Ουφφφφφ.....επιστρέψαμε επιτέλους σπίτι. Πολύ κουράστικό όλο αυτό. Τώρα καταλαβαίνω γιατί οι "θαμώνες" πάνε εκεί με κλουβιά, τέντες, φαγητά, αναψυκτικά,κλπ. Γιατι σου βγαίνει και εσένα και του σκυλιού η πίστη ανάποδη.
Γενικά ήταν ωραίο ο καιρός, ούτε βροχή ούτε τίποτα. Ορίστε και μερικές φωτογραφίες...
Παιδιά δείτε στο κέντρο......ένα ΜΟΥΦ!!!!
Εμείς παρόλο που δεν είχαμε βάλει καλά τον πνίχτη και η Ζήβα στην αρχή της παρουσίαση της το έβγαλε, το καλό ήταν ότι με άκουσε που την φωναξα να σταματήσει και να καθήσει και αυτό απο ότι μου είπε ο κρητής ήταν θετικό και πήρα καλό βαθμό στο θέμα εκπαίδευση. Αφού με βοήθησαν να βάλω σωστά τον πνίχτη κάναμε την παρουσίαση μας στα γρήγορα, όλα καλά και πήραμε βαθνό Εξέραιτοι & βγήκαμε Best of Breed & Best of Breed Junior.
Αλλά στα τελικά δεν επιλεγήκαμε και φύγαμε με άδεια χέρια (ούτε ένα μετάλιο δεν πήραμε)
Δυστηχός βιντεάκια δεν έχω να σας βάλω διότι απο ότι είδα μόλις τώρα έχω μόνο 2 μικρά βιντεάκια 2-3 δευτερλέπτων στην αρχικη επείδηξης της Ζήβας και τίποτα άλλο. Η καλή μας η ELI μην ξέροντας να χειριστεί την μηχανή στην επείδηξη την αρχική είχε πατημένο συνέχεια το κουμπί και έτσι δεν γινόταν εγγραφή και στον τελικό δεν ξέρω τι έγινε, μάλλον δεν το πάτησε καθόλου το κουμπί διότι δεν υπάρχει κανένα βίντεο.
ΦΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ELI!!!