Εμένα λοιπόν ως θεατή, με ενόχλησε πολύ, μόνο η ζέστη και κυρίως ο ήλιος. Ισως θα μπορούσαν να έχουν τέντες σε όλη την έκταση. Οχι μόνο για εμάς αλλά κυρίως για όσους συμμετείχαν. Τόσες πολλές ώρες στον ήλιο, δεν μπορεί να αντέξουν ούτε άνθρωποι, ούτε σκυλιά. Κατά τα λοιπά, όντως το Σάββατο ήταν πιο ήρεμα, άρα και πιο όμορφα. Είναι μοναδικό, κατά την γνώμη μου, να μπορείς να δεις από κοντά, φυλές που μόνο σε φωτογραφίες έχεις την ευκαιρία. Κρίμα, που πολλές παρουσιάσεις, συμπίπτουν και δεν προλαβαίνεις να δεις τους φίλους, που αγωνίζονται συγχρόνως. Το γκαζόν πραγματικά ήταν πολύ κακό. Ειδικά αν έχεις ορθοπεδικά προβλήματα, κάθε δέκα βήματα χρειαζόταν στάση. Εκτός της περίπτωσης που το χρειαζόντουσαν έτσι ζούγκλα, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γινόταν, αυτό έστω να το έχουν περιποιηθεί.
Πολλά μπράβο σε όλους όσους αγωνίστηκαν. Εγώ τουλάχιστον, αισθάνομαι περήφανη που γνωρίζω πλέον προσωπικά, όλους εσάς που τελικά αποτελείτε αυτή την περίφημη έκθεση. Νοιώθω τυχερή, που μπορώ να χαιδεύω από κοντά όλα τα αστεράκια, είτε βραβεύονται είτε όχι και να μιλάω με τους φίλους, αφεντικά τους. Στενοχωριέμαι μόνο για όσους είναι εκτός Αθηνών και η έκθεση είναι η μόνη ευκαιρία να βλεπόμαστε.
@ Ferb
Εσύ πουλάκι μου, είσαι που νόμιζες ότι κράταγες την fortuna; Αν το λουρί της ήταν μακρύτερο, θα είχατε φτάσει στην θάλασσα
Για την ιστορία, θα ήθελα, όσοι λοιπόν πήγαν για πρώτη φορά στην έκθεση, να μας πουν τελικά, αν και πόσο πρακτικό τους φάνηκε, να έχουν τα σκυλιά τους μαζί. Αν τελικά ήταν υπερβολικές οι ανησυχίες μου
Να ξέρω, την επόμενη φορά πρώτα ο Θεός, να μην σας ξανααποθαρύνω