Εγω απλα μπηκα στο κλιμα του τι περιπου γινετε, αλλα ως ανεξαρτητο παρατηρητη.........
με χαλασαν.........
οι σφαλιαρες και οι γονατιες στη ζουλα σε καποια σκυλια,
τα πνιχτακια και οι ανθρωποι που τα χρησιμοποιουσαν για να "σηκωσουν" το σκυλο απο το λαιμο στον αερα τραβοντας τον,
η ανθρωπινη ματαιοδοξια που εκφραζοταν απο καποιους μεσω των σκυλων τους,
οτι και σε αυτο το χωρο γινεται, οτι και σε οποιονδηποτε αλλο χωρο, που εμπλεκετε η διακριση και το χρημα,
και το οτι ενω παρηγειλα εσπρεσο μου εδωσαν καπουτσινο.
με εφτιαξαν..........
το οτι ειδα και συμετεχοντες να αγαπουν πραγματικα τα σκυλια τους και τα σκυλια να ειναι χαρουμενα με αυτο που κανουν,
το οτι καταλαβα τη διαφορα ενος ανθρωπου που ξερει να χρησιμοποιει εκθεσιακο πνιχτακι χωρις να ενοχλει το σκυλο, και ενος που βασανιζει το ζωντανο,
το οτι γνωρισα απο κοντα πραγματικα αξιολογους ανθρωπους και πολυ αξιολογα σκυλια,
ο πιτσιρικας χειριστης που παρολη την ηλικια του εβαζε ανετα τα γυαλια σε πολλους ενηλικες χειριστες.
Συναισθηματα αναμεικτα.
Θελω επισης να προειδοποιησω τον παπαρατσι, μελος του φορουμ που υπεκλεπτε φωτο μου οτι, αν δω τιποτα δημοσιευμενο π.χ. στο "σκυλι μου και γω" , στο "σκυλοπολιταν", "ο κοσμος του σκυλου", οι νομικοι μου συμβουλοι θα κινησουν αγωγες για αποζημιωσεις εκατομυριων ευρω
, και θα του παρουμε μεχρι και το σκυλι του - το οποιο αν και πιο μικροσομο απ'οτι φανταζομουν ειναι καταπληκτικο - .\\
/=D>=D>