προφανως δεν υπαρχουν!! !!!Τι εννοει εθελοντες αλλοδαπους κτηνιατρους? Απο εθελοντες ντόπιους κτηνιατρους δεν μπορουν να γινονται δωρεαν στειρωσεις?
δυστυχως γραφουν οτι εξαιρουνται οι νομιμοι ζωολογικοι κηποιΕπομένως το Αττικό Πάρκο θα είναι παράνομο?
βαζουν λεφτα στη τσεπη τους δεν μπορει να ειναι μκο.Το Αττικό Πάρκο και όλα τα πάρκα τέτοιου είδους πρέπει να ειναι εκπαιδευτικου χαρακτήρα και λογικά μη κερδοσκοπου και δεν εκμεταλλεύονται τα ζώα. Ισα ίσα που τα προστατεύουν και τα φροντίζουν.
αν καταλαβα καλα τι ρωτας, εχει γινει σε συνεργασια με την πφοΓράφει κάπου ποιά άτομα συγκρότησαν την ομάδα που επεξεργάστηκε το νομοσχέδιο ? Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε. Γιατί πάλι θεωρητικά....θα μπορούσε να γίνει πρόσκληση σε φορείς ή σε υπεύθυνους καταφυγίων ή και σε άλλους ...ώστε να εκφέρουν απόψεις σχετικά με προβληματισμούς και λύσεις που μπορεί να δυσχεραίνουν το έργο για τα αδεσπότα..
Το ότι οι ΜΚΟ δεν βάζουν λεφτά στην τσέπη τους είναι το ανεκδοτο της χρονιάς????????βαζουν λεφτα στη τσεπη τους δεν μπορει να ειναι μκο.
απο τι τα προστατευουν?? βασανιζονται φυλακισμενα μεσα στα κλουβια,
πρεπει να ειναι στη φυση και οχι στα κλουβια για να τα βλεπουμε εμεις
και τα δελφινια για να τα σωσουν τα φερανε???????????το Αττικό Πάρκο θεωρώ ότι προσφέρει έργο και δεν θα το χαρακτηριζα ζωολογικό κήπο! Τα άγρια ζώα που έχουν είναι σωσμένα απο διάφορα τσιρκο κλπ δεν είναι αιχμαλωτισμένα, είναι σωσμένα απο την αιχμαλωσία! Οι χώροι που έχουν είναι οι μεγαλύτεροι που έχω δει εγώ ποτέ μου και τα ζώα φαίνονται περιποιημένα και υγειή.
(δεν έχω καμία σχέση με τη διαχείριση ούτε ξέρω κάτι "εκ των έσω" τα παραπάνω είναι προσωπικές εντυπώσεις από όσα έχω διαβάσει και ακούσει και από τις πολλές επισκεψεις που έχω κάνει στο παρκο)
Μπα, να μη σε τρομάζουν. Απλώς η κυβέρνηση προσπαθεί να προωθήσει ξένα προγράμματα προκειμένου να μασήσουν οι διάφοροι για δήθεν συνεργασίες συνήθως με Αμερικάνους. Πάρα πολλά αμερικανικά πανεπιστήμια ως όρο αποφοίτησης για τους φοιτητές τους έχουν την κοινωνική προσφορά, συνήθως υπό μορφή study abroad programs. Οπότε ελπίζουν από Ελλάδα ότι θα βγει καμιά ομάδα φοιτητών κτηνιατρικής, ή και πτυχιούχων ειδικευόμενων, ίσως και καμιά μεγάλη εταιρεία σκυλοτροφών που να προωθεί αυτούς (π.χ. η Hill's) ώστε να στείλει φοιτητές να στειρώνουνε τσάμπα τα αδέσποτα και να τα ακουμπάνε για το πρόγραμμα στους διαφόρους "υπεύθυνους" που θα "διευκολύνουν" την κατάσταση. Πρόσεξε, δε λέω ότι δεν υπάρχουν καταπληκτικές συνεργασίες με το εξωτερικό από πλευράς Αμερικής (π.χ. τα προγράμματά μας στη Λατινική Αμερική και Ιαπωνία), αλλά δυστυχώς οι συνεργασίες με Ελλάδα είναι άστα να πάνε. Εδώ η κοσμήτοράς μου είχε ξεκινήσει πρόγραμμα και ήθελε συνεργασία με Ελλάδα, με έβαλε μάλιστα να κάνω τη συμφωνία και ξέρεις τι μου είπανε από Ελλάδα? Ότι, λέει, δεν τολμάνε οι θέλοντες να κάνουν τίποτα διότι θα ξεσηκωθούν διάφοροι βλαμένοι που θα διαμαρτύρονται ότι κάνουν, λέει, συμφωνία με την evil empire για να φέρουν ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα!!!!! Θα 'θελα ειλικρινά να ξέρω τι χόρτο καπνίζουνε καμιά φορά και λένε τέτοιες μαλακίες.Αυτοι οι εθελοντες αλλοδαποι κτηνιατροι με τρομαζουν λιγο. Αν ο εθελοντης ειναι κινεζος το αδεσποτο σκυλι μπορει και να κατληξει σετσουαν.
τι νοημα εχει να εχεις ενα ζωο υπο εξαφανιση σε ενα ζωολογικο κηπο? απο τη στιγμη που δεν μπορεις ουτε το ιδιο αλλα ουτε και τους απογονους τους να τους αφησεις στη φυση, που ειναι το καλο?Oi ζωολογικοι κηποι εχουν σωσει πολλα ειδη.. απο την εξαφανιση ......