Γκριφόν κανίς λευκό... Χαρίζεται - Ανάγκη

Status
Κλειδωμένο θέμα

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Να είσαι καλά Zarof ! :):):) Θα είναι λές διατεθειμένη να δώσει πληροφορίες ; Τί κουκλάκι είναι αυτό ... :(
Είμαι προσωρινά στον Βόλο αυτή την περίοδο, αλλά μένω σε ξενοδοχείο που δεν επιτρέπονται τα ζώα. Έψαχνα μήπως βρώ σπίτι για την μικρή, αλλά σταμάτησα γιατί ο τύπος μας την έκανε και δεν είχα τρόπο να τον εντοπίσω. Τώρα θα ξαναρχίσω.
Παιδιά, όσοι είστε ντόπιοι, σας παρακαλώ κάντε μία προσπάθεια ... Δεν γνωρίζω πολύ κόσμο εδώ και αυτή την εβδομάδα δεν είμαι κάν Βόλο ...

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Πιστευω πως μπορει να δωσει στοιχεια η κυρια που το ειχε, τοσα χρονια περασε μαζι του. Στην αγγελια λεει οτι εχει και τσιπακι, δεν νομιζω οτι ο κωστακης το εχει δηλωσει στο ονομα του, σιγα μην εδινε τα ευρουδακια του αλλαγη στοιχειων. Δεν μπορουμε με τον αριθμο απο το τσιπακι να κανουμε κατι ?

Αν χαρισω ενα σκυλο η μια γατα σε καποιον δεν εχω το δικαιωμα να το παρω πισω αν διαπιστωσω οτι ζωακι ταλαιποριεται απο τον νεο ιδιοκτητη? Ακομα και αν δεν υπαρχει συμβολαιο υοθεσιας ?

Last edited:

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Λογικά η κυρία θα πρέπει να γνωρίζει που μένει το συγκεκριμένο άτομο. Αν δεν είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί, τα πράγματα είναι δύσκολα ... Αν θυμάμαι καλά κάπου ανέφερε ότι η κυρία ήταν γνωστή του, ή κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων, εγώ αν καταφέρω να βρώ κάτι θα επιχειρήσω και να του στείλω e-mail, και να επικοινωνήσω με την κυρία. Φοβάμαι ότι κανένας από τους δύο δεν θα είναι συνεργάσιμος - μην ξεχνάμε ότι εκείνη το έδωσε ελαφρά τη καρδία έπειτα από επτά ολόκληρα χρόνια, χωρίς να την ενδιαφέρει σε τί χέρια θα πέσει η κουκλίτσα. Το ζήτημα είναι να βρεθεί σπίτι. Τις ημέρες που έψαχνα είχα καταφέρει να βρώ δύο άτομα. Ο ένας την ήθελε για να παίζουν τα παιδιά του και να ζεί στο μπαλκόνι, οπότε όχι μόνο δεν το συζήτησα, αλλά τον τρομοκράτησα και με την υπάρχουσα νομοθεσία για να μην τολμήσει να πάρει σκύλο. Η άλλη ήταν καλή περίπτωση, αλλά μόλις άκουσε ότι υπάρχει πρόβλημα υγείας έκανε πίσω. Θα κάνω και άλλες προσπάθειες, ελπίζω να βρεθούν και Βολιώτες από το φόρουμ που γνωρίζουν κόσμο εδώ.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
νομίζω υπάρχει ένα μέλος (νομίζω ΑΓΓΕΛΟΣ2) που είναι από το Βόλο και είναι και εθελοντής στο καταφύγιο (αυτά τα λέω με κάθε επιφύλαξη) αν ισχύουν όλα αυτά λογικά θα μπορεί να βοηθήσει πολυ.

Andromeda ίσως μπορείς να του στείλεις ένα πμ να βρεθείτε όταν ξαναπάς στο Βόλο (του Άγγελου) και να τηλεφωνήσετε στο τηλ. της αγγελίας που βρήκε ο zarof μπας κα βρεθεί καμία άκρη και σωθεί το σκυλάκι!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλησπερα...λυπαμαι που το γραφω αυτο...

Ειμαι απο τον Βολο και χαριζω την σκυλιτσα μου
ενα γκριφον κανις λευκο 7 χρονων με το βιβλιαριο υγειας του εμβολιασμενο για το 2011
Το εχω μονο 1 μηνα αλλα επειδη τελικα δεν μπορω να ανταπεξερθω οικονομικα ζητω να το αναλαβει καποιος που να ειναι σε καλυτερη κατασταση απο εμενα....

Εποικοινωνια: [email protected]

Μονο απο Βολο!!

:(:(:(
Αυτό είναι το αρχικό του ποστ, ε, οκ, σταμάτησε να μπαίνει στο φόρουμ, να σταμάτησε να μπαίνει και στο mail του?
Αλλά παιδιά, με ευγένεια... Οι καλοί τρόποι πιστεύω μπορούν να σκαλβώσουν ακόμα και τον πιό άκαρδο.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Προσπαθώ και από εδώ που βρίσκομαι να δώ μήπως μπορεί να γίνει κάτι, αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι εν τέλει ότι κανένας δεν δείχνει ενδιαφέρον για σκυλάκι που έχει πρόβλημα υγείας. Και φυσικά αν δεν έχω πρώτα βρεί σπίτι, έστω για φιλοξενία, που να τολμήσω να επικοινωνήσω με τον "εν Χριστώ αδελφό" που έχει το σκυλάκι ... :(

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Λοιπόν, τα νεώτερα είναι τα εξής:

Λάρα σε ευχαριστώ πολύ για την εξαιρετική ιδέα. :):):) Δεν μπορώ να βρώ το προφίλ του ΑΓΓΕΛΟΣ2. Έψαξα στην λίστα των μελών, αλλά δεν τον βρίσκω. Αν το έχει κανείς ας μου δώσει το λίνκ. Επίσης όσοι ξέρετε άλλα μέλη του φόρουμ από Βόλο στείλτε πμ ή δώστε μου τα ονόματα τους να στείλω εγώ. Θα στείλω σήμερα κιόλας στο παιδί από Βόλο που έχει γράψει σε αυτό το thread (δεν θυμάμαι όνομα τώρα - νομίζω Μπελλος).

Αυτό που έχω κάνει είναι να επικοινωνήσω με τους γνωστούς μου στο Βόλο, οι οποίοι ομολογουμένως είναι λίγοι, και να τους παρακαλέσω να ρωτήσουν τους δικούς τους γνωστούς, και εκείνοι με την σειρά τους όσους ζωόφιλους γνωρίζουν. Αυτή την εβδομάδα είμαι εγκλωβισμένη λόγω γρίππης σε γειτονική του Βόλου κωμόπολη, όπου έχουμε κουμπάρους. Έχω ενημερώσει και εδώ. Πήρα επίσης τηλέφωνα σε γνωστούς των γονιών μου στην Λάρισα και στα Τρίκαλα. Δεν ξέρω τί άλλο να κάνω, όποιος έχει καμία καλή ιδέα ας γράψει ...

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Το παλικάρι που είχε βρει τον δανό και το είχε μαζέψει ήταν απο Βόλο, θυμάται κανείς πως τον λένε ?
Το βρήκα Nizinny.

Last edited:

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Έστειλα πμ και στα τρία παλικάρια από τον Βόλο. Σε 1-2 ημέρες αν δεν έχω νέα από τους γνωστούς μου θα τους πάρω πάλι τηλέφωνο να τους κάνω υπενθύμιση. Θα τους πρήξω, αλλά χαλάλι στο ψυχούλι ...

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Το θέμα είναι να γίνει κάτι φιλενάδα αγαπημένη ... Γιατί πολύ τσίου τσίου τους ακούω όλους στα τηλέφωνα, αλλά δεν ξέρω πόσοι θα ασχοληθούν επί της ουσίας. Για αυτό και θα τους πρήξω τα συκώτια ελαφρά τη καρδία ...

HerBy

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2009
73
0
ΒΟΛΟΣ/ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Ωραία! Πολύ ωραία..
Τσιπουρα διαβάζω,σκύλος έξω διαβάζω,κρίσεις διαβάζω,δεν δίνω μια σε έξοδα του διαβάζω.. και δεν μου λες ρε φιλαράκι επειδή είμαι και εγώ από το Βόλο και επειδή είμαι και εγώ βλαμμένη μαζί με όλους αυτούς εδώ μέσα γιατί και εγώ είχα terrier το οποιο είχε πάθει εγκεφαλικό δεν έβλεπε δεν περπατούσε κατουριόταν πάνω του αλλα ρε παιδί... ΠΟΤΕ δεν σκέφτηκα να το ξεφορτωθώ γιατί είχε ζόρια.ΠΟΤΕ.την τελευταία του πνοή την άφησε στην αγκαλιά μου!
Ξέρω είναι δύσκολα..σε αυτό σου δίνω δίκιο.Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα που ακόμη καλά καλά δεν ξέρεις αν όντως είναι υπαρκτό αλλα όχι ρε φιλαράκι να μου μπαίνεις εδώ μέσα με φατσούλα λυπημένη του τύπου χαρίζω το "γριφονακι" μου και από την άλλη δεν δίνω μια δεν το βάζω μέσα έχει τρίχες!!!
Μάλλον είσαι από αυτούς που νομίζουν ότι η δικες του τρίχες δεν μπορούν να ενοχλήσουν εμενα πχ... και με τη ιδέα να ακουμπήσω το κεφάλι σου ανατριχιάζω! Νομίζω καταλαβαίνεις τι λέω! Μπα αν καταλάβαινες θα καταλάβαινες και την ψυχούλα που τόσο πολύ χρειάζεται τα χάδια σου την παρέα σου και όχι τόσο το πορτοφόλι σου!
Όπως και να έχει μπορώ ΕΓΩ να σε βοηθήσω αν χρειάζεσαι υποστήριξη σε δικό μου γιατρό..και να δούμε τι θα κάνουμε την μικρή!
Δεν θέλω διάλογο περαιτέρω μαζί σου εδώ μέσα απάντησα μονο και μονο για χάρη της Clohe (ξέρει αυτή) και να προσπαθήσω να σε βάλω σε σκέψεις αλλα το μετάνιωσα! Ότι χρειαστείς μονο pm και στα σοβαρά!

HerBy

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2009
73
0
ΒΟΛΟΣ/ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Ο Έλληνας, όταν βλέπει τον εαυτό του στον καθρέφτη, αντικρίζει είτε τον Μεγαλέξανδρο είτε τον Κολοκοτρώνη, είτε τουλάχιστον τον Ωνάση. Ποτέ τον Καραγκιόζη...

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Λοιπόν έχουμε κάποιο νεώτερο, αλλά τίποτε δεν είναι βέβαιο ακόμη. Βρέθηκε γνωστή γνωστού με την οποία μιλήσαμε σήμερα το πρωί στο τηλέφωνο, και ήταν η πρώτη που δεν άκουσε για άρρωστο σκυλί και δεν είπε αμέσως " Ά, όχι, λυπάμαι". Χωρίς αυτό βεβαίως να σημαίνει πολλά, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μία ελπίδα. Άλλωστε θα πέσει και ο σχετικός έλεγχος αν το αποφασίσει, γιατί δεν είναι δική μου γνωστή. Τέλος πάντων, μου έδωσε το e-mail της, της έστειλα την φωτογραφία της αγγελίας και κάποιες πληροφορίες, και μου είπε ότι θα το σκεφτεί. Έχουμε δώσει τηλεφωνικό ραντεβού αύριο στις 11 - θα της τηλεφωνήσω να μιλήσουμε διεξοδικά. Αυτά μέχρι στιγμής - ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά...

HerBy δεν ξέρουμε αν το άτομο μπαίνει πλέον στο φόρουμ. Έχουμε μόνο το e-mail του - εγώ αυτό σκοπεύω να χρησιμοποιήσω αν βρώ κάποιον που να το θέλει και να είναι διατεθειμένος να του παράσχει την φροντίδα που χρειάζεται. Αν δείς και δεν σου απαντάει, ίσως αυτό σημαίνει ότι δεν έχει δεί την τόσο ευγενική προσφορά σου να βοηθήσεις και ενδεχομένως να χρειάζεται να του στείλεις e-mail. Να είσαι καλά πάντως για την ευαισθησία σου και την καλή σου την καρδιά. Και εμένα ο προηγούμενος σκύλος μου επιληπτικός ήταν, αλλά ποτέ δεν σκεφτήκαμε να τον πετάξουμε. Κατά τα άλλα εμείς είμαστε οι βλαμμένοι, τρελαμένοι, και τα συναφή ... :mad:

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Μπραβο σου για την υπομονη και την επιμονη σου να βοηθησεις αυτο το σκυλακι. Μακαρι να εχουμε happy end.

HerBy

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2009
73
0
ΒΟΛΟΣ/ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Έμαθα που συχνάζει έμαθα και που μένει.. Οε και αλίμονο του αν μου φερθεί με υφάκι!..
Έχω ειδοποιήσει είδη την ομάδα εθελοντών του καταφυγίου μας σε περίπτωση έξωσης της μικρής.
Υπάρχουν και κάνα δυο ενδιαφερόμενοι ιδιώτες! Για να δούμε ποσο τυχερή θα είναι η ψυχούλα!
Andromeda μου τι λες τώρα εννοείται πως το παιδί δεν μπαίνει εδώ μέσα πια.Χαζός είναι να διαβάζει αηδίες δικες μας?

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Να είσαι καλά κοπέλα μου ! Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι ! Πιστεύω ότι κάτι θα γίνει και θα είναι τυχερό το ψυχούλι μέσα στην ατυχία του ... Χίλια ευχαριστώ ! :D:D:D:D:D

Αστέρι είσαι - όχι μόνο έχεις υποψήφιους για το κουκλάκι, αλλά εντόπισες και τον "εν Χριστώ αδελφό" !!! :eek: Είχα μία ανησυχία για το αν θα τον εντοπίζαμε ! Φοβόμουν ότι δεν θα μας απαντούσε ... Πώς τα κατάφερες βρέ θηρίο ;;; :):)

Status
Κλειδωμένο θέμα