απαρχαιωμένο.....καιρός να αλλάξει.Συμφωνα με τους κανονισμούς εκθέσεων δεν επιτρέπεται να υπαρχουν σκύλοι εκτός καταλόγου
Εχεις Αμερικανικο κοκερ? Θα εισαι στην εκθεση το σ/κ?Ημουν παρων σε μια εκθεση οταν ενα μελος του ομιλου ηρθε και με ρωτησε αν εχω βιβλιαριο γιατι ηρθε η Νομαρχια για ελεγχο!
Οταν ακουσε οτι εχω,πηγε στον επομενο να ρωτησει!
Η νομαρχια δεν ηρθε ομως να με ρωτησει
ωραια φιλοζωια βρε! λυσσαμε οταν δεν μας αφηνουν να παιρνουμε τα σκυλια μαζι μας στις καφετερειες κτλ αλλα σε ενα event που αφορα τα σκυλια δεν θελουμε να εχουμε θεατες αλλα σκυλια! μπραβο....ωραιες ιδεες. και αφου τρελενεστε ολοι εδω μεσα οταν το σκυλι δεν μπαινει στο σπιτι ή δεν κοιμαται στο κρεβατι, γιατι δεν κανετε κατι να αλλαξει πλεον αυτη η χαζομαρα? που στο κατω κατω ο ΣΚΥΛΟΣ ειναι ο βασικος τιμωμενος της εκθεσης και οχι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! ελεοςΔε ξέρω τί λένε οι διοργανωτές αλλά σαν εκθέτης δε θέλω σκυλιά που δεν συμμετέχουν στο χώρο της έκθεσης. Ο εκθέτης ξέρει ότι μπορεί να γίνει έλεγχος απο τη νομαρχία, έχει τα βιβλιάρια μαζί, κ.λ.π.
Οι θεατές για ποιό λόγο να φέρετε τα σκυλιά σας μαζί;
τι ειναι αυτο που θα τον κανει να ευχαριστηθει τον σκυλο επισκεπτη?ωραια φιλοζωια βρε! λυσσαμε οταν δεν μας αφηνουν να παιρνουμε τα σκυλια μαζι μας στις καφετερειες κτλ αλλα σε ενα event που αφορα τα σκυλια δεν θελουμε να εχουμε θεατες αλλα σκυλια! μπραβο....ωραιες ιδεες. και αφου τρελενεστε ολοι εδω μεσα οταν το σκυλι δεν μπαινει στο σπιτι ή δεν κοιμαται στο κρεβατι, γιατι δεν κανετε κατι να αλλαξει πλεον αυτη η χαζομαρα? που στο κατω κατω ο ΣΚΥΛΟΣ ειναι ο βασικος τιμωμενος της εκθεσης και οχι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! ελεος
στην Diana που πηγα χωρις σκυλο, γινοταν πατεις με πατω σε παντως...ο ενας πανω στον αλλο και τα εκθεσιακα σκυλια ηταν απολυτα στριμωγμενα....δεν εχω παει στο Μαραθωνα για να ξερω παντως....θα ειναι μαζι με το αφεντικο του..αυτο μου φτανει. οταν παω στην συναυλια ή στην καφετερεια και τον παιρνω μαζι μου, δεν τρεχει. καθεται μαζι μου, βλεπει αλλους ανθρωπους και αλλα σκυλακια. γιατι θα επρεπε να τον αφησω μονο του σπιτι? αν παρουν και αλλοι επισκεπτες τα σκυλακια τους, φυσικα και θα δει και αλλα σκυλακια ( που μερικα απο αυτα τα γνωριζει κιολας). σε καθε event υπαρχει το βασικο μερος οπου ειναι η εκθεση και ολοι ειναι προσεχτικοι και δεν κανουν φασαρια και μετα ειναι μια στιγμη κοινωνικοποιησης σκυλων και ανθρωπων. ή κανω λαθος? και στις ανθρωπινες εκδηλωσεις ετσι γινεται.
κυρίως θα προάγει το αίσθημα της κυνοφιλίας που προφανώς το έχουμε ξεχάσει...
Γιατί να μην πάω σε μια έκθεση και να μην δω σκύλους να παίζουν σε διαμορφωμένους χώρους? να υπάρχουν χώροι όπου εκτός από τα brochures που μοιράζει ο κάθε εκτροφέας να μην μοιράζονται και περί καταφυγίων και φυλλάδια για την επιλογή σκύλων...? να πάω με τον μούργο μου και να ενημερωθώ για 3284924 πράγματα ? live όχι από ένα forum.
Ώρες ώρες νομίζω πως την διάκριση μεταξύ σκύλων εκθεσιακών και μη την έχουμε στο πετσί μας όλοι εμείς πρώτα από ολα και μετά οι υπόλοιποι.
Αν υπάρχει ανικανότητα οργάνωσης να κοιτάξετε να την φτιάξετε....
Αν στις εκθέσεις δεν έχουμε σκύλους που θα πάνε... στα καλλιστεία του ΑΝΤ1?
Αν ενοχλούνται στο στήσιμο, τότε να μην μπαίνουν μέσα στην αίθουσα τα σκυλιά, αλλά στους άλλους χώρους, στα περίπτερα κλπ ποιόν ενοχλούν?Δεν έχω πάει ποτέ σε έκθεση και γι' αυτό δεν έχω προσωπική άποψη.
Πάντως με όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα, ενδεχομένως ο σκύλος-επισκέπτης να αποσυντονίσει τα διαγωνιζόμενα σκυλιά από το "στήσιμο".
Ειδικά αν ο χώρος είναι περιορισμένος, θα ταλαιπωρηθούν όλοι με το στριμωξίδι, νομίζω ότι έχει δίκιο η mareco που το λέει.
Μίλησα το πρωϊ με κάποιον υπεύθυνο στην έκθεση "κατοικίδια εν δράσει" και τον ρώτησα αν μπορώ να πάρω το σκύλο μαζί, μου είπε "όχι, λυπάμαι... αντιλαμβάνεστε τι θα γινόταν εδώ μέσα αν ο καθένας έφερνε το σκύλο του?".
Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτή δεν είναι έκθεση σκύλων, αλλά έκθεση προϊόντων για σκυλιά, groomers κλπ, οπότε υπέθεσα ότι θα μπορούσε να τον πάρω. Παρ' όλα αυτά, ούτε εκεί επιτρέπεται.
Σε ένα σημείο δεν τους αδικώ.