Γερμανικό ποιμενικό

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
δεν το πηρε απο εμπορα για να τον δει παρα μονο σαν λεφτα
απο φιλο του τον πηρε.αυτες ειναι ευκαιριες..μονο που καποιοι φιλε dog.crime προτιμουν να λενε εδωσα τοσα και τον πηρα οι γονεις του ειναι πρωταθλητες κτλπ κτλπ....ο φιλος μου εναν σκυλακο πηρε με 50 ευρο και του εχει βγει πολυυυ καλυτερος απο αλλα σκυλια που τα παιρνουν με πολλα ευροπουλακια.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Σαφώς,πολλές φορές η εκτροφή έχει και τα ''τυχερά'' της.
Αλλά ΠΟΤΕ δεν σημαίνει πως ένας σκύλος χωρίς κανένα στάνταρ είναι και ''σούπερ'',συνήθως συμβαίνει το αντίθετο.
Και κάποιος σκύλος που έχει κάποια ''στάνταρ'', κοστίζει..
Εκτός κιαν ο εκτροφέας προτιμά να μπαίνει κανά 2χίλιαρο μέσα σε κάθε γένα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Το να πάρεις σκύλο ευκαιρία από φίλο ή γνωστό, είναι πολύ σοβαρότερη υπόθεση από τα ελάχιστα φράγκα που επιβαρύνεται η τσέπη σου. Το θέμα, είναι να μην ενθαρρύνεται ο κόσμος, να ζευγαρώνει τα σκυλιά του. Από τα ζευγαρώματα των φίλων και γνωστών, έχει γεμίσει ο τόπος αδέσποτα. Αυτό μαχόμαστε και αυτό επικρίνουμε. Αν εσύ είσαι περήφανος που έχεις τέτοιο σκύλο, με γειά σου με χαρά σου, που συνεισφέρεις στην ασυνειδησία και στην εξάπλωση των εν δυνάμει αδέσποτων. Τώρα, το να προσπαθείς να πείσεις, ότι το 99,99% ημίαιμο δικό σου και των γνωστών σου με το ροτ και δεν ξέρω τι άλλο, είναι ίσης αξίας με ένα εκτροφικό καθαρόαιμο [χωρίς να αναφέρομαι καθόλου στα λεφτά], είναι τουλάχιστον αφελές. Παντού και στα πάντα, υπάρχουν οι απατεώνες που λες. Απόδειξη ο "εκτροφέας" του σκύλου σου και του ροτ που αναφέρεις. Το θέμα είναι, να έχεις την ευφυία να τους αποφεύγεις και να τους αποθαρρύνεις να συνεχίζουν το απαράδεκτο έργο τους. Οχι να τους επιβραβεύεις, να τους δίνεις τα εφόδια να συνεχίσουν και να καμαρώνεις κιόλας γι' αυτό. Εύχομαι τα σκυλιά σας να παραμείνουν υγιή [γιατί προφανώς σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα βγεις να πεις τον πόνο σου στο φόρουμ], να βρεις τον τρόπο να μην περιβάλλεσαι μόνο από απατεώνες που σε έχουν κάνει να ισοπεδώνεις στο μυαλό σου τα πάντα, και κάποτε να καταφέρεις να δεις και παραπέρα από την τσέπη σου.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
για πες μου τα στανταρ που πρεπει να εχει
Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ και θα δεις πόσα πράγματα κάνει ένας σωστός εκτροφέας,για να καταφέρει να διασφαλίσει υγεία-μορφολογία-χαρακτήρα!

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
ναι θελει διαιτα ο σκυλος του.περασε τα ορια και το ξερει

sofouli κοροιδευεις αλλα δεν λες κατι που ειπα σωστο στους αλλους απο πανω.
οοοτι πω εγω κοροιδεμα..οι αλλοι πανω που δεν εχουν ιδεα απο rot και ειπανε αρλουμπες δεν τους κοροιδευεις..παραπερα...απαταιωνας ο εκτροφεας που πηρα τον σκυλο γιατι???επειδη τον πηρα φτηνα???και βεβαια μαχεστε να μειωθουν τα ζευραγωματα μετακξυ φιλων και γνωστον γιατι μαλλον εκτροφεας θα εισαι κ εσυ για να λες αυτα..δηλ αμα καποιοι εχουν ενα αρσενικο καλο κ θυλικο απο οποιοδηποτε σκυλι να μν το ζευγαρωσουν ε??
δικιο εδω δεν παιζει να βρω οσο και να εχω.σε αλλα θεματα που εχω μιλησει μου ειπανε πως ο σκυλος μου ειναι πολυ ωραιος μορφολογικα..αχ χαζομαρα μου δεν τους ειπα πως τον πηρα 250ευρο για να αλλαξουν γνωμη...
δεν ειναι παντα οτι δινεις παιρνεις.αλλα οτι σου τυχει πιστευω.φερτε μου εναν σκυλο τον 1000ευρο να τον συγρινω με τον δικο μου να δω τις διαφορες...και ενα rot να το συγκρινουμε με του φιλου μου..το κατακρινετε χωρις καν να το εχετε δει..

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
Κάνε μια αναζήτηση στο φόρουμ και θα δεις πόσα πράγματα κάνει ένας σωστός εκτροφέας,για να καταφέρει να διασφαλίσει υγεία-μορφολογία-χαρακτήρα!
δεν λεω πως δεν υπαρχουν σωστοι..αλλα πρεπει να ψαξεις πολυ καλα για να τους βρεις.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Γράψε puppy mills στη google να δεις που πιθανώς γεννήθηκε ο σκύλος σου, και πως ζει η μάνα του.
Ποιος ακριβώς δεν ξέρει από ροτ;

Ο σκύλος σου έχει χαρτιά;
Αν όχι τότε ο εκτροφέας είναι σίγουρα απατεώνας δεν θέλει και πολύ σκέψη.
Κάτσε ενημερώσου πρώτα πριν διατυμπανίζεις τις λάθος απόψεις σου γιατί εσύ εκτίθεσαι.

Τι εξετάσεις έκανε ο "εκτροφέας" σου στους γεννήτορες;
Τι διακρίσεις έχουν;
Η εκτροφή του τι πλάνο έχει;
Τι έχει να προσφέρει στην φυλή;
Γιατί έδωσε το κουτάβι του σε κάποιον που δεν γνωρίζει;

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
o πατερας του κουταβιου μου εχει παρει βραβεια σε διαγωνισμους.με χαρτια μου ειχαν πει πως θα μου εβγαινε 400ευρο αλλα και παλι τον ιδιο σκυλο θα μου εφερναν..μονο που δεν θα τον παω σε διαγωνισμους εγω και δεν τα χρειαζομαι.
δεν ξερετε το εκτροφειο του σκυλου μου οποτε μην λετε αερολογιες.
ποιος δεν ξερει απο rot?οι αλλοι απο πανω που κοροιδευουνε περι εξαδαχτυλο σκυλο και βασιλικο rot.δες τι ειπανε δες τι απαντησα και εδω ειμαστε

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
ναι θελει διαιτα ο σκυλος του.περασε τα ορια και το ξερει

sofouli κοροιδευεις αλλα δεν λες κατι που ειπα σωστο στους αλλους απο πανω.
οοοτι πω εγω κοροιδεμα..οι αλλοι πανω που δεν εχουν ιδεα απο rot και ειπανε αρλουμπες δεν τους κοροιδευεις..παραπερα...απαταιωνας ο εκτροφεας που πηρα τον σκυλο γιατι???επειδη τον πηρα φτηνα???και βεβαια μαχεστε να μειωθουν τα ζευραγωματα μετακξυ φιλων και γνωστον γιατι μαλλον εκτροφεας θα εισαι κ εσυ για να λες αυτα..δηλ αμα καποιοι εχουν ενα αρσενικο καλο κ θυλικο απο οποιοδηποτε σκυλι να μν το ζευγαρωσουν ε??
δικιο εδω δεν παιζει να βρω οσο και να εχω.σε αλλα θεματα που εχω μιλησει μου ειπανε πως ο σκυλος μου ειναι πολυ ωραιος μορφολογικα..αχ χαζομαρα μου δεν τους ειπα πως τον πηρα 250ευρο για να αλλαξουν γνωμη...
δεν ειναι παντα οτι δινεις παιρνεις.αλλα οτι σου τυχει πιστευω.φερτε μου εναν σκυλο τον 1000ευρο να τον συγρινω με τον δικο μου να δω τις διαφορες...και ενα rot να το συγκρινουμε με του φιλου μου..το κατακρινετε χωρις καν να το εχετε δει..
Όχι κάνεις λάθος.
Εδώ όλοι συστήνουν μόνο όσους κάνουν ΣΩΣΤΗ εκτροφή,και μάλιστα τις περισσότερες φορές προτείνουν στον ενδιαφερόμενο να πάρει σκύλο από καταφύγιο.Κάνε μια αναζήτηση και θα το διαπιστώσεις μόνος σου.
Από εκεί και πέρα η ΣΩΣΤΗ εκτροφή κοστίζει,θέλει εξετάσεις υγείας θέλει τρέξιμο σε εκθέσεις και πολλά ακόμα.
Αρα είναι δύσκολο να πουλάει κάποιος φτηνά.
Πουλάς ανάλογα με το πόσα έχεις δαπανήσει,αν την εχεις βγάλει με ελάχιστα έξοδα πουλάς 50,100.200,αν όμως έχεις κόστος τότε αλλάζουν τα πράγματα.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
o πατερας του κουταβιου μου εχει παρει βραβεια σε διαγωνισμους.
Και εσύ τους πίστεψες επειδή στο είπανε;
Να σου πάρουν τα λεφτάκια σου θέλανε πολλά θα σου λέγανε.
Πες μας ποιος είναι ο υποτιθέμενος πατέρας να δούμε.
με χαρτια μου ειχαν πει πως θα μου εβγαινε 400ευρο αλλα και παλι τον ιδιο σκυλο θα μου εφερναν..
Για αυτό σου λέω μάθε πρώτα και ύστερα μίλα.
Τα χαρτιά δεν κοστίζουν.
Άντε να κάνουν και 30 ευρώ.
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι σου λέγανε ψέματα.
χαχαχα έλεος τις ίδιες μπαρούφες λένε και τα πετ σοπ, 400 ευρώ το pedigree λέει..
Εφόσον έχει δηλωθεί η γέννα (και κάποιος που έχει γεννήτορες με διακρίσεις δεν είναι χαζός να μην δηλώσει την γέννα εκτός αν είναι άλλοι οι λόγοι,ακόμα χειρότερα δηλαδή από το ψέμα περί διακρίσεων) τα χαρτιά θα βγουν και τέλος, δεν πληρώνεις για να τα πάρεις.
Μην είσαι αφελής και πιστεύεις τα ψέμματα του καθενός, ούτε αυτά που σου λέω εγώ και ο καθένας, μόνος σου κάτσε διάβασε μελέτησε από όποια έγκυρη πηγή και θα δεις πόσο λάθος κάνεις.
δεν ξερετε το εκτροφειο του σκυλου μου οποτε μην λετε αερολογιες.
Εσύ το ξέρεις;Το έχεις δει;
Έχεις πάει;Για πες μας ποιο είναι.

ποιος δεν ξερει απο rot?οι αλλοι απο πανω που κοροιδευουνε περι εξαδαχτυλο σκυλο και βασιλικο rot.δες τι ειπανε δες τι απαντησα και εδω ειμαστε
Οι άλλοι κορόιδευαν σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες και γελούσαν με αυτό που είπες περί τεράστιου και τρομακτικού ροτ.

Στις παραπάνω ερωτήσεις απάντηση δεν πήρα:
Τι εξετάσεις έκανε ο "εκτροφέας" σου στους γεννήτορες;
Τι διακρίσεις έχουν;
Η εκτροφή του τι πλάνο έχει;
Τι έχει να προσφέρει στην φυλή;
Γιατί έδωσε το κουτάβι του σε κάποιον που δεν γνωρίζει;
Περιμένω απαντήσεις και επιχειρήματα και όχι αερολογίες, πήξαμε από τέτοιες.

Last edited:

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
δεν ξερω τι δινει ο καθε ενας...δηλ εγω τον πηρα 250 και του παρεχω τα καλυτερα απο τροφες.τον πηγαινω πολλες βολτες κτλπ....αμα κανω κουταβια πρεπει να τα χρυσοπουλησω?αν ειναι δυνατον.αμα βρω εκτροφειο εδω στην Ελλαδα που να τους ξερω εγω προσωπικα καιρο και ξερω την δουλεια τους ναι θα δωσω το maximum 500 για να παρω ενα κουταβι που θα ξερω οτι μεγαλωσε 2 μηνες σωστα κ οι γονεις του ειναι επισης πολυ καλοθρεμενοι

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
Και εσύ τους πίστεψες επειδή στο είπανε;
Να σου πάρουν τα λεφτάκια σου θέλανε πολλά θα σου λέγανε.
Πες μας ποιος είναι ο υποτιθέμενος πατέρας να δούμε.
Για αυτό σου λέω μάθε πρώτα και ύστερα μίλα.
Τα χαρτιά δεν κοστίζουν.
Άντε να κάνουν και 30 ευρώ.
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι σου λέγανε ψέματα.
χαχαχα έλεος τις ίδιες μπαρούφες λένε και τα πετ σοπ, 400 ευρώ το pedigree λέει..
Εφόσον έχει δηλωθεί η γέννα (και κάποιος που έχει γεννήτορες με διακρίσεις δεν είναι χαζός να μην δηλώσει την γέννα εκτός αν είναι άλλοι οι λόγοι,ακόμα χειρότερα δηλαδή από το ψέμα περί διακρίσεων) τα χαρτιά θα βγουν και τέλος, δεν πληρώνεις για να τα πάρεις.
Μην είσαι αφελής και πιστεύεις τα ψέμματα του καθενός, ούτε αυτά που σου λέω εγώ και ο καθένας, μόνος σου κάτσε διάβασε μελέτησε από όποια έγκυρη πηγή και θα δεις πόσο λάθος κάνεις.
Εσύ το ξέρεις;Το έχεις δει;
Έχεις πάει;Για πες μας ποιο είναι.

Οι άλλοι κορόιδευαν σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες και γελούσαν με αυτό που είπες περί τεράστιου και τρομακτικού ροτ.

Στις παραπάνω ερωτήσεις απάντηση δεν πήρα:
Περιμένω απαντήσεις και επιχειρήματα και όχι αερολογίες, πήξαμε από τέτοιες.
οι αλλοι κοροιδευαν περι 6δαχτυλου και βασιλικου rot και τους ειπα πως εχουν τα πραγματ να μαθουν πρωτου μιλανε...τους απαντησα σωστα και κανεις δεν πηρε το μερος μου.
ναι ολα τα pet-shop και κτηνιατροι κοπανανε και καλα περι pedigree.
εσυ ξερεις τι αληθευει και τι οχι για εναν σκυλο που παιρνεις απο εξω???

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Λοιπόν επειδή η κουβέντα είναι εξαιρετικά κουραστική, και επειδή δεν πίθεις κανέναν με αυτά που λες,
και όπως έχεις καταλάβει δεν έχουμε ακούσει κανένα επιχείρημα από μέρους σου μόνο λόγια του αέρα και ανακρίβειες, και ελάτε να δείτε και ο ξάδερφος του μπατζανάκη της θειάς μου είχε ενα τσιουάου 75 κιλά που τα βαζε με κροκόδειλο σε σαφάρι της Αφρικής,
εγώ περιμένω από εσένα απαντήσεις,
αν δεν τις έχεις διότι δεν γνωρίζεις,
πες το και μην μας παιδεύεις.

Όσοι διαβάζουν έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους,
τώρα εάν εσύ θα νιώσεις καλύτερα με το να πιστεύεις πως πήρες σούπερ ντούπερ σκύλο με 250 ευρώ από τοπ εκτροφείο πίστευε το.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
εσυ ξερεις τι αληθευει και τι οχι για εναν σκυλο που παιρνεις απο εξω???
Εγώ δεν θα παιρνα στα τυφλα όπως εσύ, θα έκανα έρευνα, θα επισκεπτόμουν το εκτροφείο, θα τσέκαρα τα πάντα.
Όπως και όσοι έχουν διαβάσει πέντε πράγματ.
Σε αντίθεση με εσένα δηλαδή.

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
δεν ειπα καθολου αερολογιες...σας εδειξα link για καποια πραγματα...
κανεις σας δεν εχει τεκμιριωσει τιποτα για οτι εχει πει...και πηγαινε ρωτα τον εναν και δες εκεινο κτλπ κτλπ..
εγω μιλησα για ενα ζωντανο παραδειγμα και οποιος θελει πιστευει

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
δεν ξερω τι δινει ο καθε ενας...δηλ εγω τον πηρα 250 και του παρεχω τα καλυτερα απο τροφες.τον πηγαινω πολλες βολτες κτλπ....αμα κανω κουταβια πρεπει να τα χρυσοπουλησω?αν ειναι δυνατον.αμα βρω εκτροφειο εδω στην Ελλαδα που να τους ξερω εγω προσωπικα καιρο και ξερω την δουλεια τους ναι θα δωσω το maximum 500 για να παρω ενα κουταβι που θα ξερω οτι μεγαλωσε 2 μηνες σωστα κ οι γονεις του ειναι επισης πολυ καλοθρεμενοι
Κρίμα να μην είσαι στην Αθήνα. Θα σε καλούσα στο εκτροφείο μου, να γνωριστούμε και προσωπικά και οπωσδήποτε θα σου χάριζα και κουτάβι. Σιγά μην δώσεις και 500 να το πάρεις. Αμα γνωριστούμε, αλλάζει το πράμα...;)

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
ε εδω βολο ολα τα κτηνιατρεια που εμπορευονται σκυλια 500 τα δινουν με χαρτια...μακαρι να ημουν αθηνα..καθε μερα θα εφερνα τον μικρο για βολτα εκει :p