Γείτονες !!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
4,15 πρωινή βόλτα????
Καλά που δεν είσαι γειτόνισσα του @johnk να τον πετυχαίνεις όταν γυρίζει με τα καμάρια του από την τελευταία βραδινή....
Εκεί θα έβλεπες γέλιο!:p

Αλλά, 4:15 είναι και για μένα ΑΡΓΑ !!! Τέτοια ώρα, κυκλοφορούν στη γειτονία μου, μόνο τα σκληροπυρηνικά αδέσποτα σε αγέλες... και, γενικά, όποιος τη νύχτα περπατεί... στην κυριολεξία!!!:D

• Like
Reactions: ghelly and ioanna a

mechsilk

Well-Known Member
9 Μαϊου 2015
135
159
41
Το να την έχει παρατήσει κανα πιτσιρίκι εκεί?

Δώσε λίγο περιγραφή ακόμα, ήταν φρέσκια, τι τοπινγκς είχε? ήταν δαγκωμένη? ποια άκρη της ακουμπούσε στην πόρτα?

Αν έχεις δει αρκετό sherlock holmes, και με αρκετή φαντασία, μπορείς να καταλάβεις ποιος σου την έβαλε. Παρατήρησε την ζύμη της πίτσας, το πεπερόνι, το τυρί πως είναι στρωμένο, την άκρη της πως είναι διπλωμένη. Μετά παρατήρησε ποια πιτσαρία φτιάχνει παρόμοια πίτσα, για μια εβδομάδα δεν θα μαγειρεύεις θα παραγγέλνεις από όλες τις κοντινές πιτσαρίες. Τέλος εξοπλίσου με κιάλια και παρακολούθα ποιος ένοικος παραγγέλνει από που και θα βρεις τον ένοχο. Ότι και να γίνει θα έχεις μια εβδομάδα δικαιολογία για να μην μαγειρεύεις και να παίρνεις πίτσα.

Τώρα που το σκέφτομαι πάω να βάλω έξω από την πόρτα μου κάτι... επανέρχομαι.. :X3::p:p:p:D

• Like
Reactions: Orilis and ioanna a

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
...Ετυχε σήμερα να ξεκινήσω για την πρωινή βόλτα αρκετά νωρίτερα από το συνηθισμένο. 4.15 ενώ συνήθως βγαίνουμε 5παρά κάτι. πλάκα θα έχει να μου αφήνουν μπαγιάτικα φαγητά μπροστά απτό σπίτι για να λένε ότι πράγματι βρωμάμε...και μετα να τα μαζευουν πριν τα δω...
Ποσο αρρωστοι παιζει να ειναι αν το κανουν αυτο...
Ιωαννα εαν ειναι νομιμο, δεν παιρνεις καμια οικονομικη IP camera που να βλεπει αποκλειστικα την πορτα σου για να παρακολουθησεις τι παιζει;

• Like
Reactions: ioanna a

mechsilk

Well-Known Member
9 Μαϊου 2015
135
159
41
Δεν θέλω να το παίξω ανόητη ή αφελής αλλά έχω μια μητέρα η οποία μεγάλωσε σε χωριό-χωριό. Όταν έμενα μακριά, οπότε δεν υπήρχε ο Δίας να του ρίξει τους "μεζέδες" που περίσσευαν, τους έβαζε σε τσάντα και τις κρέμαγε στην πόρτα του γείτονα που έχει σκύλο.
Οι "μεζέδες" αφορούν μακαρόνια, ψωμιά, κόκαλα, κρεατικά κλπ.
Υπάρχει περίπτωση κάποιος να σου αφήνει φαγητό με καλή θέληση για τον σκύλο σου? Πολλοί άνθρωποι έχουν μείνει ακόμα στα "παλιά" και θεωρούν ότι τα αποφάγια αποτελούν την κύρια διατροφή των τετράποδων μας.

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
πριν από ενα χρονο θα ελεγα ιστοριες για αγριους. πλεον εχω δει την υπουλότητα/ηλιθιότητα που βγαζουν ωρες ωρες και δεν ξερω τι να υποθεσω. πριν ενα μηνα , στις 2ηώρα τα χαραματα ακουσα μια γιαγια από την πολυκατοικια να βριζεται με ενα παππου, επειδή ο παππους ηρθε να πεταξει τα σκουπίδια του στους καδους μπροστα από την πολυκατοικια....
αυτοι οι ανθρωποι ψαχνουν καυγαδες και σκηνες για να περασουν την ωρα τους .απλώς και μονο οι μυγες που θα μαζευονταν το πρωί μπροστα από το διαμερισμά μου θα τους εδιναν δικαιωμα να μου πουν οτι βρωμιζω την πολυκατοικια...
πιτσιρικι δεν ηταν σιγουρα.τι δουλεια ειχε το πιτσιρικι τετοια ωρα εκτος κρεβατιου; το παιδακι της πολυκατοικιας ειναι ακομα προσχολικής ηλικιας.
@mechsilk το κομματακι ειχε σχημα κυκλικου τομεα, ακτινας περιπου 12 εκατοστων , επίκεντρις γωνιας περιπου 45 μοιρών . μαλλον από ατομική σπιτική πιτσα. πανω ειχε σιχαμενο ξεραμενο τυρί και πρασινη πιπερια.μπαγιατικη. οχι δαγκωμενη,στην πορτα ακουμπουσε το τόξο, αυτο με το ψωμακι.
μα μου το εχουν κανει σαφες πλεον οτι δεν θελουν ουτε να βλεπουν τα σκυλια μου!

Ondine

Active Member
31 Ιουλίου 2015
31
58
36
Γράψτους στον ανδρισμό του σκύλου σου!
Και συνέχισε τη ζωή σου..

Φρόντισε να έχεις καθαρά όσο μπορείς, χρησιμοποίησε και αποσμητικά χώρου και απλά μη δίνεις σημασία σε κανέναν.

Εγώ τι πρέπει να κάνω που δίπλα μου μένει ένας ψάλτης; Και ξυπνάω με ψαλμωδίες κάθε πρωί για να ζεστάνει τη φωνή του; Μακάρι να έμενα δίπλα από 100 σκυλιά!

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
Εδώ, ανακύπτει ένα σημαντικό ερώτημα:

Ιωάννα, έχει "ανδρισμό" ο σκύλος σου, ή τον έχει στερηθεί???:cool::D:p
ο Κορίτσαρος δεν εχει στερηθει τιποτα ακομα, μεχρι και στο κατουρημα όρθιος προσπαθει να ειναι!
οταν το πρωτοξεκινησε αυτο το χουγι, δεν μπορουσε να κρατησει με τιποτα ισσορροπια το βρωμοζωο....

• Like
Reactions: Aslan and johnk

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Ιωάννα, γράψε σημείωμα "θέλω και την υπόλοιπη πίτσα, δε χόρτασα με αυτό το κομμάτι" :p
Το ενδεχόμενο να μετακομίσεις από κει το έχεις σκεφτεί; Κάπου που να μην έχει μόνο γιαγιοπαππούδες δηλαδή;

• Like
Reactions: ioanna a

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
χαχαχαχα ναι ολγα μου το σκεφτηκα. ακυρον. Αν μπορουσα να μαζεψω τα μπογαλάκια μου τόσο απλά κι να φυγω , θα τους ειχα ξεκινήσει πολεμο μεχρι τωρα. αλλα από τη στιγμή που πρεπει να μεινω εδω για αλλα δυο χρονια πρεπει η ιστορια με τα αγριοκοιταγματα και τα μουρμουριτα πισω από την πλατη μου να τελειώσει συντομα. οχι τιποτα αλλο αλλα η ενταση που εχει δημιουργηθει δεν κανει καλό στο σκυλο μου. που τον σκυλο μου εσυ τον ξερεις οτι δεν εχει αντοχες σε στρεσσογονες καταστασεις.

Mandy.D.A.S

Well-Known Member
29 Ιουνίου 2015
88
86
57
Τελικα η ανθρωπινη κακια και βλακεια ειναι απεριοριστη.
Αυτο με την καμερα ειναι καλη ιδεα, οπως επισης και να αναβει αυτοματα φως οταν καποιος πλησιαζει τηνπορτα, υπαρχουν οικονομικα τετοια σποτ νομιζω.
Ευχομαι καλα ξεμπερδεματα και υπομονη!:)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.862
5.113
patra
grdane.blogspot.com
αν εξαιρεσουμε οτι εγινε με σκοπο να ταισουν το σκυλο σου
επ[ισης να εξαιρεσουμε οτι εγινε μρ σκοπο νσ τον δηλητηριασουν...
υπαρχει περιπτωση να πιστευαν οτι ο σκυλος σου θα λυσομανουσε πισω απο τη πορτα επειδη μυριζει φαγητο και να διαμαρτυρηθουν αργοτερα για την φασαρια?
λεμε τωρα προσπαθωντας να εξηγησουμε...

σορρυ για τους τονους... σε αλλες εποχες ισως να ημουν και συνταξιουχος...

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
ναι . το έχω απίθανο να κρύβονταν καλές προθέσεις πίσω από την πιτσα. δεν ξερω πώς να μεταφρασω την αδιαφορια της μικρης.καθομασταν από την αλλη πλευρα της πόρτας εκεινο το βραδυ.με τα ακουστικά στα αυτια μου το σκυλί στα πόδια μου.ό,τι συμβαινει στο διαδρομο ακουγεται μεσα πολύ ανετα (εγώ με τα ακουστικά και τη μουσική μου δεν καταλαβαινω τιποτα ) Αλλα η μικρή ανεχτηκε ανθρωπο να σκυψει μπροστα από την πόρτα μας και δεν εκανε τιποτα!? δηλαδη παιζει να ειναι και συνηθισμένο το φαινόμενο;
εβγαλα φιλικου τόνου ανακοινωση στο πινακακι της πολυκατοικιας . προς το παρον όλα καλά-δεν ξαναειδα φαγητα τουλαχιστον.

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
οκ τωρα ανατριχιασα. καπου τον χειμωνα θυμαμαι οτι η μικρή με ειχε ξυπνήσει στη μεση της νυχτας γιατι ειχε κατσει μπροστα στην πορτα και γρυλιζε σαν λιονταρακι. νομιζα οτι απλώς καποιος εφευγε από κανενα διπλανό διαμερισμα και η μικρή στην εφηβεία τοτε και με περιοδο φοβιών αντεδρασε παραξενα. εγω από τη στιγμή που ξυπνησα δεν ακουσα τιποτα και φωναξα την μικρή να ξαναερθει για υπνο!!!!!!!! χαχαχα @GRDANE σε ευχαριστώ για το σχόλιο. δεν θα εκανα το συνειρμό μόνη μου.
edit:οταν καποιος φευγει από το διαμερισμά του συνήθως ακουγεται. εντονα. τοσο τα βηματά του όσο και η εξωπορτα όταν ανοιγοκλεινει. τοτε εγω νόμισα οτι αυτό που ειχε ανησυχίσει τη μικρή απλώς περασε κα εφυγε και ως κοιμισμενη δεν το αντιλήφθηκα. έ ρε γλέντια!!! αν πραγματι κυκλοφορουσε κατι πισω από την πόρτα μου τότε προσπαθουσε να κανει ησυχία. αλλά ποτέ κανεις σε αυτή τη πολυκατοικία δεν νοιάστηκε για την ησυχία. όλοι χαραματα σηκωνόμαστε και κοπανάμε πόρτες αβέρτα(συνταξιούχοι και στρατιωτικοι οι περισσοτεροι ενοικοι....)

Last edited: