Εκθεση ΚΟΕ 16-17/10/2010 CAC & CACIB

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.382
10.552
Athens
oftopic δεν είναι μια απάντηση σε μια αναφορα σας
Οσο αφορα το τι hoby θα έχω σας παρακαλώ να μου το αφήσετε στη διακριτική ευχέρεια μου
Το όλο θέμα το ξεκινήσατε διότι είχατε κάποιο πρόβλημα πίστωσης ενός λογαριασμού τον οποίο και πιστωνόυν όλοι οι ερχόμενοι απο το εξωτερικό εκθέτες στον ΚΟΕ, αρα τί σας φτέει ο ΚΟΕ, και φυσικά αυτά σας τα λέω σαν απλό μέλος διότι πλέον δεν είμαι μέλος του ΔΣ και ούτε συνήγορός του.
Ο κύριος -theogoniakennel - γράφει επώνυμως- εσείς πιος είσθε?
Επί του θέματος, δηλαδή στο πρόβλημα της υποβολής συμμετοχής κατέθεσα πολύ συγκεκριμένες και απλούστατες στην υλοποίηση προτάσεις. Εσείς αρνείστε το πρόβλημα δίχως καν να το έχετε δει. Άκρη δεν βγάζουμε λοιπόν - σταματώ εδώ.

Όσον αφορά το θέμα της επωνυμίας, το forum δεν υποχρεώνει κανέναν να δημοσιοποιεί τα στοιχεία του και γι αυτό άλλωστε χρησιμοποιούμε usernames. Αν κάποιος θέλει να τα δημοσιοποιήσει βεβαίως και μπορεί να το κάνει - εγώ δεν βλέπω το λόγο να το κάνω.

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Είναι πολύ δύσκολο να διαβάζουμε 600-800 δημοσιεύσεις καθημερινά ακόμα και αν είμαστε συνεχώς online όλοι.

Κάποια off topic θα "περάσουν" και ίσως μείνουν, κάποιες "παραβάσεις" θα μείνουν απαρατήρητες.

Τα off topic του παρόντος θα σβηστούν τώρα.

Ευχαριστούμε για την επισήμανση!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Θα είμαστε κ εμείς στην έκθεση CAC & CACIB με τη Lora κ τις δύο ημέρες :cool: (ευχαριστούμε θεία TARA που τρέξατε για την αίτησή μας *agapoylas*) κ θα διαγωνιστούμε με το όνομα της εκτροφέας μας.

Για να δούμε "τα πόσα πιάνει"' το λωροκάτσικο εκτός agility-στίβου:p:D:fan:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.101
Μπράβο. Αυτό κι αν είναι ευχάριστο...:) Θα έχετε εννοείται, πολύ ένθερμους υποστηρικτές :)
Δεν παίζει ρόλο που είναι στειρωμένη;

Under

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2009
193
0
Αθήνα
καλη επιτυχία σε όλα τα παιδια και στα σκυλάκια τους,
εμείς θα κατέβουμε τον Νοέμβριο τελικα

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
κι επειδη εργαζεσαι σε τραπεζα πρεπει ο καθε ενας να γνωριζει οτι το 014 αντιστοιχει στην αλφαμπανκ????
εφοσον πρεπει σε ολες τις ιντερνετικες συναλλαγες να συμπληρωσεις απο την μια το ιμπαν και σε αλλο πεδιο να συμπληρωσεις την τραπεζα...
και ποιος κωδικος ειναι της εμπορικης της ewurobank, thw marfin>>> ελεος...
το iban τα περιλαμβανει ολα
περι των λοπων θεματων δικό σας το πρόβλημα

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
μαλον δεν θελεις να καταλαβεις....
αν πας προσωπικα στην τραπεζα με το iban δεν θα εχεις προβλημα στην συναλλαγή σου....
αν όμως προσπαθεις να κάνεις συναλλαγή μέσω διαδικτυου....
χρειαζεσαι να συμπληρωσεις στην σελιδα της τραπεζας εκτος από τον αριθμό λογαριασμού είτε σε απλή μορφή είτε σε μορφή iban, και την τράπεζα στην οποία ανηκει ο λογαριασμός αλλοιώς η συναλλαγή σου δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.....
είναι παρα πολύ απλό ... μου κανει εντύπωση που δεν θελεις να το καταλάβεις και δουλευεις και σε τράπεζα.....

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.382
10.552
Athens
Έλα μου ντε - πως θα γνωριστούμε? Εγώ θέλω επίσης να μπαλαμουτιάσω κανα μπουλ-μαστιφ, μάλλον είναι το απωθημένο μου σε μεγάλο σκύλο. Και το ρώσο της Zivagho θέλω να δω και να το δείξω στη μικρή για να τρομάξει :D

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Εγώ θέλω επίσης να μπαλαμουτιάσω κανα μπουλ-μαστιφ, μάλλον είναι το απωθημένο μου σε μεγάλο σκύλο.
Αυτό δεν είναι και ότι πιό δύσκολο!
Τα bullmastiff ξετρελλαίνονται για χάδια και για την ανθρώπινη επαφή και νομίζω ότι σχεδόν όλα θα χαρούν να σας γνωρίσουν!:)

bull

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
529
2
Αθήνα
Τα bullmastiff ξετρελλαίνονται για χάδια και για την ανθρώπινη επαφή και νομίζω ότι σχεδόν όλα θα χαρούν να σας γνωρίσουν!:)
Ου, καλά είσαι, τούμπες θα κάνουν, όχι μόνο θα χαρούν...:):)
Εμένα όταν βλέπει άνθρωπο κοντεύει να ξεκολήσει η ουρά του από τη χαρά...:p