Mαθαίνεις γρήγορα ... ακόμα και τα πολύ καλά Γερμανικά ποιμενικά που ξέρει ο άλλος κτηνίατρος ότι φέρνει το petshop της περιοχης ?
Κοιτα, δεν μπορείς να επιμένεις φωνάζοντας σε κάποιον να βγάλει τις παρωπίδες για πολύ ... καλή συνέχεια και αν θυμηθείς ενημέρωσε το forum για το αποτέλεσμα δυσπλασίας του σκύλου στον εναν χρόνο ... θα είνι πολύ ενημερωτικό για όλους μας ...
To να μιλάς για παρωπίδες αν μη τι άλλο δεν είναι καθόλου ευγενικό, ιδιαίτερα για έναν άνθρωπο που 1. δεν τον ξέρεις παρά μόνο μέσω μιας "συζήτησης" μέσα από ένα forum και 2. έχει παραθέσει επιχειρήματα και ερωτήσεις, οι οποίες -παρεπιπτόντως- δεν έχουν απαντηθεί από τα άτομα χωρίς... παρωπίδες.
Θα ήθελα απλά να μου απαντήσεις συγκεκριμένα στην ερώτηση:
"ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΔΥΣΠΛΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ
3,5 ΜΗΝΩΝ ΣΕ ΕΝΑ Γ/Π;"
Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω ότι:
1. Διαβάζοντας από το forum κατάλαβα πολύ καλά τι εστί pet shop και δεν πρόκειται να απευθυνθώ εκεί ξανά για αγορά σκυλιού. Από την άλλη, το να κάνεις ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ χωρίς να έχεις εξετάσει το σκυλί και μόνο από το ότι προέρχεται από pet shop είναι αν μη τι άλλο ανήθικο.
2. Εννοείται ότι ο 2ος γιατρός δε με καθυσήχασε. Μου τόνισε ότι υπάρχει σημαντική πιθανότητα να εμφανίσει το σκυλί δυσπλασία, οπότε θα το παρακολουθήσουμε στο μέλλον. Επίσης ήταν σε θέση να αναφέρει τρόπους θεραπείας, σε αντίθεση με την καλή γιατρό που απλά δημιουργησε πανικό χωρίς λόγο. Ο άνθρωπος είπε απλά ότι για την ώρα, το σκυλί δεν έχει τίποτε το κακό ή το παράξενο.
3. Για το αν μαθαίνω γρήγορα ή όχι, ζήτα μου να σου στείλω
βιβλιογραφία πρωτίστως και μετά
links από το internet για να δεις και εσύ κάποια απλά πράγματα περί δυσπλασίας και ιδιαίτερα στους Γ/Π, εάν έχεις όρεξη να διαβάσεις.....
4. Προσωπική και μόνο γνώμη: θα σκεφτώ πολύ σοβαρά πριν υιοθετήσω τη γνώμη κάποιου "φιλόζωου" και ιδιοκτήτη σκυλιού ο οποίος προτείνει να επιστρέψω ένα κουτάβι πίσω. Λες και μιλάμε για μια χαλασμένη συσκευή που δεν παίζει. Τέτοιες ελιτίστικες απόψεις τις θεωρώ απλά ΝΤΡΟΠΗ. Κριμα για το σκυλί του. Με το πρώτο πρόβλημα, πάει "καρφωτό" για την ένεση...
5. Για μια ακόμα φορά θυμήθηκα γιατί το να γράφεις (όχι το να διαβάζεις) την μεγαλύτερη πλειοψηφία των fora στο net είναι απλά άδικος κόπος και χαμένος χρόνος.
Ευχαριστώ για την προσοχή σου.
ΜΦΧ,
Κώστας