Είμαι κατάλληλος χαρακτήρας για ένα Rottweiler;

Status
Κλειδωμένο θέμα

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Σημερα το βραδυ αφινιασε η μικρη , ανεκτησε δυναμεις , δαγκωνε επιπλα κλπ και οταν της φαναζα μη και τη τραβαγα , ψιλο δαγκωνε τα χερια μου , τα ποδια μου , πατζακια κλπκαι οταν της φωναξα πιο εντονα μη ψιλο γρυλισε - γαυγισε κιολλας , υπαρχει καποιος τροπος να τη μαλωνω ;
ξεκίνα με το να της δίνεις κάτι άλλο να παίζει όταν την πιάνει η "κρίση " και την μαλώνεις χωρίς να βγάζεις νεύρα με ήρεμη σταθερή φωνή ;) ακόμα και όταν σου έχουν χωθεί τα δοντάκια της στον αστράγαλο :D

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Αυτο vek ειναι δυσκολο διοτι ειναι ξεροκεφαλη 1-2-3 νευριαζω :p , θα προσπαθω ομως , αυτο που δειχνει να ποιανει ειναι να τη σηκωνω στον αερα οταν δεν ακουει με τιποτα ,παντως με καποιες διορωσεις εφτιαξε καπως (για σημερα :p)

Last edited:

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Να υποθέσουμε δηλαδή ότι συνήλθε εντελώς και είναι πλέον το ζωηρό κουταβο-τέρας που πρέπει να είναι.:p
Μπράβο το κορίτσι!
Άντε, kalo kouragio, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα :whistle:

• Like
Reactions: noni_papa

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
Αυτο vek ειναι δυσκολο διοτι ειναι ξεροκεφαλη 1-2-3 νευριαζω :p , θα προσπαθω ομως , αυτο που δειχνει να ποιανει ειναι να τη σηκωνω στον αερα οταν δεν ακουει με τιποτα ,παντως με καποιες διορωσεις εφτιαξε καπως (για σημερα :p)
ξεκίνα τα βαρη τότε θα σου χρειαστουν οταν γινει 40 κιλα :p
πάντως στα σοβαρά σαν φυλη (ετσι οπως βλέπω τον δικο μου ) η κόντρα τα ανεβάζει και τα τρελαινει ;) και τα νευρα τα μπερδεύουν μην εχεις στον μυαλό σου οτι παει να περάσει το δικότης να έχεις στο μυαλό σου ότι σε αυτην την ηλικία απλως ψαχνουν να βρουν τον τρόπο επικοινωνίας και αν εχει απεναντι της εναν ηρεμο ιδιοκτήτη θα μαθει να αντιδράει ηρεμα ;)

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Παιδια καλημερα , δεν εχουμε τελιωσει ακομη... εφτιαξε ο εμετος και η κοιλια και χαλασαν τα ουρα , κατουρησε 5-6 φορες σε 20 λεπτα και βλεπω σταγονιτσες παντου λες κι της φευγουν.... σημερα δεν εχει ορεξη για παιχνιδια οπως χθες....

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Θα τις ελατωσσω λιγο το νερο να δω πως παει ,το χρωμα των ουρων ειναι κανονικο.

Last edited:

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Ξαναεκανε εμετο.... και παλι ειναι υποτονικο σημερα , το σκυλι πρεπει να εχει κατι σιγουρα , ψαχνω να βρω τη κτηνιατρο για πολλοστη φορα μεσα σε 10 ημερες

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Σας παρακολουθώ μέρες και περιμενω νέα για την κατάσταση της σκυλίτσας σας.δεν καταλαβαίνω το γιατι δεν εχεις μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι εχει απο κτηνίατρο-εκτροφέα..παρε τηλέφωνο τον εκτροφέα.πες του τι συμβαίνει;;;;τι γίνεται;;δεν μπορεις να περιμένεις να γίνει κατι καλα χωρίς να ξερεις τι εχει..

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Μα ειμαι σε επικοινωνια και με τους 2 , και ο εκτροφεας μιλαει και με τον κτηνιατρο του , τωρα ψαχνω να βρω τη κτηνιατρο που τη παρακολουθει αλλα δεν εχει βαρδια σημερα. Απο τη 1η μερα κανω ακριβως ότι μου λενε και ολα πανε κατα διαολου... , ο εκτροφεας μου λεει , οντως αυτα δεν ειναι φυσιολογικα πραγματα... Εγω πιστευω τη σακατεψε το εντομοκτονο που ειπιε στο εκτροφειο και η κτηνιατρος μου ειπε οτι μπορει να τη πειραξε. Ειχα παρει και στο κεντρο δηλητηριασεων και δεν υπαρχει αντιδοτο για αυτες τις ουσιες.

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Το να αλλαζες κτηνιατρο δεν μου ακουγεται κακη ιδεα......
Στο αττικο την ειδαν 2 κτηνιατροι , οπου και με αυτους επικοινωνω (πιο πολυ με τον 1) , εδω στη γειτονια την ειχα παει σε 1 ακομη ο οποιος μου ειπε δεν πειραζει ολα φυσιολογικα και λιγη διαροια και ο εμετος ε , δεν μου αρεσε καθολου. Να βρω 4ο λες;

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Στο αττικο την ειδαν 2 κτηνιατροι , οπου και με αυτους επικοινωνω (πιο πολυ με τον 1) , εδω στη γειτονια την ειχα παει σε 1 ακομη ο οποιος μου ειπε δεν πειραζει ολα φυσιολογικα και λιγη διαροια και ο εμετος ε , δεν μου αρεσε καθολου. Να βρω 4ο λες;
Να πεις στον εκτροφέα να σου βρει γρήγορα λύση αφου πιστεύει και αυτός οτι την πείραξε το εντομοκτόνο...τι περιμένει να πάθει τιποτα χειρότερο το σκυλί!!!!!απο δικη του μ@λ@κι@ ειναι ετσι τωρα η μικρή.

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Τον ενημερωσα οτι σημερα ή αυριο θα τη παω απο εκει (με βαρια καρδια αλλα ψυχολογικα δεν το αντεχω να βλεπω ενα μωρο τις 1ες ημερες της ζωης του να σβηνει σιγα σιγα και εχω και το μικρο μου αδερφο εδω που θα τα παιξει...) μου ειπε και ο ιδιος οτι δεν ειναι φυσιολογικα ολα αυτα (πως θα μπορουσε αλλωστε 1 βδομαδα 200ε σε εξετασεις + φαρμακα διαροιες , εμετους που δεν υποχωρουν , γιατι με το που περασε η επιροια της αγωγης παλι εκανε εμετο , + κατι σαν ουρολοιμωξη σημερα ολα μαζι , κοιμαμαι 2 ωρες τη μερα απο το αγχος και τη στεναχωρια μου.

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Να πεις στον εκτροφέα να σου βρει γρήγορα λύση αφου πιστεύει και αυτός οτι την πείραξε το εντομοκτόνο...τι περιμένει να πάθει τιποτα χειρότερο το σκυλί!!!!!απο δικη του μ@λ@κι@ ειναι ετσι τωρα η μικρή.
Η κτηνιατρος μου ειπε οτι μπορει να τη πειραξε το εντομοκτονο οχι αυτος...

Asmodeus

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2012
1.469
1.618
Μιλησα με τη κτηνιατρο , μου λεει το εντομοκτονο τοσες ημερες να τη πειραζει δυσκολο , μου ειπε να τη ταισω και να δω πως θα παει και μετα αν συνεχισει κανουμε βιοχημικες για νεφρα , συκωτια κλπ.

Ο κτηνιατρος του εκτροφεα κι αυτος δεν ξερει απο τι μπορει να ειναι (τους εστειλα τις εξετασεις που εχει κανει μεχρι στιγμης)

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
μηπως να ξαναεκανες εξετασεις ? και να εκανες και κοπρανων ? σν εχει φταιει το φαρμακο πρεπει να δεις αν τις πειραξε τιποτα πωπωπω , τι να πω περαστικα σου ευχομαι

• Like
Reactions: Orilis

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Και μονο που ειχε υποψιες η κτηνιατρος για το εντομοκτονο θα επρεπε να ειχε κανει βιοχημικες.

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Κοιτα σαφως κ το να εχεις ενα κουταβι σε αυτη την κατασταση δεν ειναι φυσιολογικο, αλλα τοσες μερες δεν θα επρεπε να το αντιμετωπιζει φυσιολογικα ΟΥΤΕ ο κτηνιατρος.
Χωρις εξετασεις για να γνωριζει, δεν μπορει να κανει κανεις σοβαρη διαγνωση.
Συμπτωματικη αγωγη αν κανεις αρχικα κ βλεπεις οτι δεν υπαρχει αμεση βελτιωση, οφειλεις να προχωρησεις σε εξετασεις......
Οποτε, ναι, για μενα, βρες εναν καλο σοβαρο κτηνιατρο.

Υ. Γ. Το πρωτο ενικο, δεν απευθυνεται στο προσωπο σου, μην παρεξηγηθω.......

Υ. Γ. 2 Ο συνδιασμος εμετων, ατονιας, φυτοφαρμακου κ τωρα αυτο που λες με τα ουρα, στο μυαλο μου συνδεεται με νεφρα.... Οποτε ας ξεκινησει καποιος να δει τιμες απο κει.....

Status
Κλειδωμένο θέμα