Εκθεση ΚΟΕ 16-17/10/2010 CAC & CACIB

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αυτος ο κανονισμος εκθεσης ειναι μαλλον ελληνικος,τοτε δεν χρειαζονται ουτε οι θεατες ρε παιδια,τι κανει ενας θεατης σε μια εκθεση?τιποτα ενοχλει και τους σκυλους.
Σε οσες εκθεσεις εχω παει στην ευρωπη παντου επιτρεπονται οι σκυλοι σαν επισκεπτες,αυτο μας ελειπε τωρα να απαγορευονταοι οι σκυλοι στην δικη τους εκθεση,αλλα ξεχασα εδω δεν πουλανε λουρια,δεν πουλανε χαλακια,εδω πουλανε σκυλακια μονο στις εκθεσεις,και παρε δωσε οι καρτουλες και τα τηλεφωνα,και τα κουταβια απο το πορτ μπαγκαζ(αυτα τα ειδες μιστερ θεογωνια?3αρι BMW?που πουλαγε κουταβια?)
Απαγορευονται λεει με μπλουζακια εκτροφειου στο ρινγκ,τι να τα κανω τα μπλουζακια ρεεεεεεεεε οταν εχω ολοκληρο Σπριντερ με γκοτζαμ διαφημηση επανω καραμητροι διπλα στο ρινγκ στα 3 μετρα απο το ριγκ(αισθανομαι ασχημα οταν υποτιματε η νοημοσυνη μου)ξερω μονο χολη βγαζω εγω.
Ποια Νομαρχια ειναι αυτη που κανει ελεγχους μικροτσιπ και γιατι?ποιος ο λογος?ο γαμπρος μου τυχαινει να ειναι προισταμενος στο υγειονομικο Δραμας και η Νομιατρος Δραμας κολλητη δικη μου θα παω αυριο να ρωτησω,γιατι βαρεθηκα να ακουω μερικα εδω.

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
Ημουν παρων σε μια εκθεση οταν ενα μελος του ομιλου ηρθε και με ρωτησε αν εχω βιβλιαριο γιατι ηρθε η Νομαρχια για ελεγχο!
Οταν ακουσε οτι εχω,πηγε στον επομενο να ρωτησει!
Η νομαρχια δεν ηρθε ομως να με ρωτησει :p

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ημουν παρων σε μια εκθεση οταν ενα μελος του ομιλου ηρθε και με ρωτησε αν εχω βιβλιαριο γιατι ηρθε η Νομαρχια για ελεγχο!
Οταν ακουσε οτι εχω,πηγε στον επομενο να ρωτησει!
Η νομαρχια δεν ηρθε ομως να με ρωτησει :p
Εχεις Αμερικανικο κοκερ? Θα εισαι στην εκθεση το σ/κ?

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
Ναι εχω Αμερικανικο κοκερ!
Δεν θα ειμαι σε αυτη την εκθεση γιατι θα φυγω με τη μαμα μου(Frenchie-fan) για μια εκθεση στην Γερμανια!
Γενικα δεν χανω εκθεση για εκθεση !Χεχε!Αλλα τωρα ετυχε να πεσει το ιδιο Σαβ/κο!

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
Δε ξέρω τί λένε οι διοργανωτές αλλά σαν εκθέτης δε θέλω σκυλιά που δεν συμμετέχουν στο χώρο της έκθεσης. Ο εκθέτης ξέρει ότι μπορεί να γίνει έλεγχος απο τη νομαρχία, έχει τα βιβλιάρια μαζί, κ.λ.π.

Οι θεατές για ποιό λόγο να φέρετε τα σκυλιά σας μαζί;
ωραια φιλοζωια βρε! λυσσαμε οταν δεν μας αφηνουν να παιρνουμε τα σκυλια μαζι μας στις καφετερειες κτλ αλλα σε ενα event που αφορα τα σκυλια δεν θελουμε να εχουμε θεατες αλλα σκυλια! μπραβο....ωραιες ιδεες. και αφου τρελενεστε ολοι εδω μεσα οταν το σκυλι δεν μπαινει στο σπιτι ή δεν κοιμαται στο κρεβατι, γιατι δεν κανετε κατι να αλλαξει πλεον αυτη η χαζομαρα? που στο κατω κατω ο ΣΚΥΛΟΣ ειναι ο βασικος τιμωμενος της εκθεσης και οχι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! ελεος

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
ωραια φιλοζωια βρε! λυσσαμε οταν δεν μας αφηνουν να παιρνουμε τα σκυλια μαζι μας στις καφετερειες κτλ αλλα σε ενα event που αφορα τα σκυλια δεν θελουμε να εχουμε θεατες αλλα σκυλια! μπραβο....ωραιες ιδεες. και αφου τρελενεστε ολοι εδω μεσα οταν το σκυλι δεν μπαινει στο σπιτι ή δεν κοιμαται στο κρεβατι, γιατι δεν κανετε κατι να αλλαξει πλεον αυτη η χαζομαρα? που στο κατω κατω ο ΣΚΥΛΟΣ ειναι ο βασικος τιμωμενος της εκθεσης και οχι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! ελεος
τι ειναι αυτο που θα τον κανει να ευχαριστηθει τον σκυλο επισκεπτη?
Θα μπορει να τρεξει, να εκτονοθει, να μυρισει αλλα σκυλια, να χαρει τι? να παρακολουθησει τη διαδικασια της κρισης?
Μου εξηγεις? Γιατι κι εγω το σκεφτομαι....

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
θα ειναι μαζι με το αφεντικο του..αυτο μου φτανει. οταν παω στην συναυλια ή στην καφετερεια και τον παιρνω μαζι μου, δεν τρεχει. καθεται μαζι μου, βλεπει αλλους ανθρωπους και αλλα σκυλακια. γιατι θα επρεπε να τον αφησω μονο του σπιτι? αν παρουν και αλλοι επισκεπτες τα σκυλακια τους, φυσικα και θα δει και αλλα σκυλακια ( που μερικα απο αυτα τα γνωριζει κιολας). σε καθε event υπαρχει το βασικο μερος οπου ειναι η εκθεση και ολοι ειναι προσεχτικοι και δεν κανουν φασαρια και μετα ειναι μια στιγμη κοινωνικοποιησης σκυλων και ανθρωπων. ή κανω λαθος? και στις ανθρωπινες εκδηλωσεις ετσι γινεται.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Δεν έχω πάει ποτέ σε έκθεση και γι' αυτό δεν έχω προσωπική άποψη.
Πάντως με όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα, ενδεχομένως ο σκύλος-επισκέπτης να αποσυντονίσει τα διαγωνιζόμενα σκυλιά από το "στήσιμο".
Ειδικά αν ο χώρος είναι περιορισμένος, θα ταλαιπωρηθούν όλοι με το στριμωξίδι, νομίζω ότι έχει δίκιο η mareco που το λέει.

Μίλησα το πρωϊ με κάποιον υπεύθυνο στην έκθεση "κατοικίδια εν δράσει" και τον ρώτησα αν μπορώ να πάρω το σκύλο μαζί, μου είπε "όχι, λυπάμαι... αντιλαμβάνεστε τι θα γινόταν εδώ μέσα αν ο καθένας έφερνε το σκύλο του?".
Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτή δεν είναι έκθεση σκύλων, αλλά έκθεση προϊόντων για σκυλιά, groomers κλπ, οπότε υπέθεσα ότι θα μπορούσε να τον πάρω. Παρ' όλα αυτά, ούτε εκεί επιτρέπεται.
Σε ένα σημείο δεν τους αδικώ.

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta
κυρίως θα προάγει το αίσθημα της κυνοφιλίας που προφανώς το έχουμε ξεχάσει...

Γιατί να μην πάω σε μια έκθεση και να μην δω σκύλους να παίζουν σε διαμορφωμένους χώρους? να υπάρχουν χώροι όπου εκτός από τα brochures που μοιράζει ο κάθε εκτροφέας να μην μοιράζονται και περί καταφυγίων και φυλλάδια για την επιλογή σκύλων...? να πάω με τον μούργο μου και να ενημερωθώ για 3284924 πράγματα ? live όχι από ένα forum.

Ώρες ώρες νομίζω πως την διάκριση μεταξύ σκύλων εκθεσιακών και μη την έχουμε στο πετσί μας όλοι εμείς πρώτα από ολα και μετά οι υπόλοιποι.

Αν υπάρχει ανικανότητα οργάνωσης να κοιτάξετε να την φτιάξετε....

Αν στις εκθέσεις δεν έχουμε σκύλους που θα πάνε... στα καλλιστεία του ΑΝΤ1?

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
θα ειναι μαζι με το αφεντικο του..αυτο μου φτανει. οταν παω στην συναυλια ή στην καφετερεια και τον παιρνω μαζι μου, δεν τρεχει. καθεται μαζι μου, βλεπει αλλους ανθρωπους και αλλα σκυλακια. γιατι θα επρεπε να τον αφησω μονο του σπιτι? αν παρουν και αλλοι επισκεπτες τα σκυλακια τους, φυσικα και θα δει και αλλα σκυλακια ( που μερικα απο αυτα τα γνωριζει κιολας). σε καθε event υπαρχει το βασικο μερος οπου ειναι η εκθεση και ολοι ειναι προσεχτικοι και δεν κανουν φασαρια και μετα ειναι μια στιγμη κοινωνικοποιησης σκυλων και ανθρωπων. ή κανω λαθος? και στις ανθρωπινες εκδηλωσεις ετσι γινεται.
στην Diana που πηγα χωρις σκυλο, γινοταν πατεις με πατω σε παντως...ο ενας πανω στον αλλο και τα εκθεσιακα σκυλια ηταν απολυτα στριμωγμενα....δεν εχω παει στο Μαραθωνα για να ξερω παντως....

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
κυρίως θα προάγει το αίσθημα της κυνοφιλίας που προφανώς το έχουμε ξεχάσει...

Γιατί να μην πάω σε μια έκθεση και να μην δω σκύλους να παίζουν σε διαμορφωμένους χώρους? να υπάρχουν χώροι όπου εκτός από τα brochures που μοιράζει ο κάθε εκτροφέας να μην μοιράζονται και περί καταφυγίων και φυλλάδια για την επιλογή σκύλων...? να πάω με τον μούργο μου και να ενημερωθώ για 3284924 πράγματα ? live όχι από ένα forum.

Ώρες ώρες νομίζω πως την διάκριση μεταξύ σκύλων εκθεσιακών και μη την έχουμε στο πετσί μας όλοι εμείς πρώτα από ολα και μετά οι υπόλοιποι.

Αν υπάρχει ανικανότητα οργάνωσης να κοιτάξετε να την φτιάξετε....

Αν στις εκθέσεις δεν έχουμε σκύλους που θα πάνε... στα καλλιστεία του ΑΝΤ1?

Το πρόβλημα εστιάζεται σ' αυτούς τους διαμορφωμένους χώρους.... πόσο μεγάλοι είναι για να μπορούν να δεχθούν και σκυλιά-επισκέπτες?

silk

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2008
440
3
41
Kinetta
Δεν έχω πάει ποτέ σε έκθεση και γι' αυτό δεν έχω προσωπική άποψη.
Πάντως με όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα, ενδεχομένως ο σκύλος-επισκέπτης να αποσυντονίσει τα διαγωνιζόμενα σκυλιά από το "στήσιμο".
Ειδικά αν ο χώρος είναι περιορισμένος, θα ταλαιπωρηθούν όλοι με το στριμωξίδι, νομίζω ότι έχει δίκιο η mareco που το λέει.

Μίλησα το πρωϊ με κάποιον υπεύθυνο στην έκθεση "κατοικίδια εν δράσει" και τον ρώτησα αν μπορώ να πάρω το σκύλο μαζί, μου είπε "όχι, λυπάμαι... αντιλαμβάνεστε τι θα γινόταν εδώ μέσα αν ο καθένας έφερνε το σκύλο του?".
Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτή δεν είναι έκθεση σκύλων, αλλά έκθεση προϊόντων για σκυλιά, groomers κλπ, οπότε υπέθεσα ότι θα μπορούσε να τον πάρω. Παρ' όλα αυτά, ούτε εκεί επιτρέπεται.
Σε ένα σημείο δεν τους αδικώ.
Αν ενοχλούνται στο στήσιμο, τότε να μην μπαίνουν μέσα στην αίθουσα τα σκυλιά, αλλά στους άλλους χώρους, στα περίπτερα κλπ ποιόν ενοχλούν?

Εδω μέσα έχω διαβάσει ότι μέχρι και γάτα είχε πάει ο άλλος για να στηθεί σωστά ο σκύλος, αλλά τώρα συζητάμε για την "ενόχληση" από άλλους σκύλους...:paja1::paja1::maria:

Αμα δεν είναι αρκετά μεγάλοι να λύσουν αυτό το πρόβλημα...

Αν το σχολείο είναι μακρία από το σπίτι, αλλάζουμε σπίτι, δεν κρατάμε το παιδί αγράμματο.

Last edited: