- Καλημέρα σας, θέλω να κάνω εξετάσεις δυσπλασίας σε ένα Γ/Π κουτάβι 5 μηνών περίπου. Μπορείτε να μου συστήσετε κάποιους γιατρούς που μπορούν να κάνουν την εξέταση;
- Ναι βεβαίως, έχετε ένα fax να σας στείλω τη λίστα. Να σας πω ότι είναι όλοι εντός Αττικής.
- Δεν έχω fax, μπορείτε με email;
- Όχι αυτό δε γίνεται.
- ΟΚ. Μπορείτε να μου πείτε κάποιους στις εξής περιοχές.....
- (Ακολουθούν τα ονόματα και τα τηλέφωνα). Να σας πω ότι πριν πάτε πρέπει οπωσδήποτε να περάσετε από εδώ μαζί με το σκυλί και το pedigree του.
- Το σκυλί δεν έχει pedigree. Δυστυχώς το πήραμε από pet shop, πριν ενημερωθούμε για το τι γίνεται.
- Τότε δε μπορεί να γίνει εξέταση, γιατί η διάγνωση γίνεται στη Γερμανία. Εκεί στέλνονται οι ακτινογραφίες μαζί με το pedigree του σκυλιού.
- Κοιτάξτε, δε μας ενδιαφέρουν οι εκθέσεις κτλ. απλά μόνο να δούμε αν χρειάζεται να κάνουμε κάτι για την υγεία του μικρού. Δεν υπάρχει κάποιος γιατρός εδώ που να μπορεί να κάνει την εξέταση;
- Όχι, οι γιατροί που σας είπα είναι αυτοί που μπορούν να κάνουν σωστά την ακτινογραφία.
- Δηλαδή δε μπορεί να γίνει κάτι στην περίπτωσή μας;
- Όχι
ΥΓ: Κατά 90% σωστή συνομιλία. Τυχόν λάθη μόνο στις ακριβείς λέξεις και όχι στη σειρά ούτε στο νόημα. Έχουν περάσει και κάποιες ώρες.....