μα γιατι δεν μας ενημερωνουν τι ειπαν με την υπουργο? μυστικο ειναι? να μας πει η λια που ειναι μελος εκει μεσα με το SAPT της.αυτες ομως ειναι και οι αποψεις των προεδρων των φιλοζωικων περι εκτροφεων..... δυστυχως....
μα γιατι δεν μας ενημερωνουν τι ειπαν με την υπουργο? μυστικο ειναι? να μας πει η λια που ειναι μελος εκει μεσα με το SAPT της.αυτες ομως ειναι και οι αποψεις των προεδρων των φιλοζωικων περι εκτροφεων..... δυστυχως....
ΑΥΤΟ π.χ είναι πιο ακραίο απ' την αφίσσα που παρέθεσε ο George Aαυτες ομως ειναι και οι αποψεις των προεδρων των φιλοζωικων περι εκτροφεων..... δυστυχως....
Δεν ξέρω αν διαφωνεί κανείς, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να ελεγχθούν όλα αυτά, είδικά με δεδομένο οτι στην περίπτωση των ΒΥΒ το "εγκλημα" συμβαίνει μέσα στο σπίτι του καθενός και στην περίπτωση των κουταβέμπορων, σε απομακρυσμένες περιοχες (συνήθως) οπου δεν ελέγχονται άλλα κι άλλα, πόσο μάλλον το αν κάποιος παράγει σκυλιά (ειδικά σε περιοχές οπου και η κτηνοτροφική παραγωγή δίνει και πέρνει υπο κάκιστες συνθήκες......διαφωνεί κανείς ότι χρειάζεται κάποιο σύνολο ρυθμίσεων που να ξεχωρίζουν επιτέλους τους αναπαραγωγούς σκύλων απο τους επιλεκτικούς Εκτροφείς εραστές μιάς φυλής και απο τους μεγαλοεκτροφείς ?
ας πούμε ο Ηθικός Κώδικας του Εκτροφέα είναι μιά καλή αρχή.
http://www.dogforum.gr/v3/showthrea...ικας-Εκτροφής-Κ.Ο.Ε.&highlight=Ηθικός+κώδικας
εχουν γινει και ειδικες στα ζευγαρωματα.που να ηξεραν οτι ειναι καλητερο να κανεις 2 κολητες και μετα να αφηνεις το σκυλι ενα χρονο να ξεκουραζεται?Άρθρο 6
Παράγραφος 3: Μην γονιμοποιούνται οι θηλυκοί σκύλοι αναπαραγωγής πριν από τον δεύτερο οιστρικό κύκλο και πάντως πριν από την παρέλευση εννέα μηνών μετά τον τελευταίο τοκετό. Οι περιορισμοί αυτοί είναι απαραίτητο να περιληφθούν στο νέο νομοσχέδιο.
λες να διαβασε τα σχολια...? η παει να το περασει στα μουλωχτα οτι εχει αντιδραση?Αναβιώνω το θεματάκι, για να ρωτήσω αν άκουσε κανείς τη συνέντευξη της Μιλένας πριν απο καμιά ώρα στο ραδιόφωνο του Flash. Εγω ήμουν στ'αυτοκίνητο και προλαβα την περισσότερη. Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.....
Αξιοσημείωτα σημεία (κατ'εμε):
1. Δεν αναφέρθηκε καθόλου μα καθόλου το θέμα της εκτροφής ή των κοψιμάτων. Καθόλου όμως.
αυτο θα μπορουσε νε εξελιχθει θετικα...
2. Παραδέχτηκε δημοσίως οτι οι αποψεις των φιλοζωϊκων φορέων με τους οποίους διαβουλεύεται διιστανται.
βρε λες να αρχισε να σκεπτεται...?
3. Εστίασε μόνο στο θέμα των αδέσποτων και στις υποχρεώσεις των Δήμων (χωρίς προφανώς καμία συγκεκριμένη πρόταση για το πως θα πιεστούν οι Δήμοι να κάνουν τη δουλειά τους).
ε ναι να αποδιδονται τα τω καισαρι στον καισαρα,,, μην υπερβαλλουμε κιολας....
4. Εστίασε επίσης στο μόνο θέμα για το οποίο (νομίζω οτι) συμφωνούν όλοι, την απαγόρευση της χρήσης ζώων στα θεάματα.
ναι εδω δεν θα βρει κανενα αντιθετο...
5. Τελος του μήνα θα'ναι έτοιμο το "ανανεωμένο" και θα πάει για ψήφιση.
Αυτά.
Αυτο το "ανανεωμένο¨περισσότερο με απειλη ακουγεται παρα οτιδηποτε άλλο..Αναβιώνω το θεματάκι, για να ρωτήσω αν άκουσε κανείς τη συνέντευξη της Μιλένας πριν απο καμιά ώρα στο ραδιόφωνο του Flash. Εγω ήμουν στ'αυτοκίνητο και προλαβα την περισσότερη. Τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.....
Αξιοσημείωτα σημεία (κατ'εμε):
1. Δεν αναφέρθηκε καθόλου μα καθόλου το θέμα της εκτροφής ή των κοψιμάτων. Καθόλου όμως.
2. Παραδέχτηκε δημοσίως οτι οι αποψεις των φιλοζωϊκων φορέων με τους οποίους διαβουλεύεται διιστανται.
3. Εστίασε μόνο στο θέμα των αδέσποτων και στις υποχρεώσεις των Δήμων (χωρίς προφανώς καμία συγκεκριμένη πρόταση για το πως θα πιεστούν οι Δήμοι να κάνουν τη δουλειά τους).
4. Εστίασε επίσης στο μόνο θέμα για το οποίο (νομίζω οτι) συμφωνούν όλοι, την απαγόρευση της χρήσης ζώων στα θεάματα.
5. Τελος του μήνα θα'ναι έτοιμο το "ανανεωμένο" και θα πάει για ψήφιση.
Αυτά.
Originally Posted by kokoni
όμως
πιστεύετε ότι θα διαβαστούν και θα ληφθούν υπόψιν τα σχόλια μας και ειδικά όταν είναι τόοοοοοσο πολλά?
Εχω πει απο την αρχή. Εγώ αρνούμαι να συμμετάσχω σε τέτοιου τύπου "διαβουλεύσεις". Θεωρώ οτι είναι απλά για να νομίζουν κάποιοι οτι κάποιος όντως ζητάει την γνωμη τους. Στην πραγματικότητα είναι ενα φιάσκο. Αν δεις λίγο τα αποτελέσματα προηγούμενων διαβουλεύσεων, θα δεις οτι έχω δίκιο. Αλλού παίζεται το παιχνίδι.
Χαμένο παιχνίδι είναι το όλο ζήτημα, κατα τη γνώμη μου, σε αυτό όπως και σε πολλά άλλα σοβαρότερα μέτωπα. Ηττοπαθή θα με πείτε, αλλά τουλάχιστον δε ζω σε αυταπάτες.
Με πιστεύει κανείς τώρα??Οχι βέβαια.... και πολλά και λίγα να'ταν, δεν παίζεται εκεί το παιχνίδι. Απο την αρχή το λέω.... δεν σχεδιάζονται/αλλάζουν έτσι τα νομοσχέδια.....