Είμαι κατάλληλος χαρακτήρας για ένα Rottweiler;

Status
Κλειδωμένο θέμα

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
εκτροφέας= έμπειρος.
Asmodeus (Παναγιώτης)= άπειρος.
Αλλιώς θα μετρήσει ο ένας το σύμπτωμα και τη διάγνωση του γιατρού, κι αλλιώς ο άλλος.
Αυτό θεωρώ ότι είναι το ένα. Σαν άπειρος σκυλογονιός, φοβάται μήπως κάτι κάνει/καταλάβει λάθος και έχει επίπτωση στην ανάρρωση της μικρής.
(Το άλλο έχει μάλλον να κάνει με την πορεία της υγείας του κουταβιού και τον μικρό αδελφό.)
Απαντησες τα παντα , δεν ηθελα με τιποτα να ανοιγε 1 μερα ο μικρος τη πορτα και να εβλεπε τη μπεμπα τεζα (απο τις 1ες μερες της ζωης της ) + οτι σιγουρα ο εκτροφεας ειναι πολυ πιο εμπειρος απο εμενα και ειναι σε αμεση επικοινωνια και με την κτηνιατρο της μικρης (η τελευταια κτηνιατρος θα ειναι και η γιατρος της μικρης διοτι με κερδισε για διαφορους λογους και την προτεινε αλλος εκτροφεας Rottweiler που την εμπιστευετε τυφλα οπως ειπε αρα εχει γνωση των θεματων της φυλης)

Last edited:

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Απαντησες τα παντα , δεν ηθελα με τιποτα να ανοιγε 1 μερα ο μικρος τη πορτα και να εβλεπε τη μπεμπα τεζα (απο τις 1ες μερες της ζωης της ) + οτι σιγουρα ο εκτροφεας ειναι πολυ πιο εμπειρος απο εμενα και ειναι σε αμεση επικοινωνια και με την κτηνιατρο της μικρης (η τελευταια κτηνιατρος θα ειναι και η γιατρος της μικρης διοτι με κερδισε για διαφορους λογους και την προτεινε αλλος εκτροφεας Rottweiler αρα εχει γνωση των θεματων της φυλης)
Εχεις κανενα νέο;;;;πως ειναι η μικρή;;;

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Εχεις κανενα νέο;;;;πως ειναι η μικρή;;;
Εχει επιδρασει η αντιβιωση , τρωει με πολυ ορεξη , εκανε πολυ σφικτα κακα και κατουραει κανονικα. Ο εκτροφεας της πιστευει οτι εχει κοκκιδια κατι που μου ειπε ειναι αρκετα σπανιο. Αυριο θα κανει τη καλλιεργια κοπρανων

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Εχει επιδρασει η αντιβιωση , τρωει με πολυ ορεξη , εκανε πολυ σφικτα κακα και κατουραει κανονικα. Ο εκτροφεας της πιστευει οτι εχει κοκκιδια κατι που μου ειπε ειναι αρκετα σπανιο. Αυριο θα κανει τη καλλιεργια κοπρανων
Άντε με το καλο να δούμε τι γίνεται.πιστευω πως ολα θα ειναι μια χαρά..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Είτε έμπειρος, είτε άπειρος, οδηγίες γιατρού θα ακολουθήσει.
Δεν αυτοσχεδιάζει.
Και εν πάσει περιπτώσει, η γνώμη μου είναι, ότι σαν στο σπίτι της, δεν θα είναι πουθενά. Ούτε στις εγκαταστάσεις του εκτροφέα. Εξακολουθεί να μην μου φαίνεται λογική, η μετακόμισή της εκεί. Αν δεν ήταν φάουλ του εκτροφέα [που ακόμη δεν ξέρουμε δηλαδή, αν είναι] δεν θα αναγκαζόταν ο Asmodeus να την περιθάλψει; Αν σε δυό μήνες, ο μη γένοιτο, συμβεί κάτι πάλι, δεν θα αναγκαστεί να την περιθάλψει;

Τέλος πάντων, ελπίζω το σκυλάκι να γίνει καλά, το συντομότερο και να επιστρέψει στο σπίτι του.

• Like
Reactions: l.Kyveli and zenio

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Είτε έμπειρος, είτε άπειρος, οδηγίες γιατρού θα ακολουθήσει.
Δεν αυτοσχεδιάζει.
Και εν πάσει περιπτώσει, η γνώμη μου είναι, ότι σαν στο σπίτι της, δεν θα είναι πουθενά. Ούτε στις εγκαταστάσεις του εκτροφέα. Εξακολουθεί να μην μου φαίνεται λογική, η μετακόμισή της εκεί. Αν δεν ήταν φάουλ του εκτροφέα [που ακόμη δεν ξέρουμε δηλαδή, αν είναι] δεν θα αναγκαζόταν ο Asmodeus να την περιθάλψει; Αν σε δυό μήνες, ο μη γένοιτο, συμβεί κάτι πάλι, δεν θα αναγκαστεί να την περιθάλψει;

Τέλος πάντων, ελπίζω το σκυλάκι να γίνει καλά, το συντομότερο και να επιστρέψει στο σπίτι του.
Ας γινει καλα και εδω ειμαστε να μιλησουμε για τα παντα...

• Like
Reactions: zenio

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ας γίνει καλά...τελεία, Asmodeus.
Προσωπικά, δεν έχω περαιτέρω προβληματισμούς, πλην του ότι θα ήθελα, να έχει μείνει στο σπίτι σας, αν δεν χρειαζόταν να νοσηλευτεί.
Οπότε...απλώς περαστικά της της μικρούλας. Δύσκολο ξεκίνημα κάνει στην ζωούλα της. Μακάρι, να της βγει σε καλό.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
@mareco
Εγω τον καταλαβαινω τον ανθρωπο.
Απο την μια η ανασφαλεια να διαχειριστει την κατασταση κ απο την αλλη μια "ευθυνη" για το αποτελεσμα....

Δλδ αν τα πραγματα δεν πανε καλα, ειναι αλλο να συμβει στα χερια του κ αλλο στου εκτροφεα.
Μην ξεχναμε οτι απο την στιγμη που το κουταβι αρρωστησε δεν ειχαν περασει ουτε 24ωρες που το ειχε το παλικαρι.....

• Like
Reactions: JIM GAR

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
@mareco
Απο την μια η ανασφαλεια να διαχειριστει την κατασταση κ απο την αλλη μια "ευθυνη" για το αποτελεσμα....

Δλδ αν τα πραγματα δεν πανε καλα, ειναι αλλο να συμβει στα χερια του κ αλλο στου εκτροφεα.
Μην ξεχναμε οτι απο την στιγμη που το κουταβι αρρωστησε δεν ειχαν περασει ουτε 24ωρες που το ειχε το παλικαρι.....
σε περιπου 10-12 ωρες αρχισε να μην τρωει τιποτα και τη προηγουμενη ειχε φαει και λιγοτερο απο το κανονικο

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Εγω φιλε μου δυο πραγματα θα σου επισημαινα....

Οτι αργησες αρκετες μερες να προχωρησεις σε αυτη την κινηση, κ οτι εξ αρχης εμπιστευτηκες κτηνιατρο να δωσει αγωγη χωρις εξετασεις κ σαφη διαγνωση.
Ειδικα το δευτερο σε κουταβι ειναι μεγαλο φαουλ κ σιγουρα καμπανακι για να αλλαξεις κτηνιατρο επι τοπου.....

Αυτα κρατα τα με το καλο, αχρειαστα να ναι, για το μελλον.......

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
@mareco

Ναι ok...και;
Αν δεν υπήρχε στην μέση εκτροφέας;
Ξέρω ότι το πάω αλλού, αλλά από την στιγμή που μπήκε στο σπίτι του και έγινε μέρος της ζωής του, δεν μπορώ να δεχθώ τις εκτροφικές αυτές θεωρίες. Εμένα προσωπικά, sorry αλλά με ξεπερνάνε.

• Like
Reactions: l.Kyveli

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Τωρα ειμαι στο 3ο κτηνιατριο , οπου μου φαινεται και το πιο σοβαρο , ηθελα να προσπαθησω να περιθαλψω το σκυλι οπως μου ειπε η mareco γι'αυτο αργησα πολλες ημερες , δεν ηθελα να τη "παρατησω" και να νιψω τας χειρας μου , στο αττικο δεν της εδωσαν καν αντιβιωση που να ξερω εγω την ειχαν δει 3 κτηνιατροι 3 λαλουν κ 2 χορευουν , το σαββατο την πηγα στο 4ο κτηνιατρο οπου της εδωσε πιο σοβαρη αγωγη με αντιβιωση , αντιδιαροικο , γαστρανθεκτικο φαρμακο και διατροφη , τι να πω ; οτι μου επεσαν πολλα και μαζεμενα ; ναι , και ειχα και το φοβο ο μικρος να τη βρει με το καλημερα ενα πρωι νεκρη...

