Γκριφόν κανίς λευκό... Χαρίζεται - Ανάγκη

Status
Κλειδωμένο θέμα

HerBy

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2009
73
0
ΒΟΛΟΣ/ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Χάρη στην Clohe... μου έδωσε την πιο σημαντική πληροφορία.Από εκεί και πέρα έπρεπε να βάλω μπροστά τα μεγάλα μου μέσα και τον κακό μου εαυτό!!!
Δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί του περιμένω τους ενδιαφερομενους!
Andromeda 'έν Χριστό αδερφή '' συνέχισε τις επαφές σου...με περιμένει δύσκολη εβδομάδα δεν νομίζω να προλάβω να πέσω κατά πάνω,λυπάμαι γιαυτο! Του Κυριου δεηθώμεν!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Για όλες τις προσπάθειες!
Περιμένουμε με αγωνία τα ευχάριστα νέα!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Δεν έχω ακόμη νέα παιδιά ... Η μέρα ξεκίνησε λίγο περίεργα. Είχαμε τηλεφωνικό ραντεβού με την κοπέλα, αλλά είχε το κινητό της κλειστό. Το άνοιξε μετά από μία - μιάμιση ώρα, αλλά δεν το σηκώνει. Της έχω στείλει μηνύματα και συνεχίζω την προσπάθεια. Ελπίζω ότι είναι καλά και δεν της έτυχε κάτι. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι υπάρχει περίπτωση να με αποφεύγει - δεν έχει λόγο, αφού δεν μου υποσχέθηκε τίποτε. Μόλις έχω νέα θα σας ενημερώσω !

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Καθίστε μια στιγμή διότι έχω μπερδευτεί: ένας τύπος με μια μαμά κακοποιούν ένα ημίαιμο γκριφόν, έτσι δεν είναι? Και ο τύπος ζητά να το χαρίσει, τσακώνεται μαζί σας, μετά γράφει το δραματικό "σβήστε με από το φόρουμ" και μετά μην είδατε τον Παναή, έτσι? Και τώρα συζητάτε ότι το σώσατε. Πρέπει να έχασα επεισόδια διότι δεν κατάλαβα πώς το σώσατε. Βρήκατε τον τύπο? Σας βρήκε ο τύπος? Για εξηγείστε μου...

HerBy

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2009
73
0
ΒΟΛΟΣ/ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Τελευταίο μήνυμα και να κλειδωθεί το topic!
Ο ''αδερφός εν Χριστό'' Κωσταντίνος αποφάσισε να κρατήσει την μικρή!
Αβέβαιος φυσικά για την διάρκεια που θα έχει αλλα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα πλέον!
Από εμενα η αποστολή μου τελειωσε!

Status
Κλειδωμένο θέμα