Εκθεση ΚΟΕ 16-17/10/2010 CAC & CACIB

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Στο google maps δεν βγάζει διεύθυνση.
Δεν έχει?

Να την βάλουμε στο GPS να τελειώνει το θέμα..
Θεσσαλίας 16 , Μαραθώνας

Μήπως τυχόν το ψάχνει κιάλος.
37o χλμ. Λεωφόρος Μαραθώνος
Ερχόμενος από Αθήνα με κατεύθυνση Μαραθώνα περνάς Νέα Μάκρη, Παραλία Μαραθώνα και φτάνεις το φανάρι που στρίβει αριστερά για την Βάση Ελικοπτέρων του Μαραθώνα. Συνεχίζεις επί της Λεωφ. Μαραθωνος (για περίπου 100μ) και στρίβεις στο πρώτο στενό που πάει δεξιά!

Συντεταγμένες GPS (με κάθε επιφύλαξη γιατί απ' τις αεροφωτογραφίες δεν βγάζεις άκρη):
38*07'52.00" Βόρεια - 23*58'13.90" Ανατολικά

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
37o χλμ. Λεωφόρος Μαραθώνος
Ερχόμενος από Αθήνα με κατεύθυνση Μαραθώνα περνάς Νέα Μάκρη, Παραλία Μαραθώνα και φτάνεις το φανάρι που στρίβει αριστερά για την Βάση Ελικοπτέρων του Μαραθώνα. Συνεχίζεις επί της Λεωφ. Μαραθωνος (για περίπου 100μ) και στρίβεις στο πρώτο στενό που πάει δεξιά!

Συντεταγμένες GPS (με κάθε επιφύλαξη γιατί απ' τις αεροφωτογραφίες δεν βγάζεις άκρη):
38*07'52.00" Βόρεια - 23*58'13.90" Ανατολικά
Παντα σωστοτατος δασκαλε:p:)
Εγω λεω να λιωσω στα φιλια κανα dogaki την Κυριακη!

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
επειδη μπερδευτικα...πηγαινοντας απο αγ.στεφανο στη λεωφ. μαραθωνος πως θα φτασω?
Αν έρθεις από το Φράγμα, τότε βγαίνεις από Μαραθώνα πάνω στην λεωφ. Μαραθώνος, περνάς την διασταύρωση με την Σουλίου που πηγαίνει για Αγ. Μαρίνα και συνεχίζεις για περίπου 1 χλμ (υπολογίζω - μη σε πάρω στο λαιμό μου) και κάνεις αριστερά για να μπεις στην Θεσσαλίας (έχει άνοιγμα η νησίδα σε αυτό το σημείο. Αν φτάσεις ατο φανάρι που στρίβει (όπως έρχεσαι) δεξιά για την Βάση Ελικοπτέρων, τότε έχεις κατέβει πολύ... κάνεις επιτόπια (με τρόπο) και ισχύει ότι περιγράφω νωρίτερα (πρώτο στενό δεξιά)!

andrykor

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2010
311
0
κορινθος
βασικα ερχομαι απο κορινθο και ειδα πως πρεπει να ειναι πιο ευκολα αν βγω στην εξοδο αθηνων-λαμιας απο αττικη οδο και μετα απο αγ. στεφανο.

vickydact

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2009
55
0
Πειραιάς
Καλη επιτυχία σε όλους όσους θα διαγωνιστούν! \\:D/ Θα έρθω και εγώ αύριο να σας θαυμάσω. Θα πάρω και μια ομπρελίτσα μαζί μου (αχρίαστη να΄ναι):xD:

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
kai φυσικα πως εξελιχθηκε ο καιρος και η εκθεση... εβρεξε? δεν εβρεξε? αν εβρεξε πως την βγαλανε?
έτσι ωστε να οργανωθουμε οσοι ερχομαστε απο εκτος αττικης...

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Ο καιρος παντως στην Αθηνα ειναι φανταστικος και ιδανικος για τα σκυλια σημερα. Λιακαδα με δροσερο αερακι. Κατι παρομοιο φανταζομαι θα ειναι και στον Μαραθωνα. Ελπιζω και αυριο να ειναι ετσι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Στον Μαραθώνα έβραζε ο τόπος. Τέτοιο ήλιο και ζέστη, ούτε Αύγουστο...
Αν είναι έτσι και αύριο, τιραντάκια, καπελλάκια, νεράκια και κάργα αντηλιακά.
Μην πω και μαγιώ να πάτε και για μπάνιο.

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Ζέστη, ζέστη και πάλι ζέστη....
Στον ήλιο δεν άντεχες με τίποτα! πάλι καλά που είχε και μερικές τέντες και βρήκαμε λίγη σκιά.

Στην είσοδο κανένας έλεγχος για τα σκυλιά. Κανείς δεν ρώτησε ποιος πάει, που και γιατί. ΄Εμπαινες και έβγαινες ελεύθερα.
Συναντήσαμε αρκετά άτομα με τα σκυλάκια τους που είχαν έρθει για βόλτα. Στο ένα η Scarlett ευχήθηκε καλή επιτυχία και το αφεντικό της είπε "δεν διαγωνιζόμαστε, έτσι ήρθαμε". Μια κυρία δίπλα μου με ένα σκυλάκι μου είπε "για βόλτα ήρθα με το σκύλο μου, δεν διαγωνίζεται... είχαμε έρθει και τον Ιούνιο....".
Κατά τα άλλα απαγορεύεται να πάρεις τον σκύλο σου μαζί....

Τα σχόλια δικά σας.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Στην είσοδο κανένας έλεγχος για τα σκυλιά. Κανείς δεν ρώτησε ποιος πάει, που και γιατί. ΄Εμπαινες και έβγαινες ελεύθερα............................

.................................................. Κατά τα άλλα απαγορεύεται να πάρεις τον σκύλο σου μαζί....

Τα σχόλια δικά σας.
το οτι δεν επιτρεπεται να πηγαινουμε στην εκθεση με σκυλακια που δεν συμμετεχουν δεν σημαινει οτι θα εχουν δεσμοφυλακες που θα κανουν ελεγχους και ριχνουν "πορτες" ή "προστιμα" ή οτι αλλο μπορει να φανταστει καποιος ,οι ανθρωποι μιλανε και λενε τι επιτρεπεται και τι οχι ,περιμενουν απλα απο εμας να σεβαστουμε τους κανονισμους και με την προσεκτικη συμπεριφορα μας να βοηθησουμε στην ομαλη εξελιξη ,δεν ειναι μπαμπουλες μην χρεωθουν τωρα και για αυτο ,αμαν πια ελεος

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Ουφφφφφ.....επιστρέψαμε επιτέλους σπίτι. Πολύ κουράστικό όλο αυτό. Τώρα καταλαβαίνω γιατί οι "θαμώνες" πάνε εκεί με κλουβιά, τέντες, φαγητά, αναψυκτικά,κλπ. Γιατι σου βγαίνει και εσένα και του σκυλιού η πίστη ανάποδη.

Γενικά ήταν ωραίο ο καιρός, ούτε βροχή ούτε τίποτα. Ορίστε και μερικές φωτογραφίες...

Παιδιά δείτε στο κέντρο......ένα ΜΟΥΦ!!!!

Εμείς παρόλο που δεν είχαμε βάλει καλά τον πνίχτη και η Ζήβα στην αρχή της παρουσίαση της το έβγαλε, το καλό ήταν ότι με άκουσε που την φωναξα να σταματήσει και να καθήσει και αυτό απο ότι μου είπε ο κρητής ήταν θετικό και πήρα καλό βαθμό στο θέμα εκπαίδευση. Αφού με βοήθησαν να βάλω σωστά τον πνίχτη κάναμε την παρουσίαση μας στα γρήγορα, όλα καλά και πήραμε βαθνό Εξέραιτοι & βγήκαμε Best of Breed & Best of Breed Junior.

Αλλά στα τελικά δεν επιλεγήκαμε και φύγαμε με άδεια χέρια (ούτε ένα μετάλιο δεν πήραμε) :(

Δυστηχός βιντεάκια δεν έχω να σας βάλω διότι απο ότι είδα μόλις τώρα έχω μόνο 2 μικρά βιντεάκια 2-3 δευτερλέπτων στην αρχικη επείδηξης της Ζήβας και τίποτα άλλο. Η καλή μας η ELI μην ξέροντας να χειριστεί την μηχανή στην επείδηξη την αρχική είχε πατημένο συνέχεια το κουμπί και έτσι δεν γινόταν εγγραφή και στον τελικό δεν ξέρω τι έγινε, μάλλον δεν το πάτησε καθόλου το κουμπί διότι δεν υπάρχει κανένα βίντεο.

ΦΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ELI!!! :) :)

Last edited:

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Μπράβο Ζήβα !!!! :)
Μπράβο και σε σένα Διονύση, έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά με την Ζήβα. Και μην στενοχωριέσαι για τα τελικά... πρώτη φορά κατέβηκε σε έκθεση. ΄Εχετε μπροστά πολλές εκθέσεις για να διακριθείτε!!