Γείτονες !!!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Παντος ακουγονται οντος δυνατα τα νυχια τους!!
Η μια δικια μου καπος σερνει τα ποδια της- και κανει παρα πολυ θορυβο! Οταν ντε τρεχουν ολες μαζι, νομιζεις οτι γινεται Stampede απο πανω!

Αλλα απο κατω μας μενει η πεθερα μου ( διπλοκατοικια) και δεν την πειραζει πολυ, αλλα και εγω εχω τρομαξει, οταν ημουν κατω και ακουσα το ποδοβολιτο τους!

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Κατι τέτοια διαβάζω και νιώθω δικαιωμένος που λέω οτι για να είσαι ησυχος όταν έχεις παιδιά ή σκυλιά, ψάχνεις πάντα σπίτι στον 1ο οροφο ή μονοκατοικία...
εμας, οι αράχνες της πυλωτής, δεν έχουν διαμαρτυρηθεί ακόμα πάντως...

karamolegolas

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2013
223
4
Athens
Εεεε... Μένω στον πρώτο... Το παράπονο ήρθε από αυτούς που μένουν στο ισόγειο..
Ναι, εννοώ 1ος με πυλωτή απο κάτω, αλλιώς κι αυτοι του ισογείου θα έχουν προβλημα μ' αυτους του ημιυπογείου κ.ο.κ :p

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Εμενα τα νυχια παρ οτι ακούγονται, δεν με ανησυχούν τοσο.
Δυστυχώς όμως όταν κοιμάται (πράγμα που όταν βρισκεται στο σπιτι είναι ο κανόνας και όχι η εξαιρεση) και είναι ωρα κοινης ησυχίας, μολις κινηθώ προς αυτόν, ειτε για να περάσω είτε για να ξαπλώσω, χτυπαει την ουρά στο πάτωμα και ακούγεται σαν να κάνουμε επισκευες με σφυριές νυχτιατικα...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.102
Παιδιά...εντάξει τώρα...και ουρές και νύχια, δεν παλεύονται. Δεν λέω ότι πρέπει όλοι να ζούμε σε μονοκατοικίες, ή ότι πρέπει απαραιτήτως να γίνει κάτι προς διόρθωση του "προβλήματος", αλλά η αλήθεια τουλάχιστον, να λέγεται. Εγώ, με το ξύλινο πάτωμα, αν δεν είχα την μαμά μου από κάτω, θα με είχαν ήδη κλείσει φυλακή :p Εκτός από καμμιά 50αριά νύχια που ακούγονται κάποιες φορές ασταμάτητα, αυτό που είναι απόλυτα ασταμάτητο, είναι η ουρά του Σωτηράκη. Δεν υπάρχει. Κοντά 13 χρόνια τώρα, η ένταση και η συχνότητα του κοπανήματος, ενοχλεί ποικιλλοτρόπως, ακόμη κι εμένα. Πόσο μάλλον, τον από κάτω.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Παιδιά...εντάξει τώρα...και ουρές και νύχια, δεν παλεύονται. Δεν λέω ότι πρέπει όλοι να ζούμε σε μονοκατοικίες, ή ότι πρέπει απαραιτήτως να γίνει κάτι προς διόρθωση του "προβλήματος", αλλά η αλήθεια τουλάχιστον, να λέγεται...
Μαρία, είσαι να μετακομίσουμε Εκάλη?:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.102
Η ροζ βίλλα στο Καστρί, τι έχει απογίνει; Μην είναι ακόμη διαθέσιμη;;; :rolleyes:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
αυτό που είναι απόλυτα ασταμάτητο, είναι η ουρά του Σωτηράκη.
Τετοια εμεις δεν εχουμε!!! Παλι καλα!

Αλλα εκει θυμηθηκα κατι : Η Dream οταν ξυνεται χτυπαει παντα το ποδι της δυνατα στο πατωμα. Οταν την ειχαμε "καινουργια" την ακουγε η πεθερα μου απο κατω και νομιζω οτι καποιος ειναι στην πορτα της και παντα φωναζε "ΠΙΟΟΟΣ ΕΙΝΑΙ". Αυτο μας εχει μενει- και μολις ξυνεται η Dream, ακους και ενα "ποιος" !!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Αν είχαμε εμείς άνθρωπο απο κάτω θα μας είχε κάνει έξωση.
Πέρα απο νύχια (ουρά δεν έχουμε :p), όταν πάει να κάτσει ο "Ντολμάς" που κάθεται πάντα στο πλάι, τσουβαλιάζει τον κώλο της με τέτοιο τρόπο που ακούγεται ένα βαθύ "μπούπ".
Ακόμα και μένα ενοχλεί αυτός ο ήχος που το κάνει συνέχεια.

Baya

New Member
21 Σεπτεμβρίου 2013
4
0
και με τις τριχες τι γινεται;

Γεια σας παιδιά, είμαι νέα στην παρέα. Μόλις απέκτησα ένα αξιαγάπητο epagneul bretton. Είναι ενάμιση χρονών, παρατημένη απο κυνηγό και έχουμε γίνει οικογένεια μόλις ενάμιση μήνα. Είναι πολύ έξυπνη και υπάκουη και δεν με δυσκολεύει καθόλου. Όμως ξεκίνησα να έχω πρόβλημα με την γειτόνισα απο κάτω. Λέει ότι το μπαλκόνι της έχει γεμίσει τρίχες και είναι πια φυλακισμένη μέσα στο σπίτι της αυτη και το μικρό της παιδι. Επειδή δεν θέλω να την ενοχλώ, προσπάθησα να περιορισώ το σκυλί από το μπαλκόνι, αλλά της αρέσει έξω και προτιμάει να κοιμάται εκει (εφόσον τα δωμάτια είναι απαγορευμένα). Σκουπίζω συνέχεια το πατωμα, την βουρτσίζω καθημερινά, της πήρα λάδι σολωμού που συνέστησε ο κτηνίατρος, της απαγόρεψα να έχει την κουβερτούλα της-που υπεραγαπα-έξω για να μην πεταγονται τριχες και σταματησα να τινάζω το οτιδήποτε. Νόμιζα ότι είμαι οκ (γιατι πριν δεν προσεχα καθόλου είναι η αλήθεια) μέχρι που μου ξαναέκανε παρατήρηση μέσα σε 4 μέρες. ΄Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω και το λάδι (δεν ξέρω ακόμα αν λειτουργεί) κοστίζει πολύ. Θέλω να τα έχω καλά με την γειτόνισα αλλά αν καταληξει να με ενοχλει και να χει παραλογες απαιτήσεις (ηδη σηκωνω στα χέρια το σκυλι και το βγαζω έξω για να μην γεμιζει τριχες η εισοδος οπως λεει) θέλω να ξέρω αν μπορει να κάνει τίποτα ή αν εγώ μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. δεν εχω καταλάβει αν απαγορεύονται τα σκυλιά στα μπαλκόνια. Για την ώρα η baya είναι μέσα και βγαίνει έξω όταν είμαστε εμείς ή όταν κοιμάται. Τι λέτε;;

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.744
7.261
Εγώ προσωπικά δεν θα κανα τίποτα άλλο και θεωρώ ότι αρκετά φυλακιστήκατε εσείς και το σκυλί σας για κάθε υστερικιά. Ούτε θα το ξανακουβαλούσα στα χέρια εκτός κι αν η κυρία και το παιδί της βγάζαν τα παπούτσια τους πριν κυκλοφορήσουν στον κοινόχρηστο χώρο και σφουγγαρίζαν και πίσω τους καθώς περνούσαν.

Αλλά ας σου πούνε αυτοί που δε συμφωνούν μαζί μου τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις για να περιορίσεις τις μιερές και τρισάθλιες τρίχες.

• Like
Reactions: Marion_Russel

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.922
Εγώ προσωπικά δεν θα κανα τίποτα άλλο και θεωρώ ότι αρκετά φυλακιστήκατε εσείς και το σκυλί σας για κάθε υστερικιά. Ούτε θα το ξανακουβαλούσα στα χέρια εκτός κι αν η κυρία και το παιδί της βγάζαν τα παπούτσια τους πριν κυκλοφορήσουν στον κοινόχρηστο χώρο και σφουγγαρίζαν και πίσω τους καθώς περνούσαν.

Αλλά ας σου πούνε αυτοί που δε συμφωνούν μαζί μου τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις για να περιορίσεις τις μιερές και τρισάθλιες τρίχες.
Eγώ πάντως δεν έχω να προσθέσω τίποτα γιατί συμφωνώ απόλυτα. Εφόσον σεβόμαστε τους γείτονες μας και κάνουμε τα αυτονόητα από κει και πέρα οι παραπάνω υποχωρήσεις δεν εκτιμούνται αλλά θεωρούνται αδυναμία.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.102
Baya καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Μπράβο σας για την υιοθεσία της μικρής. Αποφάσεις ανεκτίμητης αξίας!!!

Σταμάτα να κουβαλάς το σκυλί. Φαντάζομαι ότι κανένας άλλος ένοικος, δεν βγάζει τα παπούτσια του και τα παίρνει στα χέρια για να μην λερώσει μπαίνοντας/βγαίνοντας, και υποθέτω ότι συμμετέχεις κι εσύ με την τσέπη σου, στα κοινόχρηστα. Αν καμμιά φορά, έχει πατήσει λάσπες και κάνει ιδιαίτερη βρωμιά, ε...έχε λίγο χαρτί κουζίνας μαζί σου, να πάρεις τα πολλά-πολλά.

* Στον δρόμο, μαζεύεις τα κακά της ε;

Δεν έχω καταλάβει...τα "απαγορευμένα δωμάτια", ποιά είναι; Του δικού σου διαμερίσματος; Δεν της επιτρέπεται η πρόσβαση και μένει κυρίως στην βεράντα; Αν είναι έτσι, κακώς.

Πάρε από τα jumbo από τα μωρουδιακά, κουβερτάκια fleece, πάμφηνα. Καρφώνονται οι τρίχες και δεν σκορπίζονται all over the place. Στην χειρότερη, να τα πετάς κάθε όποτε γίνονται ελεεινά και να παίρνεις καινούργια. Δεν αξίζει η ταλαιπωρία, του καθαρίσματός τους.

Συμφωνώ να προσπαθείς σε λογικά και νόμιμα πλαίσια, να μην "ενοχλείς", αλλά το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τους άλλους. Αν δηλαδή, σου τα παρακάνει τσουρέκια, ενημέρωσέ την οτι την περιμένει στην αρχή εισαγγελική παραγγελία και στην συνέχεια, ότι άλλο χρειαστεί, προκειμένου να σταματήσει να σε ενοχλεί.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Λέει ότι το μπαλκόνι της έχει γεμίσει τρίχες και είναι πια φυλακισμένη μέσα στο σπίτι της αυτη και το μικρό της παιδι.
Μισό να βγάλω μαντήλι να κλάψω - δηλαδή, ΕΛΕΟΣ πια με τις drama queens και τις υστερικές!!

Κατά τ' άλλα... ό,τι ακριβώς είπαν και οι υπόλοιποι και, προσωπικά, δε θα της έδινα πολύ αέρα και ούτε θα ήμουν ιδιαίτερα απολογητική.

• Like
Reactions: Aslan

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Μισό να βγάλω μαντήλι να κλάψω - δηλαδή, ΕΛΕΟΣ πια με τις drama queens και τις υστερικές!!
Ακριβος αυτο σκευτικα και εγω!!
Εχω 4 σκυλια μεσα στο σπιτι ( 3 κοντοτριχα- ενα μακρητριχο)- και δεν ειναι και ΤΟΣΟ τραγικα τα πραγματα, ουτε στο δικο μου διαμερισμα!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Sorry αλλά σε τι ποσότητες βγάζει τρίχα η σκύλα σου και τις βρίσκει οι γειτόνισα τα..10 δευτερόλεπτα που περνάτε απο την είσοδο; πότε προλαβαίνει δηλαδή και μαδάει; Βγες με τον μεγενθυντικό σου φακό και αμα βρεις καμια τρίχα απο τα μαλλιά της γειτόνισσας στην είσοδο κάντης φασαρία :rolleyes:

glykeria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2011
145
24
Καλά η γειτόνισσα θα βρήκε αφορμή από τις τρεις τρίχες που θα βρήκε στο μπαλκόνι. Εγώ προσωπικά και φτερά από πουλιά βρίσκω, πρέπει να ζητήσω τα ρέστα από τα περιστέρια; Δυστυχώς ζούμε σε ένα γενικότερο κλίμα παράνοιας απ' ότι φαίνεται.
Όσο για το επανιελάκι, εντάξει, πόσο να μαδάει. Δεν θέλουν και ιδιαίτερη περιποίηση στο τρίχωμα. Και επειδή είναι τρομερά ανθρωποκεντρικά σκυλιά είναι κρίμα να μην του επιτρέπεις να μπαίνει στα δωμάτια.
Επίσης κάθε μέρα το λιγότερο 2 φορές σηκώνεις 12 με 15 κιλά; Για τη γειτόνισσα; Really? Μην τους δίνεις αξία, απάθεια είναι η λύση.

• Like
Reactions: Marion_Russel