Εκθεση ΚΟΕ 16-17/10/2010 CAC & CACIB

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.510
Athens
Συγχαρητήρια σε Dakpaladin (σκίσαμε βλέπω στην παρθενική μας εμφάνιση!), Teobullmastif (τους πήρατε και τα...underwear!), johnk (παρά την ηλικία σας καλά τα πήγατε :D) και σε όλους τους άλλους συμμετέχοντες!

Συμφορουμίτες μεριάστε, κρατάτε με ρε!, αύριο ερχόμαστε με τις μπάντες να πάρουμε το BI(C)S - Best In Circus Show :maria::paja1:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Συμφορουμίτες μεριάστε, κρατάτε με ρε!, αύριο ερχόμαστε με τις μπάντες να πάρουμε το BI(C)S - Best In Circus Show :maria::paja1:
Θα είμαστε εκεί!!!:cool:

Θα σας χειροκροτήσουμε!!!:)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Συγχαρητηρια σε ολους τους συμμετεχοντες, νικητες ή μη!!!!!
Aυριο ελπιζω να σας δω απο κοντα!!!

radionuclide

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
660
11
Athens
Καλησπέρα και από μένα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες! Αν και δεν κάθησα πολύ λόγω υποχρεώσεων, είχα την ευκαιρια να γνωρίσω(και να χαιδέψω!!) την καταπληκτική Μόκα(τον Γιάννη δεν τον γνώρισα δυστυχώς), να συνομιλήσω με τον Βαγγέλη (kokonis) και να πάρω αγκαλιά τα γλυκά κοκονάκια, καθώς επίσης να ξαναδώ με μεγάλη χαρά την Έλλη την Μαρία και τη Νατάσσα με τη Λώρα.
Ο καιρός ήταν καταπληκτικός όπως και όλα τα σκυλιά που τρυγυρνούσαν. Δεν μου άρεσε καθόλου που έιχαν κάποια μικρά σκυλάκια ακινητοποιημένα και με τις ώρες τα κούρευαν, τα χτένιζαν και τα έβαφαν. Δεν έδειχναν να το διασκεδάζουν καθόλου....(τα σκυλάκια..).

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Ωραια ηταν παιδια,
να μην εκανε τοση σκατοζεστη,θα ηταν καλυτερα.

Ευχαριστουμε πολυ τις κουνιστρες μας :D:p:D
και φυσικα τον κ.κοκονη για την εμπιστοσυνη του προς το Νεδοσκυλο ( που παρεμπιπτοντως δεν γουσταρει καθολου εκθεσεις).

αν και πηρε CAC & CACIB :p

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Συγχαρητηρια σε ολους τους συμμετεχοντες, νικητες ή μη!!!!!
Aυριο ελπιζω να σας δω απο κοντα!!!
...και, όπως είπαμε: Σταθερή αξία και σημείο αναφοράς η ...Μόκα!!!:)
Αρκεί να σας πω ότι, όταν η γυναίκα μου έκανε βόλτα τη Μόκα γύρω από το χώρο (μέχρι να φορέσω εγώ το ...κουστούμι μου), την πλησίαζαν και τη ρωτούσαν: "αυτή είναι η Μόκα?":D

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Επειδή δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία το καλύτερο σκυλί της έκθεσης:mad: στα μάτια μου.
(το οποίο την πρώτη φορά το είδα σε άλλη έκθεση και δεν μου έκανε αισθηση)

Βάζω μια εντυπωσιακή πόζα

DSCN3607..jpg

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Τέλος, πριν κλείσω, να ρωτήσω τη φίλη Lostris αν συνάντησε, τελικά, το μέλος του forum που έψαχνε διακαώς να συναντήσει:D:confused:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Η φιλενάδα μου πως πήγε ρε παιδιά??!! (Γύρισα αργά και δεν πρόλαβα να την πάρω τηλέφωνο και μάλλον ροκάρει τώρα.... ;) ). Για τον Ακίρα δε ρωτάω, είμαι σίγουρη οτι - ως πιο εμπειρος - πήγε σούπερ... ! :)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.363
10.510
Athens
Συγχαρητήρια και πάλι Διονύση!
Εμείς ως κουτάβι πήραμε "Πολλά υποσχόμενο" και είχαμε μια πολύ καλή κρίση - το "Puppies" όμως το πήρε ένας αρσενικός ...μπουλούκος!

Bumastiff-άδες χάρηκα που σας γνώρισα αν και φύγαμε με τον καλό μου με ένα μεγάλο προβληματισμό. Να πάρουμε τη Μόκα ή το Solo? Ο καλός μου θέλει τη Μόκα γιατί είναι, και πολύ ωραία και πολύ κυρία! Εγώ πάλι θέλω να χωθώ στη μούρη του μεγάλου μπέμπη Solo και να αρχίσω να τραβολογάω μάγουλα (έχει και ...αυτό που κάνουν με τα φρύδια και γίνεσαι αλοιφή για κάλους!). Θα κάνουμε οικογενειακό συμβούλιο και θα σας ενημερώουμε! :D

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Συγχαρητήρια παιδά!

Βλέπω όμως πολλές φυλές με μόνο 1 ή 2 συμμετοχές και αναρωτιέμαι αν έμενα Ελλάδα αν θα έμπαινα στο κόπο να λάβω μέρος. Το πολύ μία φορά με καλό κριτή για την φυλή μου.

Διαπίστωσα δε, ότι ίσως και να είμαι το πιο ...ηλικιωμένο μέλος του forum. Χαρά στο κουράγιο ...μου!!!:)
Και εγώ νόμιζα ότι ο τίτλος ODM (Oldest Dogforum Member) ήταν δικός μου :p