Εγκρίθηκε το νέο νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Η ανοιχτή διαβούλευση λοιπόν είναι ένα βήμα για να εκφράζονται σχετικοί και άσχετοι. Σ'οποιον αρέσει.
ως mod θα πρεπει να προσεχεις το τροπο γραπτου λογου σου περισσοτερο απο τους αλλους

η διαβουλευση εχει δημοκρατικο χαρακτηρα και εγω ως πολιτης σε κρατος δημοκρατικου πολιτευματος εχω το δικαιωμα να διαφωνω και να εκφραζω την αποψη μου !

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
,ειναι απαραδεκτο να γραφει σε ειδικα θεματα ο καθε ασχετος ,
εγω ως πολιτης σε κρατος δημοκρατικου πολιτευματος εχω το δικαιωμα να διαφωνω και να εκφραζω την αποψη μου !
όπως και ο κάθε σχετικος ή μη.
Αναφαίρετο δικαιωμα του καθενος.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
εδω γραφει τα απολυτα ψευδη η δεκαριστου ο καθε ασχετος-που ειναι λογικο- μας πειραξε. τον βλεπω τον μπακουλα να ξεπουλαει τις ημερες της εκθεσης.

Last edited:

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
ως mod θα πρεπει να προσεχεις το τροπο γραπτου λογου σου περισσοτερο απο τους αλλους

η διαβουλευση εχει δημοκρατικο χαρακτηρα και εγω ως πολιτης σε κρατος δημοκρατικου πολιτευματος εχω το δικαιωμα να διαφωνω και να εκφραζω την αποψη μου !
Aν έχεις πρόβλημα με το γραπτό μου λόγο, γνωρίζεις που που να απευθυνθείς. Tο τι θεωρεις εσύ οτι πρεπει να κάνω "ως mod" έχει μικρή σημασία.
Οσο για το δημοκρατικό χαρακτήρα της διαβούλευσης, αυτό λέω. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφραστεί. Σχετικοί και άσχετοι.. Εσύ κι ο Lord θεωρήσατε οτι οι άσχετοι δεν πρεπει να εκφράζονται στη διαβούλευση (με το οποίο δεν διαφωνώ per se, αλλά όπως είπα δεν υπάρχει τρόπος να διαχωριστούν οι μεν από τους δε οπότε μέχρι να βρεθεί ο τρόπος εκφράζονται όλοι ελεύθερα).

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ο άσχετος φαίνεται απο τα γραπτά του και η άποψή του αξιολογείται ανάλογα

όμως
πιστεύετε ότι θα διαβαστούν και θα ληφθούν υπόψιν τα σχόλια μας και ειδικά όταν είναι τόοοοοοσο πολλά?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
ο άσχετος φαίνεται απο τα γραπτά του και η άποψή του αξιολογείται ανάλογα

όμως
πιστεύετε ότι θα διαβαστούν και θα ληφθούν υπόψιν τα σχόλια μας και ειδικά όταν είναι τόοοοοοσο πολλά?
Οχι βέβαια.... και πολλά και λίγα να'ταν, δεν παίζεται εκεί το παιχνίδι. Απο την αρχή το λέω.... δεν σχεδιάζονται/αλλάζουν έτσι τα νομοσχέδια.....

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
θέλει και οι ζωντανοί νααααα
δίνουν το αίμα τους

είπαμε όμως
αξίζει η προσπάθεια

αλλά δεν χρειάζεται να τρωγόμαστε και για το αν έγραψε ο άσχετος κάτι άσχετο ώς άσχετος
ούτε για το αν έπρεπε να έχει εφευρεθεί "ασχετόμετρο"

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Συγνώμη αλλα λέει οτι το 98% της ιδιωτικής εκτροφής φταίει για τα αδέσποτα αρα καλά είναι τα πετσοπ και λέμε να έχει δικαίωμα λόγου;;;;;;;;;; Δηλαδή συγνώμη με ποιο μέρος είστε εσείς; Κοπρίτη δεν έχω κάτι να σου πω. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχω πραγματικά

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Tο τι θεωρεις εσύ οτι πρεπει να κάνω "ως mod" έχει μικρή σημασία.
μεγα λαθος ,επειδη υπαρχω εγω και παρα πολλοι σαν και εμενα για αυτο υπαρχει το φορουμ και για αυτο υπαρχεις εσυ ως mod
η προηγουμενη σου φραση "σε οποιον αρεσει" δειχνει υπεροψια και μαγκια και μονο δημοκρατικη δεν ειναι

