Εγκρίθηκε το νέο νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς

foxylady

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
45
0
Σαλλονικα bay area
ρε συ κλοε σου λεω οτι δεν θυμαμαι απο ποτε ακριβως εχει ισχυ ο νομος για το τσιπαρισμα αλλα το προηγουμενο σκυλακι μου πεθανε το 2008 και αν δεν κανω λαθος πενταετια πριν πεθανει το τσιπαραμε...τωρα δεν εχω δει οοολα τα ποστ σου λιγο πριν επεμβω αυτα ειδα αλλα οταν εγω σου λεω οτι ειτε θελουμε ειτε οχι ειναι νομικη μας υποχρεωση εσυ μου λες οχι δεν θα παρω.καλα ως εδω?..
τωρα οταν κανουμε κριτικη ,το ξαναλεω δεν εχω δει τα ποστ σου γενικα μιλαω,και κανουμε κριτικη για στιερωσεις κοψιμο εκτροφικα θεματα και αλλα παντα υπαρχει και το αλλο νομισμα οπως σου εκθεσα το δικο μου προβλημα αλλα ειτε εχουμε την δυνατοτητα εκεινη την ωρα να μπουμε στα παπουτσια του αλλου ειτε η κριτικη που κανουμε ειναι αρνητικη η θετικη ειτε ειναι σε οπεν γκαβ ιετε σε φορουμ τα γραπτα εχουν την ιδια δυναμη.
οποτε ειτε εισαι απο την πλευρα του εκτροφεα ειτε απο την πλευρα του ιδιοκτητη ενος σκυλου καλο ειναι να ειμαστε ολοι νομοτυποι ακομη και αν δεν μας αρεσει το γραμμα του νομου μονο τοτε εχουμε την δυναμη να το τριψουμε στα μουτρα της οποιας κυβερνησης και να πουμε κυριοι κανατε λαθος.
αλλωστε εδω ειμαστε γιανα αλλαξουμε αυτο που ερχεται οχι για να λογομαχουμε για τα ηδη δεδομενα και ναι ρε συ κλοε δεν εχει σημασια που τα γραφεις στην διαβουλευση η εδω νομιζεις οτι η κυρια Δεκαριστου που κινησε και το ολο θεμα με τα κομμενα ακοπα δεν διαβαζει τωρα τι γραφουμε αφου εχει παραθεσει απο το ντομπερμαν φορουμ ποστς και για τα εδω ποστς εχει κανει αναφορα αυτη δεν ειναι κριτης ολων των φυλων fci η kgb ειναι αφου μεχρι και που την θαυμαζω...ποτε βρισκει το χρονο ομως να ανανεωσει τις γνωσεις τις για κυνολογια και προτυπα φυλων αυτο το εχω μια απορια.
οταν χασει την δουλεια της θα την παρω μαζι μου εκει πανω στις στεπες για να φακελωνουμε τις αλεπουδες της Σιβηριας η οτι αλλη φυλη θελει να μεταλλαξει αυτη...

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
χοτικουλι ευχαριστω πολυ δεν θα παρω αρκετα
θα βγω με τα σκυλια μου την καθιερωμενη βραδυνη μας βολτα
σας ευχαριστω καληνυχτα σας ,και το ευχαριστω οχι υποθετικο σαν μερικους αλλα πραγματικο και επωνυμο σαν Κρινα

foxylady

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
45
0
Σαλλονικα bay area
foxylady ενας Hendrix και ενα Woodstock θα μας σωσει !!!!
εισαι εκτροφεας ? αν ναι πες μου να σου στειλω πμ
¨βασει και του προηγουμενου νομου αλλα και αυτου δεν ειμαι εκτροφεας ειμαι σε οργανισμο στην αμαλθεια και μαχομαι για την διατηρηση της αλωπεκιδας ειδος ελλ σκυλου προς εξαφανιση δεν θα σου πω οτι ειμαι βυβ γιατι ουτε αυτο ειμαι.ειμαι ακριβως στο ενδιαμεσο εκει που δεν ειναι κανενας στειλε πμ χαμενο σιγουρα δεν θα παει.

