4. Προσωπική και μόνο γνώμη: θα σκεφτώ πολύ σοβαρά πριν υιοθετήσω τη γνώμη κάποιου "φιλόζωου" και ιδιοκτήτη σκυλιού ο οποίος προτείνει να επιστρέψω ένα κουτάβι πίσω. Λες και μιλάμε για μια χαλασμένη συσκευή που δεν παίζει. Τέτοιες ελιτίστικες απόψεις τις θεωρώ απλά ΝΤΡΟΠΗ. Κριμα για το σκυλί του. Με το πρώτο πρόβλημα, πάει "καρφωτό" για την ένεση...
...
ΜΦΧ,
Κώστας
Επειδη και εγω σου προτεινα να το επιστρεψεις πισω ,
αν οντως εχει δυσπλασια, θα σου πω πως οι φιλικοι σου χαιρετισμοι στο τελος επισκιαζονται απο την παραπανω προσβλητικη σου αποψη.Ζητας την αποψη μας (μου) και
σου λεμε τι θα καναμε εμεις (εγω) . Δεν ''νομιμοποιεισαι'' λοιπον να κρινεις αν ειμαι ''φιλοζωος'' , ουτε μπορεις να φανταστεις αν ο σκυλος μου ειναι δυστυχισμενος μαζι μου επειδη σου ειπα οτι σου ειπα.
Αλλωστε ,οι περισσοτεροι σου ειπαμε οτι ο σκυλος ειναι πολυ μικρος για να εχει δυσπλασια
Ρωτησες τον δευτερο κτηνιατρο πως ειναι δυνατον να θεωρει ''καλο ενα πετ σοπ που φερνει καλα γερμανικα ποιμενικα'' (το σπεσιαλιτε του δηλαδη) οταν για αλλη ηλικια το πηρες και αλλη ειναι ? εδωσε καποια ερμηνεια για αυτο ? δηλαδη , στα υποκειμενικα στοιχεια (καλο ποιμενικο) συμφωνησαμε , ενω στα αντικειμενικα (ηλικια) ''ελα μωρε δεν πειραζει'' ?. Σαν αυτοκινητο κουκλα μεσα/εξω αλλα με γυρισμενα χιλιομετρα .
Τα ρεστα για το αν γινεται διαγνωση δυσπλασιας σε αυτη την ηλικια , να τα ζητησεις απο την πρωτη κτηνιατρο που εξετασε το σκυλο και οχι απο μας.