Δάφνη Λυκάκη!

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
τι λες τωρα...που ειναι αυτος ο επιγειος παραδεισος ?εχει και βαθεια νερα? μπορειτε να κανετε μπανιο?
Δυστυχώς όχι. Είναι μια τοποθεσία πολύ κοντά στην περιοχή μου (Καπανδριτι) γνωστή περισσότερο σε εντουράδες. Δεν έχει βαθιά νερά δυστυχώς ούτε τον χειμώνα που έχει πολύ περισσότερο νερό.
Παρόλο που είναι πολύ κοντά μου, ούτε δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο και φτάνεις δίπλα ακριβώς στο σημείο δεν την πάω πολύ συχνά γιατί φοβάμαι και τα κουνούπια. Βέβαια δεν υπάρχει άλλο σκυλί σε μεγάλη απόσταση αλλά φοβάμαι.
Sent from my XT910 using Tapatalk 2

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
44
Αθήνα - Μαρούσι
Όντως καταπληκτικό μέρος! Η κυρία Δάφνη Λυκάκη ( φοβερό το ονοματεπώνυμο ) βλέπω καλοπερνάει!
Τι να της κάνει η πισίνα του Jumbo!

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
Όντως καταπληκτικό μέρος! Η κυρία Δάφνη Λυκάκη ( φοβερό το ονοματεπώνυμο ) βλέπω καλοπερνάει!
Τι να της κάνει η πισίνα του Jumbo!
Πολλά κουνούπια όμως, πάρα πολλά!
Το Scalibor και το μπάνιο με σιτρονέλα δεν είμαι σίγουρος πως κάνει δουλειά και κυρίως μετά από τις βουτιές!

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
44
Αθήνα - Μαρούσι
Νομίζω πως ακόμα και να βραχεί το scalibor δεν έχει ανάγκη αλλά και η σιτρονέλα παραμένει. Δέν ξέρω αν βάζεις και αμπούλα. Είναι και αυτή πολύ ισχυρή. Καλού κακού όμως μην πηγαίνετε και πολύ εκεί γιατί τα λιμνάζοντα νερά είναι ότι χειρότερο

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
Νομίζω πως ακόμα και να βραχεί το scalibor δεν έχει ανάγκη αλλά και η σιτρονέλα παραμένει. Δέν ξέρω αν βάζεις και αμπούλα. Είναι και αυτή πολύ ισχυρή. Καλού κακού όμως μην πηγαίνετε και πολύ εκεί γιατί τα λιμνάζοντα νερά είναι ότι χειρότερο
Το αποφεύγω αλλά χαίρομαι πολύ όταν την βλέπω τόσο χαρούμενη εκεί.

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
44
Αθήνα - Μαρούσι
Είμαι σίγουρη ότι χαίρεται σε ένα τόσο ωραίο μέρος. Εξάλλου και σε μας αρέσει πολύ, δέν θα αρέσει στο σκυλί που βρίσκεται στη φύση και του δίνεται η ευκαιρία για μπανάκι και παιχνίδι?
Τέτοια θέλουν τα μωράκια μας!

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
Πρώτη μας έξοδο εχθές σε ομαδικό μάθημα - κοινωνικοποίηση και το κορίτσι μου ήταν άψογο!
Δεν το περίμενα ότι θα περνούσε τόσο όμορφα!
Το μόνο μας πρόβλημα το αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει και να μην κάνει εμετό.
Εχθές από το πρωί νηστική το απόγευμα στο αυτοκίνητο δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έβγαλε!!!:cry:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Δεν δοκιμάζεις με καμμία δραμαμίνη πριν;

Η δικιά μου Δάφνη 3 χρόνια μετά, δεν το έχει ακόμη ξεπεράσει τελείως.

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
44
Αθήνα - Μαρούσι
Εμάς ευτυχώς δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το αυτοκίνητο. Από την πρώτη στιγμή που την παραλάβαμε από το αεροδρόμιο μέχρι και σήμερα δεν έχει παραπονεθεί ποτέ. Μέχρι και ταξίδι που πήγαμε 3 ώρες όλα καλά.
Αφού όταν είναι να πάμε κάπου περιμένει με αγωνία να ανοίξει η πόρτα του συνοδηγού και...τσουπ πηδάει μέσα!
Πάντως δεν το ήξερα ότι μπορούν να πάρουν και δραμαμίνες!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Να τις πάρουν μπορούν, με μέτρο φυσικά όπως όλα τα φάρμακα.
Το αν θα κάνουν δουλειά, είναι άλλη υπόθεση.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αν είναι να μην κάνουν δουλειά, τότε γιατί να τις πάρουν? Ή εξαρτάται από σκύλο σε σκύλο?

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Πω πω πως μεγάλωσε έτσι αυτήν η λύκαινα???? Κούκλα να την χαίρεσαι ;)!!!

Τέτοιο μεγάλο πρόβλημα με το αυτοκίνητο......έλα ρε συ κρίμα!! Εμείς ευτυχώς δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα, το αντίθετο θα έλεγα!
Να φανταστείς ζούμε βόρεια και χρειάστηκε να κατέβουμε Αθήνα.....κάναμε 5,5 ώρες με το αυτοκίνητο μέχρι να φτάσουμε Γλυφάδα (με μόνο 10 λεπτά στάση ενδιάμεσα) και αυτός Κύριος!!!! Κοιτούσε τον κόσμο στον δρόμο.....τρελάθηκε!!!! Σου λέει που πήγαμε Αμερική :confused:???? Τόσο κόσμο και τέτοια φασαρία δεν έχει ξαναδεί, βλέπεις ζούμε στην περιφέρεια......

Αλλά όπως και να το κάνουμε τα κοριτσάκια είναι πιο ευαίσθητα από αυτούς τους χοντρόπετσους :p

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
ε, ναι βρε mareco, να μη μάθω κι εγώ το κάτιτίς μου??

arrigo_corso εμείς εδώ έχουμε την ανάποδη περίπτωση: Μια κοπελιά που παρ'όλο που οι δύο πρώτες της επαφές με το αμάξι ήταν πλήρως τραυματικές, τώρα μη δει ανοιχτό πορτ μπαγκαζ ή πόρτα, τσουυυυπ, μέσα. Αντιθετως ο αρσενικός, στηλώνει ποδάρια, κατεβάζει αυτια, γλύφεται, κατεβαζει ουρά και μπαίνει σηκωτός (κοντά τριάντα κιλά γομάρι!). Ευτυχώς έχει μείνει μέχρι εκεί και δνε το εχει προχωρησει σε εμετους. Αλλά η θυληκιά... κιουρία!

Δε μου λέτε, μπας και φταίει το όνομα? Δύο στις δύο Δαφνες παθαίνουν στομαχικες διαταραχες στ'αμάξι... Πάμε μια στατιστική!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
ε, ναι βρε mareco, να μη μάθω κι εγώ το κάτιτίς μου??
Βρε κουκλάκι μου, προφανώς εξαρτάται από την αντίδραση του σκύλου. Η δικιά μου ας πούμε, τι δραμαμίνη...μόνο με ολική μπορεί να μπει ατάραχα στο αυτοκίνητο. Η μάλλον...μπαίνει...πως βγαίνει είναι το θέμα :(

Δε μου λέτε, μπας και φταίει το όνομα? Δύο στις δύο Δαφνες παθαίνουν στομαχικες διαταραχες στ'αμάξι... Πάμε μια στατιστική!
χαχα...λες;
Η δικιά μου τον πρώτο χρόνο, ήταν αρρώστεια η κατάσταση. Τώρα...κάπως κάνουμε και καμμιά μακρύτερη διαδρομή, αλλά σε ευθεία. Σε τίποτα πιο στριφογυριστό, πέφτουμε του θανάτου :(

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Βρε! Ρώτησα γιατί είχα την αίσθηση ότι οι εμετοί είναι περισσότερο λόγο στρες κικ όχι λόγω στοματικών διαταραχων ουσιαστικά. Και γιάυτό το λόγο ακριβως, νόμιζα ότι δεν αξίζει καν τον κόπο να δώσουμε δραμαμίνη. Οπότε ρώτησα, μπας και ξέρουμε σκύλο που ταξίδεψε άνετα (με υπνηλία έστω) με δραμαμίνη, ώστε να βάλω και τα οργανικά αίτια στο παιχνίδι.

Πάλι πήγα Αθηνα-Πατρα μέσω Θεσσαλονίκης, ελπίζω ν βγάζει νόημα...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Οι στομαχικές διαταραχές είναι επακόλουθες του στρες και δημιουργούν το σύμπτωμα [σιελλόροια και τελικά εμετό] και αρχικώς αυτές, προσπαθείς να κατευνάσεις ;-)

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Αντιθετως ο αρσενικός, στηλώνει ποδάρια, κατεβάζει αυτια, γλύφεται, κατεβαζει ουρά και μπαίνει σηκωτός (κοντά τριάντα κιλά γομάρι!). Ευτυχώς έχει μείνει μέχρι εκεί και δνε το εχει προχωρησει σε εμετους. Αλλά η θυληκιά... κιουρία!
χαχαχαχαχα :mrgreen:
Μας βγήκε η θυληκιά τσαμπουκάς και ο αρσενικός ''κότα''........ Άρα ήταν άστοχη η διατύπωση μου ότι τα κοριτσάκια είναι ευαίσθητα......γράψε λάθος!!!