και σοβαροτητα και καθολου μα καθολου γελιο
H Αir Berlin δεν πετάει απο Αθήνα....Σκυλι που συνοδευεται πληρωνει μονο 30 ευρω να παει,αν παει Καργκο 300ευρω,δεν ζυγιζεται.Αιρ Μπερλιν και Τουι φλαι.