Είμαι κατάλληλος χαρακτήρας για ένα Rottweiler;

Status
Κλειδωμένο θέμα

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Τωρα τη ξαναταισα και ειναι πολυ ζωηρη , δεν μπορω να καταλαβω αυτα τα σκαμπανεβασματα στη συμπεριφορα της που οφειλονται
στο οτι πηρε αντιβιωση και εχει ξεκινησει η δραση της
αυριο μπορει ξανα μανα τα ιδια

• Like
Reactions: Asmodeus

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Τωρα τη ξαναταισα και ειναι πολυ ζωηρη , δεν μπορω να καταλαβω αυτα τα σκαμπανεβασματα στη συμπεριφορα της που οφειλονται
Πιθανότατα στο ενέσιμο flagyl.
Είπες παραπάνω ότι "έπεσε" μόλις τελείωσε η προηγούμενη αγωγή. Και μόλις άρχισε πάλι αντιβίωση συνήλθε.

ΥΓ. Τάσο με πρόλαβες :)

• Like

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και τις συμβουλες σας

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.003
2.717
Δραμα
Τι να πω δεν ξερω.ευχομαι ολα να πάνε καλα και να μην ειναι τιποτα απόλυτος.ολη την ωρα κοιτάω μηπως υπάρχουν νέα σου για την μικρή.πολυ στεναχωρήθηκα για όλο αυτο.
+1

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Ευχομαι κανεις αλλος να μην το παθει αυτο ειναι πολυ ψυχοφθορο...

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Και όλες οι διαδικασίες απόκτησης σωστές και η χαρά σου μεχρι να την πάρεις στα χέρια σου απερίγραπτη...γιατι ρε γμτ γιατι;;;;;;
Τέλος παντον ολα καλα θα πάνε θα το δεις.
Ποτε θα την πας στο εκτροφείο;;;;

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Και όλες οι διαδικασίες απόκτησης σωστές και η χαρά σου μεχρι να την πάρεις στα χέρια σου απερίγραπτη...γιατι ρε γμτ γιατι;;;;;;
Τέλος παντον ολα καλα θα πάνε θα το δεις.
Ποτε θα την πας στο εκτροφείο;;;;
Καποια πραγματα σε αυτη τη ζωη ειναι που θα κατσει η μπιλια...

Χρύσα-Χόμερ

Well-Known Member
3 Απριλίου 2016
72
38
43
Αθηνα-Βριλησσια
Μας εδωσε flagyl η augmentin (flagyl δεν βρικα πουθενα , βγηκα σε κανα 2 φαρμακεια που ξερω οτι ειναι ανοικτα και δεν βρικα ουτε εκει οποτε πηρα augmentin) , Peptonorm , αντιδιαροικη παστα , της εκανε 48 ωρη ενεσιμη αντιβιωση και αντιεμετικο. Εφαγε τη κονσερβα της τωρα και ψιλο επαιζε , χρειαζεται καλιεργια κοπρανων και ουρων.[/QUOTE
Εχω augmenting σιροπι στο σπιτι απο τον δικο μου.Αν το θελεις στειλε μου μηνυμα

• Like

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Σε ευχαριστω πολυ , augmentin βρικα , και flagyl σιροπι εχει ο εκτροφεας της μικρης , τωρα μιλησαμε και μου το ειπε.

• Like
Reactions: Siegfried

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Οταν ειναι καλα κ παιζει καλο ειναι να την εχεις κλεισμενη σε crate για να μην ταλαιπωρειται η μικρη κ να ξεκουραζετε..
Περαστικα σας..

• Like

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Οταν ειναι καλα κ παιζει καλο ειναι να την εχεις κλεισμενη σε crate για να μην ταλαιπωρειται η μικρη κ να ξεκουραζετε..
Περαστικα σας..
δεν τη ζοριζω ποτε ισα ισα τη βαζω να ξαπλωσει και της δινω να μασουλησει κανα κονγκ και τη βαζω στο κρεβατικι της εε δαγκωνει και κανα χερι κι κανα επιπλο και τρωει κι μερικα μη :p

Crate δεν τη κλεινω μεσα να μη στρεσσαριστει κι ουρλιαζει τωρα που ειναι χαλια. Ειναι αρρωστη και την εχουμε κακομαθει ειναι η αληθεια και η κτηνιατρος την ειδε αρκετα ζορικη για ταλαιπωρημενο κουταβι 9 εβδομαδων. Ας γνει καλα και θα μαθει και το κλουβακι της.

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Την πηγαμε στο εκτροφειο οπου και θα τη κρατησουν περιπου 2 βδομαδες και θα της χορηγησουν την αγωγη που μας εδωσε η γιατρος και θα της κανουν και μια κοπρανων , ειχε ορεξη σημερα και τρωει κανονικα και παιζει. Ελπιζουμε ολοι για το καλυτερο , ο εκτροφεας της ειναι αισιοδοξος και μου ειπε ολα θα πανε καλα. Ελπιζουμε για το καλυτερο.

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Αυτη ειναι και η διαφορα pet shop & byb - breeder , αν σε βρει το κακο εχεις μια υποστηρυξη και καποιον που θα ενδιαφερθει για το κουταβι σου (ασχετως της ποιοτητας ζωης των γονεων κλπ που εκει υπαρχει αβυσσαλεα διαφορα και πολλα αλλα βεβαια)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Πως η παραμονή στον χώρο του εκτροφέα, αντί για το σπίτι σου, θα συμβάλλει περισσότερο στην ανάρρωσή της; Δεν καταλαβαίνω.

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.003
2.717
Δραμα
Ασε να περασουν οι 2 εβδομαδες και εχουμε να πουμε πολλα, επειδη ζητηθηκε και απο καποια μελη οτι δε γινεται να μην σχολιαζεται το γεγονος οτι ειναι απο εκτροφεα και περνας οτι περνας

Σαν εν δυναμει ιδιοκτητης Ροτ εχω να ρωτησω πολλα, απλα να τελειωσει η ιστορια σου και μετα να κανουμε τη σουμα :)

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Πως η παραμονή στον χώρο του εκτροφέα, αντί για το σπίτι σου, θα συμβάλλει περισσότερο στην ανάρρωσή της; Δεν καταλαβαίνω.
εκτροφέας= έμπειρος.
Asmodeus (Παναγιώτης)= άπειρος.
Αλλιώς θα μετρήσει ο ένας το σύμπτωμα και τη διάγνωση του γιατρού, κι αλλιώς ο άλλος.
Αυτό θεωρώ ότι είναι το ένα. Σαν άπειρος σκυλογονιός, φοβάται μήπως κάτι κάνει/καταλάβει λάθος και έχει επίπτωση στην ανάρρωση της μικρής.
(Το άλλο έχει μάλλον να κάνει με την πορεία της υγείας του κουταβιού και τον μικρό αδελφό.)

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog