Για κανενα λογο δεν θα περιμενα την μιση μου ζωη για να κανω αυτο που θελω..πιστευω οταν θες να κανεις κατι αγωνιζεσαι αλλα το καταφερνεις, , το να τα βγαλω περα με ενα χασκι που εχει πολλα εξοδα μπορει να ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο..ηδη εχουν περασει χρονια απο τοτε που εβλεπα γπ η χασκι και ελεγα: Ποτε θα παρω και εγω ενα?και νιωθω ετοιμη πλεον για να παρω,πιστευω εχει ερθει η ωρα ..πολλα λεω χαρα στην υπομονη του παντως.Εαν χρειαστεί να περιμένεις μέχρι τα 20 μόνο μια χαρά είναι. Ο πατέρας μου περίμενε μέχρι τα 40...αν τον ρωτήσεις άξιζε η αναμονή...
εχω διαβασει για τις φυλες εχω αναλυσει καθε ρατσα αλλα πως να το κανουμε..εχω κολλημα με αυτες τις δυο..και γιατι εχω ξεκινησει λαθος?δηλαδη οταν ψαχνω ρατσα πρεπει να κοιταω παρομοιες σε χαρακτηριστικα και ικανοτητες? σε αυτα που στερει το χασκι υπερτερει ο γπ και το αντιθετο..γιαυτο δεν μπορω να αποφασισω..παντως ξερεις ποσοι εχουν και γπ και χασκι στο σπιτι τους?εχει σημασια που δεν ειναι ιδιοι σκυλοι?πιστευω ξεκινησα σωστα και σμβουλευω σε οποιον εχει τρελα με μια ρατσα να την παρει..γτ μπορει με καθε σκυλακι να εχει αυτα που θελει..αλλα το κολλημα παντα θα υυπαρχει και παντα θα υπαρχει η επιθυμια να το παρει οσο το βλεπει.εκτος αν οι συνθηκες δεν το ευνοουν ΚΑΘΟΛΟΥ.Μόνο και μονο που το δίλλημα σου ειναι Χάσκι ή ΓΠεχεις ξεκινήσει λάθος... Δυο σκυλια εντελώς άσχετα μεταξύ τους με μοναδικό κοινό το οτι ειναι σκύλοι. Δε συμβουλεύω ποτέ κάποιον που εχει ως πρώτο κριτήριο την εμφάνιση απλως γιατι για μενα ειναι το τελευταίο άρα δεν έχουμε τον ίδιο τροπο σκέψης.
Κατα τη γνώμη μου παρτο απο την αρχή, δες γιατι θες σκυλο γενικώς, τι ανάγκες θες να καλύψεις, αν εχεις τον κατάλληλο χωρο και δεκάδες άλλα, διάβασε για τις φυλες και πάρε το χρόνο σου...
επιτελουςς καποιος που με καταλαβαινει ειναι λιγο αποθαρρυντικο ολο αυτο..βομβαρδισμος μηνυματων που εμμεσα μου λεει πως λογω ηλικιας δεν μπορω να αναλαβω πληρως τον σκυλο οτι δεν μπορω να αναλαβω τις ευθυνες κτλλ..εγω σας βλεπω καπως επιθετικους χωρις παρεξηγηση.και γω ειμαι 15..και εχω χασκι..ε και?σειμενει δεν μπορω να το φροντιζω..πιστεψε με μια χαρα ειναι ελα δες το..δεν συμενει οτι επειδη 1 15χρονο ειναι ανευθεινο πρεπει να ειναι ολοι..
εσυ επεσες στην περιπτωση μου, ιδια ηλικια ,ιδια ρατσα προτιμησης . Επισης οπως το εχω φανταστει στο μυαλο μου θελω το χασκι μου να ειναι κοριτσι με γαλανα ματια και ασπρο-μαυρο οπως ακριβως στη φωτογραφια που εχεις με την σκυλιτσα σου (ειναι πανεμορφηηηη να την χαιρεσαι ^_^)να σου κανω λιγες ερωτησεις μονο
ποσο την πηρες?και την εχεις αναλαβει ολοκληρωτικα εσυ?(τροφη,ασκηση,εκπαιδυεση)?ποσα σου βγαινουν τα μηνα τα λεφτα?
τα βγαζεις περα η ειναι ζορικο σκυλι? σε υπακουει?την εκπαιδευσες μονος σου?
αυτα ! and thanks for support
επισης απο πολλους βλεπω πως αναφερετε πως δεν γινεται χωρις την στηριξη των γονιων μου επειδη πρεπει οπωσδηποτε να με βοηθουν..
η αληθεια ειναι πως ποτε δεν ειπα πως δεν ειναι προθυμη να με βοηθησει η μητερα μου απλα εγω δεν θελω να την επιβαρρινω κ αλλο με την ανατροφη ενος σκυλου..και δεν εχει κιολας κανενα λογο να το κανει, απ τη στιγμη που μονη μου αποφασισα να παρω το σκυλι και θα ειναι δικο μου..απλα αν χρειαστω λεφτα καποια στιγμη θα τα καλυψει