Είμαι χεσ....νος από τη χαρά μου!!!

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Σας ευχαρστώ πολύ!!!
Η καλή και μακρόχρονη συμβίωση, οι χαρές και η ευτυχία να ισχύουν για όλους μας!!!

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Είναι απλά κούκλος παιδί μου. Να τον χαίρεσαι πολλά χρόνια, να γίνει ο "καλός λύκος" και να σου δίνει μόνο χαρές (μου θυμίζει τον Ασπροδόντη χαχαχα)

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Πριν από λίγο είχαμε και το πρώτο "πάρτυ". Αφηνίασε. Έλειψα για λιγο από το σπίτι κι έγινε χαμός. η μάνα μου δεν τον έκανε καλά με τίποτα! Έτρεχε, δάγκωνε, πήδαγε.... Κατάφερε να βγάλει το χαλί κάτω από ασήκωτη πολυθρόνα!!! Απίστευτος!!!
Τώρα ηρέμησε... Άκουσε κανά δυο κοφτά εεε, του έδωσα ένα παϊδάκι...... Χαλάρωσε κάπως.
Έχω την άποψη ότι δεν εκτονώνεται επαρκώς (μέσα στο σπίτι είναι, δεν έχει κάνει τα εμβόλια ακόμα), έχει το άγχος του καινούριου, πρέπει να έχει θέμα με τα δοντάκια, γιατί συνέχεια ξύνει τα πλαϊνά από το στόμα του (και με τα μπροστά και με τα πίσω πόδια). τα έβαλε και με τα κρόσια από τα χαλιά...
Πιστεύω ότι μας τεστάρει κιόλας, μιας και ήταν ο πιο κυριαρχικός ανάμεσα όχι μόνο στα κουτάβια, αλλά και σε ενήλικα σκυλιά.
Να δούμε τη συνέχεια....
To be continued.....

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.337
8.063
Αυτο με τα χαλια δε μου θυμίζει τίποτα :whistle:

Σκεψου τα θετικά. Τουλάχιστον την ώρα που τα κάνει αυτά δε γαυγίζει ακαταπαυστα :LOL:

Μια φορά ειναι τα νιάτα του ασε τον να τα απολαυσει!!! :D

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
Αυτο με τα χαλια δε μου θυμίζει τίποτα :whistle:

Σκεψου τα θετικά. Τουλάχιστον την ώρα που τα κάνει αυτά δε γαυγίζει ακαταπαυστα :LOL:

Μια φορά ειναι τα νιάτα του ασε τον να τα απολαυσει!!! :D
Δε γαυγίζει, ούτως ή άλλως. Θέλει εκπαίδευση για να μάθει να γαυγίζει!:D

• Like
Reactions: medusa

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Πρόσεχε μην το σκάσει και γεννήσει κανέναν Θησέα η σκύλα του γείτονα, ο οποίος Θησέας θα σκοτώσει και μινόταυρο κ πάει λέγοντας :D:D:D

Υπέροχο όνομα, απλά υπέροχο και του πάει απίστευτα!

Char Angel

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2015
293
1.017
54
Αθήνα
προς το παρόν έχει απίστευτη ενέργεια, τρώει ό,τι βρει (χαλιά, κιλήμια, πάρτε, πάρτε) και μου βγάζει το λάδι. Ξεθάρρεψε.
Άρχισαν τα όργανα. Κι έχω ακόμα δρόμο μέχρι να τελειώσει τα εμβόλια!!!!