Εκθεση ΚΟΕ 16-17/10/2010 CAC & CACIB

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Συγχαρητήρια παιδά!

Βλέπω όμως πολλές φυλές με μόνο 1 ή 2 συμμετοχές και αναρωτιέμαι αν έμενα Ελλάδα αν θα έμπαινα στο κόπο να λάβω μέρος. Το πολύ μία φορά με καλό κριτή για την φυλή μου.
Στη φυλή με την οποία ασχολούμαι, περιφεριακοί όμιλοι (όχι φυλής), έφεραν τέσσερις φορές ειδικούς κριτές, ο ΚΟΕ καμία. Φυσικά αντίστοιχες ήταν και οι συμμετοχές: 14 χτες και σήμερα, 25-30 ή και παραπάνω στους περιφεριακούς ομίλους. Στα αρνητικά των διοργανώσεων του ΚΟΕ το παραπάνω γεγονός. Στην ομάδα 2 οι συμμετοχές απο ροτ, ντομπ και μπόξερ είναι πολλές φορές σχεδόν οι μισές της έκθεσης.

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
πολυ ωραια η εκθεση σημερα! μπραβο σε ολους οσους συμμετειχαν!
DOC: εσενα βγηκε καλυτερο ομαδας?,
χαρηκα πολυ που γνωρισα τον κ.γιαννη και τον rico με τα πανεμορφα σκυλια τους, (πετρο (grdane), σε εχασα λιγο μετα το τελος του τρεξιματος σου και δε προλαβα να σε γνωρισω, η fortuna βεβαια θεικη!,
πολυ ωραιες ρατσες που δεν ειχα δει απο κοντα!
καλη ξεκουραση τωρα!!! ΄-)

etlave

Well-Known Member
11 Οκτωβρίου 2009
110
0
livadeia
Να 'μαστε και εμείς.
Λοιπόν Σάββατο SG4 και σήμερα Κυριακή V3.
Το Σάββατο πιστεύω ότι αδικηθήκαμε.Αξίζαμε για V3.(υπήρχαν και άλλα παράπονα για τον συγκεκριμένο).Δεν πειράζει όμως.
Ακόμα δεν μας άρεσε κάτι που έκανε ο di lorenzo.Όταν στήναμε ή τρέχαμε υπήρχαν στιγμές πού δεν κοιτούσε καν και ήταν κουβεντούλα(ήρθε σε κάποια φάση μια γνωστή του και ούτε που κοιτούσε και οι εκθέτες τρέχαν).
Περάσαμε ωραία,ωραία διαδρομή απο την λίμνη που ήρθαμε,καλό το euro home στην παραλία που μείναμε.
Tο Σάββατο βέβαια δεν ξεκινήσαμε και καλά.Φτάσαμε 7 στον χώρο και πάω να μπώ μέσα και σπάω μια ποδιά από κάτω στο αμάξι.
Ευχαριστώ και τον εκτροφέα της amy, τον denis για την βοήθεια του και τις 2 μέρες.
Ορίστε μερικές φότο της amy με μένα και την γυναίκα μου
. th_100_3102..jpgth_100_3084..jpgth_100_3092..jpgth_100_3093..jpgth_100_3099..jpg

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ακόμη και σήμερα τελικά ο καιρός ήταν πολύ ΖΕΣΤΟΣ (μόνο γα μπάνιο που δεν πήγαμε στην θάλασσα). Σήμερα πήγαμε όλοι οικογενειακός στην έκθεση.....ΝΑΙ, καλά ακούσατε, δεν πήρα μόνο την Ζήβα μαζί αλλά και τον Λήο. Είχαμε να πάμε στης αδερφής μου τα γενέθλια το μεσημέρι που μας κάλεσε για φαγητό και δεν ήθελα να τον αφήσω σπίτι μόνο του. Εμείς για άλλη μια φορά δαπρέψαμε πάλι "ΕΞΕΡΕΤΗ" σαν Best of Breed & Best of Junior Breed. Το χαντλινγ μου ήταν κάπως καλύτερο σήμερα (όοοοοοοχι, δεν μου έφυγε αυτή τη φορά η Ζήβα, χε χε).

Χάρηκα ειλικρινά που με την άφιξη μου συνάντησα την αγαπητή Vrmode και την πανέμορφη Pepper και ευχαριστώ πολύ τον καλό της που τον υποχρέωσα τον άνθρωπο να με τραβήξει βίντεο στον στοίβο.

Μετά συναντήσαμε και άλλα πολλά άτομα του φόρουμ, αν και απο ότι κατάλαβα αρκετοί ήρθατε ενώ είχαμε φυγει εμείς, συγνώμη που δεν σας συναντήσαμε αλλά δεν είχα σκοπό να κάτσω πάλι μέχρι το τέλος.

Ορίστε μερικές φωτογραφίες απο την έκθεση και σύντομα και βιντεάκι...

Τέλος, να μαστε σπίτι μας και με τους 2 τίτλους μας.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
συγχαρητηρια σε όσους συμετειχαν σήμερα... ελπιζω αυριο να υπαρξει χρόνος να σας γνωρισω από κοντά....
Πέτρο, ειλικρινά χάρηκα ιδιαίτερα που σε γνώρισα και ακόμα πιο πολύ την πανέμορφη Φορτούνα!!!:)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Μπράβο σε όλους!!!!!
Αύριο θα έρθουμε και εμείς!! Ποιοί θα είναι από το forum Αύριο στην έκθεση????
Κατερίνα, επίσης χάρηκα που σε γνώρισα. Ελπίζω στην επόμενη ευκαιρία να τα πούμε πιό πολύ. Την ώρα που συναντηθήκαμε, φεύγαμε βιαστικά με το Ricos για να προλάβουμε να φάμε και να επιστρέψουμε για να αγωνιστεί ο αδελφός μας, ο Solo. Επιπλέον, είχα φάει μιά ...σφαλιάρα από τον Ιταλό κριτή και, επιπλέον, μία κοπελίτσα με μία Mercedes SLK (που είχε έρθει μαζί με το - μη διαγωνιζόμενο - σκυλάκι της) είχε κλείσει την έξοδό μου για μισή ώρα περίπου...
Πιστεύω να με δικαιολογήσεις για τη βιασύνη...:)

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Το κόψιμο βλέπω πάει σύννεφο.....

Υπήρχαν άραγε άκοπα σκυλιά σε φυλές οπου συνιθίζεται (και επιτρέπεται) το κόψιμο??
Από dobi νομίζω μόνο ένα είδα να ήταν άκοπο.
Τα rot είχαν όλα ουρά πλην από ένα-δύο αν δεν κάνω λάθος.

Τα κεντρικής Ασίας αν και λίγα νομίζω πως όλα δεν έιχαν ουρά και αυτιά(φαντάζομαι λόγο εργασίας)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Bumastiff-άδες χάρηκα που σας γνώρισα αν και φύγαμε με τον καλό μου με ένα μεγάλο προβληματισμό. Να πάρουμε τη Μόκα ή το Solo? Ο καλός μου θέλει τη Μόκα γιατί είναι, και πολύ ωραία και πολύ κυρία! Εγώ πάλι θέλω να χωθώ στη μούρη του μεγάλου μπέμπη Solo και να αρχίσω να τραβολογάω μάγουλα (έχει και ...αυτό που κάνουν με τα φρύδια και γίνεσαι αλοιφή για κάλους!). Θα κάνουμε οικογενειακό συμβούλιο και θα σας ενημερώουμε! :D
Αγαπητή vrmode, η χαρά είναι αμοιβαία και μπορώ να πω ένα πράγμα: Η Pepper είνα πα-νε-μορ-φη!!!

1) Βλέπω όμως πολλές φυλές με μόνο 1 ή 2 συμμετοχές και αναρωτιέμαι αν έμενα Ελλάδα αν θα έμπαινα στο κόπο να λάβω μέρος. Το πολύ μία φορά με καλό κριτή για την φυλή μου.

2) Και εγώ νόμιζα ότι ο τίτλος ODM (Oldest Dogforum Member) ήταν δικός μου :p
Αγαπητή Alexia,

1) Και εγώ έχω αναρωτηθεί, αλλά είναι μιά ευκαιρία να δούμε και τα παιδιά που έχουν τα "αδελφάκια" μας και όλους τους υπόλοιπους φίλους της φυλής μας και να ανταλλάξουμε απόψεις, τις περισσότερες φορές ...καλοπροαίρετες.

2) Δεν είμαι σίγουρος. Να φανταστείς ότι "ρίχνω" άνετα, ακόμα και στον Promitheas:)

Το κόψιμο βλέπω πάει σύννεφο.....

Υπήρχαν άραγε άκοπα σκυλιά σε φυλές οπου συνιθίζεται (και επιτρέπεται) το κόψιμο??
Εχω δει (μόνο σε φωτογραφίες) Ποιμενικά Κεντρικής Ασίας και Ποιμενικά Καυκάσου με αυτιά και ουρά, το ίδιο περήφανα και πολύ όμορφα, αλλά στα Κεντρικής Ασίας δυσκολευόσουν να καταλάβεις αμέσως (αν δεν ήσουν έμπειρος) ότι επρόκειτο για τη συγκεκριμένη φυλή.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Τα κεντρικής Ασίας αν και λίγα νομίζω πως όλα δεν έιχαν ουρά και αυτιά(φαντάζομαι λόγο εργασίας)
Αφού αναφέρω ότι τα Ποιμενικά Κεντρικής Ασίας είναι από τις φυλές που λατρεύω (αλλά ακόμη δεν έχω ...τολμήσει), θα θέσω την ερώτηση του εκατομμυρίου: "Δηλαδή, στην Ελλάδα που τα φέρνουμε, ποιά ακριβώς εργασία εκτελούν?":):confused:

Υ.Γ. Ναι, στις ατέλειωτες εκτάσεις της Κεντρικής Ασίας, εκτελούσαν πρωτοφανή (έως θρυλική) εργασία και υπήρχε η ανάγκη να μην έχουν αυτιά και ουρά...

Αγαπητή Sophiaouda,
Επίσης, χάρηκα ιδιαίτερα που συναντηθήκαμε και που είδα τα πανέμορφα σκυλιά σου.
Αν δεν είχα κανένα άλλο κριτήριο (και, ενδεχόμενα, απωθημένο) και επέλεγα σκύλο σε ένα ιδανικό - καλόκαρδο κόσμο, με μοναδικό κριτήριο τον "σκύλο σύντροφο", 100% θα είχα αποκτήσει (τουλάχιστον) ένα Νέας Γης!!! Και, κυρίως, αν είχα ακόμα μικρά παιδιά στην οικογένεια.

Doc

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
75
0
Αθήνα
www.n3r.gr
Καλησπέρα κι από μένα (η Λέρα έχει ταβλιαστεί στον καναπέ και κοιμάται :D)

Λοιπόν εν συντομία, είδα αρκετε΄ς φάτσες που είχα ξανασυναντήσει σε σκυλοβόλτες, γνώρισα και αρκετές καινούργιες. Δεν μιλήσαμε αρκεά όμως μιας και τα της έκθεσης είναι κάπως λιγότερο χαλαρά από ότι σε μιά βόλτα. Οπότε στην επόμενη που θα κανονιστεί θα έχουμε χρόνο για άπειρη κουβέντα :)

Όσο για την έκθεση, η Λέρα το Σάββατο πήρε τον τίτλο ως 1η Best Junior in Show (Καλύτερη Νέων Έκθεσης) :). Σήμερα Κυριακή μας επιφύλαξε εκτός από 1η Best Of Breed (Καλύτερη Φυλής), πήρε 1η Best Of Group (Καλύτερη Ομάδας) και... (το κερασάκι στην τούρτα :D:D:D) βγήκε και 4η Best In Show !!!!!!.

Γενικά ήταν ένα πολύ όμορφο διήμερο, με απίστευτα καλό καιρό και όμορφο κλίμα γενικά. Είδα και ανθρώπους είχα να δω πολύ καιρό και πέρασε καλά κι η Λέρα (θα πάθουμε κανένα έμφραγμα με τη μουτσούνα της κι ακόμα δεν είναι καν ενήλιξ χαχαχα :D:D:D)

Παρακάτω βάζω μερικές φωτό.

Doc

Attachments

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Πολύ όμορφη εμπειρία, δεν μπορώ να πω, καθώς επίσης κ για το χώρο, ο οποίος μου άρεσε αρκετά.
Κ τις δυο μέρες δεν υπήρχε λεπτό που να μην έβλεπα γνωστή φάτσα, αλλά κ άγνωστες που έγιναν γνωστές!:p

Χάρηκα πολύ που σας είδα, καλή διάθεση είδα παντού, αλλά ακόμη περισσότερο χάρηκα με όλες τις ράτσες που είδα κ τις συμμετοχές.
Η δε παρέα, άψογη.:):):)

Εγώ, πάλι είμαι μία περήφανη κουκουβάγια! :D Το κατσίκι σάρωσε :D:):)

Καλύτερες στιγμές:

• Λέρα του doc, που βγήκε 4η καλύτερη της ημέρας (best in show)!

• Το χαμόγελο της κόρης του kokoni που βήκε 1η στους νέους χειριστές!

• Τους Άκλεϊ, Ακίρα και Αντόρ, που κάθε φορά που έτρεχαν αγωνιούσα σα να έτρεχε ο δικός μου σκύλος!

• Οι νιουφόφατσες κ η σταρ-ελλάς μπέμπα που δεν έπαιρνα τα μάτια μου από πάνω τους!
  • Νέους συμφορουμήτες που γνώρισα (Τεό, Johnk, Promitheas, GRDANE κλπ) κ εκείνους που είχα να δω καιρό ( denis, Kos, Rottie, Κορίνα κλπ):)

• Κ φυσικά... την περηφάνια που ένιωσα για τη φιλενάδα μου Έφη (noela) που αν κ πρώτη της φορά, αποδείχτηκε άξια χειρίστρια:):)

Ευχαριστούμε όλους εσάς που ήρθατε :) κ συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή κ τα καλά αποτελέσματα :):):):)

(φωτο αύριο, γιατί είμαι κομμάτια. Έχω βγάλει αρκετές ;))

Doc

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
75
0
Αθήνα
www.n3r.gr
Ακολουθούν και μερικές φωτό ακόμα :)

Και λίγες ακόμα... μετά έκει ξεκούραση μιας κι είμαι πτώμα :paja1:

Επ' ευκαιρία, μιας κι έχω φάει πολύ κράξιμο (άδικα τελείως όμως :p) για το όνομα της σκυλίτσας μου, να πως και το επίσημό της που είναι Cerwyn Elegy :), ήτοι Ελεγεία.

Doc

Attachments

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
Η Λερα ηταν το πιο ομορφο σκυλι της εκθεσης για μενα σημερα...με μαγεψε!...τετοια φινετσα και χαρη, που μου τραβηξαν το βλεμμα απειρες φορες! παντα τετοια!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
πραγματική κούκλα η Λέρα και με φοβερή κίνηση......πιστεύω ότι θα έχει πολύ μέλλον!
Ο ντεμπυτάντ- αδερφός μας ο Αdor(gropius) το Σάββατο 2ο και την Κυριακή 3ο καλύτερο κουτάβι της έκθεσης!

...τα υπόλοιπα τα ξέρετε.....:D