ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΟΜΑ «ΑΝΤΙΟ»!

leon

Member
29 Μαρτίου 2007
9
0
Μπράβο!! Ευχομαι κάθε μέρα που περνάει ο μικρός να ξαναβρίσκει τον εαυτό του!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Αντε!!
Το ειπα να μην τα βαλετε τοσο γρηγορα κατω!!!!

Χαιρομαι παααρα πολυ!!

@Oscar
Η Boxer δεν γυρισε ακομα απο το νησι που πηγε για πασχα!
Αλλα ειναι καλα! Μιλησαμε χτες στο τηλεφωνο!

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Τα καλύτερα νέα που μπορούσα να ακούσω. Μπράβο σας!!! Μόλις γίνει εντελώς καλά θέλουμε πάρτυ... :D :D :D

evi-s

Active Member
18 Δεκεμβρίου 2006
27
0
μπραβο σας πολυ ευχαριστα νεα ευχομαι καθε μερα που περνα να ειναι και καλυτερα

spanielboy

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2007
79
0
Μακεδονία
suspektir.blogspot.com
ROTTIE χαίρομαι πραγματικά πάρα πολύ. Τόσο καιρό είχα πολύ αγωνία, πραγματικά, αλλά πίστευα πως αν στέλναμε και ξαναστέλναμε όλοι μηνύματα για το πως πάει ο Iggy σου θα σου φουντώναμε και την δικιά σου προσωπική αγωνία. Από την άλλη όμως όλοι ήθελαν να δείξουν την αγάπη τους και την αγωνία τους. Χαιρόμαστε όλοι που το σκυλάκι σου οδεύει προς το καλύτερο.

Τέτοια γεγονότα Π Ρ Ε Π Ε Ι να μας γίνονται μαθήματα "ζωής" και να φροντίσουμε να τα κάνουμε ποιο γνωστά, για να τα μάθει όσος πιο πολύς κόσμος γίνεται. Για να μην αρχίσω πάλι να λέω πως η ΠΟΛΙΤΕΙΑ πρέπει να αρχίσει να δραστηριοποιείται.... Αλλά τι να κάνουμε... ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.

Να 'σαι καλά και περαστικά στον Iggy.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.382
10.550
Athens
Άντε μπράβοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!
Κάνε λίγη υπομονή ακόμη να αρχίσει να συνέρχεται ο κακομοίρης και θα δεις ότι θα σου φέρνει και τις παντόφλες σε λίγο καιρό! :D

Και μην αρχίσεις κατευθείαν να τον τρέχεις στα βουνά και τα λαγκάδια - το παιδί θέλει ξεκούραση και ηρεμία (αλλιώς ...θ' αλλάξει αφεντικό! :twisted: )

S

SwkDoG

Guest
Δεν γράφω συχνά αλλά διαβάζω καθημερινά τις εξελίξεις και χαίρομαι που είναι προς το καλύτερο... :D

Μην επικεντρώνεσε τόσο στις αλλάγες συμπεριφοράς του σκύλου σου μετά το συμβάν αλλά βλέπε εξίσου και τις άλλες οργανικές του αντιδράσεις στην δηλητηρίαση (αφοδεύσεις,κρίσεις,μυοκλωνίες,όρεξη για τροφή,ούρα,κλπ...).

Υπάρχουν και άλλα ζωτικά όργανα που έχουν επηρεαστεί από το δηλητήριο και έχουν άμεσα ή έμμεσα συμπτώματα ή θα παρουσιάσουν πρόβλημα στο μέλλον (ανάλογα με το ποσοστό που έχουν επηρεαστεί...ήπαρ,νεφροί π.χ.).

Όπως γράφουμε και στο "Αντιμετώπιση Φόλας" αν υποψιάζεστε δηλητηρίαση με οργανοφωσφορικά ΜΗ προσπαθήσετε να προκαλέσετε έμετο!!!

Σχετικά με την χολινεστεράση...ναί είναι μια πιθανότητα "ψάξε" και για τα υπόλοιπα συμπτώματα (υπόταση,βραδυκαρδία,υπερεκκρίσεις,κ.α.).

Αλλά δες σε τι κατάσταση είναι ο οργανισμός του και η υγεία του γενικότερα αυτή τη στιγμή και μετά,πάνω σε ένα πιο γερό οργανισμό ενδεχομένος μπορείς να δουλέψεις και την συμπεριφορά.

ΦΟΙΒΟΣ

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
181
0
www.petcorner.gr
Τελεια Rottie!!!!!

Τα καλυτερα νεα που μπορουσα να ακουσω!!!!!!!!!!
Οταν στο επομενο post θα μας γραψεις οτι ο Iggy παει πολυ καλυτερα, να του δωσεις ενα φιλακι απο μενα.!!! :D :D :D :D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ο μικρός πάει κάθε μέρα και καλύτερα! Ευτυχώς!
Τα προβλήματα συμπεριφοράς βέβαια συνεχίζουν να υπάρχουν, αλλά κάθε μέρα βλέπω ραγδαία βελτίωση!
Τι να πω… Δεν φανταζόμουν ότι το σκυλί μου θα μπορούσε να ξανασταθεί όρθιο. Αν αναλογιστεί κανείς ότι μια βδομάδα πριν είχε συνεχόμενες επιληπτικές κρίσεις και έτρωγε χώμα διότι δεν μπορούσε να το ξεχωρίσει από τροφή, η σημερινή του κατάσταση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως θαύμα.
Η ζημιά στο νευρικό του σύστημα δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα. Συνεχίζω και του δίνω 6 neurobion την ημέρα και ελπίζουμε για το καλύτερο… Βέβαια έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας, αρκετό αγώνα αλλά και απίστευτα αποθέματα αγάπης…

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
aggeliki1 said:
μπραβο iggy και rottie! τωρα δηλαδη σας αναγνωριζει??
Δυστυχώς όχι! Εξακολουθεί και μας κοιτά με περιέργεια και δεν μας κουνά ουρίτσα. :cry:
Τουλάχιστον δεν μας αποφεύγει, όπως τις προηγούμενες ημέρες. Το αντίθετο θα έλεγα… Το σκυλί συμπεριφέρεται πολύ περίεργα. Μας πλησιάζει, μας μυρίζει (στα επίμαχα σημεία :oops: ) και μετά προσπαθεί να μας καβαλήσει! Και εμένα και τον άντρα μου! Δεν μας αφήνει σε ησυχία! Όταν τον αποτρέπουμε γυρίζει γύρω-γύρω και κλαίει!
Το περίεργο είναι ότι προσπαθεί να καβαλήσει μόνο εμένα και τον άντρα μου, κανένα άλλο! :?
Οι φίλοι μας, μας έχουν πεθάνει στο δούλεμα! Από τραγωδία καταντήσαμε κωμωδία! Εγώ φοβόμουν μην τυχόν και εμφανίσει επιθετικότητα και ο μικρός μας έχει τρελάνει στην σεξουαλική παρενόχληση! :evil:
Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί συμπεριφέρεται έτσι?

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.382
10.550
Athens
@ROTTIE

Σχετικά με το "καβάλημα": Πέρυσι το καλοκαίρι είχε μείνει ο δικός μου "έγκλειστος" σε κλινική 10 μέρες (απαγορευόταν αυστηρά να πηγαίνουμε να τον βλέπουμε) για μία εγχείριση (στην πραγματικότητα του έκαναν δύο επεμβάσεις και τον είχαν συνέχεια "στο μικροσκόπιο"). Όταν τον πήραμε ήταν "αλλού-γι-αλλού". Εντάξει, μας αναγνώριζε αλλά είχε αλλοπρόσαλη συμπεριφορά, ήταν "αγριεμένος" και μας είχε συνέχεια στο καβάλημα. Δεν μας πλησίαζε για να μας γλύψει, κάνει χαρές κλπ. αλλά μόνο για καβάλημα! Αυτό κράτησε πολύ έντονα για 3 μέρες και μετά "μαλάκωσε" σταδιακά σε καμια εβδομάδα.

Προφανώς ήταν το "σοκ" από τις επεμβάσεις, την κλινική κλπ. Φαντάσου λοιπόν, πόσο σοκαρισμένος είναι ο δικός σου με αυτά που έχει τραβήξει. Θα σου λεγα να μην έχεις απαιτήσεις συμπεριφοράς τώρα και ούτε να τον κουράσεις "για να το φέρεις στα ίσια της συμπεριφοράς του". Νομίζω πως σε αυτές τις περιπτώσεις θέλουν ηρεμία, ξεκούραση και τον δικό τους οικείο χώρο για να επενέλθουν.Θα ΄λεγα να επικεντρωθείς περισσότερο στο θέμα του οργανισμού του (εξετάσεις, θεραπεία κλπ.)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Σήμερα του πήραν αίμα για εξετάσεις…
Αύριο το βράδυ θα ξέρω τα αποτελέσματα…
Έχω μεγάλη αγωνία! Άντε να δούμε…

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
ευχομαι ολα να ειναι καλα!
μια ερωτηση ιατρικο περιεχομενου να κανω?
εχω 4 αδεσποτα που φροντιζω εξω απο το σπιτι τωρα,πηρα ατροπινες και χαπακια ανθρακα αλλα μου ειπε ο κτηνιατρος οτι μονο αυτος μπορει να τα δωσει μετα απο πλυση στομαχου,ισχυει αυτο? και ποσα χαπακια πρεπει να παρει καθε σκυλος 20-30 κιλα?

Savra

Well-Known Member
16 Απριλίου 2007
342
1
Athens
www.happypuppycafe.com
εχω 4 αδεσποτα που φροντιζω εξω απο το σπιτι τωρα,πηρα ατροπινες και χαπακια ανθρακα αλλα μου ειπε ο κτηνιατρος οτι μονο αυτος μπορει να τα δωσει μετα απο πλυση στομαχου,ισχυει αυτο?
Ισως επειδη ειναι εξω και δεν μπορεις να ξερεις ακριβως τι επαθαν οταν παρουσιασουν κατι?O γιατρος,μου εχει δωσει φαρμακα με οδηγιες πολυ αναλυτικα για διαφορες περιπτωσεις,δηλητηριαση,τσιμπημα φιδιου,θερμοπληξια,χτυπημα απο αυτοκινητο κλπ.
Πες του να αγορασεις τα φαρμακα απο το ιατρειο του και να σου βαλει επανω τις οδηγιες.
Για εμετο μου εδωσε αμπουλες οχι χαπακια,αλλα νομιζω οτι το ιδιο ειναι.