στη διαβουλευση πολλοι απο τους "φιλοζωους" μιλησαν κατα της ερασιτεχνικης εκτροφης ,οπως γινετε πολλα χρονια τωρα ,για ολα φτενε οι εκτροφεις ,οι πρωην οι νυν και οι επομενοι , μεχρι και ενας βλακας που παραδεχετε και οτι εχει ντογκ ντε μπορντω σταθηκε αρνητικος στην εκτροφη και ειπε να απαγορευτει η εκτροφη για να αποροφηθουν τα αδεσποτα ,και αλλα πολλα τετοια μαργαρηταρια ,οι περισσοτερες φιλοζωικες δεν αναφερθηκαν καν στην εκτροφη ,τι σοι ειδους φιλοζωικες ειναι αν δεν τους ενδιαφερει η σωστη αναπαραγωγη μιας φυλης ? ενα φιλοζωικο σωματειο πρεπει να ενδιαφερθει για ολα

και κατι αλλο πολυ σοβαρο κατα τη γνωμη μου
οταν μιλαμε για διαβουλευση και δημοκρατια πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας και τη διαφανεια ,δεν μπορουμε αν ειμαστε καθαροι και γνωστες να μπενουμε μεσα και να γραφουμε με ψευδονιμα ,καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται !!!!!!!!!!! εγω λοιπον δεν σεβομαι τη γνωμη ολων αυτων που μπηκαν ανωνυμα να πουν την οποιαδηποτε φραση ,σεβομαι αυτους που ακομα και αν διαφωνω μαζι τους εγραψαν με καθαροτητα και ονοματεπωνυμο οτι ειχαν να πουν,και αυτων η γνωμη εχει βαρυτητα ,οι υπολοιποι ειναι για γελια και για κλαματα ,κρυβομενοι πισω απο το δαχτυλακι τους μπηκαν να πουν τι ? φοβουνται ? τι ? αρα δεν ειναι καθαροι !!!! εγω λοιπον αυτους δεν τους σεβομαι
να μπω και εγω εκει και να παω και στο internetcafe μιας αλλης περιοχης και να γραψω ως αντρεας,σαμπως θα με βρουνε αφου θα εχω καλυψει τα νοτα μου, και να πω την οποια παπαρια ετσι για να κανω χαβαλε,και μετα θα ερθει καποιος-α σαν και σενα κοπριτι και να μου πει "αμα μ αρεσει" για ενα θεμα που δεινω πολεμο χρονια τωρα ,τι λες ρε πας καλα ? κανε μου τι χαρη γιατι μου βγαινει πολυ το σκυλισιο τωρα και θα αρχισω να δαγκωνω και οχι τιποτα αλλο εδω μανικια δενε εχει

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
μεγα λαθος ,επειδη υπαρχω εγω και παρα πολλοι σαν και εμενα για αυτο υπαρχει το φορουμ και για αυτο υπαρχεις εσυ ως mod
Oλοι όσοι έχουν παράπονο απο το μοντεριλίκι μου (αν και εχω μήνες να κάνω οτιδήποτε), μπορουν να απευθυνθούν με ΠΜ στον admin. :)

η προηγουμενη σου φραση "σε οποιον αρεσει" δειχνει υπεροψια και μαγκια και μονο δημοκρατικη δεν ειναι
Kαθόλου. Αναφέρομαι καταρχήν στη διαβούλευση, όχι στο φόρουμ. Κατα δεύτερον, που βλέπεις την υπεροψία και τη μαγκιά? Λέω απλά το αυτονόητο. Η διαβούλευση μπάζει απο παντού, και δεν αλλάζει. Ούτε μπορει να τσεκάρεται η ταυτότητα αυτών που συμμετέχουν, ούτε μπορεί να απαγορευτεί στους άσχετους να γραφουν. Ετσι είναι και δεν μπορεί να γίνει κάτι γι'αυτό. Σ'οποιον αρέσει, συμμετέχει (εμένα δε μ'αρέσει και δε συμμετέχω). Αυτό είπα και πριν. Γιατί το βρίσκεις αντιδημοκρατικό το σ'οποιον αρέσει? Εγώ το βρίσκω απλώς αυτονόητο.

μετα θα ερθει καποιος-α σαν και σενα κοπριτι και να μου πει "αμα μ αρεσει" για ενα θεμα που δεινω πολεμο χρονια τωρα ,τι λες ρε πας καλα ? κανε μου τι χαρη γιατι μου βγαινει πολυ το σκυλισιο τωρα και θα αρχισω να δαγκωνω και οχι τιποτα αλλο εδω μανικια δενε εχει
Αυτή είναι η άποψη μου. Μπορείς να δαγκώνεις όσο θέλεις. :)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εχω πει απο την αρχή. Εγώ αρνούμαι να συμμετάσχω σε τέτοιου τύπου "διαβουλεύσεις". Θεωρώ οτι είναι απλά για να νομίζουν κάποιοι οτι κάποιος όντως ζητάει την γνωμη τους. Στην πραγματικότητα είναι ενα φιάσκο. Αν δεις λίγο τα αποτελέσματα προηγούμενων διαβουλεύσεων, θα δεις οτι έχω δίκιο. Αλλού παίζεται το παιχνίδι.

Το ονοματεπώνυμο μου στο χώρο του σκύλου δε σημαίνει τίποτα σε κανέναν πέρα απο τους 10 φίλους μου. Δε βλέπω τι διαφορά θα έκανε. Επίσης κι εδώ με ψευδόνυμο γράφει η μεγάλη πλειοψηφία μας. Καθιστά αυτό αυτόματα τις απόψεις μας λάθος? (ασε που ποιός σου εγγυάται οτι αυτός που γράφει είναι όντως αυτός που λεει?)

Σε κάθε περίπτωση εγώ σέβομαι μια εμπεριστατωμένη άποψη ακόμα κι όταν είναι ανώνυμη (δεν αναφέρομαι στην συγκεκριμένη κυρία, γενικά μιλάω). Για να μη σου πω οτι ειδικά στην περίπτωση της διαβούλευσης, υπάρχουν διαφοροι λόγοι να βάλει κανείς τη τζίφρα του, και δεν είναι όλοι άμεμπτοι.

foxylady

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
45
0
Σαλλονικα bay area
Για το αγαπητο κοκονι που λεει αν ειναι ευνοικοι οι οροι ερασιτεχνικης εκτροφης
Παραθετω εν ταχει χαχαχα τους ορους που πρεπει να πληρει ενα εκτροφειο να ειναι σε οικοπεδο το οποιο να βρισκεται μακρια απο την τελευταια κατοικια 100 μετρα να ειναι συνολικα τουλαχιστον 4 στρεμματα και ανω και να εχει τους παρακατω χωρους....
Χωρο ατομικο αναπαυσης για τον καθε σκυλλο εδω γραφω για μικροσωμο 2*2*2 και αντιστοιχο ατομικο χωρο ασκησης ο χωρος αυτος μπορει να ειναι ενιαιος αν ειναι σε μορφηα σταδιου και ισος για το συνολο των ζωων που διατηρουνται στην εκτροφη χωρος τοκετου χωρος γαλλουχιας χωρος απογαλλακτισμου οι τρεις παραπανω πρεπει να ειναι θερμαινομενοι με εξαερισμο και με αποχετευτικο καθως και με ειδικες κατασκευες οι οποιες να ειναι πλενομενες και να μην διαυρωνονταια πο τα καυστικα απολυμαντικα.χωρο ζευγαρωματων στο σεξ δεν εχει θερμανση χωρο κτηνιατρικων χειρισμων χωρο καραντινας για τα αρρωστα ζωα και τα νεοεισαγωμενα στην εκτροφη χωρο διατηρησης των φαρμακων και τωνα απολυμαντικων χωρο διατηρησεις των βιβλιων απολυμανσης κτην χειρισμων πχ αποπαρασιτωσεις και αλλα και γενεαλογια,χωρο λογιστηριου χωρο υποδοχης και ελπιζω να μην εχω ξεχασει κατι...
ΑΥΤΑ ηταν μεχρι τωρα και παρτε μια βαθια ανασα ΜΕΤΑ τη ψηφιση του νομου ο χωρος που θα αναλογει σε καθε θηλυκαι καταλληλη αναπαραγωγης θα ειναι 10 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ.....σας κοπηκε το γελιο εεε...

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
οι προυποθεσεις αυτες που αναφερει foxylady ισχυουν με τον 3170, ο νεος νομος αναφερει οτι για την εκτροφη θα ισχυει αυτος ο νομος για τις προυποθεσεις αδειας χωρις να λαμβανει καθολου τη παραμετρο της ερασιτεχνικης εκτροφης που ειχε ο 3170 και ζητοντας ακομα και για μια σκυλα αναπαραγωγης τους χωρους αυτους με την αδεια

πρακτικα αυτο σημαινει ,οτι για να μπορεσει καποιος να παρει αυτην την αδεια θα πρεπει να εχει πραγματικα πολυ χρημα σε εγκαταστασεις παραλογες που δεν χρειαζονται ,οι κυνες δεν ειναι αιγοπροβατα που μπενουν σε μοναδα παραγωγης ,αυτο δεν εχει καταλαβει ο νομοθετης ,για να μπορεσει μια τετοια μοναδα οπως ζητητε απο το νομο να λειτουργησει και να ειναι βιωσημη θα πρεπει να κανει 50 γεννες το χρονο,μαζικη παραγωγη κουταβιων δηλαδη ,αλλιως οικονομικα δεν θα μπορει να σταθει ,εκει ερχομαστε εμει και λεμε οτι αυτο ειναι παραλογο και αντιδεοντολογικο,εμεις φωναζουμε για τους κουταβοπαραγωγους δεν θα γινουμε ποτε εμεις οι ιδιοι,δεν μπορει ο νομος να νομιμοποιησει τις φαρμες αναπαραγωγης ,δεν γινετε ,θα καταστραφει η κυνοφιλια ,γιατι αν το παρουμε αλλιως πως θα μπορει καποιος με 1-2-3 γεννες το χρονο να φτιαξει αυτο το χωρο που ζητα το υπουργειο και να πληρωνει και φορολογια απο πανω ειναι το λιγοτερο αστειο ,οταν καποιος ριξει 200.000 ευρω θα πρεπει η απλα φραγκατος να ειναι και να κανει το κεφι του (δυσκολο για την εποχη μας) ή θα πρεπει να το δει ως επενδυση για δουλεια που ομως θα πρεπει αν οχι να του αφησει κερδος (αστειο) να κανει αποσβεση (τρελο γιελιο)

foxylady

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
45
0
Σαλλονικα bay area
Επομενως οπως καταλαβαινετε δευτε τελευταιον ασπασμον στην ελληνικη εκτροφη, δεν υπαρχει ερασιτεχνικη εκτροφη ουτε πριν υπηρχε ουτε θα υπαρχει σαν νομικη περιγραφη αλλα αν περασει αυτο ουτε και προκειτε να υπαρχει ποτε.και αυτο ισχυει και για τις ξενες φυλες ακοπες η μη και για τις ελληνικες φυλες και γενικα για ολες τις εκτροφες οπως καταλαβαινετε και πολλοι εκτροφεις μεγαλοι μετα απο αυτο ειναι βυβ.ΕΞΟΝ και αν αλλαξουμε χωρα και παμε στη Σιβηρια αν απλωθουμε βρε αδερφε και αντε το κοκονι η οι αλλες φυλες σωθηκαν εγω που πιστευω ειμαι πολυ πιο δυσκολα απο τον καθε χομπιστα ντομπερμανα τι θα κανω με τις αλωπεκιδες ακομη και αν εχω τα παραπανω δεν μπορω να δηλωθω ως εκτροφεας οποτε θα παω στον αντιστοιχο ΚΟΕ της Σιβηριας και θα τα δηλωσω ως αλεπουδες της στεππας..
Ακομη και να σχολιασω στην διαβουλευση θα ερθουν να με τσιμπισουν και θα πληρωνω προστιμα γιατι εχω ηδη δυο σκυλια..ακομα και να εκθεσω το προβλημα στην ανοιχτη διαβουλευση σιγα μετα η κ Δεκαριστου μετα τη νιλα που θα της κανω σε τοσο υψηλο επιπεδο μην την αναγνωριση τη φυλη..εδω ηδη στρεφεται εναντιον σε αυτους που της βαζουν το ψωμακι της στο τραπεζι στις αλωπεκιδες θα κολλησει...
Οποτε η μονη μου ελπιδα σε τουτο το σκοταδι (οχι δεν ειμαι ο φροντο) ειναι οτι ετσι οπως τα εκανε η εν λογω κυρια σε λιγο δεν θα υπαρχει ΚΟΕ οποτε θα την αναγνωρισω μονη μου......
ΕΓΩ σκοπευω ομως σε πεισμα του οποιου να τα κανω ολα νομοτυπα και πριν αυτη ηταν η προθεση μου αλλα μετα αν δεν την αναγνωρισουν την φυλη θα παρω ολα τα σκυλια που θα διατηρω και θα τα δωσω στην κυρια Δεκαριστου και θα την καταγγειλω κιολας να μην πληρωνω μονο εγω προστιμα.Και αυτο αναφερεται και στον φιλο που ειπε αμα εχει μουτρα να εμφανιστει στον Μαραθωνα τι θα της κανεις ....αυτο να της κανεις να της φορτωσεις το σκυλι σου που δεν θα μπορεις να τρξεις στους αγωνες οπως και εγω αλλωστε καθως οι αλωπεκιδες δεν ειναι αναγνωρισμενες σαν φυλη παρολου που υπαρχουν απο πχ, και μετα να την καταγγειλεις...εκει να δουμε τι θα κανει...
Για την ακριβεια μεχρι τοτε θα εχω αγορασει το μισο νομο θεσ/νικης οποτε προτεινω σαν αναμνηστικη ημερομηνια τετοιο καιρο να κανουμε στον χωρο μου μια εκθεση ολοι οι πικραμενοι μπασταρδα και μη ακοπα και μη αλωπεκιδες κοκονια και ολα τα λοιπα μια εκθεση δεχομαι συμμετοχες.....

Στην Μοσχα αδερφες μου στη Μοσχα οβερ &αουτ

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αυτή τη στιγμή η kopritis απαντά με λογική και επιχειρήματα σε έναν καταιγισμό παράνοιας. :shock:
Η Κρίνα "έχω δικαίωμα να εκφράζω την άποψή μου που είναι ότι οι άλλοι δεν έχουν δικαίωμα να έχουν άποψη" :shock::shock::shock:
Το 'πε και ξακάθαρα ο Lord Maya
Συγνώμη αλλα λέει οτι το 98% της ιδιωτικής εκτροφής φταίει για τα αδέσποτα αρα καλά είναι τα πετσοπ και λέμε να έχει δικαίωμα λόγου;;;;;;;;;;
:D:D:D

Μα τι κάνει αυτός ο στρατός? :rolleyes:

foxylady

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
45
0
Σαλλονικα bay area
Αυτά είναι τα παλιά που ίσχυαν για επαγγελματικά εκτροφεία ή τα βρήκες σχετικά με το νέο νόμο?
παραθετω τα παλια και το καινουριο ειναι τα 10 στρεμματα το οποιο αυτοματως βγαζει την ερασιτεχνικη εκτροφη εκτος παιχνιδιου αφου ολα τα ζωα θα πρεπει να τσιπαρισμενα πραγμα οχι καινουριο γαι τους εκτροφεις αλλα απο τη στιγμη που οι βασεις δεδομενων πλεον πανε στο υπουργειο για μενα σημαινει προστιμο για καθε ζωο αφου δεν ειμαι εκτροφεας συμφωνα με τον ΚΟΕ και για τους βυβ προστιμο για καθε ζωο περαν των 2.
Αλλα και για τους κανονικους η ερασιτεχνες χομπιστες κατα την κυρια Μοριανου (θου κυριε εχω χομπι δηλαδη εγω να μπαινω μεσα για την γεννετικη διατηρηση της αλωπεκιδας ειδικα αφου θα χαριζονται τα ζωα)αφου σημαινει οτι για καθε θηλυκια θα πρεπει να εχει 10 στρεμματα δηλαδη αναιρειται η παλαιοτερη διαταξη που ελεγε οτι δηλωνεις γεννες η δηλωνεσαι ως εκτροφεας με 2 θηλυκα σκυλια,ασυμφωρο και θα οδηγησει σε περαιτερω παρανομια αφου πλεον δεν θα δηλωνονται οι γεννες για το γεννεαλογιο δεν το συζηταω...
Υστερα ακομα και αν ξεφυγεις ολους αυτους τους σκοπελους πως θα τα προωθησεις 300 για αφισοκολληση και 500 για αγγελεια και χωρια το προστιμο για καθε ζωο καντε τη σουμα...

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
chloe δεν θα πω οτι σκοπιμα διαστρεβλωνεις τα λογια μου ,θα πω απλα οτι δεν διαβασεις σωστα και να ξαναδιαβασεις αυτα που εγραψα και μετα να εκφρασεις την αποψη σου ,εαν παλι επιμενεις σε αυτην που μολις πριν ειπες σε προκαλω να μου δειξεις σε παραθεση τη προταση μου που λεει οτι οι αλλοι δεν εχουν δικαιωμα αποψης

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν