Δάφνη Λυκάκη!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ένα μοσχαρίσιο κόκκαλο εκεί που ταξιδευει ο σκύλος, μπας δουλέψει καλύτερα από τις δραμαμίνες? (Δεν ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει)

χαχαχαχαχα :mrgreen:
Μας βγήκε η θυληκιά τσαμπουκάς και ο αρσενικός ''κότα''........ Άρα ήταν άστοχη η διατύπωση μου ότι τα κοριτσάκια είναι ευαίσθητα......γράψε λάθος!!!
Μόνο ως προς το αμάξι όμως,ε!

Κότα? Ο Ρασάκος/πασάκος? το τέΡας?

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Μόνο ως προς το αμάξι όμως,ε!

Κότα? Ο Ρασάκος/πασάκος? το τέΡας?
Εννοείτε ότι έλεγα μόνο για την περίπτωση με το αυτοκίνητο ;)..........μην παρεξηγηθούμε, και παρεξηγείτε εύκολα ο γραπτός λόγος!

Τα φιλιά μου στον Ρασάκο/πασάκο, το τέρας.........(και μην του πεις ότι τον είπα ''κότα'').

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
Δεν τρώει τίποτα!
Τις τελευταίες μέρες τρώει ελάχιστα και αυτό αργά το βράδυ.
Αναγκάζομαι και δεν της το παίρνω το φαγητό μήπως και φάει τίποτα.
Από ποια ηλικία μειώνουμε τον αριθμό των γευμάτων αλήθεια;
Σκέφτομαι να τις τα κάνω δύο τα γεύματα νωρίς το πρωί και το βραδάκι τουλάχιστον τις ημέρες του καύσωνα. Είναι σωστό για την ηλικία των τεσσάρων μηνών;

Α! Αύριο... δηλ. σήμερα γύρω στις 09:00 λέμε να πάμε την πρώτη μας επίσκεψη στα puppies park.
Ελπίζω το κορίτσι μου να τα πάει το ίδιο καλά όπως και την πρώτη μας μέρα στο ομαδικό για κοινωνικοποίηση.:)
Αν έχετε κάποια ιδέα ή συμβουλή για την πρώτη μας μέρα δεκτή.

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
καλα κι εμενα εχει ενα θεμα με το αυτοκινητο..πισω δεν καθεται με τιποτα.θελει να ερχεται συνεχεια μπροστα..στου συνοδηγου με το ζορι..ηρεμει μονο αν ξαπλαρει στην αγκαλια μου φαρδυς πλατυς.ναι αλλα δεν γινεται να οδηγαω και να τον εχω και αγκαλια ταυτοχρονα..αντε να δουμε ποτε θα μαθει να καθεται διπλα ηρεμος και ωραιος...
Παναγιωτη οταν λες δεν τρωει τιποτα τι εννοεις??δηλαδη στα 3 γευματα που της δινεις ποσο τρωει??
εγω τον δικο μου που εχει ιδια ηλικια με την Δαφνη τον δινω 3 γευματα απο 150gr την φορα..συνολο 450gr..και δεν αφηνει κροκετα ουτε για δειγμα..ασε που μεχρι να γυρισεις το κεφαλι σου αυτος την εχει κατασπαραξει ολη την τροφη..δεν καταλαβαινει ουτε απο ζεστες ουτε απο τιποτα..σιγουρα ομως επηρεαζει και η ζεστη στο φαγητο εεε..κατα τα αλλα απο θεμα ενεργειας και διαθεσης ειναι οκ η Δαφνη???

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
δοκιμασες να της δωσεις τπτ αλλο απο κροκετα να δεις αν τρωει? ο δικος μου δε χαμπαριαζει ουτε απο ζεστη ,κατασπαραζει οτι και να του δωσεις,ωμο .μαγειρευτο τα παντα ολα. αν του βαλω ενα κουβα φαι θα το φαει. καμμια φορα του δινω και κροκετα να δω πως αντιδρα και τρωει με την ιδια μανια.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
καλα κι εμενα εχει ενα θεμα με το αυτοκινητο..πισω δεν καθεται με τιποτα.θελει να ερχεται συνεχεια μπροστα..στου συνοδηγου με το ζορι..ηρεμει μονο αν ξαπλαρει στην αγκαλια μου φαρδυς πλατυς.ναι αλλα δεν γινεται να οδηγαω και να τον εχω και αγκαλια ταυτοχρονα..αντε να δουμε ποτε θα μαθει να καθεται διπλα ηρεμος και ωραιος...
Εννοείς ότι μέχρι τώρα τουλάχιστον, τον αφήνεις να κάθεται πάνω σου, ενώ οδηγείς;
Ούτε καν για μισό λεπτό, δεν πρέπει να το επιτρέπεις αυτό.

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
... εγω τον δικο μου που εχει ιδια ηλικια με την Δαφνη τον δινω 3 γευματα απο 150gr την φορα..συνολο 450gr..και δεν αφηνει κροκετα ουτε για δειγμα..ασε που μεχρι να γυρισεις το κεφαλι σου αυτος την εχει κατασπαραξει ολη την τροφη..δεν καταλαβαινει ουτε απο ζεστες ουτε απο τιποτα..σιγουρα ομως επηρεαζει και η ζεστη στο φαγητο εεε..κατα τα αλλα απο θεμα ενεργειας και διαθεσης ειναι οκ η Δαφνη???
Από θέμα ενέργειας, δεν έχει ησυχία!
Δεν ξέρω μήπως είναι και από τα δόντια, γιατί βγάζει Δοντάκια η καημένη και είναι κάπως.
δοκιμασες να της δωσεις τπτ αλλο απο κροκετα να δεις αν τρωει? ο δικος μου δε χαμπαριαζει ουτε απο ζεστη ,κατασπαραζει οτι και να του δωσεις,ωμο .μαγειρευτο τα παντα ολα. αν του βαλω ενα κουβα φαι θα το φαει. καμμια φορα του δινω και κροκετα να δω πως αντιδρα και τρωει με την ιδια μανια.
Ζηλεύω!

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
Εννοείς ότι μέχρι τώρα τουλάχιστον, τον αφήνεις να κάθεται πάνω σου, ενώ οδηγείς;
Ούτε καν για μισό λεπτό, δεν πρέπει να το επιτρέπεις αυτό.
2 φορες μονο τον αφησα κι αυτο απο τον κτηνιατρο μεχρι το σπιτι..μιλαμε για αποσταση 2 χιλιομετρα περιπου..ως συνηθως τον βαζω στο διπλα καθισμα και τον κραταω λιγο και απο το λουρι..αυτο γινεται για μικρες αποστασεις μονο..δεν ετυχε ακομα να παω καποια μακρινη αποσταση..αν παω θα τον βαλω πισω και θα τον δεσω κιολας για να μην ερχεται μπροστα..να συνηθισει κιολας να καθεται πισω...
Παναγιωτη δεν νομιζω να ειναι απο τα δοντια ρε γαμωτο..τι να σου πω..κι εμενα βγαζει δοντακια αλλα στο φαγητο δεν τον πιανεις..χλαπακιαζει και την κροκετα και τις λιχουδιες του..δεν καταλαβαινει τιποτα..
τωρα ισως και να την επηρεαζει τοσο πολυ η ζεστη.εμενα παντως ολη μερα σχεδον την πεφτει κατω απο την πισω βρυση που εχω επειδη εχει βρεγμενο το χωμα κατω και δροσιζεται..εχει τον κουβα του εκει που τσαλαβουταει την αφεντομουσουναδα του ολη την ωρα και τα ποδαρια του και ειναι αρχοντας..χαχαχα..

Last edited:

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
2 φορες μονο τον αφησα κι αυτο απο τον κτηνιατρο μεχρι το σπιτι..μιλαμε για αποσταση 2 χιλιομετρα περιπου..ως συνηθως τον βαζω στο διπλα καθισμα και τον κραταω λιγο και απο το λουρι..αυτο γινεται για μικρες αποστασεις μονο..δεν ετυχε ακομα να παω καποια μακρινη αποσταση..αν παω θα τον βαλω πισω και θα τον δεσω κιολας για να μην ερχεται μπροστα..να συνηθισει κιολας να καθεται πισω...
Παναγιωτη δεν νομιζω να ειναι απο τα δοντια ρε γαμωτο..τι να σου πω..κι εμενα βγαζει δοντακια αλλα στο φαγητο δεν τον πιανεις..χλαπακιαζει και την κροκετα και τις λιχουδιες του..δεν καταλαβαινει τιποτα..
τωρα ισως και να την επηρεαζει τοσο πολυ η ζεστη.εμενα παντως ολη μερα σχεδον την πεφτει κατω απο την πισω βρυση που εχω επειδη εχει βρεγμενο το χωμα κατω και δροσιζεται..εχει τον κουβα του εκει που τσαλαβουταει την αφεντομουσουναδα του ολη την ωρα και τα ποδαρια του και ειναι αρχοντας..χαχαχα..
Να του παρεις μια ζωνη που πουλανε στο πετ σοπ και για την ασφαλεια του και για την δικια σου. Οποτε θα μαθει να καθεται διπλα ησυχος :mrgreen:

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Παναγιωτη πολλα σκυλια δεν τρωνε απο την πολυ ζεστη (καλα η δικια μου σαν μοσχαρι τρωει ακομα :p ). Αλλα ξερω πολλα σκυλακια που τους εχει μειωθει η ορεξη για φαγητο λογο της υπερβολικης ζεστης. Δεν ειναι ολα τα σκυλια το ιδιο και ας ειναι της ιδιας ρατσας :D

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
Μόλις γυρίσαμε από την Γιατρό.
Κάναμε κάποιο NOBIVAC KC
18 εβδομάδων και 18,5 κιλά
Νομίζω λίγο βαριά σύμφωνα με τον πίνακα
Όλα τα άλλα τέλεια.
Από Ιανουάριο μου πρότεινε να προχωρήσουμε στο εμβόλιο κατά της Λεϊσμανίασης.

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
Η Δάφνη μου έχει την εξής συνήθεια, μόλις δει αδέσποτο και γνωριστούνε κάνει φίκι - φίκι ο κώλος της για παιχνίδι. Πολλές φορές κάθετε ο κόσμος και μας κοιτάει και γελάει με τα καμώματά της!
Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει που την βλέπω έτσι, θα ήθελα βέβαια να μπορούσα να την λύσω έστω για λίγο αλλά δεν θα το κάνω φυσικά.
Τα περισσότερα από τα αδέσποτα που παίζει βέβαια είναι γεμάτα από τσιμπούρια και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο!:(
Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά το παιχνίδι με τα σκυλάκια αυτά για την "κοπέλα" μου;
Τα τσιμπούρια μεταφέρονται από σκύλο σε σκύλο εύκολα; Οι ψύλλοι;
Για αποπαρασίτωση χρησιμοποιώ Frontline αμπούλα ή όπως λέγεται, scalibor και Citronella. Τα εμβόλια τα έχουμε κάνει όλα μαζί με το NOBIVAC.
Πρέπει να αποφεύγω τις κακές παρέες ή να την αφήσω τελικά να χαίρεται το παιχνίδι;

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Να την αφήσεις να χαίρεται το παιχνίδι.
Τσιμπούρια υπάρχουν παντού ακόμα και στο χώμα.
(Μήπως να έβαζες καμιά αμπούλα και στους φίλους της?)

Γιατί δεν την λύνεις?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Αυτό θα έλεγα κι εγώ Παναγιώτη.
Καμμιά αμπούλα, κανένα scalibor, κανένα φλιτ στους φίλους;
Κάτι να τους φιλέψετε βρε παιδί μου :)

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
Δεύτερη ημέρα σήμερα και η Δαφνούλα δεν μπορεί να πατήσει το αριστερό, μπροστά πόδι.
Προχθές πήγαμε βόλτα και άρχισε της κατσικιές με τους φίλους της. Στο γυρισμό δεν φάνηκε ή τουλάχιστον εγώ δεν κατάλαβα κάτι. Εχθές το πρωί πάω να την βγάλω την βόλτα της και το πατούσε - δεν το πατούσε το πόδι της και την γυρίζω πίσω. Σήμερα τα ίδια (εννοείται πως δεν την πάω βόλτα)!
Νομίζω πως φταίω και εγώ γιατί την κρατάω με τον οδηγό σε τέτοιου είδους παιχνίδια με αποτέλεσμα προχθές να μπερδευτεί το πόδι της σε αυτόν. Ίσως και να είναι από αυτό. Δεν μπορώ να την βλέπω έτσι! Δεν πολύ τρώει, δεν έχει ενέργεια, πονάει όταν το πατάει.... δεν ξέρω θα δούμε! Ο γιατρός είπε να την αφήσω δυο - τρεις μέρες να ξεκουραστεί και αν συνεχίσει να πάμε την Δευτέρα από εκεί!!:(:(:(

Να την αφήσεις να χαίρεται το παιχνίδι.
Τσιμπούρια υπάρχουν παντού ακόμα και στο χώμα.
(Μήπως να έβαζες καμιά αμπούλα και στους φίλους της?)

Γιατί δεν την λύνεις?
Έβαλα στον έναν, ο άλλος δεν πλησιάζει με τίποτα τους ανθρώπους, είναι αρκετά φοβισμένος και επιθετικός. Μόνο σε ανθρώπους γιατί με την Δάφνη κάνει σαν κουτάβι και τα έχει τα χρονάκια του!

Υ.Γ Επειδή την είχα ανοίξει την αμπούλα την έριξα τελικά στην Δάφνη πειράζει που είχαν περάσει 15 μόλις ημέρς από την ημέρα που της έριξα την δικιά της;

Last edited: