Κι εσυ πιστεύεις ότι δεν το ξέρει;;;;Μα καλά....δεν υπάρχει ένας χριστιανός να ....ειδοποιήσει τον εκτροφέα να έρθει να μας πει την άποψη του?!
Σε άλλες περιπτώσεις είχαν βρεθεί καλοθελητές....
Κι εσυ πιστεύεις ότι δεν το ξέρει;;;;Μα καλά....δεν υπάρχει ένας χριστιανός να ....ειδοποιήσει τον εκτροφέα να έρθει να μας πει την άποψη του?!
Να στο πω αλλιώς @zenio, έτσι...κουβέντα να γίνεται, γιατί δεν έχω όρεξη για δουλειά, σήμερα
Θεωρείστε το αν θέλετε, άσχετο με το συγκεκριμένο θέμα.
Αύριο το πρωί λοιπόν, έρχεται στον asmodeus μια μύνηση, από τον korinthian κάτι, το λιγότερο για...συκοφαντική δυσφήμιση.
Ο asmodeus, το λογικό θα είναι, να στραφεί για βοήθεια σε μάρτυρες.
Και σου λέει...φίλε μου zenio, εσύ που τα 'χουμε μιλήσει και ξέρεις, θα έρθεις να καταθέσεις υπέρ μου ε;
Θα ορκιστείς ενώπιον του Νόμου, ότι τα πράγματα έχουν έτσι, όπως στα λέω.
Θα πας;
Μπορεις να κανει κοπι το θεμα στο οποιο αναφερεσαι;Μα καλά....δεν υπάρχει ένας χριστιανός να ....ειδοποιήσει τον εκτροφέα να έρθει να μας πει την άποψη του?!
Βλέπω να φτάνουν στον Άρειο Πάγο....Θα πάρει εσένα για δικηγόρο και καθάρισε.
Ευχαρίστως!Μπορεις να κανει κοπι το θεμα στο οποιο αναφερεσαι;
Βλέπω να φτάνουν στον Άρειο Πάγο....
Οχι....υπάρχει παντού ένας ...εκτροφέαςνομιζα ειναι ροτ θα το διαβασω αργοτερα
@ISKENDER ως συνήθως, το πρόβλημά σου, είναι ότι έχω άποψη επί παντός ε;
Ε...τι να κάνουμε; Εχω, την εκφράζω και μπορώ να την υποστηρίξω.
Sorry κιόλας, αλλά δεν θυμάμαι να απαγορεύεται.
Ειναι συνηθες φαινομενο να κοβουν αποδειξεις οι εκτροφεις ; Δεν γνωριζω,απλως ρωταω γιατι θελω να παρω ενα σκυλι-φυλακα για το μαγαζι,αν ειναι να εκδοθει τιμολογιοτα υπολοιπα συμπεριλαμβανομενης και της αγορας του σκυλου ειναι ΦΗΜΕΣ μεχρι ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ του εναντιου...
ε ρε γελια...
σε ενα δικαστηριο,το ενα και μοναδικο ΔΕΔΟΜΕΝΟ στο συγκεκριμενο νημα ειναι η δυσφημιση ενος συγκεκριμενου εκτροφειου...ολα μα ΟΛΑ τα υπολοιπα συμπεριλαμβανομενης και της αγορας του σκυλου ειναι ΦΗΜΕΣ μεχρι ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ του εναντιου...
το παραπανω για να ξερουμε τι γραφουμε...απο κει περα καθεις πραττει κατα το δοκουν...
παμε τωρα στο κουτσομπολιο,μια και περι τετοιου προκειται πλεον...
@zenio ο λογος που λειτουργεις ως εκπροσωπος-εκφραστης-υπευθυνος τυπου του αασμοδεου ειναι ποιος ακριβως?
το ερωτημα τιθεται καθαρα απο περιεργεια και εξυπακουεται οτι η απαντηση ειναι προαιρετικη...