Άστα μεγάλο πρόβλημα.Και τωρα χωρις κεφαλι πως θα πηγαινετε για βουτιες?
Πως θα οδηγας το μηχανακι να τον πηγαινεις βολτες?
Ε ρε κατι ανευθυνοι σκυλογονεις!!
Δεν νομίζω πως είναι σωστό να την έβαζα εκεί την συγκεκριμένη φωτογραφία χωρίς το κεφάλι. Θα ήταν σαν να κοροϊδευω τα υπόλοιπα μέλη που έβαλαν κανονικές.και τρολ και σνομπ,
ουτε καν καταδεχτηκε να βάλει τη φωτο στο σωστό θεμα...
Αυτό θα ίσχυε αν για παράδειγμα έβαζα μια φωτογραφία μου που και καλά φαινομαι αλλά στην πράξη το μόνο που φαίνεται είναι λίγο μαλλί η μία κουβερτα η μία αιώρα.Οποτε τωρα μας κοροϊδευεις εμμεσως
Αχαχαχαχα! πηγαινα γυρευοντας...Αυτό θα ίσχυε αν για παράδειγμα έβαζα μια φωτογραφία μου που και καλά φαινομαι αλλά στην πράξη το μόνο που φαίνεται είναι λίγο μαλλί η μία κουβερτα η μία αιώρα.
Η κουβέρτα πάλι τι φταίει, τι τη μπλέκετε;;;Αυτό θα ίσχυε αν για παράδειγμα έβαζα μια φωτογραφία μου που και καλά φαινομαι αλλά στην πράξη το μόνο που φαίνεται είναι λίγο μαλλί η μία κουβερτα η μία αιώρα.
Τίποτα. Απλά εκτός από παιδαρος είμαι και μετριοφρων.πες την αληθεια ρε
δεν βαζω φωτο γιατι ειμαι παιδαρος και φοβαμαι μην με κυνηγαν οι ελευθερες του φορουμ
τι ντρεπεσαι;;
Δεν νομίζω γιατί τον απειλησα πως αν κάνει κάτι τέτοιο, θα τον ταΐζω ξηρά τροφή.[πόσταρε καμία εσύ, ω-ρε Ερμή!, δε θα του το πούμε]
το οτι το ενστικτο του σκυλου εκεινη την ωρα που ο μανολο εξυνε τα ουμπαλα του σε μια αιωρα και ισως λαγοκοιμοταν του ειπε οτι πρεπει να τον προστατεψει γιατι να ειναι λαθος;να ξεκαθαρισω οτι δεν παω να το παιξω εξυπνος, απλα θελω να ρωτησω:
γιατι λες προστατευε τον χωρο του και ενω ηταν σε επιθεση; αν καταλαβα σωστα, ο ανθρωπος πλησιασε πολυ ηρεμα...οποτε δεν ειναι λαθος εκτιμηση του σκυλου;
(εκτος και αν εσυ το επιθυμεις να μην δεχεται κανεναν στον χωρο του/σας, αρα θα επρεπε να εχεις παρει σχετικα μετρα)
με αυτη την λογικη, η μη αντιδραση σου στο λαθος του σκυλου, θεωρω οτι ειναι λαθος.
γενικα καπου υπαρχει καποιο λαθος στο ολο σκηνικο, αυτο νομιζω οτι ειναι δεδομενο...