Εγκρίθηκε το νέο νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς

foxylady

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
45
0
Σαλλονικα bay area
Αυτή τη στιγμή η kopritis απαντά με λογική και επιχειρήματα σε έναν καταιγισμό παράνοιας. :shock:
Η Κρίνα "έχω δικαίωμα να εκφράζω την άποψή μου που είναι ότι οι άλλοι δεν έχουν δικαίωμα να έχουν άποψη" :shock::shock::shock:
Το 'πε και ξακάθαρα ο Lord Maya
:D:D:D

Μα τι κάνει αυτός ο στρατός? :rolleyes:
Γιατι αγαπητη κλοε μου καταιγισμο παρανοιας μαλλον δεν καταλαβες ακριβως το υφος μου εγω θα το ελεγα δημιουργικη τρελλα γιατι δεν σας δουλευω εγω οταν δουλευω κατι στο μυαλλο μου ειμαι σαν τον Σταλλιν δουλευω με πενταετη και δεκαετη προγραμματα.Για του λογου το αληθες ειχα 28 στρεμματα (μπορεις να το τσεκαρεις απο παλαιοτερα ποστ στο θεμα της προσπαθειας διασωσης της αλωπεκιδας)και ειμαι στις συμφωνιες για αλλα 10 στρ με προοπτικη τα διπλανα αλλα 10...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
αγαπητή foxylady δεν είχε καμία σχέση με τις δημοσιεύσεις σου αυτό που έγραψα, αναφερόμουν στα posts των krina και lord maya :)
αγαπητή krina έτσι το εξέλαβα, αν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη, δεν έχει κανένα νόημα να αρχίσουμε τα "εδώ είπες αυτό" και "εδώ είπες εκείνο", "όχι εγώ άλλο είπα" κ.λπ κ.λπ.!

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Παρασυρόμενος από άλλο θέμα που δημοσιεύω off topic ήρθα κι εδώ να γράψω μερικά "εκτός θέματος"...:)

Το κάπνισμα έχει απαγορευθεί στην Ελλάδα δις...Πως βλέπετε να λειτουργεί ο νόμος;

Η σήμανση με chip είναι υποχρεωτική εδώ και μερικά χρόνια...Εσείς πόσα "ατσιπάριστα" (χωρίς chip, όχι χωρίς τσίπα) σκυλάκια γνωρίζετε;

Γνωρίζετε για το αν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει στα σκυλιά να περιφέρονται χωρίς λουρί και στα πόσα μέτρα θεωρείτε ο σκύλος αδέσποτος;

Πόσοι από τον Ο.Σ.Ε. έχουν μεταταχθεί και που πήγαν;

Καλά, σταματάω...Κανείς όμως δεν μπορεί να μου απαγορεύσει το δικαίωμα να απαγορεύω!

Μπορεί να μη συμφωνείς μ'αυτά που λεω, αλλά θα υπερασπιστώ μεχρι θανάτου το δικαίωμά μου να σε κάνω να σκάσεις!

Μενιδιάτης

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Το κάπνισμα έχει απαγορευθεί στην Ελλάδα δις...Πως βλέπετε να λειτουργεί ο νόμος;

]
Έξοχα!
Πού ζείτε Dj? Θα αναγκαστώ να τη διακόψω τη βρωμοσυνήθεια γιατί δεν μπορώ να καπνίσω πουθενά! :(

Πάντως ο σκύλος ΜΟΥ κυκλοφορεί ατσιπάριστος.

foxylady

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
45
0
Σαλλονικα bay area
χμ...
ξαναπαντρευομαι.....
τελεια κλεισε ημερομηνια και θα μαι εκει....και ναι δεν φταει το 98%της ιδιωτικης εκτροφης για τα αδεσποτα φταινε τα πετσοπ και η ημιμαθεια αυτου του λαου που δεν στειρωνει τα ζωα (οποιος στειρωσει αλωπεκιδα ομως τον εσκισα)και αυτα αναπαραγοντα ανεξελεγκτα..εκει που ειναι οι επιχορηγησεις που περνουν οι φιλοζωικες για στειρωσεις να αναφερω οτι βασει νομου οταν δινουν για υιοθεσια ζωο παραδιδεται υποχρεωτικα ηδη στειρωμενο απο αυτους και δεν νοειτε να υποχρεωνουν το νεο ιδιοκκτητη με κενα χαρτια να το κανει ο ιδιος καθως η μονη του νομικη υποχρεωση ειναι το τσιπαρισμα ουτε στο παλιο αλλα ουτε στο καινουριο νομοσχεδιο αυτο το κομματι που αφορα τις φιλοζωικες ειναι ξεκαθαρο.
Και για να θιξω και το θεμα των στειρωσεων απο αλλοδαπους κτηνιατρους νομιζετε οτι αν ερθουν ισπανοι κτηνιατροι εδω θα αφησουν αλωπεκιδες η κοκονια αστειρωτα και θα απευθυνθουν σε εμας για ελεγχομενο προγραμμα αναπαραγωγης...ειστε γελασμενοι πρωτα αυτα θα στειρωσουν και τσιπαρισμενα να ειναι για να προωθησουν τα δικα του ς πρωην αδεσποτα και πλεον αναγνωρισμενα ποτενκο που η φυλη στανταριστηκε απο τετοιες ανεξελεγκτες γεννες στους δρομους.
ειδικα αφου δεν εχει μπει και διαταξη για τα πετσοπ τα βλεπω σε κανα 2 με 3 χρονακια να μας ερχονται και αυτα
οποτε για τι ακριβως μιλουσες αγαπητη κλοε...?

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
drsoukis το θεμα δεν ειναι τι τελικα στη πραξη εφαρμοζετε και πως ,το θεμα απο τη μερια των εκτροφεων ειναι οτι θελουν να ειναι νομιμοι ,θελουν να παραμεινουν εκτροφεις αλλα και νομιμα ,δεν ψαχνομαστε με παραθυρακια και καλα θα τη βρουμε απο τη στιγμη που πραγματικα μπορει να λειτουργησει η εκτροφη ηθικα και νομιμα

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
για τι ακριβως μιλουσες αγαπητη κλοε...?
Να σοβαρευτώ και να κάθομαι να εξηγώ τα αυτονόητα περί του ποιος έχει δικαίωμα λόγου, συμμετοχής σε ανοιχτή διαβούλευση, ποιες γνώμες αξίζει να ακούγονται, ποιοι πρέπει να φιμώνονται, ποιανού άποψη έχει βαρύτητα, ποιανού ελαφρότητα, ποιοι είναι σχετικοί και ποιοι άσχετοι? Με λίγα λόγια ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ?

Άσε γιατί θα μου ΄ρθει καμιά δαγκωνιά και δε γουστάρω!

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Σύντομα να πω, για "ξεκάρφωμα" περισσότερο στα off topic που δημοσιεύω, πως το παρόν νομοσχέδιο για το οποίο συζητάμε είναι μια...μπούρδα (επιστημονικός), αλλά αριστούργημα αν το βάλεις δίπλα-δίπλα με το εργασιακό, το ασφαλιστικό, το fast track και άλλες "ομορφιές".

Πάμε τώρα στα off topic μου...

Πριν το νομοσχέδιο, μέχρι σήμερα, θα με συμβουλεύατε να ψάξω για τον νόμιμο εκτροφέα ή τον σωστό εκτροφέα;

Αποδείξεις, εφορίες, στρέμματα, αποχετευτικό, πυροσβεστήρα ή υγεία, χαρακτήρα, μορφολογία;

Να κοιτάω αν όλα τα κουτάβια από τις 14 γέννες του 2010 είχαν πωληθεί με διάτρητη απόδειξη ή να μείνω και να αξιολογήσω/σχολιάσω/κρίνω τις 14 γέννες και τα 83 κουτάβια σε 1 έτος;

foxylady

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
45
0
Σαλλονικα bay area
Έξοχα!
Πού ζείτε Dj? Θα αναγκαστώ να τη διακόψω τη βρωμοσυνήθεια γιατί δεν μπορώ να καπνίσω πουθενά! :(

Πάντως ο σκύλος ΜΟΥ κυκλοφορεί ατσιπάριστος.
Ε οχι και ετσι ρε συ κλοε αν και εγω τα ειχα ατσιπαριστα δεν θα καθομουν εδω να λεω τον πονο και εσυ η ο οποιος αλλος να μας την λεει δηλαδη καλα ειναι οταν κανουμε κριτικη σε διαβουλευσεις και μη αλλα απο θεση ισχυος.δηλαδη εγω τι ειμαι ο μα....ς της υποθεσης..?
Ας υποθεσουμε οτι ειχες και εσυ 2 σκυλακια τσιπαρισμενα και ηθελες να κανεις εκτροφη η διατηρηση φυλης οπως θελεις πεστο μιας φυλης που δεν ειναι αναγνωρισμενη αλλα για να το κανεις αυτο ακομη και αν υπαρχει μια στο εκατομμυριο να αναγνωριστει και να γινει παρουσιαση φυλης στον κοε τα σκυλακια που θα προελθουν απο τις γεννες θα πρεπει να ειναι τσιπαρισμενα απο την γεννηση τους για να φαινετε και το γεννεαλογιο τους και ολο αυτο να ειναι στην αμεση προσβαση του καθε βλαχου που ειναι στο υπουργειο αναπτυξης να μπορει δηλ ανα πασα στιγμη χωρις να τον πολυνοιαζει το γεννετικο υλκο να σου κοβει προστιμα και αν δεν συμμορφωθεις να σου παρουν και την εκτροφη ολη..
Εσυ που τον εχεις ατσιπαριστο μπορει να μην ιδρωσες αλλα εμενα μου εχει ερθει το αυγο στον κ@#*ο.
Δυστυχως ομως ολοι ετσι ειμαστε δεν μπορω να σε κατηγορησω ολοι εχουμε λιγο πολυ τον ωχααδερφισμο και την μαγκια του στιλ την γλιτωσα μεχρι να ερθει η επομενη σφαλιαρα...για αυτο τιποτε δεν παει καλα και μετα βριζουμε τον Σταλιν...
Σκεφτηκες οτι αν τον χασεις μπορει ο δημος που ειναι τωρα υπευθυνος για τα αδεσποτα θα σου τον κοιμησει?

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Foxylady (λατρεύω το συγκεκριμένο τραγούδι).
1ον ΔΕΝ σχολίασα τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ posts το ξαναλέω.
2ον την γνώμη μου για διάφορες διατάξεις του νομοσχεδίου θα τη βρεις στο τεράστιο αυτό τόπικ σε διάφορα σημεία, όχι εδώ κοντά.
3ον Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να "σκάσω" επειδή έχω ατσιπάριστο το σκύλο.
4ον Έχω ατσιπάριστο το σκύλο γιατί είναι μεγάλος σε ηλικία και τότε που τον πήρα το τσιπάρισμα δεν συνηθιζόταν, ούτε ήταν υποχρεωτικό. Αν θέλεις να το συζητήσουμε περαιτέρω υπάρχουν τα σχετικά τόπικ.

foxylady

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
45
0
Σαλλονικα bay area
Σύντομα να πω, για "ξεκάρφωμα" περισσότερο στα off topic που δημοσιεύω, πως το παρόν νομοσχέδιο για το οποίο συζητάμε είναι μια...μπούρδα (επιστημονικός), αλλά αριστούργημα αν το βάλεις δίπλα-δίπλα με το εργασιακό, το ασφαλιστικό, το fast track και άλλες "ομορφιές".

Πάμε τώρα στα off topic μου...

Πριν το νομοσχέδιο, μέχρι σήμερα, θα με συμβουλεύατε να ψάξω για τον νόμιμο εκτροφέα ή τον σωστό εκτροφέα;

Αποδείξεις, εφορίες, στρέμματα, αποχετευτικό, πυροσβεστήρα ή υγεία, χαρακτήρα, μορφολογία;

Να κοιτάω αν όλα τα κουτάβια από τις 14 γέννες του 2010 είχαν πωληθεί με διάτρητη απόδειξη ή να μείνω και να αξιολογήσω/σχολιάσω/κρίνω τις 14 γέννες και τα 83 κουτάβια σε 1 έτος;
το θεμα δεν ειναι αγαπητε μου η διατρητη αποδειξη προσωπικα αν ερχοσουν σε εμενα θα προσπαθησω να σου παρεχω αυτη τη δυνατοτητα και αν δεν μου δινει αυτο το δικαιωμα η εφορεια να το δηλωσω σαν επαγγελμα υπαρχουν και συμβολαιογραφικες πραξεις πιο πανω απο τις αποδειξεις αλλα το θεμα ειναι αν πας σε εκτροφεα που δεν ειναι νομιμος και του ζητησεις εκθεσιακο η απλως ενα σκυλι απαλλαγμενο απο ασθενειες πως εισαι σιγουρος για το αν η μανα του ειναι αυτη που σου λεει ο πατερας του οτι εχουν κανει οι γεννητορες τις απαραιτητες εξετασεις η οτι δεν ειναι καν απο δικια του γεννα αλλα απο την ουγγαρια φερμενο για να σε πιασει κωτσο?????????????

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
Άσε γιατί θα μου ΄ρθει καμιά δαγκωνιά και δε γουστάρω!
οπως εχω ξαναπει καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται ,οι υπολοιποι που προσπαθουν τεχνιεντως και υποχθονια να "λερωσουν" ναι αυτοι δεν μιλανε κρυβονται πισω απο μισολογα και βλεπουν αν τους παιρνει η οχι και αν οχι τοτε σταματανε και ζητανε και συγνωμη για να καλυφθουν

foxylady

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
45
0
Σαλλονικα bay area
Foxylady (λατρεύω το συγκεκριμένο τραγούδι).
1ον ΔΕΝ σχολίασα τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ posts το ξαναλέω.
2ον την γνώμη μου για διάφορες διατάξεις του νομοσχεδίου θα τη βρεις στο τεράστιο αυτό τόπικ σε διάφορα σημεία, όχι εδώ κοντά.
3ον Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να "σκάσω" επειδή έχω ατσιπάριστο το σκύλο.
4ον Έχω ατσιπάριστο το σκύλο γιατί είναι μεγάλος σε ηλικία και τότε που τον πήρα το τσιπάρισμα δεν συνηθιζόταν, ούτε ήταν υποχρεωτικό. Αν θέλεις να το συζητήσουμε περαιτέρω υπάρχουν τα σχετικά τόπικ.
οκ δεν θα το συνεχισω αλλα δεν το ειπα με διαθεση να σε κανω να σκασεις με πικρια το ειπα.αυτο το ειναι μεγαλος ομως δεν το κταλαβαινω το τσιπ μπαινει με βελονα σαν και αυτη με την οποια παιρνουν αιμα η αιμοπεταλλια για τις αιμοδοσιες δεν ειναι χειρουργικη επεμβαση για να εχει καποιο φοβο απο ναρκωση το σκυλι με αυτη τη λογικη δεν του κανεις δηλ και ετησιες βιοχημικες γιατι θα τον τσμπισουν με βελονα...?
Η προταση μου παντως ειναι να συμβουλευτεις και καποιον αλλο γιατρο η να παρακολουθησεις σε καποια κτηνιατρικη κλινικη ενα τσιπαρισμα για να πειστεις για του λογου το αληθες..!δεν ποναει ειναι δεκατα του δευτερολεπτου να το εισαγεις..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Κρινα:
Οι "υπόλοιποι"???
Προσπαθώ να λερώσω εσένα συγκεκριμένα? Γιατί άραγε τι συμφέρον έχω?
Επίσης, τη συγγνώμη (προς συγκάλυψη) μην την παίρνεις τοις μετρητοίς, άλλωστε ήταν υποθετική συγγνώμη σε υποθετική κατάσταση ("ΑΝ κάνω λάθος").

Δεν μου αρέσουν δηλώσεις τύπου
ειναι απαραδεκτο να γραφει σε ειδικα θεματα ο καθε ασχετος ,μπορει να αναφερθει στη φιλοζωια και βεβαιως να την υπερασπισει δεν μπορει ομως να μιλα σε θεματα που δεν γνωριζει ,η διαβουλευση αν υποθεσουμε οτι μπορει να επηρεασει τους αρμοδιους και τον νομοθετη τοτε θα καουμε ολοι αν εχει και τη παραμικρη βαρυτητα η αποψη των ασχετων ή ακομα και η απλη αναγνωση απο το κοινο ,ανθρωπων που δεν εχουν συγκεκριμενη αποψη για θεματα εκτροφης και φυλων που ομως ευκολα θα επηρεαστουν απο τα λεγομενα των φωτεινων παντογνωστηδων
τις βρίσκω αντιδημοκρατικές και με εκνευρίζουν. Τα ίδια θα έλεγα και στον κολλητό μου αν έλεγε τα παραπάνω. Αν έχεις την εντύπωση ότι κάθε αρνητικό σχόλιο για κάτι που είπες ή έκανες έχει βαθύτερη αιτία την προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός σου, μάλλον έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου.

οκ δεν θα το συνεχισω αλλα δεν το ειπα με διαθεση να σε κανω να σκασεις με πικρια το ειπα.αυτο το ειναι μεγαλος ομως δεν το κταλαβαινω το τσιπ μπαινει με βελονα σαν και αυτη με την οποια παιρνουν αιμα η αιμοπεταλλια για τις αιμοδοσιες δεν ειναι χειρουργικη επεμβαση για να εχει καποιο φοβο απο ναρκωση το σκυλι με αυτη τη λογικη δεν του κανεις δηλ και ετησιες βιοχημικες γιατι θα τον τσμπισουν με βελονα...?
Η προταση μου παντως ειναι να συμβουλευτεις και καποιον αλλο γιατρο η να παρακολουθησεις σε καποια κτηνιατρικη κλινικη ενα τσιπαρισμα για να πειστεις για του λογου το αληθες..!δεν ποναει ειναι δεκατα του δευτερολεπτου να το εισαγεις..
Σε ευχαριστώ :)
Δεν θέλω να τον τσιπάρω.
Το επόμενο σκυλάκι, αναγκαστικά.

foxylady

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2011
45
0
Σαλλονικα bay area
Σε ευχαριστώ :)
Δεν θέλω να τον τσιπάρω.
Το επόμενο σκυλάκι, αναγκαστικά.
Το θεμα δεν ειναι τι θελεις αλλα τι πρεπει να κανεις βασει νομου και ο νομος αυτος υπαρχει εδω και πολλα χρονια ας διαφωτησει καποιος το φορουμ για το νομο περι τσιπαρισματος
Με αυτη τη λογικη και εγω μπορω να κανω κριτικη για οτιδηποτε και εγω να εχω βγαλλει τον κ$&#ο μου απο εξω.και δεν καταλλαβα γιατι τα σχολια της διαβουλευσης ειναι πιο επισημα απο οτι δηλωνουμε στο φορουμ.δεχομαι οτι δεν θελεις να κοινοποιησεις κατι στο πανελληνιο αλλα σε μια κοινοτητα με την οποια ταυτιζεσαι περισσοτερα αλλα γλυκια μου scripta mannent οποτε μην εξανιστασαι για την κριτικη που δεχεσαι δεν φταιμε εμεις που μας φτυνεις λεγοντας μας οτι ειμαστε λιγοτερο σοβαροι σαν υποσταση απο την ανοιχτη διαβουλευση...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Θα δούμε τι θα κάνω βάσει νόμου, προς το παρόν δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα!
Από τα υπόλοιπα που είπες δεν κατάλαβα απολύτως τίποτα...!
δεν φταιμε εμεις που μας φτυνεις λεγοντας μας οτι ειμαστε λιγοτερο σοβαροι σαν υποσταση απο την ανοιχτη διαβουλευση..
πότε το 'πα αυτό καλέ?

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
chloe καλη μου εχω πολυ μεγαλητερη ιδεα για τον εαυτο μου απο αυτην που εσυ νομιζεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!
και αυτο γιατι εγω δεν κρυβομαι πισω απο ανωνυμιες ,γιατι εγω εχω το θαρρος να εκφραστω ελευθερα και επωνυμα ,γιατι εγω δεν λερωνω κανεναν ,γιατι εγω παντα σεβομαι ακομα και αυτους με τους οποιους διαφωνω ,γιατι εγω δεν μιλαω οταν δεν γνωριζω και δεν το παιζω φωτεινη παντογνωστης ,γιατι εγω υπερασπιζομαι με παθος αυτο που αγαπαω και πιστευω ,γιατι εγω δεν εχω επιθετικες τασεις ομως μπορω να πολεμησω οταν χρειαζετε για να υπερασπισω,γιατι εγω δεν μιλαω ποτε με υποθεσεις και γιατι εγω οταν κανω λαθος ζηταω πραγματικη συγνωμη και γιατι εγω δεν λεω ποτε "ετσι μ αρεσει"

καποιοι απο εσας κρυβεστε στην ανωνυμια και βγαζετε υποτιθεμενους δημοκρατικους λογους ,λετε οτι αγαπατε αλλα δειξτε μου πως υπερασπιζεστε αυτο που αγαπατε ,πισω απο ενα nickname πολλοι μπορουν να πουν πολλα ,επι της ουσιας και με διαφανεια ελαχιστοι !!!!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν