Δάφνη Λυκάκη!

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να δυσφημίσω το "μαγαζί" απλώς έγραψα κάτι που μου κίνησε την περιέργεια. Ρώτησα αν ξέρει ή έχει ακούσει κάποιος κάτι γι αυτό.
Εγώ προσωπικά θα γίνω ο καλύτερος "πελάτης" του Puppy Park να είστε σίγουροι γι αυτό.
Εδώ έχω πάει ήδη και χωρίς την Δάφνη (καλά για άλλο λόγο πήγα, δεν πήγα να κάνω μακροβούτια μόνος μου). Μετράω μέρες για το εμβόλιο. 14 και σήμερα! (συν μία εβδομάδα προτείνει η γιατρός μας)

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Έλα υπομονή!
4 μήνες και λίγες μέρες έμειναν αν δεν κάνω λάθος! :)
Ακόμα δεν έχει γίνει η σύλληψη καν Παναγιώτη! :(
Έχουμε δει την πανέμορφη μαμά, αύριο θα δούμε και τον μπαμπά, θα κάνουμε και τις προσευχές μας να ρίξει καλό βόλι το αγόρι μου!

Υ.Γ. δεν εντέχεται όμως αυτή η άτιμη η αναμονή...

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
Ακόμα δεν έχει γίνει η σύλληψη καν Παναγιώτη! :(
Έχουμε δει την πανέμορφη μαμά, αύριο θα δούμε και τον μπαμπά, θα κάνουμε και τις προσευχές μας να ρίξει καλό βόλι το αγόρι μου!

Υ.Γ. δεν εντέχεται όμως αυτή η άτιμη η αναμονή...
Έτσι ακριβώς!
Για φαντάσου να περίμενες το πρώτο σου!

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
Αύριο κλείνει τρεις μήνες η κοπέλα!!!
Σήμερα έμαθε να ανοίγει τα συρτάρια του γραφείου!:flip:
Ήμουν πολύ τυχερός!!! Πάρα πολύ τυχερός!!!
Σκέφτομαι να ντύσω τα χαμηλά μέρη όπως η βιβλιοθήκη και το γραφείο με κοτετσόσυρμα!
Το έχει ρίξει στο διάβασμα η μικρή μου είναι μελετηρή!!!

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ομορφιάαα μου!!!!Είναι κούκλα!Να την χαίρεσαι!!!
Και που είσαι ακόμα!!!!Εμένα η μικρή έμαθε μόνη της να ανοίγει το φως της σκάλας..κάθε φορά που θέλει να κατέβει την σκάλα ανάβει το φως και ύστερα κατεβαίνει!!!
Τώρα θέλω να της μάθω να κλείνει την πόρτα πίσω της! γιατί ανοίγει την πόρτα βγαίνει έξω ξαναμπαίνει μέσα και την αφήνει ανοιχτή...:cool:

Τύφο στο puppies park?? τζίζους κράιστ....Τι άλλο θα ακούσουμε....:maria::dohh:
Εγώ κάθε ΄βδομάδα εκεί είμαι και με τα δυο μου τα κοπρόσκυλα και δεν έχουν πάθει ποτέ τίποτα!!!Ούτε έχω ακούσει κάτι απ' τους πελάτες εκεί που συζητάμε!!!
Παναγιώτη όταν θα είστε έτοιμοι από εμβόλια θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε!!;)

Υ.Γ. Το ονοματεπώνυμο σούπερ..!!!!:cool:

Last edited:

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
Ομορφιάαα μου!!!!Είναι κούκλα!Να την χαίρεσαι!!!
Ευχαριστώ!
Τώρα θέλω να της μάθω να κλείνει την πόρτα πίσω της! γιατί ανοίγει την πόρτα βγαίνει έξω ξαναμπαίνει μέσα και την αφήνει ανοιχτή...:cool:
...και να σκουπίζει τα πόδια της στο χαλάκι!!!:)
Παναγιώτη όταν θα είστε έτοιμοι από εμβόλια θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε!!;)
Και εμείς! Βέβαια έχουμε ένα θεματάκι με το αυτοκίνητο (βλ. εμετός στο αυτοκίνητο :)) αλλά προσπαθώ με καθημερινή βόλτα δεκάλεπτη να το διορθώσουμε.
Υ.Γ. Το ονοματεπώνυμο σούπερ..!!!!:cool:
Της γνωστής οικογένειας Λυκάκη!

toninosfc

Active Member
Αααααχαχαχα;);)....εμένα σήμερα έμαθε να ανοίγει το πορτάκι της cd-ιέρας του υπολογιστή. Απίστευτη ανακάλυψη!!!Το κλίνω και τσούπ με τη μουσούδα της το κουμπάκι και έξω η πορτα της cd-ιέρας!!!
έβαλα μία ξύστρα επάμω στο κουμπί με μονωτική και ισύχασα για λίγο!! όταν ξυπνήσει ελπίζω να έχει ξεχάσει την φοβερή αυτή ανακάλυψη!

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
ααα εμενα εμαθε να ανοιγει την πισω βρυση της αυλης..ευτυχως δεν εμαθε να ανοιγει ακομα και την αλλη..καθομαι ενα μεσημερι και ακουω την βρυση να τρεχει..τι εγινε λεω ρε γμτ..κατεβαινω κατω και τι να δω..η βρυση ανοιχτη και τρεχει κι αυτος εκει αταραχος και ξαπλωμενος στο χωμα γιατι ειχε δροσια απο το νερο που ετρεχε...και μεσα στην λασπη ο μπουφος..ρε τι κανεις εκει του λεω και τσουπ πηδαει σαν τρελλος επανω μου και με κανει κι εμενα χαλια..εριξα το γελιο της αρκουδας μιλαμε..αλλα εβαλα συρμα για να μη μπορει να την ανοιγει πλεον..τωρα παει και την πεφτει συνεχεια κατω απο την βρυση και με τον κουβα αγκαλια επειδη εχει δροσερο χωμα κατω..τι βλακας θεε μου.χαχαχα..αλλα τον λατρευω..και ειδικα τωρα που σηκωσε και τις αυταρες του..αχ αχ..

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Πολύ αρχοντική η κιουρία στην τελευταία φωτογραφία!!!!
Μεγαλώνετε και ομορφαίνετε! φτου φτου!

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Παναγιώτη εκτός του ότι η Δάφνη είναι μια κουκλαρα ,αυτό που μου αρέσει πολύ είναι ο έρωτας που έχεις πάθει μαζί της. Καί πάλι νά την χαίρεσαι.

Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
χαχα...κάνει και βουτιά!
Ετοιμη για κυνήγι...πέστροφας ;)

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
πω ρεεε ιδιο χουι με τον δικο μου.ειναι χαριτωμενη η σκατουλα.

vlaxos

Well-Known Member
24 Μαϊου 2012
240
4
Πολύκαστρο
χαχαχα ρε παναγιωτη..σαν τον βλακα τον δικο μου και η δαφνη..ρε ολα τα ιδια χουγια εχουν???αφου ειδα και αποειδα με το μικρο μπολακι νερο που το ριχνει συνεχεια ε ειπα σημερα να γεμισω κι εγω εναν κουβα ωστε να ειναι βαρυς και να μη μπορει να το ριξει μπας και ησυχασω λιγο..αχ τι το θελα μου λες??παει πινει οσο θελει και αρχιζει μετα ακριβως σαν τη Δαφνη στο βιντεο..πρωτα το ενα ποδαρι μεσα μετα το αλλο και μετα και την μουρη..ξαναβγαινει εξω και μετα βουταει μονο την μουρακλα του μεσα...βγαινει τιναζετε και ξανα βουταει ολος μεσα στον κουβα μεχρι την μεση..εσκασα στο γελιο μιλαμε..ααα λεω εσυ δεν εισαι για κουβα..να μεινεις με το μπολ.χαχαχα..

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
435
53
Β.Α Αττική
χαχαχα ρε παναγιωτη..σαν τον βλακα τον δικο μου και η δαφνη..ρε ολα τα ιδια χουγια εχουν???αφου ειδα και αποειδα με το μικρο μπολακι νερο που το ριχνει συνεχεια ε ειπα σημερα να γεμισω κι εγω εναν κουβα ωστε να ειναι βαρυς και να μη μπορει να το ριξει μπας και ησυχασω λιγο..αχ τι το θελα μου λες??παει πινει οσο θελει και αρχιζει μετα ακριβως σαν τη Δαφνη στο βιντεο..πρωτα το ενα ποδαρι μεσα μετα το αλλο και μετα και την μουρη..ξαναβγαινει εξω και μετα βουταει μονο την μουρακλα του μεσα...βγαινει τιναζετε και ξανα βουταει ολος μεσα στον κουβα μεχρι την μεση..εσκασα στο γελιο μιλαμε..ααα λεω εσυ δεν εισαι για κουβα..να μεινεις με το μπολ.χαχαχα..
Να φανταστείς τον έχω δεμένο με σύρμα τον κουβά στο κάγκελο!
Την πρώτη μέρα τον πέταξε κάτω και έχυσε όλο το νερό.

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
χαχαχαχαχαχαχα :cuniaoo: τρελάθηκα στα γέλια, να 'σαι καλά βρε Παναγιώτη μου έφτιαξες το κέφι νυχτιάτικα!!!!

Κούκλα είναι η πιτσιρίκα, να σου ζήσει!!!!