Κοίταξα δεν βλέπω κάτι!Κοίτα στην πατούσα ανάμεσα στα δάχτυλα μην έχει μπεί κανένα αγκάθι ή χόρτο...
Κοίταξα δεν βλέπω κάτι!Κοίτα στην πατούσα ανάμεσα στα δάχτυλα μην έχει μπεί κανένα αγκάθι ή χόρτο...
Είναι κούκλα να σας ζήσει!!! Είχα και εγώ παλιά γερμανικο ποιμενικο θηλυκό, αλλά απεβίωσε λόγω γήρατος! Τουλάχιστον έφυγε χωρίς να ταλαιπωρηθεί..Θεωρώ οτι τα θηλυκα είναι πιο πιστά και πιο υπάκουα στο αφεντικό τους...Αν θέλεις ενα κοινωνικο κουτάβι θα πρέπει να αρχίσεις να ασχολείσαι μαζί του απο την στιγμή που θα το πάρεις και να το κοινωνικοποιήσεις ειναι το σημαντικότερο!!View attachment 36021
Αυτή είναι η Δάφνη παιδάκια και είναι φωτογραφία του προηγούμενου Σ/Κ
Θα την αφήσουμε άλλη μία εβδομάδα με τη μαμά της να συμπληρώσει δύο μήνες και θα την πάρω το άλλο Σ/Κ
Δεν είναι κούκλα;
Είναι και νησιώτισσα!
κουτσαίνει, το πατάει αλλά ελαφριά.φιλε δεν το παταει καθολου η κουτσαινει?
Ε ρε φωτιές που μ' άναψες ρε jimboGSκοιτα χωρις να ξερω παρα πανω πραματα για την Δαφνη και χωρις να θελω να σε τρομαξω,
δες αυτο http://www.dogforum.gr/v3/υγεία.ασθένειες-17/κουτσαίνει.λίγο-19686/
ετσι και εχεις καποια απορεια στειλε πμ.
Δες το γιατι οσο πιο νωρις το προλαβεις τοσο πιο ευκολο θα ειναι για το σκυλι σου
Ευχαριστώ!Τώρα στεναχωρεθηκα ,η δαφνη είναι η αδυναμία μου .παναγιωτη ελπίζω να μην είναι σοβαρό.ευχομαι ολόψυχα στο κορίτσι μας να γιανει γρήγορα.
Είναι σίγουρα από την ίδια γέννα πάντως, πριν τραβήξω την φωτο με το κουφάρι ήταν άλλα 3, 4 κουτάβια εκεί.Δεν πρέπει να είναι το ίδιο σκυλάκι με αυτό που έτρωγε την γάτα.
Το άλλο δεν είχε τόσο μαύρο κοντά στη βάση της ουράς και στα πλάγια.
Το μελετάμε!Ας το τολμήσω:
Μια που έχεις καλές σχέσεις με τους αδέσποτους
και δείχνεις να ενδιαφέρεσαι (δεν βάζουν πολλοί αμπούλα σε αδέσποτους!!!!)
αν κάποια από αυτά είναι θηλυκά ίσως θα μπορούσες να τα στειρώσεις.
(από ότι έχω δει στην κτηνιάτρο της περιοχής σου φέρνουν αδέσποτα από αρκετά μακρινή περιοχή οπότε ίσως και να κάνει πολύ καλές τιμές)