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Εγω δεν ειμαι επαγγελματιας εκτροφέας, δεν ζω πουλόντας σκύλους, οι 3 γεννες μου εχουν κοστίσει χιλιαδες ευρω, και δεν εχω εισπράξει τίποτα, εχω εργασια η οπια ειναι αποκλειστικη και νομικα δεν μπορω να κανω οτιδήποτε αλλο, πρέπει να παραιητηθω απο τη δουλεια μου μετα απο 32 χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας για να κανω μια γεννα? η οποια πάλι θα με κανει να κοψω χρηματα απο το παιδί μου, η θα με κάνει να γράψω τη γέννα αλλου μεταφέροντας και την επωνυμία εκτροφειιου σε αλλη χώρα, και γα να μη μου πειτε πως θα το κάνω σε άλλη χώρα, εχω το δικαίωμα να το κάνω, έχοντας νομίμως ιδιόκτητη κατοικία και σε αλλες χώρες. Γιατι να κυνδινεύω να μου κανει καταγκελεια ο κουκουλοφόρος γειτονας γιατί εκανα γέννα και δεν εχω δηλώσει επεγκελματιας σκυλοεκτροφέας αφου δεν είμαι, απλα ζευγαρωσε η σκύλα μου μια φορα στα 2 χρόνια, ε ασε που θα εχω τον κίνδυνο να μου πει καπιος γιατι τη μονοκατοικία μου εχω πλέον των 2 σκύλων, οταν ο σλυλεμπορας εχει το δικαιωμα να εχει τους σκυλους στα κλουβια σε προθήκη για πουλημα.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
τι τυχαιο οτι ολες οσες γραφουν μονο το ονοματακη τους ειναι υπερ του νομου! με το ιδιο στυλ κιολας γραφεις.ΓΡΑΦΙΚΟΙ

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Eπι της ουσίας, (το ξαναρώτησα αυτό κάτι σελίδες πιο πρίν), έχει μάθει κανείς τι εγκαταστάσεις προϋποθέτει το νέο νομοσχέδιο για τους εκτροφείς? Αν ο χώρος πάει αναλογικά με τον αριθμό των σκύλων, μπορεί να μην είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. (μη βάλετε πάλι τις εγκαταστάσεις που προέβλεπε ο 3170, για τούτον λέμε).

foxylady

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
45
0
Σαλλονικα bay area
παιδια μια διορθωση οσο προλαβα ειδα τα προηγουμενα ποστ και ειδα οτι το 98% αναφερεται σε βυβ εκτροφεις εγω νομιζα οτι αναφερεται σε νομιμους εκτροφεις για αυτο εγραψα οτι δεν φταινε αυτοι για την κατασταση με τα αδεσποτα.βεβαιως συμβαλλουν και αυτοι αλλα οχι στο μεγεθος των πετσοπαδων η ακομα και των αθλιων εκτροφεων νομιμοι μεν αλλα μονο για το κερδος ορμομενοι..

foxylady

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
45
0
Σαλλονικα bay area
Eπι της ουσίας, (το ξαναρώτησα αυτό κάτι σελίδες πιο πρίν), έχει μάθει κανείς τι εγκαταστάσεις προϋποθέτει το νέο νομοσχέδιο για τους εκτροφείς? Αν ο χώρος πάει αναλογικά με τον αριθμό των σκύλων, μπορεί να μην είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. (μη βάλετε πάλι τις εγκαταστάσεις που προέβλεπε ο 3170, για τούτον λέμε).
δεν οριζεται επακριβως αλλα καθε εκτροφειο που εχει γεννες πρεπει να εχει αυτες τις εγκαταστασεις που προειπα με ειδικες προδιαγραφες μεχρι και το υψος του χωρου στο οποιο θα ειναι η σκυλομανα ποσο πιο υπερυψωμενα θα ειναι τα μωρα μετα την γαλουχια στις ποσες μερες μεταφορα απο την αιθουσα τοκετου στην γαλλουχιας και δεν συμμαζευεται αλλα.... οταν σου λεει υπογραμμισμενα οτι για καθε θηλυκια καταλληλη αναπαραγωγης οριζεται οτι πρεπει να δηλωνεις 10 στρεμματα μεσα σε αυτα ειναι και οι χωροι αυτοι που ειναι απαραιτητοι για την ευζωια της σκυλας αλλα και της επιβιωσης ολης της τοκετοομαδας της γεννας...δεν ειναι ασχημα ουτετραγικα ειναι αποπατος....

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ρωτάω γιατι ανέφερε η Κρίνα οτι αυτά που λες παραπάνω είναι αυτά που προέβλεπε ο παλιός νόμος, όχι ο καινούριος. Αν έχεις πρόσβαση στις λεπτομέρειες του καινούριου, βάλε ενα λινκ να το συζητήσουμε περαιτέρω.... έχει ενδιαφέρον νομίζω.

foxylady

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
45
0
Σαλλονικα bay area
να στο πω και αλλιως αντε εγω εχω καποια στρεμματα απο τη γιγια μου και χρημα στην ακρη θα αγορασω και αλλα .
Αυτος ομως που ξεκιναει και θελει να ειναι νομιμος εκτροφεας πως τον ενθαρρυνει αυτη η διαταξη οταν για πεντε σκυλες θελει πενηντα στρεμματα εχεις παει να αγορασεις πενηντα στρεμματα μαζεμενα να δεις τι τιμες ζητανε γιατι σου λεει ο βλαχος τα εχει γερα αυτος θα κανει μεγαλλη εκμεταλλευση θα βγαλει μεγαλη μπαζα απο το σκατοχωραφο που εχω και βαριεμαι να το οργωσω δεν παιρνω και επιχορηγηση να τα ξινω και να μην σπερνω σοδεια αρα τωρα ειναι η ευκαιρια.....και στην τελικη ακομη και αν τα αγορασει καποιος για να βρει φτηνα πρεπει να παει στα βουνα βενζινες και ατομο για να δουλευει εκει καποιος να τα προσεχει 24 ωρες υπολογισες τα λεφτα για ολα αυτα τα κτιρια που θα δωσει ..
και ολα αυτα για να ειναι τα σκυλια με ξενους ενω εσυ εχεις και αλλη δουλεια(εγω πχ μετα το τει θα δωσω κτηνιατρικη με υποχρωτικες παρακολουθησεις και στις θεωρειες)και ολα αυτα για να κερδισει καποιος τι απο τη μια η δυο γεννες το χρονο απο δυο διαφορετικες σκυλες.καλα για τις αλωπεκιδες που δεν σκοπευω σε χρηματικη αποσβεση κιολας ειναι σκετη αυτοκτονια και μονο να το σκεφτεσαι...

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Σε λίγο θα το καταφερουν και συμφωνα με το νομο, μονο επαγκελματίες θα κανουν γεννες, οι πετδοπαδες θα κανουν γλεντια και όλοι θα ειναι ευχαρισμενοι, δεν πειράζει σε λίγο θα είναι και ποινικό αδίκημα το να κάνω μια γέννα στο σπιτι μου με μια σκυλιτσα που εχω νόμιμα, αλήθει η στειρωση ως παρέμβαση ειναι νόμιμη η θα καταδικαστώ και γιατί της έκανα στείρωση? αν έλθει επισκέπτης φίλος μου με σκυλί πρέπει να το δηλώσω στην αστυνομία? αν φιλοξενώ τραυματισμένο αδέσποτο και έχω παραπάνω απο 2 ειμαι παράνομος? εαν εχω σκύλο με κομένη ουρά γεννημένο στο βέλγιο το 2000 ειμαι παράνομος, και εκει υπήρχε η ιδια οδηγία που άλλα λέει, και δόξα το Θεο ξέρω τη γαλλική

foxylady

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
45
0
Σαλλονικα bay area
δεν ξερω πως βαζουν λινκ το ειδα στο σαιτ του καλαμαρα και φιλος εκτροφεας εψαξε το φεκ το εχει και στη διαβουλευση αλλα και να ειναι 10 τα στρεμματα αυτο δεν αναιρει τα της διευθυνσης γιατι αυτα ειναι προτυπα που καθοριζονται απο κτηνιατρους και αλλα ευρωπαικα μοντελλα προτυπων εκτροφειων

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Μηπως όλα ειναι προς όφελος των εμπόρων εισαγωγέων και παρανόμων εκτροφέων? μήπως το θυμα του κουκουλοφόρου καταγκέλοντος θα είμαι εγω η ενας σαν και εμένα?

Καποιοι εχουν 50 στρεμματα και δεν εχουν δουλεια, και μπορουν να κάνουν γέννες νομιμα και πρέπει να αποσβέσουν το κόστος ως εχοντας κανει επένδυση, αρα πρέπει να πουλήσουν, αλλήθεια για να τρέξει και να εκτονοθεί ενα bichon frise πόσα στρέματα θέλει, και σε πόσα εκετοστα τρυπα στο χωράφι χανεται ενα τσιουουα?

foxylady

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
45
0
Σαλλονικα bay area
Σε λίγο θα το καταφερουν και συμφωνα με το νομο, μονο επαγκελματίες θα κανουν γεννες, οι πετδοπαδες θα κανουν γλεντια και όλοι θα ειναι ευχαρισμενοι, δεν πειράζει σε λίγο θα είναι και ποινικό αδίκημα το να κάνω μια γέννα στο σπιτι μου με μια σκυλιτσα που εχω νόμιμα, αλήθει η στειρωση ως παρέμβαση ειναι νόμιμη η θα καταδικαστώ και γιατί της έκανα στείρωση? αν έλθει επισκέπτης φίλος μου με σκυλί πρέπει να το δηλώσω στην αστυνομία? αν φιλοξενώ τραυματισμένο αδέσποτο και έχω παραπάνω απο 2 ειμαι παράνομος? εαν εχω σκύλο με κομένη ουρά γεννημένο στο βέλγιο το 2000 ειμαι παράνομος, και εκει υπήρχε η ιδια οδηγία που άλλα λέει, και δόξα το Θεο ξέρω τη γαλλική

αγαπητη μου δεν ξερω αν θα τα καταφερουν δεν ειναι στο χερι τους αλλωστε εμεις τους ψηφιζουμε για να μας κυβερνανε χωρις τη δικια μας δυναμη δεν ειναι τιποτε αλλα αν εισαι σε μονοκατοικια μπορεις να εχεις παραπανω απο δυο γιατι υπαρχει δεδικασμενο αλλα για την γεννα ναι εισαι παρανομος αφου δεν παιρνει θεση ο ΚΟΕ στον οποιο μπορουσες νομιμα να δηλωσεις τη γεννα μεταξυ δυο πεντιγκρατων σκυλων....
Αυτα ειναι ερωτηματα που πρεπει να μας απαντησει η Κ δεκαριστου που αναλωνεται με προσωπικες επιθεσεις σε συγκεκριμενους εκτροφεις...
Γιατι δεν βλεπω να γραφει ως προεδρος του ΚΟΕ αλλα με το ονομα της μονο και αυτο δειχνει οτι μπορει να ειναι και για προσωπικα της συμφεροντα δεν θα μπψ στη διαδικασια να υποθεσω ποια αλλα λεω τωρα εγω μηπως το να προωθει τα δικα της συμφεροντα την εμποδιζει απο το εργο της στον ΚΟΕ?Μηπως μαζι με τους εσωτερικους κανονισμους πο θα αλλαξουν να αλλαξουν και την προεδρια..και να μπει ενας πιο αμεροληπτος και αξιοσεβαστος ανθρωπος...γιατι εμενα ανθρωπος που λεει οτι εχει και το καρπουζι και το μαχαιρι αλλα παρανομει και αυτος μαζι με τους εκτροφεις απο το 1992 δεν μου εμπνει εμπιστοσυνη δηλαδηκαι αυτη δεν ηξερε τους νομους οπως και οι ξενοι κριτες που καλλουνται στις εκθεσεις τι εκανε και αυτη τοσα χρονια παρανομουσε τωρα την επιασε ο πονος...
ΑΥΤΑ ειναι φαιδρα!!!!

Μηπως όλα ειναι προς όφελος των εμπόρων εισαγωγέων και παρανόμων εκτροφέων? μήπως το θυμα του κουκουλοφόρου καταγκέλοντος θα είμαι εγω η ενας σαν και εμένα?
Ακριβως το επιασες..εσυ θα εισαι και εγω οταν θα παω να δηλωσω για παρουσιαση φυλης αυτη που τριγυρναει αναμεσα μας απο το 3000 πχ θα με καταγγειλει η ιδια η Δεκαριστου η οποιος αλλος κουβαλαει τετοια νοοτροπια .Που ειναι ο ρολος του ΚΟΕ το ξαναρωταω τα φορουμ δεν ειναι κλειστα η κ Δεκαριστου μπαινει σε αυτα τι προτιθεται να μου απαντηση με νομικη ισχυ για τις αλωπεκιδες?και φυσικα και για ολους οσους ειχαν μεχριτωρα νομιμη εκτροφη κατα καποιον τροπο ειναι και αυτοι συναδελφοι μου μονο που εγω δεν μπορω να δηλωθω η αλωπεκιδα δεν ειναι πεντιγκρατη σαν τα ντομπερμαν η τα κοκερ...?????
Εγω θα κανω διατηρηση φυκης και θα πληρωνω προστιμα για αυτην ενω εγω θα χαριζω τα κουταβια με τσιπ το τονιζω και ας με πιασει το υπουργειο εγω θελω απαντηση απο τον κοε η απο την κυρια Δεκαριστου αν τον εκπροσωπει ακομη?

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Η κ.Δεκαριστου δεν ειναι προεδρος του ΚΟΕ αλλα του ΚΟΣΕ,απλα για να μην μπερδευομαστε.

foxylady

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
45
0
Σαλλονικα bay area
Η κ.Δεκαριστου δεν ειναι προεδρος του ΚΟΕ αλλα του ΚΟΣΕ,απλα για να μην μπερδευομαστε.
σωστη η διορθωση εκ παραδρομης οταν γραφεις πολλα σου ξεφευγει και κατι εννοουσα σαν κριτης ολων των φυλων και αφου εχει τοσο φουρια για τα ντομπ με την αλωπεκιδα που μπαινει στα χωραφια της καθως και οι αλωπεκιδες δεν ειναι μονο χνουδωτες μπαλλιτσες κυνηγανε και τα βλαπτικα κανουν και φυλαξη σε κοπαδι ενταξει δεν ειναι και κοκερ αλλα σαν κριτης ολων των φυλων ποια η θεση της ειναι σωστο ενω και η ιδια εχει παρανομησει να το κανει γαργαρα και να λεει οτι μονο οι αλλοι ειναι παρανομοι δηλαδη εγω τι θα ειμαι που ο κοε δεν μου δινει το δικαιωμα να δηλωθω ως εκτροφεας?

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
ε οχι και η κα Δεκαριστου πρόεδρος του ΚΟΕ , πρόεδρος του ΚΟΣΕ ( Ομιλος Σπανιελ ) ειναι ,και δεν εχει κανενα σπανιελ, στο σπίτι της, ύτε και αναγνωρίζει ότι σκυλιά σπάνιες ειναι και σκυλιά που κάνουν κάποια εργασία και δεν είναι όλα σκυλιά του καναπε, ε και εγω την πήρα απο το χέρι πριν κατι χρόνια για νε δει πως ειναι τα σκυλία που εκπροσωπεί στον όμιλο της στα crufts, μεχρι τότε δεν τα ειχε δει ποτέ ζωντανα, ας μου κανει και εμενα μυνηση για συκοφαντικη δυσφιμηση, πάντως ο ΚΟΕ ειχε συνάντηση επίσημη περι του νομοσχεδίου και αναμενεται συνέχεια.
Αποψή μου σύλος σου είναι αυτός που μένει στο σπίτι σου αυτός που βγάζεις βόλτα, που ταίζεις που καθαρίζεις κτλπ, σκύλοι με συνιδιοκτησία ειναι άλλο θέμα,πάντα κατά τη άποψή μου.

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Και κάτι άλλο η οδηγία που κηρώθηκε το 1992 δεν λέει αυτά, και οποιος θέλει κατεβάζω το επίσημο κειμενο στη Γαλλική, ε να μην ξέρω τη γλώσσα που έμαθα στο σχολείο, απο το δημοτικό γιατί δεν πήγα σε Ελληνικό σχολείο αλλα σε Γαλλικό δεν νομίζω, τουλάχιστον τη γνωρίζω και τη δουλευω 45 χρόνια, οπως νομίζω και την Ελληνική, και αν θέλει ,η διαφωνει η κυρια Δεκαρίστου ας μου πει που λεει για απογορευσεις και που για προτάσεις, και αν λέει για απαγορεύσεις γιατί εγω εχω σκύλους χωρίς ουρα απο το Βέλγιο, τη χώρα της FCI, παράνομοι ηταν και αυτοί? ε και τότε πως δεχθηκε να κρίνει σκύλους σύμφωνα με το πρότυπο της FCI και ως κριτής του ΚΟΕ σε κάτι παράνομο? δεν αναγνωρίζει τον ΚΟΕ και thn FCI? αν ναι γιατί ειναι κριτής κάτω απο τη σκέπη τους. Θα μου πείτε με το ίδιο σκεπτικό που δεν δέχεται την εργασία σε σκύλους που εκπροσωπεί ο ομιλος σπανιελ, και δεν μιλαμε για εργασία με δαγκωματα κτλπ γιατί η εργασία σε αυτές τις φυλές δεν εχει τέτοια, με αποτέλεσμα να μην υπαρχει πρωταθλητης σκύλος στην Ελλάδα και να πρέπει να περάσει εργασία στο εξωτερικο, αν την δεχθει η κυρία πρόεδρος η οποία και φυσικά είναι νόμιμα εκλεγμένη, απλά κρατάει μια ομάδα σκύλων και δεν μπορεί να γίνει κάποιος σκύλος πρωταθλητής Ελλαδος αλλά ούτε INT. και εννοω INT και οχι INTB δηλαδη μισος μόνο ώς προς τη μορφολογία. Αν θέλεις να εχεις όμιλο να εκτελεις τα χρέη σου ως προς τις φυλες που εκπροσωπεις, και μετά να κάνεις κρίσεις, όχι να καταστρέφεις τα πάντα σύμφωνα με τίς δικές σου απόψεις, και εγώ είμαι υπέρ της μοφολογίας, ταυτόχρονα έχω και σκύλους που κάνουν εργασία,καταλαβαίνω οτι ποτέ δεν θα έχω σκύλους όπως κάπιοι που κάνουν αποκλειστικα εργασια αλλα όχι και να κάνω το σκύλο μου να μη καταλαβαίνει τα ψεύτικα, απο τα πραγματκά θηράματα, που πρέπει να το καταλαβαίνει ,και σωστά δεν τρέχει να φέρει το ψευτικο και θέλει αληθινό. Είναι σαν να με βάζεις να πλησιάσω ψεύτικη γυναικα, και επειδη δεν ανταποκρίθηκα να με πεις αχρηστο....... ως αρσενικο. Ε οχι, δεν μου αρέσουν τα άτομα που έχουν εξωτερική εμφάνιση γυναίκας και προτιμώ τίς πραγματικές, ουτε τα άτομα του ιδίου φίλου με εμένα για τίς προσωπικές μου σχέσεις. Κακό είναι και αυτό?