Διεθνείς εκθέσεις ΚΟΕ 11 & 12/10/2008

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μπορεί ο αέρας να ήταν δυνατός και ο καιρός να μην βοήθησε αλλά οι παρουσίες, η άψογη διοργάνωση και ο υπέροχος χώρος του Marathon land αποζημίωσε όσους βρεθήκαμε σήμερα στην διεθνή έκθεση του Κ.Ο.Ε.
Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχατε! :)

Χάρηκα που είδα γνώριμα πρόσωπα και παλιούς φίλους και γνώρισα πολλά παιδιά από το φόρουμ που τόσο καιρό τα λέγαμε μόνο «διαδικτυακά»!
Εύχομαι οι εκθέσεις να γίνονται πάντα ένα σημείο συνάντησης για όλους εμάς που αγαπάμε το σκύλο!

:)

Η Χρυσάνθη (cocker-fan) ήταν για ακόμα μια φορά υπέροχη στους νεαρούς χείριστες!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ήταν η δευτερη έκθεση που παρακολουθώ και επιτέλους κατάλαβα και τι έβλεπα:)

και βέβαια τα μέλη μας σαρώσαν τα τρόπαια:):):)

Η επόμενη έκθεση στην Αθήνα 29 και 30 Νοεμβρίου

όποιος την χάσει...θα χάσει

Ευχομαι στην επόμενη να συναντηθούμε ακόμα περισσότεροι:)

Last edited:

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Εγω απλα μπηκα στο κλιμα του τι περιπου γινετε, αλλα ως ανεξαρτητο παρατηρητη.........

με χαλασαν.........

οι σφαλιαρες και οι γονατιες στη ζουλα σε καποια σκυλια,
τα πνιχτακια και οι ανθρωποι που τα χρησιμοποιουσαν για να "σηκωσουν" το σκυλο απο το λαιμο στον αερα τραβοντας τον,
η ανθρωπινη ματαιοδοξια που εκφραζοταν απο καποιους μεσω των σκυλων τους,
οτι και σε αυτο το χωρο γινεται, οτι και σε οποιονδηποτε αλλο χωρο, που εμπλεκετε η διακριση και το χρημα,

και το οτι ενω παρηγειλα εσπρεσο μου εδωσαν καπουτσινο.:D

με εφτιαξαν..........

το οτι ειδα και συμετεχοντες να αγαπουν πραγματικα τα σκυλια τους και τα σκυλια να ειναι χαρουμενα με αυτο που κανουν,
το οτι καταλαβα τη διαφορα ενος ανθρωπου που ξερει να χρησιμοποιει εκθεσιακο πνιχτακι χωρις να ενοχλει το σκυλο, και ενος που βασανιζει το ζωντανο,
το οτι γνωρισα απο κοντα πραγματικα αξιολογους ανθρωπους και πολυ αξιολογα σκυλια,
ο πιτσιρικας χειριστης που παρολη την ηλικια του εβαζε ανετα τα γυαλια σε πολλους ενηλικες χειριστες.

Συναισθηματα αναμεικτα.

Θελω επισης να προειδοποιησω τον παπαρατσι, μελος του φορουμ που υπεκλεπτε φωτο μου οτι, αν δω τιποτα δημοσιευμενο π.χ. στο "σκυλι μου και γω" , στο "σκυλοπολιταν", "ο κοσμος του σκυλου", οι νομικοι μου συμβουλοι θα κινησουν αγωγες για αποζημιωσεις εκατομυριων ευρω:D, και θα του παρουμε μεχρι και το σκυλι του - το οποιο αν και πιο μικροσομο απ'οτι φανταζομουν ειναι καταπληκτικο - .\\:D/=D>=D>

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Εγώ ξέχασα τη φωτογραφική μηχανή αλλά έχω να δηλώσω:
- Τι ψοφόκρυο ήταν αυτό!
- Ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα το bobtail που βγήκε δεύτερο στην ομάδα 1, ένα καφέ ντόμπερμαν απίστευτα όμορφο στα μάτια μου, τον Άμλετ και την κουτάβα της EVIT, τον Βορέα που δεν είχα ξαναδεί κι όταν τον είδα έμεινα να χάσκω, την Νέδα της Σοφίας (για πολλές αγκαλιές) και ασφαλώς την Αργώ, η οποία με αγνόησε επιδεικτικά.
Ήταν πολύ ωραία!!! Ενθουσιάστηκα :D:D:D:D:D

skyclad

Member
17 Σεπτεμβρίου 2008
17
0
Τελικα ηρθα κ εγω μαζι με τη Fairy μου χωρις κανενα προβλημα!!!
Περασαμε τελεια..ειδαμε το μπαμπα μας να βγαινει 1ος κ 3ος τη δευτερη μερα!
Δυστυχως δεν καταφερα να υποψιαστω αν καποιος ηταν μελος του forum κ να του μιλισω...
εκτος ισως αν ηταν η κοπελα με τα newfoundland (τελεια αρκουδια):confused:
Περισσοτερη εντυπωση μου εκαναν τα μικρα παιδακια που χειριζονταν τους σκυλους,
ηταν σοβαρα κ μετρημενα ξερωντας οτι εκεινη την ωρα κανουν ενα αθλημα!
Ελπιζω στην επομενη εκθεση να σας γνωρισω!:D

varvara123456

Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
23
0
54
Nίκαια (Πειραιάς)
Kαι εγώ παρότι πολύ "νέα" στο dog forum, χάρηκα πολύ που γνώρισα 3-4 άτομα από εσάς... στην έκθεση!!! Ελπίζω την επόμενη φορά...να σας γνωρίσω όλους.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους συμμετέχοντες και μη.... και ιδιαίτερα στον Γιάννη....γενικά για τα χάσκι που προσωπικά λατρεύω!!!

Elina...

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2008
244
0
Πειραιάς
Καλημέρα παιδιά!!!
Αν και πήγα αργά στην έκθεση, λόγω κάποιων ξαφνικών προβλημάτων,...παρ' όλα αυτά γνώρισα κάποια απ' τα παιδιά του φόρουμ και χάρηκα πολύ!:D :D :D

Επίσης μίλησα με διάφορους εκτροφείς που πραγματικά θαύμασα τα σκυλιά τους και άλλα πολλά!!!

Φαντάζομαι πως στην έκθεση που θα γίνει σε κανα μήνα θα πάω στην ώρα μου και θα το απολαύσω, λόγω του ότι είναι και πιο κοντά σε εμένα!!! :) :) :)

Μακάρι να μπορούσα να πάω και εγώ τον Νινάκο μου!!! Ελπίζω όμως το επόμενο σκυλάκι μου να καταφέρω να το παώ... :p

Τέλος, θα ήθελα να πώ ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους τους διαγωνιζόμενους και ιδιαίτερα σε αυτούς που συμμετέχουν στο forum (αν και δεν τους γνώρισα :()

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Συγχαρητήρια σε όλους!
Ευχαριστούμε και για τις ωραίες φωτογραφίες!

Χάρηκα που είδα παιδιά απο κοντά....τα άβαταρ παίρνουν πια ανθρώπινη μορφή!:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι