Και κάτι άλλο η οδηγία που κηρώθηκε το 1992 δεν λέει αυτά, και οποιος θέλει κατεβάζω το επίσημο κειμενο στη Γαλλική, ε να μην ξέρω τη γλώσσα που έμαθα στο σχολείο, απο το δημοτικό γιατί δεν πήγα σε Ελληνικό σχολείο αλλα σε Γαλλικό δεν νομίζω, τουλάχιστον τη γνωρίζω και τη δουλευω 45 χρόνια, οπως νομίζω και την Ελληνική, και αν θέλει ,η διαφωνει η κυρια Δεκαρίστου ας μου πει που λεει για απογορευσεις και που για προτάσεις, και αν λέει για απαγορεύσεις γιατί εγω εχω σκύλους χωρίς ουρα απο το Βέλγιο, τη χώρα της FCI, παράνομοι ηταν και αυτοί? ε και τότε πως δεχθηκε να κρίνει σκύλους σύμφωνα με το πρότυπο της FCI και ως κριτής του ΚΟΕ σε κάτι παράνομο? δεν αναγνωρίζει τον ΚΟΕ και thn FCI? αν ναι γιατί ειναι κριτής κάτω απο τη σκέπη τους. Θα μου πείτε με το ίδιο σκεπτικό που δεν δέχεται την εργασία σε σκύλους που εκπροσωπεί ο ομιλος σπανιελ, και δεν μιλαμε για εργασία με δαγκωματα κτλπ γιατί η εργασία σε αυτές τις φυλές δεν εχει τέτοια, με αποτέλεσμα να μην υπαρχει πρωταθλητης σκύλος στην Ελλάδα και να πρέπει να περάσει εργασία στο εξωτερικο, αν την δεχθει η κυρία πρόεδρος η οποία και φυσικά είναι νόμιμα εκλεγμένη, απλά κρατάει μια ομάδα σκύλων και δεν μπορεί να γίνει κάποιος σκύλος πρωταθλητής Ελλαδος αλλά ούτε INT. και εννοω INT και οχι INTB δηλαδη μισος μόνο ώς προς τη μορφολογία. Αν θέλεις να εχεις όμιλο να εκτελεις τα χρέη σου ως προς τις φυλες που εκπροσωπεις, και μετά να κάνεις κρίσεις, όχι να καταστρέφεις τα πάντα σύμφωνα με τίς δικές σου απόψεις, και εγώ είμαι υπέρ της μοφολογίας, ταυτόχρονα έχω και σκύλους που κάνουν εργασία,καταλαβαίνω οτι ποτέ δεν θα έχω σκύλους όπως κάπιοι που κάνουν αποκλειστικα εργασια αλλα όχι και να κάνω το σκύλο μου να μη καταλαβαίνει τα ψεύτικα, απο τα πραγματκά θηράματα, που πρέπει να το καταλαβαίνει ,και σωστά δεν τρέχει να φέρει το ψευτικο και θέλει αληθινό. Είναι σαν να με βάζεις να πλησιάσω ψεύτικη γυναικα, και επειδη δεν ανταποκρίθηκα να με πεις αχρηστο....... ως αρσενικο. Ε οχι, δεν μου αρέσουν τα άτομα που έχουν εξωτερική εμφάνιση γυναίκας και προτιμώ τίς πραγματικές, ουτε τα άτομα του ιδίου φίλου με εμένα για τίς προσωπικές μου σχέσεις. Κακό είναι και αυτό?