προσπαθησε να ενημερωθεις οσο πιο πολυ μπορεις μιλα με εκπαιδευτες και κτηνιατρους κτλΣήμερα το πρωί που πήγα να τον ταΐσω, προσπάθησε να με δαγκώσει!
Φοβήθηκα! Βλέπω μπροστά μου ένα ζώο που δεν το αναγνωρίζω!
ROTTIE said:Αγαπημένοι μου φίλοι καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας. Πραγματικά μου έδωσαν απίστευτο κουράγιο.
Ο Ιγκάκος μου φάνηκε μαχητής με απίστευτη θέληση για ζωή και φαίνεται να ξεπέρασε προς το παρόν τον κίνδυνο. Μάλλον δεν ήθελε να μου πει ούτε κι αυτός ακόμα αντίο…
Ζήσαμε ένα δράμα αυτές τις ημέρες και εμείς και αυτός.
Ήμασταν συνεχώς από πάνω του και κοιμόμασταν με βάρδιες, 3 περίπου ώρες το 24ωρο ο καθένας.
Τι να πρωτοθυμηθώ…
Το γεγονός ότι έσπασε η φλέβα του και δεν έβρισκα κανένα να του περάσει φλεβοκαθετήρα?
Το ότι τρέχαμε ξημερώματα να βρούμε ανοιχτό φαρμακείο να αγοράσουμε πεταλούδες για να του ξαναπεράσουμε τον ορό και δεν είχε κανείς?
Το ότι παρόλο που είχα συνταγή από τον κτηνίατρο και την ταυτότητα μου κανείς φαρμακοποιός δεν μου έδωσε Stedon?
Το σκυλί μου χρειαζόταν άμεσα γιατρό. «Μπήκα» στο Interpet και κοίταξα στα εφημερεύοντα ιατρεία. Άρχισα να τηλεφωνώ με αγωνία ελπίζοντας να βρω κάποιον. Δυστυχώς διαπίστωσα πως παρόλο που θα έπρεπε να εφημερεύουν, όσοι αναφέρονταν, όλοι ήταν απόντες λόγω τριημέρου!
Όλοι απουσίαζαν και δεν υπήρχε κανείς να βοηθήσει τον σκυλάκο μου.
Τέσσερις ημέρες το σκυλί ψυχορραγούσε. Κάποιες στιγμές έλεγα στον εαυτό μου να κάνει κουράγιο. Πολλές φορές πίστεψα πως δεν θα τα καταφέρει.
Ο μικρός ακόμα δεν έχει συνέλθει βέβαια, αλλά σήμερα του βγάλαμε τον ορό, σηκώθηκε τρέμοντας για λίγα δευτερόλεπτα και ήπιε λίγο νεράκι.
Η φόλα περιείχε κατά πάσα πιθανότητα οργανοφωσφορικά και δυστυχώς πέρασαν περίπου 4 ώρες μέχρι να τον πάμε στον κτηνίατρο.
Αυτό που ελπίζουμε είναι να μην έχει προκληθεί κάποια σοβαρή βλάβη σε κάποιο από τα ζωτικά του όργανα. Θα πρέπει να περιμένουμε γύρω στις 15 ημέρες και να του κάνουμε τις απαραίτητες εξετάσεις για να δούμε αν τελικά ο Ιγκάκος μας είναι καλά...
Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι.
ROTTIE said:Φίλοι μου καλημέρα.
Με έχετε πραγματικά συγκινήσει με το ενδιαφέρον σας και τα καλά σας λόγια.
Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι καλά.
Ο μικρός παρόλο που σηκώθηκε, περπατάει και τρώει, δείχνει να τρελάθηκε.
Πραγματικά βλέπω το σκυλί μου και δεν το αναγνωρίζω.
Όποτε μας βλέπει ανασηκώνει τις τρίχες τις ράχης του, γρυλίζει και γαβγίζει.
Σήμερα το πρωί που πήγα να τον ταΐσω, προσπάθησε να με δαγκώσει!
Φοβήθηκα! Βλέπω μπροστά μου ένα ζώο που δεν το αναγνωρίζω!
Το σκυλί μου ήταν ένα αξιολάτρευτο πλάσμα. Δεν έδειξε ποτέ επιθετικότητα ούτε σε γάτα και τώρα γρυλίζει και προσπαθεί να δαγκώσει εμένα!
Ο κτηνίατρος μου πρότεινε να τον ξεκινήσω με Selgian, το οποίο είναι ένα ψυχοφάρμακο, τροποποιητικό συμπεριφοράς.
Κοντεύω να τρελαθώ!
Δεν θέλω να πιστέψω πως έχει προκληθεί κάποια μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο του…
Δεν θέλω να πιστέψω πως δώσαμε τόση μάχη για να τον γλιτώσουμε από τη φόλα και στο τέλος θα αναγκαστώ να του κάνω ευθανασία…
Καταλαβαίνω πόσο επώδυνη είναι αυτή η εμπειρία για σένα αλλά πάνω απ' όλα χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή. Οι νευρόνες, όπως όλα τα κύτταρα του σώματος, έχουν την ιδιότητα να αναγεννιούνται. Άνθρωποι που παθαίνουν κάποιο ελαφρύ εγγεφαλικό, στην αρχή έχουν προβλήματα, αλλά μετά επανέρχονται σιγά σιγά στην αρχική τους κατάσταση. Η επιθετικότητα του Iggy μπορεί να μην οφείλεται αναγκαστικά σε βλάβη στον εγγέφαλο, μπορεί να υπάρχει άλλη αιτία όπως έγραψαν και οι προηγούμενοι, αλλά ακόμα και στην πρώτη περίπτωση δε σημαίνει πως δε θα γιατρευτεί και δε θα γίνει όπως πριν. Συζήτησε διεξοδικά με τον κτηνίατρο σου για την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή που πρέπει να ακολουθήσει και κράτα το κουράγιο σου! Ευχόμαστε όλοι να γίνει καλά!ROTTIE said:Δεν θέλω να πιστέψω πως έχει προκληθεί κάποια μόνιμη βλάβη στον εγκέφαλο του…
Δεν θέλω να πιστέψω πως δώσαμε τόση μάχη για να τον γλιτώσουμε από τη φόλα και στο τέλος θα αναγκαστώ να του κάνω ευθανασία…