Γειά χαρά [γερμανικός ποιμενικός]

Status
Κλειδωμένο θέμα

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
@Estranged Μην αγχώνεσαι του φοράω ματάκι.

@Αγγελος 13 Σε ευχαριστουμε(y)

@betty coltrane Ο Ερμής και στον γκρεμό να πέφτω, άμα τον φώναξω θα πέσει μαζί μου.
Παντως έχει πλάκα που όταν είμαι μέσα στο νερό τον φωνάζω, έρχεται δίπλα μου, τον πιάνω από την ουρά, του λέω πάμε και με βγάζει έξω. Ότι μαθαίνει καλό είναι. Ελπίζω αχρειαστο να είναι.

@tasos malinoua Με μάλι τίποτα δεν έχεις να ζηλεψεις . ;)
Να σαι καλά.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Αντε ρε σεις, μπαμ κάνει από την αρχή. Βασικά, δεν πολυθέλει να μπει, αλλά το κάνει με χαρά για τον άνθρωπό του. Δεν έχω ήχο, για να ακούω αν παίζουν καλέσματα, αλλά είναι εμφανές. Είναι υπερχαρούμενος και υπερδραστήριος. Υγιής να είναι πάντα :)

• Like
Reactions: manolo and Aslan

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Από την στιγμή που μπήκα στο νερό ήθελε και αυτός να μπει αλλά δεν το αποφασιζε λόγο μεγάλων κυμάτων.
Κάπου στην μέση του βίντεο τον φωναξα αλλά μπαίνοντας στο νερό τον σκεπασαν 2 μεγάλα κύματα και βγήκε έξω. Προς το τέλος τον φωναξα ξανά και τότε ήρθε.
Σε νορμάλ θάλασσα με το που βάλω το πόδι μου στο νερό ο Ερμής είναι ήδη μέσα.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Να σαι καλά πατριωτακι.
Οπότε βλέπω άντρα με μποξέρ στα Χανιά θα φωνάζω ένα κοτζάκ μπας και σε πετύχω.

• Like
Reactions: Kotzak

Kotzak

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
252
99
Ξέρεις που θα μας βρεις... Εγώ για να βρω εσένα θέλω την νικολουλη με όλους τους εθελοντές της με ασαφες αποτέλεσμα ως προς την εύρεση σας...

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Είσαι υπερβολικός.
Το θέμα είναι ότι δεν μένω μέσα στην πόλη και ειδικά το τελευταίο διάστημα τον Ερμή δεν τον έχω πάει και πολλές βόλτες στο κέντρο. Άσε που για τα σκυλοπαρκα γενικότερα δεν έχω και την καλύτερη άποψη.
Όπως και να χει κάποια στιγμη θα περάσω καμία βόλτα από κει.

Kotzak

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
252
99
Η αλήθεια είναι ότι στο δικό μας έχουμε και τα φρούτα μας... Και επικίνδυνα φρούτα αλλά όταν εμφανιζομαι σπάει. Ένας τύπος με δύο δανους. Ο αρσενικό έχει κάνει ζημιά σε κάμποσα. Τώρα χάλασε και η θηλυκά.. Πριν από δύο μήνες μου τον άφησε σκοπιμα αλλά ο δίκος μου δε μασησε και δεν έκανε κίνηση τελικά. Μιλάμε για περίπτωση. Παίζει να έχεις ακούσει γι αυτόν.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Ευτυχώς που μου περιεγραψες την κατασταση για να μην περάσω ουτε απο εξω. Όχι οτι περίμενα και κάτι διαφορετικό. Όπως έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμα για τα σκυλοπαρκα δεν έχω και την καλύτερη άποψη.
Στο χώρο που πας δεν γνώριζα οτι λειτουργεί ως σκυλοπαρκο. Εγω πιο παλιά πήγαινα στην βίλα Κούνδουρου αλλά το εκοψα γιατί θα χαλουσα το σκύλο μου.
Καποτε εκεί ηταν ένας τύπος με 2 Δανούς που προσπαθουσε να τους βάλει μέσα στο αμάξι. Μόλις μας είδαν (ημασταν στο απέναντι πεζοδρόμιο) αρχισαν να λυσανε, ο τύπος με μεγάλη δυσκολία τα κρατούσε μην του φύγουν που ευτυχώς δεν του έφυγαν γιατί θα ειχαμε δράματα. Μάλλον αυτός που λες πρεπει να είναι.
Φιλική συμβουλή κοψε τα σκυλοπαρκα. Προς όφελος του σκύλου σου θα είναι. Δεν προσφέρουν τίποτα. Υπαρχουν τόσο ωραία και καταλληλότερα μέρη στην πόλη μας για βόλτα με τον σκύλο σου.

Υ.Γ: θα με κανεις κάποια στιγμη ξενάγηση στο χώρο που εκπαιδευετε και έχετε τα σκυλια στην 115;

• Like
Reactions: Elrandir and Kotzak

Kotzak

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
252
99
Δύσκολο αφού θέλει ειδική άδεια επισκέπτη. Πιο εύκολο είναι στην γιορτή της αεροπορίας τον Νοέμβριο.

Kotzak

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
252
99
Αν εξαιρέσουμε τον τύπο που όπως σου είπα παίρνει πόδι μόλις με δει, ο κεφαλας μου χαίρεται παιχνίδι με τα σκυλάκια. Είναι πολυτέλεια για μένα αυτό. Αν άντεχε περισσότεροι θα τον επερνα για τρέξιμο μαζί μου αλλά δε σηκώνει υπερβολές...

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Δύσκολο αφού θέλει ειδική άδεια επισκέπτη. Πιο εύκολο είναι στην γιορτή της αεροπορίας τον Νοέμβριο.
Έχω άδεια εισόδου στην 115 λόγο δουλειάς. Και αύριο το πρωί μέσα θα είμαι.

Kotzak

Well-Known Member
8 Μαϊου 2016
252
99
Είμαι με άδεια ανατροφης τεκνου και επιστρέφω 29 Μαΐου. Οπότε από τότε θα μπορώ να σε ξενάγησω!

Status
Κλειδωμένο θέμα