Είμαι κατάλληλος χαρακτήρας για ένα Rottweiler;

Status
Κλειδωμένο θέμα

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Μα καλά....δεν υπάρχει ένας χριστιανός να ....ειδοποιήσει τον εκτροφέα να έρθει να μας πει την άποψη του?!

Σε άλλες περιπτώσεις είχαν βρεθεί καλοθελητές.... :whistle::whistle:
Κι εσυ πιστεύεις ότι δεν το ξέρει;;;; :)

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Να στο πω αλλιώς @zenio, έτσι...κουβέντα να γίνεται, γιατί δεν έχω όρεξη για δουλειά, σήμερα :rolleyes:

Θεωρείστε το αν θέλετε, άσχετο με το συγκεκριμένο θέμα.

Αύριο το πρωί λοιπόν, έρχεται στον asmodeus μια μύνηση, από τον korinthian κάτι, το λιγότερο για...συκοφαντική δυσφήμιση.
Ο asmodeus, το λογικό θα είναι, να στραφεί για βοήθεια σε μάρτυρες.
Και σου λέει...φίλε μου zenio, εσύ που τα 'χουμε μιλήσει και ξέρεις, θα έρθεις να καταθέσεις υπέρ μου ε;
Θα ορκιστείς ενώπιον του Νόμου, ότι τα πράγματα έχουν έτσι, όπως στα λέω.

Θα πας; :cool:

Γιατι να μην παει; Θα πάρει εσένα για δικηγόρο και καθάρισε.

Ο θεματοθέτης δεν κατηγόρησε τον εκτροφέα ζήτησε βοήθεια και
συζήτησε το θεμα του δημόσια για βοήθεια.
Και τι θα πει ο εκτροφέας στο δικαστήριο οτι του έδωσα κουτάβι
με γαστρεντερίτιδα και πιθανός τύφο; Και του έδινα οδηγίες μέσο
σκάιπ;
Αλήθεια εσυ που εχεις άποψη συνήθος επι παντός πια ειναι η
δικιά σου γνωμάτευση, πιθανότητες για κατι αλλο;

• Like
Reactions: Dimi_21

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.003
2.717
Δραμα
Μα καλά....δεν υπάρχει ένας χριστιανός να ....ειδοποιήσει τον εκτροφέα να έρθει να μας πει την άποψη του?!

Σε άλλες περιπτώσεις είχαν βρεθεί καλοθελητές.... :whistle::whistle:
Μπορεις να κανει κοπι το θεμα στο οποιο αναφερεσαι;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
@ISKENDER ως συνήθως, το πρόβλημά σου, είναι ότι έχω άποψη επί παντός ε;
Ε...τι να κάνουμε; Εχω, την εκφράζω και μπορώ να την υποστηρίξω.
Sorry κιόλας, αλλά δεν θυμάμαι να απαγορεύεται.

• Like
Reactions: zenio

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
@ISKENDER ως συνήθως, το πρόβλημά σου, είναι ότι έχω άποψη επί παντός ε;
Ε...τι να κάνουμε; Εχω, την εκφράζω και μπορώ να την υποστηρίξω.
Sorry κιόλας, αλλά δεν θυμάμαι να απαγορεύεται.

1) ΟΧΙ. Αλλα οτι εχεις άποψη αλλα καρτ.....

2) Άμα μπορείς να την υποστηρίξεις πες τι εχει κατα την άποψη σου
το κουτάβι.... ανεμοβλογιά;;;;;

• Like
Reactions: kostillos

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Τι σημαίνει "αλά καρτ" άποψη;
Γιατί πρέπει να απολογηθώ, για την άποψη που έχω ή...που δεν έχω;
Γιατί εσύ, δεν εκφράζεις απλώς, την δική σου άποψη, με τα δικά σου επιχειρήματα;
Στην τελική, ποιό είναι το θέμα σου; Οτι υποστηρίζω τον εκτροφέα; Και αν θέλω να το κάνω, ποιό είναι το πρόβλημα; Τι το κουλό έχω γράψει, που σου είναι ακατανόητο; Να σε βοηθήσω, να το καταλάβεις.

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
"αλά καρτ" ειναι να δηλώνεις ιεραπόστολος της κυνοφιλιας και
του "σύγχρονου τρόπου απόκτησης" και τα χάλια της εκτροφής να
τα ρίχνεις κατω απο το χαλί.

Δεν ζήτησα να απολογηθεις απλα οπως το λες και εσυ οπως θελουμε
γράφουμε και σε όποιον θελουμε απαντάμε και αυτο κανω αν
θες απαντάς.

• Like
Reactions: kostillos

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Σε περίπτωση, που δεν το έχεις καταλάβει, τα όσα χρόνια γράφω, τα χάλια [ή τα καλά] της εκτροφής, δεν με ενδιαφέρουν. Δεν τα σχολιάζω. Ούτε έτσι, ούτε γιουβέτσι.
Ας ασχοληθούν άλλοι μ'αυτά. Γι'αυτό είμαστε τόσοι εδώ. Για να έχει ο καθένας τον χαβά του και να τον υπερασπίζεται. Αν θέλει.

Ιεραπόστολος δεν έχω δηλώσει ποτέ.

"Σύγχρονος τρόπος απόκτησης" δεν ξέρω ποιός είναι.
Αν ήθελες να γράψεις "σωστός τρόπος απόκτησης", επειδή προτείνω εκτός από αδέσποτα, ΚΟΕ...ε...ξανά sorry, αλλά για να προτείνω byb ή pet shop, σε κάποιον που θέλει ντε και καλά rottweiller πχ [ενώ στην πραγματικότητα δεν το χρειάζεται και δεν μπορεί και να ξεχωρίσει πότε είναι rottweiller και πότε poodle], δεν γίνεται. Αν τον φωτίσει ο Θεός, να πέσει σε σωστό εκτροφέα, ας τον στείλει εκείνος, από κει που 'ρθε.

• Like
Reactions: Orilis and sea-mol

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Προσπαθω να καταλαβω μαρεκο εαν προειδοποιεις καλοπροαιρετα (παντα) σε περιπτωση που δεν γνωριζουν οι αλλοι χρηστες το πως λειτουργει η δυσφημιση ωστε να τους προστατεψεις ή εαν τους απειλεις εμμεσως πλην σαφως να κλεισουν τα στοματα τους παραυτα ειδαλλως οι μηνυσεις καρτερουν...

φευ κ παλι φευ με αυτο το θεμα απο οπου κ αν το πιασεις...βριθει βρωμια κ δυσωδια

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
124
ε ρε γελια...

σε ενα δικαστηριο,το ενα και μοναδικο ΔΕΔΟΜΕΝΟ στο συγκεκριμενο νημα ειναι η δυσφημιση ενος συγκεκριμενου εκτροφειου...ολα μα ΟΛΑ τα υπολοιπα συμπεριλαμβανομενης και της αγορας του σκυλου ειναι ΦΗΜΕΣ μεχρι ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ του εναντιου...

το παραπανω για να ξερουμε τι γραφουμε...απο κει περα καθεις πραττει κατα το δοκουν...

παμε τωρα στο κουτσομπολιο,μια και περι τετοιου προκειται πλεον...

@zenio ο λογος που λειτουργεις ως εκπροσωπος-εκφραστης-υπευθυνος τυπου του αασμοδεου ειναι ποιος ακριβως?

το ερωτημα τιθεται καθαρα απο περιεργεια και εξυπακουεται οτι η απαντηση ειναι προαιρετικη...

• Like
Reactions: sis and mareco

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
τα υπολοιπα συμπεριλαμβανομενης και της αγορας του σκυλου ειναι ΦΗΜΕΣ μεχρι ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ του εναντιου...
Ειναι συνηθες φαινομενο να κοβουν αποδειξεις οι εκτροφεις ; Δεν γνωριζω,απλως ρωταω γιατι θελω να παρω ενα σκυλι-φυλακα για το μαγαζι,αν ειναι να εκδοθει τιμολογιο :whistle:

Last edited:

theo9

Well-Known Member
18 Μαϊου 2016
515
377
νοτια προαστια
ε ρε γελια...

σε ενα δικαστηριο,το ενα και μοναδικο ΔΕΔΟΜΕΝΟ στο συγκεκριμενο νημα ειναι η δυσφημιση ενος συγκεκριμενου εκτροφειου...ολα μα ΟΛΑ τα υπολοιπα συμπεριλαμβανομενης και της αγορας του σκυλου ειναι ΦΗΜΕΣ μεχρι ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ του εναντιου...

το παραπανω για να ξερουμε τι γραφουμε...απο κει περα καθεις πραττει κατα το δοκουν...

παμε τωρα στο κουτσομπολιο,μια και περι τετοιου προκειται πλεον...

@zenio ο λογος που λειτουργεις ως εκπροσωπος-εκφραστης-υπευθυνος τυπου του αασμοδεου ειναι ποιος ακριβως?

το ερωτημα τιθεται καθαρα απο περιεργεια και εξυπακουεται οτι η απαντηση ειναι προαιρετικη...

εσυ χτυπας καμπανακι για δευτερο γυρο μου φαινεται αλλα εχεις ξεχασει ότι υπαρχει άλλο θεμα που καιει αυτή τη στιγμη.δυο μετωπα συγχρόνως θα βαρυνουν το συστημα.

• Like
Reactions: Orilis

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.003
2.717
Δραμα
Μαρια&Ηρα
Προσωπικα δεν το εξελαβα ετσι, σαν απειλη, αλλα σαν φιλικη ενημερωση. Και οχι δεν εχω τιποτα να φοβηθω, ουτε ο θεματοθετης. Δεν μπορω να φανταστω οτι ηταν απειλη αυτο το πραγμα. Δεν ξερω αν εχει να φοβηθει καποιος αλλος και δεν με αφορα κιολας, εγω ξερω οτι δεν εχω να φοβηθω κατι. Ας μην τρωγομαστε με τα μουστακια μας ρε παιδια :)

reinmeister2
Εννοειται οτι θα απαντησω καθως ηδη διακρινω μια μικρη παρερμηνεια (ισως και ειρωνια; )! :)

Ουτε εκφραστης ουτε υπερασπιτης ουτε εκπροσωπος...ισχυουν τα εξης:

1. Οπως ειπα και πριν πολλες μερες θα τοποθετηθω οταν ερθει η ωρα. Η ωρα ηρθε πριν κατι μερες απλα δεν ειχα χρονο να γραψω το μακρυναρι μου, δεν ηθελα να σχολιασω πριν τελειωσει η κατασταση, ηθελα να κατασταλλαξω.

2. Θεωρω οτι παρεξηγειται η υπερασπιση μου προς το θεματοθετη. Να εξηγηθω.
2.1 Θεωρησα τιμιο να επιβεβαιωσω οτι οντως πραγματα που μου τα ειπε πιο νωρις τα ειπε και μετα σε εσας
2.2 Οπως προειπα επειδη ειμαι ενα βημα πισω απο το θεματοθετη κατα καποιο τροπο μπηκα στη θεση του γιατι ενιωσα οτι θα μπορουσα ολο αυτο να το ειχα περασει εγω και ενιωσα οτι σε καποιες φασεις αδικηθηκε (και σε καποιες φασεις αδικησε τον εαυτο του, το ανεφερα και αυτο) και ενιωσα την αναγκη να τον υπερασπιστω

Αν δε σε καλυψα ειμαι εδω για διευκρινισεις :)

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
@Μαρια&Ηρα έβγαλα screenie γιατί αν εκανα quote δε θα φαινονταν τα like των @kostillos και @ISKENDER που τόσο απολαμβάνουν μαζί σου το θέμα του κακού εκτροφέα.
Για την αγάπη του σκύλου πάνω απ όλα.

πολύ θλιβερή εικόνα δείχνει το φορόυμ σήμερα. Ας ειναι καλά τα κολληματα μας.

Attachments

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.003
2.717
Δραμα
betty coltrane
(Θελω να) Πιστευω οτι δεν το απολαμβανει κανεις.Εγω προσωπικα οχι απλα δεν το απολαμβανω αλλα επειδη με "αφορα" εμεσα με εχει στεναχωρεσει παρα πολυ!

Η @Μαρια&Ηρα ας το πουμε οτι υπερασπιτηκε εμενα και δεν ειναι οτι την εριξα με αυτο που ειπα, ειπα απλα ας μην σκεφτομαστε τοσο...δεν ξερω πως να το πω...καχυποπτα!
Ελατε ρε παιδια, ας μην το παμε σε προσωπικες εριδες.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog