ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΟΜΑ «ΑΝΤΙΟ»!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Κάθε μέρα και καλύτερα φιλενάδα! \:D/
Σε όσους έχω πει την ιστορία του Iggy, νομίζουν ότι τους κάνω πλάκα!
Το σκυλί μόλις συνήλθε ήταν επιθετικό και δεν μας γνώριζε. Τα άλλα σκυλιά του ήταν ΤΕΛΕΙΩΣ αδιάφορα. Έγινε κροτοφοβικό (ενώ ποτέ δεν ήταν). Δεν αναγνώριζε το χώρο του και τα παιχνίδια του. Ουρλιαζε συνεχώς σαν λύκος (ενώ ποτέ δεν το έκανε). Κοιμόταν ΟΛΗ την ημέρα. Προσπαθούσε συνεχώς να μας καβαλήσει, άρχισε να λερώνει παντού και (περιέργως) σταμάτησε να σηκώνει το πόδι του όταν έκανε πιπί (sic!) και καθόταν στα τέσσερα όπως όταν ήταν κουτάβι! Απίστευτο!
Πραγματικά είχα απελπιστεί! Δεν πίστευα ότι το σκυλί θα συνέλθει…
Και όμως! Μέρα με τη μέρα έδειχνε ραγδαία σημάδια βελτίωσης και σήμερα με πολύ χαρά μπορώ να πω πως έχει επανέλθει τελείως! Με μια διαφορά… Το σκυλί έχασε τον αυθορμητισμό και την κουταβίσια τρέλα του. Μετά από το σοκ που υπέστη, έχω την εντύπωση πως ενηλικιώθηκε απότομα. Να σου πω όμως κάτι? Εγώ εξακολουθώ να τον αγαπώ και μάλιστα πολύ περισσότερο από πριν. Ο μικρός είναι μαχητής. Πάλεψε και τα κατάφερε!

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Πρόλαβε κιόλας και τα ξεπέρασε ΟΛΑ αυτά? Τι να πω βρε ROTTIE, μπράβο σας!!! :D

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Εντυπωσιακό - ο μικρός δεν μασάει! Όσο για την κουταβίσια τρέλα, ε αυτή θα του έφευγε έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή...

Το να μην σηκώνει το πόδι ...δες το και από την καλή του πλευρά: Δεν μπορεί να κεντράρει την κουρτίνα!!!!!! :lol: :lol: :lol:

medussa

Member
3 Μαϊου 2007
6
0
Athens
Διαβάζοντας όλα αυτά ROTTIE το μόνο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο ΕΥΤΥΧΩΣ που καταφέρατε και οι δύο να ξεπεράσετε μια τόσο δύσκολη κατάσταση και εύχομαι και απο δω και πέρα να πάνε όλα καλύτερα και μακάρι κανείς να μην περάσει ποτέ κάτι τέτοιο με τον αγαπημένο του φίλο...

gwgw

Well-Known Member
ROTTIE said:
Ευχαριστώ πολύ zoulou!
Να ‘σαι καλά!
Λοιπόν, ένα kit πρώτων βοηθειών μπορεί να περιλαμβάνει γάζες, σύριγγες μιας χρήσης, αμπούλες ατροπίνης (σε περίπτωση που το σκυλί σου δηλητηριαστεί από φόλα), ενέσιμο prezolon (σε περίπτωση τσιμπήματος από σκορπιό, υμενόπτερο κτλ) και κάψουλες ενεργού άνθρακα (πχ norit). Όλα αυτά για πρώτες βοήθειες σε περίπτωση ανάγκης! Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αγωγή που θα δώσει ένας κτηνίατρος!
ερωτηση..οι καψουλες ενεργου ανθρακα...γιατι ειναι...? :? :?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
gwgw said:
ROTTIE said:
Ευχαριστώ πολύ zoulou!
Να ‘σαι καλά!
Λοιπόν, ένα kit πρώτων βοηθειών μπορεί να περιλαμβάνει γάζες, σύριγγες μιας χρήσης, αμπούλες ατροπίνης (σε περίπτωση που το σκυλί σου δηλητηριαστεί από φόλα), ενέσιμο prezolon (σε περίπτωση τσιμπήματος από σκορπιό, υμενόπτερο κτλ) και κάψουλες ενεργού άνθρακα (πχ norit). Όλα αυτά για πρώτες βοήθειες σε περίπτωση ανάγκης! Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αγωγή που θα δώσει ένας κτηνίατρος!
ερωτηση..οι καψουλες ενεργου ανθρακα...γιατι ειναι...? :? :?
Ο ενεργός άνθρακας, λόγω της μεγάλης του εσωτερικής επιφάνειας, μπορεί να προσροφά επιβλαβείς ή ανεπιθύμητες ουσίες που βρίσκονται στον γαστρεντερικό σωλήνα. :wink:

Στο kit πρώτων βοηθειών ξέχασα να αναφέρω επίδεσμο.
Κάθε σκύλος που φοβάται ή πονάει μπορεί να δαγκώσει. Σε περίπτωση ατυχήματος ένας επίδεσμος μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμος, διότι μπορεί να τον χρησιμοποιήσουμε φτιάχνοντας ένα πρόχειρο φίμωτρο (δένοντας τον στο ρύγχος του σκύλου, σουρώνοντας τις άκρες του κάτω από τον λαιμό και σφίγγοντας τις σε κόμπο γύρω από το κεφάλι), έτσι ώστε να ακινητοποιήσουμε τα σαγόνια και να μπορούμε να μεταφέρουμε με ασφάλεια το σκυλί μας στο πλησιέστερο κτηνιατρείο.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Σας ευχαριστώ όλους για το επετειακου χαρακτήρα ενδιαφέρον σας, μιας που πέρασε ακριβώς ένας χρόνος από τότε που παραλίγο να χάσω το σκυλί μου από φόλα. Να είστε καλά.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Θα παρακαλέσω να μην δοθεί συνέχεια στο θεμα. Δεν έχω ούτε τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτό το περιστατικό, ούτε μπορώ να το αντιμετωπίσω με χιούμορ. Εξακολουθεί και με πληγώνει…

Συγνώμη…