• Like
Reactions: JIM GAR

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Τώρα, τέτοια ώρα που τα συζητάμε, εννοείται ότι είναι μόνο, κουβέντα να γίνεται, εφόσον δεν έχουμε να συζητήσουμε, την πορεία της υγείας του κουταβιού, αλλά:

..τι να πω ; οτι μου επεσαν πολλα και μαζεμενα ; ναι, και ειχα και το φοβο ο μικρος να τη βρει με το καλημερα ενα πρωι νεκρη...
Αυτή σου η τελευταία πρόταση, με κάνει να νοιώθω πολύ αρνητικά απέναντί σου, ως αποφασισμένο και υποτίθεται διαβασμένο, ιδιοκτήτη σκύλου. Αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις, ακόμη και "πολλά και μαζεμένα", ίσως τελικά, δεν θα έπρεπε να αποκτήσεις σκύλο. Το δεύτερο σκέλος της πρότασής σου δε, με ξεπερνάει εντελώς.

Κατά τα λοιπά, και εντελώς επιγραμματικά:
Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να διαχειριστώ έναν διάλογο, που δικαιολογεί, την επιστροφή του...χαλασμένου προιόντος, στον πωλητή, γιατί ο αγοραστής, πλήρωσε για καλό πράγμα. Γιατί αυτό λέμε απ'έξω, απ'έξω. Απλώς εμένα, μου φαίνεται αδιανόητο. Εσείς, μπορείτε να συνεχίσετε να το συζητάτε.

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Νομιζω οτι και τα πολλα και μαζεμενα αντιμετωπισα οταν ολοι και μελη του φορουμ , και ο εκτροφεας , και ο κτηνιατρος ελεγαν "αστη θα προσαρμοστει , καλα ειναι" κι την ετρεξα σε αλλο νοσοκομειο και μετα ξανα αλλου οταν ειδα οτι δεν παει καλα με την αγωγη , τωρα αν εσενα αυτο δεν σου φτανει ή με βλεπεις αρνητικα εχεις καθε δικαιωμα εγω με τον εαυτο μου ειμαι καλα και αν ημουν μονος μου σπιτι θα τη κρατουσα εδω και οπου βγει αλλα εχω κι αλλα μελη να προστατευσω , δες το οσο αρνητικα θες.

kyriakos55

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2013
49
43
30
Κέρκυρα
Θεωρώ ότι έπεστρεψε το κουτάβι όχι με την άποψη ότι είναι ελαττωματικό αλλά γιατί ο εκτροφέας είναι ίσως πιο έμπειρος. Σίγουρα κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθει να φροντίζει το σκύλο του αλλά ίσως η συγκυρία ήταν κακή και δε θεωρώ ότι έπρεπε να ξεκινήσει τα μαθήματα αυτά από ένα κουτάβι το οποίο εφτασε σε φάση να αργοπεθαίνει. ίσως το γεγονός ότι θα γυρίσει στο χώρο του να του ελαφρύνει και το στρες που υπέστη από την αλλαγή περιβάλλοντος και συνάμα να βοηθήσει την ανάρρωση του.

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Τώρα, τέτοια ώρα που τα συζητάμε, εννοείται ότι είναι μόνο, κουβέντα να γίνεται, εφόσον δεν έχουμε να συζητήσουμε, την πορεία της υγείας του κουταβιού, αλλά:

Αυτή σου η τελευταία πρόταση, με κάνει να νοιώθω πολύ αρνητικά απέναντί σου, ως αποφασισμένο και υποτίθεται διαβασμένο, ιδιοκτήτη σκύλου. Αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις, ακόμη και "πολλά και μαζεμένα", ίσως τελικά, δεν θα έπρεπε να αποκτήσεις σκύλο. Το δεύτερο σκέλος της πρότασής σου δε, με ξεπερνάει εντελώς.

Κατά τα λοιπά, και εντελώς επιγραμματικά:
Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να διαχειριστώ έναν διάλογο, που δικαιολογεί, την επιστροφή του...χαλασμένου προιόντος, στον πωλητή, γιατί ο αγοραστής, πλήρωσε για καλό πράγμα. Γιατί αυτό λέμε απ'έξω, απ'έξω. Απλώς εμένα, μου φαίνεται αδιανόητο. Εσείς, μπορείτε να συνεχίσετε να το συζητάτε.

Σώπα ρε που δεν ειναι άξιος να εχει σκυλο. Και που τον ξερεις;
Και ειςαι άξια εσυ και δεν ειναι αυτος; Εχεις τζατζεψει τελείως.

Φυτοφάρμακα και μαλακιες το κουτάβι εχει γαστρεντερίτιδα-τύφο-
παβοεντερίτιδα οπως αυτα απο τα παπιμιλάδικα και ο ιδιοκτήτης
οχι μονο δεν φταίει σε τιποτα αλλα για νέος εκανε οτι καλήτερο
μπορουσε και το κρίνουμε σαν έμπειρο και περιμένουμε να αντιδρά
σαν έμπειρος. Και για τον εκτροφέα μούγγα. Αυτος κατάλαβε άμεσος
τι εχει και αφου είδε οτι περιπλέκεται η κατάσταση έπρεπε να σηκωθεί και να ερθει να το πάρει απο μόνος του. Εκτός αν δεν εχει
εμπειρία απο κουτάβι με τύφο.

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Καλα έκανες και το πηγές πίσω η ευθύνη ειναι του εκτροφέα και μονο.οσο για το φιλικό του περιβάλλον ναι ειναι του εκτροφέα,αφου στον άνθρωπο δεν πρόλαβε να μείνει λίγες ώρες αφου άρχισε να ειναι αδιάθετο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.745
7.893
τωρα αν εσενα αυτο δεν σου φτανει ή με βλεπεις αρνητικα εχεις καθε δικαιωμα εγω με τον εαυτο μου ειμαι καλα και αν ημουν μονος μου σπιτι θα τη κρατουσα εδω και οπου βγει αλλα εχω κι αλλα μελη να προστατευσω , δες το οσο αρνητικα θες.
Αύριο που θα είναι ενήλικη, και το εύχομαι , μπορεί να φάει δηλητήριο στη βόλτα, το οποίο φυσικά απεύχομαι.. τι θα κάνεις τότε. Όταν βάζεις στη ζωή σου ένα ζωντανό οργανισμό όλα τα ενδεχόμενα είναι εδώ και παίζουν...δεν μπορείς να προστατεύσεις κανέναν από το θάνατο, ούτε ένα μικρό παιδί, μπροστά του θα το βρει κάποια στιγμή όπως όλοι μας.

• Like
Reactions: mareco

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Αύριο που θα είναι ενήλικη, και το εύχομαι , μπορεί να φάει δηλητήριο στη βόλτα, το οποίο φυσικά απεύχομαι.. τι θα κάνεις τότε. Όταν βάζεις στη ζωή σου ένα ζωντανό οργανισμό όλα τα ενδεχόμενα είναι εδώ και παίζουν...δεν μπορείς να προστατεύσεις κανέναν από το θάνατο, ούτε ένα μικρό παιδί, μπροστά του θα το βρει κάποια στιγμή όπως όλοι μας.
Θα εχω 1 γιατρο που θα τη τρεξω κατ'ευθειαν και οχι θα βολοδερνομαι 10 ημερες δεξια κι αριστερα με αντικρουομενες αποψεις και τοτε θα ειναι 100% δικια μου ευθηνη , τωρα δεν ηταν 100% δικια μου ευθηνη αν και ανελαβα το μεγαλυτερο κομματι των ευθηνων κι ας μην μου αναλογουσε. Λετε αν ηταν υγειες το σκυλακι και μετα απο 2-3 μηνες γινοταν κατι να την πηγαινα στον εκτροφέα; Οχι γιατι θα ειχα 100% την ευθυνη εγω και κανεις αλλος (δεν μιλαω για κληρονομικα προβληματα) , τωρα την πηρα και μετα απο 10-12 ωρες σταματησε να τρωει και μετα απο 24 ωρες πεθανε στη διαροια.

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog