Είμαι χεσ....νος από τη χαρά μου!!!

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Αρχιζει να ξαναμπαίνει σιγά σιγά. Ήταν μεγάλο σοκ το αεροπορικό. Ταλαιπωρήθηκε και στρεσαρίστηκε. Δεν τον πιέζω. Με το μαλακό, έκατσε και κανα πεντάλεπτο σήμερα. Σιγά σιγά, να το δει σαν απίτι του. Προς το παρόν τη βγάζει κάτω από το γραφείο μου. Αν βάλω πόρτα, σαν crate είναι.
φωτογραφία.JPG

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Καλη ζωη να εχετε!! Αν κ φαινεται ηδη:D να προσεχεις μη καταπιει υφασμα κλωστες κροσια ειναι οτι χειροτερο μπορει να καταπιει!! Εμας δεν χωραγε τοσο μεγαλο κρειτ εκει π θελαμε κ τ εχω βαλειβσε ενα σημειο παρομοιο πορτακι ασφαλειας κ σωθηκα.. αλλα εσεις λογικα θα πηδατε κιολας οποτε ισως ακυρο εκτος αν δεν εχει επαρκες κενο απο πανω:D. Τα βραδια επαιζε κ αυτος εδω τον σταματουσα ησυχα κ τον χαιδευα πολυ ηρεμα να ξαναχαλαρωσει απο το 3ο βραδυ κιολας κοιμομασταν σερι! Θα τα καταφερετε ολα θελει χρονο ακομα ειναι πανεμορφος φτου φτου:love:

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.614
1.947
Nα σου ζησει για μια ακομα φορα!!Να περασετε φανταστικα πολλα πολλα χρονια!!!!
Κουκλος ειναι!!!

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Ευχαριστώ. Τα κρόσια τα έχει τσακίσει. Αλλά τα βρίσκω από δω κι από εκεί. Δεν του αρέσουν. Τα φτύνει (γενικά ότι δεν έχει γεύση κρέας). Τρελαίνεται για γίδα!!!!
Είναι λίγο διαφορετικό και το πεπτικό του και το ανοσοποιητικό. Τρώει μέχρι ωμό χοιρινό, νωπό. Τους δίνει συνέχεια η εκτροφέας. Δε σκοπεύω να του δώσω, ότι και να λέει. Απλά μου είπε να αποφεύγω τα κοτόπουλα. Είναι κακής ποιότητας κρέας και κόκκαλα. Δεν έχουν να δώσουν τίποτα θρεπτικό στο σκυλί (εκτός και είναι ελευθέρας βοσκής).

Αναφορικά με τον ύπνο, κοιμόμαστε κατά τη μία, ξυπνάμε κατά τις 5, και μετά από λίγο, αν δεν σηκωθώ, ξανακοιμάται. Αλλά το crate θα το χρειαστώ. Σήμερα μπήκε και έκατσε λίγο. Έπαιξε με το παιχνίδι του, και μετά μπαλκόνι να "κόβει κίνηση"!

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.614
1.947
Ευχαριστώ. Τα κρόσια τα έχει τσακίσει. Αλλά τα βρίσκω από δω κι από εκεί. Δεν του αρέσουν. Τα φτύνει (γενικά ότι δεν έχει γεύση κρέας). Τρελαίνεται για γίδα!!!!
Είναι λίγο διαφορετικό και το πεπτικό του και το ανοσοποιητικό. Τρώει μέχρι ωμό χοιρινό, νωπό. Τους δίνει συνέχεια η εκτροφέας. Δε σκοπεύω να του δώσω, ότι και να λέει. Απλά μου είπε να αποφεύγω τα κοτόπουλα. Είναι κακής ποιότητας κρέας και κόκκαλα. Δεν έχουν να δώσουν τίποτα θρεπτικό στο σκυλί (εκτός και είναι ελευθέρας βοσκής).

Αναφορικά με τον ύπνο, κοιμόμαστε κατά τη μία, ξυπνάμε κατά τις 5, και μετά από λίγο, αν δεν σηκωθώ, ξανακοιμάται. Αλλά το crate θα το χρειαστώ. Σήμερα μπήκε και έκατσε λίγο. Έπαιξε με το παιχνίδι του, και μετά μπαλκόνι να "κόβει κίνηση"!
Πολυ ενδιαφερον ποστ!Δεν το ειχα ξανα ακουσει!!!!!Αυτο με το χοιρινο!

Spiros_Sersey

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2017
184
618
56
Ζωγράφου
Αρχιζει να ξαναμπαίνει σιγά σιγά. Ήταν μεγάλο σοκ το αεροπορικό. Ταλαιπωρήθηκε και στρεσαρίστηκε. Δεν τον πιέζω. Με το μαλακό, έκατσε και κανα πεντάλεπτο σήμερα. Σιγά σιγά, να το δει σαν απίτι του. Προς το παρόν τη βγάζει κάτω από το γραφείο μου. Αν βάλω πόρτα, σαν crate είναι.
View attachment 65671
Ξεκίνα από τώρα και βρες λουστραδόρο. Έχει κάτι γωνίες το γραφείο μούρλια. Μόλις θα αλλάζει δοντάκια, θα δώσει κάτι πινελιές :D
Μήπως να το περνάς λίγο με ξύδι λευκό από τώρα, πριν ξυπνήσει το καλλιτεχνικό του ένστικτο στα ξυλόγλυπτα; :whistle:

Spiros_Sersey

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2017
184
618
56
Ζωγράφου
Καλη ζωη να εχετε!! Αν κ φαινεται ηδη:D να προσεχεις μη καταπιει υφασμα κλωστες κροσια ειναι οτι χειροτερο μπορει να καταπιει!! Εμας δεν χωραγε τοσο μεγαλο κρειτ εκει π θελαμε κ τ εχω βαλειβσε ενα σημειο παρομοιο πορτακι ασφαλειας κ σωθηκα.. αλλα εσεις λογικα θα πηδατε κιολας οποτε ισως ακυρο εκτος αν δεν εχει επαρκες κενο απο πανω:D. Τα βραδια επαιζε κ αυτος εδω τον σταματουσα ησυχα κ τον χαιδευα πολυ ηρεμα να ξαναχαλαρωσει απο το 3ο βραδυ κιολας κοιμομασταν σερι! Θα τα καταφερετε ολα θελει χρονο ακομα ειναι πανεμορφος φτου φτου:love:
Η δικιά μου που κατάπιε εν ριπή οφθαλμού μωρομάντηλο 5 μηνών. Τα γλιτώνω τα ισόβια;

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.337
8.063
Για το χοιρινο δε ξέρω μηπως επίσης εχουν διαφορετικούς ελεγχους στα κρέατα ή πχ δεν ευδοκιμούν ίδιες ασθενειες σε όλα τα μέρη. Αν εισαι βεβαιος οτι ειναι διαφορετικο το ανοσοποιητικο γιατι δε δίνεις εστω μετα απο κατάψυξη να είσαι σίγουρος? Αν δε δινεις κοτοπουλο, αποκλείσεις και το χοιρινο θα θες μια περουσια μετα. Ισως απλα δίνε λιγότερο απο αυτα τώρα που είναι στην αναπτυξη και πιο ευαισθητος και θελει καλη τροφη.

Ο,τι μολις δω νεο μήνυμα στο θέμα τρεχω μπας και εχεις νεες φωτο το είπα? Να βάζεις πολλές φωτό για τους θαυμαστες!

Last edited:

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Από ότι μου είπε η εκτροφέας, ξέρουν για τον ιό του χοιρινού και υπάρχει και εκεί. Αυτη τους δίνει και αγριογούρουνο νωπό. Απλά πουσάρει το ανοσοποιητικό με πατσά μοσχαρίσιο και αρνίσιο. Μου είπε ότι είναι ό,τι καλύτερο. Δεν είναι θέμα ιού, αλλά ανασοποιητικού.

Σήμερα έφαγε τη γίδα του, το καροτάκι του, το κεφίρ του και τα κοκκαλάκια του. Το βραδάκι πατσά μοσχαρίσιο πράσινο, φρουτάκι (ένα παραγινομένο αχλαδάκι) και κοκκαλάκι (για το βραδινό πλύσιμο δοντιών).

Σε εμάς εδώ αρχίσανε τα όργανα. Προσπαθεί να επιβληθεί. Πήγε να κατουρήσει και το κρεβάτι μου. Αυτό που δεν έχει καταλάβει είναι ότι έχω γαϊδουρινή υπομονή.

Δυστυχώς δεν μπορώ να τον βγάζω βόλτα ακόμα και δεν εκτονώνεται και αυτό είναι πρόβλημα. κυρίως γι αυτόν. Γιατί κοιμάται όλο το πρωινό και από το μεσημέρι φηνιάζει για κανα δυο ώρες.

Πολύ φοβάμαι ότι η αλλαγή των δοντιών ξεκίνησε σιγά σιγά.

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Λοιπόν, παρατήρησα το μικρό, πως τρώει τα κόκκαλα. Δεν τα καταπίνει. Τα γυρίζει από τη μία πλευρά του στόματος στην άλλη και τα ροκανίζει. Μετά τα πιάνει με τα δύο πόδια και τα γυμνώνει από όσο κρέας έχει μείνει. Μετά ξανά ρικάνισμα, μέχρι να μην έχει άλλα κομματάκια που θρυματίζονται. Και τα παρατάει.

Dimi_21

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2013
1.614
1.947
@Char Angel πες την αληθεια δεν θα σε παρεξηγησει κανεις!!Δεν εισαι απλα χεσμενος απο την χαρα σου!Σε εχει παει μει ντει και γουσταρεις φουλ!!
Χαιρομαι πολυ με την χαρα σου!Τωρα ξεκινανε τα καλυτερα!

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Φυσικά και είμαι τρελαμένος.
Αλλά αντιμετωπίζω και μεγάλο πρόβλημα με την εκτόνωση του μικρού, καθώς ακόμα δεν μπορώ να τον βγάλω βόλτα. Δεν εκτονώνεται με τίποτα. Τώρα θα επιχειρήσω βόλτες με το αυτοκίνητο. Ελπίζω οι αλλαγές στις εικόνες και οι μτρωδιές να τον "εξαντλησουν".

Hammer

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2017
1.468
2.711
Υπομονη φιλε μεχρι να αρχισουν οι βολτες, να ξεμπουκωσει λιγο και θα γινουν ελαφρως καλητερα τα πραγματα...Αν και στο θεμα με τις βολτες του κουταβιου εχω αποψη παρομοια με του εκτροφεα σου σε σχεση με το χοιρινο, δλ οτι εχει να κανει με το ανοσοποιητικο. Ετσι κι αλλιως το κουταβι ερχεται σε επαφη με τα μικροβια πχ απο τις σολες των παπουτσιων μας, σιγουρα στη βολτα το μικροβιακο φορτιο ειναι μεγαλυτερο ομως. Ειναι στην κριση σου..

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Η εκτροφέας μου είπε ότι το κουτάβι μπορεί να βγει τρεις εβδομάδες, αφού κάνω εδώ το DhPPi. 28/12 έκανε εκέι το πρώτο, 26/01 είναι να κάνει το δεύτερο (έχω κανονίσει για 22/01) και τρεις βδομάδες μετά είναι ελέυθερος να αλωνίζει.
Νομίζω ότι το πρώτο, αν θυμάμαι το διαβατήριο ήταν DP (διαβατήριο και export pedigree αναμένονται στο τέλος του μήνα). Σκέφτομαι να τον βγάλω μερικές ημέρες αφού κάνει και το τρίτο πενταπλό (τριήμερο Καθαράς Δευτέρας). Θα πάμε στο εξοχικό μου. Στο οικόπεδο στο βουνό μπορεί να βγει άφοβα, καθώς είναι ελεγχόμενο και το μόνο σκυλί που υπάρχει είναι η γριά μου (14 ετών). Να τον αναλάβει λίγο αυτή να τον "αναθρέψει".

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Υπάρχει θέμα με την ιεραρχία, ειδικά με τη μητέρα μου. Έκανε και τη βλακεία να πάει να του πάρει ένα κόκκαλο από το στόμα.... Τη διόρθωσε κατάλληλα.
Ακόμα και η εκτροφέας δεν το έκανε. Γρύλιζε άσχημα και ετοιμαζόταν για διόρθωση. Μου το είχε πει ότι είναι άκρως κυριαρχικό και μόνο η μάνα του μπορεί να τον διορθώσει. Ούτε άλλο ενηλικό, ούτε φυσικά τα αδέρφια του.
Από την άλλη, εγώ δεν έχω θέμα. Χθες του πήρα τροφή από το στόμα (νόμιζα ότι πήγε να φάει κάτι περίεργο - ξύλο, ύφασμα, κάτι τέτοιο). Άνοιξα το στόμα, το έβγαλα, και όταν είδα ότι ήταν λιπάκι με κρέας, το ξαναέδωσα και τον ευχαρίστησα και επιβράβευσα.
Πάντως ισχύει @Spiros_Sersey , η γριά έστρωσε και τον άλλο που είχα. Αν και γέρασε.....
Και έχω ήδη μιλήσει με εκπαιδευτή και περιμένω μέσα στην εβδομάδα να κάνουμε μία συνάντηση για να βάλουμε πλάνο.

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Δεν παλεύεται ο μικρός. Αν σπείρεις τα χέρια μου, θα φυτρώσουν πατάτες! Παίζαμε μία ώρα με το μπαλάκι, έκατσε κανα τέταρτο και μετά..... πάμε πάλι. Και δαγκώνει δυνατά ο κερατάς!!! Αγάπη σου λένε μετά, όταν σε δαγκώνει έτσι. Δηλαδή αν δε σ' αγαπούσε, τι θα έκναε!!:):):)

Last edited:

barouf

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2016
212
1.136
48
Ο μικρος ειναι σα μωρο. Οσο του δινεις παιχνιδι θα παιζει. Δεν εχει ακομα ελεγχο να κανει κουμαντο μονος του ποτε θα ξεκουραστει. Οποτε θελει προγραμμα απο εσενα. Ξεκουραση και περιορισμο.
Φυσικα και θα παιξεις με το σκυλο, αλλα μην περιμενεις απο αυτον να πει κουραστηκα. Δεν θα το πει. Και αν το πει δεν θα ειναι κουραστηκα αλλα βαρεθηκα και αυτο δεν θες να συμβει οσον αφορα στο παιχνιδι μαζι σου. Εσυ το αρχιζεις και εσυ το σταματας ειδικα σε ενα κυριαρχικο σκυλι οπως περιγραφεις τον δικο σου.
Κουκλος ο μικρος. Να εχετε μια ομορφη και μεγάλη ζωη μαζι!