Η ποιότητα πληρώνεται και αμείβεται...δεν ξερω..δεν τον πηρα απο εκτροφειο.μου τον εφερε μεσολαβητης που πηγαινει βουλγαρια και φερνει σκυλια.
δεν με νοιαζει ποσο κοστισε στον εκτροφεα αλλα με νοιαζει ποσο τον πηρα εγω..εξαλου τον πηρα πολυ μικρο οποτε του κοστισε ελαχιστα.
το καλυτερο ειναι απο εκτροφειο Ελλαδος να παρεις σκυλο πιστευω..βλεπεις πατερα μανα.τωρα τα χαρτια μου ειναι περιτα.δεν θα τον παω για διαγωνισμο.
αμα τον παρεις απο εξω το παιζεις κορονα γραματα.
ειναι αλλοι που λενε σου δινουμε κ εγγυηση για τον σκυλο ενα χρονο....ζζζζζζζζζζζζζζζζζ?????????? τι ειναι αμαξι???
λοιπον βγαινω..τον παω βολτα.τα λεμε
Τα χαρτιά είναι που σου δείχνουν τι σόι σκύλο έχεις και αν ο εκτροφέας έχει κάνει σωστά το κομμάτι που του αναλογεί, ότι δηλαδή έχει κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την υγεία γονιών και των κουταβιών!
Δεν είναι απλά αυτά τα χαρτιά,είναι η ταυτότητες των σκύλων!Μαζί με τις εξετάσεις των γονιών βλέπεις ότι είναι και ελεύθερα δυσπλασίας!
Που κολλάει η δυσπλασία?
Αν έρθει δυσπλασία,καλοδεχούμενη!Θα πω ότι ο εκτροφέας μου έκανε ότι μπορούσε, μου έδειξε τις εξετάσεις και έχω την συμπαράσταση του και την καθοδήγηση του στο πρόβλημα!Έως εκεί!
Εσύ τι θα κάνεις σε περίπτωση δυσπλασίας?
Ξέρεις από που πρέπει να αρχίσεις ή θα παίρνεις σβάρνα τους κτηνιάτρους και θα τσουβαλιάζεις ότι όλοι οι κτηνίατροι είναι ίδιοι και όλοι θέλουν το κέρδος?Και οι πιθανότητες εν τέλει να καθυστερήσεις όσον αφορά την σωστή αντιμετώπιση της δυσπλασίας είναι απείρως μεγαλύτερες όταν δεν έχεις έναν έμπειρο δίπλα σου να σε καθοδηγήσει!
Τέλος, στο εξωτερικό δεν είναι καθόλου δύσκολο να φέρεις έναν σκύλο σωστό εκτροφικό!
Πρέπει όμως να το κάνει σωστά και υπεύθυνα που σημαίνει ότι θα πρέπει να πας εκεί να δεις τα πάντα και να πάρεις το κουτάβι!
Αν δεν σε νοιάζει και αυτό ή δεν έχεις λεφτά ή δεν έχεις όρεξη ή δεν θες, αυξάνεις τις πιθανότητες ο σκύλος αυτός να είναι εκτός προτύπου,να μην είναι υγιής και να έχει και...πρόσεξε...αυξημένες πιθανότητες για δυσπλασία αργότερα!