Γενικα ο δικος μου ειναι το ακριβως αντιθετου του δικου σου, οτι και να φαει δυσκολα θα εχει προβλημα, οποτε μαλλον ειμαι η πλεον ακαταλληλη να σου πω αν καθεται καλα σε ευαισθητα στομαχια.Ενα θα σου πω εκανα print screen το μνμα σου να σιγουρευτω οτι θα το εχω χιλια ευχαριστω!!
Α εχει ε;; Μωρε εκει το βλεπω να καταληγω.. σαν εταιρια ηταν η ξηρα τροφη που ξεσκιζε παντως λες και του εδινα μαγειρευτο σχεδον.. νομιζω αποφασισα..
παντως εμαθα οτι το χοιρινο σαν κρεας αμα δεν τα ενοχλησει τα κανει να εχουν πιο σφιχτα κακα.. οτι σφιγγει δλδ..τα κακα.. δεν ξερω αν εμπεδωσατε το τι σφιγγει
Το χοιρινο ειναι καλη πηγη αν δεν εχει πολυ λιπος. Στη ξηρα τροφη , εγω θα σου προτεινα την platinum iberico εχει 70% φρεσκο χοιρινο , εχει γλυκοζαμινη - χονδροιτινη απο το κελυφος πρασσινου μυδιου (και εγω platinum ταιζω , και στη ουσια η σκυλα μου με platinum μεγαλωσε αν εξαιρεσεις ενα τετραμηνο που ετρωγε αλλη μαρκα , αναμεσα στις naturea grain free , acana large breed και platinum η πλατινουμ ηταν με διαφορα η καλυτερη για το δικο μου σκυλι)Δλδ για ξηρα πανω κατω θελει 500-600 γρ την ημερα αναλογα την ξηρα, μαγειρευτο σκετο πληρες γευμα ηθελε 1000-1200γρ την ημερα.. για μισο μισο αν θελω να του το παω, πως το μετραω;
Τωρα απο ξηρα ειμαι αναμεσα στην παπια (simpsons premium sensitive duck and potato), και το χοιρινο της platinum.. αυτα που βλεπω ειναι οτι η simpsons εχει 45% παπια ενω η platinum 60% χοιρινο.. η platinum ομως δεν βλεπω να εχει γλουκοζαμινη χονδροιτινη που χρειαζεται στα μεγαλοσωμα..επισης η simpsons ειναι sensitive, η platinum οχι..μπας το παρα ανελυσα; θελω να παρω και το τζελ για τα δοντια της platinum εντωμεταξυ
μπορείς να εξηγήσεις γιατί ΚΑΙ πίτουρο εκτός από βρώμη; Ποιά η διαφορά;Θα σου προτεινα βρωμη τις γνωστες νιφαδες, 2/3 νιφαδες και 1/3 πιτουρο βρωμης