Διεθνείς εκθέσεις ΚΟΕ 11 & 12/10/2008

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Μακάρι να είναι καλός ο καιρός :)
Πρόβλεψη καιρού που ανανεώνεται συχνά.

Για την συγκοινωνία, υπάρχει ΚΤΕΛ που ξεκινάει απο το Πεδίο του Άρεως μέχρι τον Μαραθώνα. Κάνε όμως ένα τηλ για περισσότερες πληροφορείες!

Last edited:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Γνωριζει κανεις συγκοινωνια για Μαραθωνα τι παιζει? Απο κεντρο Αθηνα εννοειται.
εχει στις ακριβως απο πεδιο του αρεως (εκει που ειναι ο πανελληνιος) το οποιο θελει καμια ωρα να φτασει!

kostas_dogo_argentino

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
159
2
ν.κοσμος
τι κινησεις μπορω να κανω για να ελεγθει κ να βγαλω χαρτια στον ντογκο μου?ωστε να παρει μερος κ στην εκθεση...

Last edited:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Όχι. Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε σκυλιά που δεν λαμβάνουν μέρος στην έκθεση.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
τι κινησεις μπορω να κανω για να ελεγθει κ να βγαλω χαρτια στον ντογκο μου?ωστε να παρει μερος κ στην εκθεση...
δεν μπορεις να το κατεβασεις γιατι η γεννα του δεν ηταν δηλωμενη στον ΚΟΕ ιταλιας! το σκυλι σου δεν θα παιξει ποτε. τωρα αν θες να σου πει καποιος την γνωμη του κανονισε ενα ραντεβου με τον προμηθεα

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
@ kostas_dogo_argentino

Η αρχική σου ερώτηση ήταν αν μπορείς να πάρεις μαζί σου το σκύλο στην έκθεση και όχι τι μπορείς να κάνεις για να βγάλεις χαρτιά στον σκύλο σου.
Διευκρινίζω διότι επεξεργάστηκες τη αρχική σου δημοσίευση με αποτέλεσμα η απάντηση μου να φαίνεται άσχετη με το ερώτημα σου. Η αρχική σου ερώτηση ήταν άλλη.

Σχετικά με το καινούργιο σου ερώτημα η απάντηση είναι πως ο σκύλος σου είναι από byb γέννα, δεν έχει πιστοποίηση καθαροαιμιας και δεν γίνεται να λάβει μέρος σε έκθεση.

secondlove

Active Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
33
0
Ιωάννινα
Και ναι τελικά θα είμαι κ εγώ εκεί να δω την έκθεση !!ρε παιδία επειδή δεν ξέρω από Αθήνα και Αττική καθόλου η έκθεση με μάτι Αττικής είναι κοντά ?αν ξέρει κανείς ας μου πει ευχαριστώ και συγνώμη αν σας ζάλισα !!α !! και κάτι άσχετο rottie τι σημαίνει το bybγέννα ?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
BYB= Backyard breeding = εκτροφή της “πίσω αυλής”/ ανήθικη εκτροφή χωρίς standards (παραεκτροφη).

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
για τους ερχόμενους από βόρεια της αθήνας (μέσω Αθηνών Λαμίας δηλαδη) ποιά είναι η πιό καλή διαδρομή για μαραθώνα?

απο αγιο στέφανο γραματικό βαρνάβα χαμός γίνεται-
υπάρχουν και τρείς εναλακτικές.ποιά λέτε να είναι η καλύτερη?

όχι απο γραφικότητα-απο οδηγισημότητα:)

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Καλησπερα παιδια μεχρι τι ωρα διαρκει περιπου η εκθεση κ πως παμε στο περιπου απο λεωφορο μαραθωνος?Επισης πληρωνουμε για να μπουμε?Τηχ...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η έκθεση ξεκινάει στη 9.00. Τι ώρα θα τελειώσει δεν μπορεί να σου πει κανείς. Συνήθως αργά το απόγευμα.
Από Αττική οδό βγαίνετε στη έξοδο για Ραφήνα (αν δεν κάνω λάθος έξοδος 16) και στρίβεται αριστερά και κατόπιν δεξιά προς Ραφήνα, Ν. Μάκρη, Μαραθώνα.
Μετά την Ν. Μάκρη (5 χιλ. περίπου με κατεύθυνση προς Μαραθώνα) θα δείτε ταμπέλες του Marathon Land. Η διεύθυνση είναι Θεσσαλίας 16.

Η είσοδος είναι δωρεάν

:)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.994
Νεότερο μέλος
Μέλα το σκυλάκι