Γείτονες !!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εγώ προσωπικά δεν θα κανα τίποτα άλλο και θεωρώ ότι αρκετά φυλακιστήκατε εσείς και το σκυλί σας για κάθε υστερικιά. Ούτε θα το ξανακουβαλούσα στα χέρια εκτός κι αν η κυρία και το παιδί της βγάζαν τα παπούτσια τους πριν κυκλοφορήσουν στον κοινόχρηστο χώρο και σφουγγαρίζαν και πίσω τους καθώς περνούσαν.

Αλλά ας σου πούνε αυτοί που δε συμφωνούν μαζί μου τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις για να περιορίσεις τις μιερές και τρισάθλιες τρίχες.
+1

Καλά δεν εχει με τι να ασχολειται ο κοσμος?
Και εσύ βρε παιδι μου γιατι της δινεις αερα της τρελης? Κουβαλάς το σκυλι στα χέρια, δεν του αφηνεις την κουβέρτα του κλπ....
εγω θα το γύρναγα σε πόλεμο νεύρων... τωρα που αρχιζουν οι ψιχάλες θα της αφηνα χαρτί στην πορτα "παρακαλω πολύ κατεβειτε καθαρίστε την εισοδο. Οι λάσπες από τα παπούτσια σας γέμισαν τον τόπο" Και ασε να ψάχνει τις λάσπες.... όσο εσύ θα ψαχνεις τις τρίχες!

Δάφνη

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
797
2
Π. Φάληρο
Αν βρίσκαμε μπελά για τις τρίχες... θα με είχαν κρεμάσει στην πυλωτή για παραδειγματισμό! :rolleyes:
Έχω δει τούφα (τούφα όμως, όχι αστεία) του μικρού να φεύγει με τον αέρα από το παράθυρο και να κάνει σβούρες μπροστά από την πολυκατοικία. Και αν προσγειωνόταν στο μπαλκόνι των απο κάτω?
Σίγουρα θα έχουν φύγει κι άλλες φορές τσουλούφια που δεν έχω πάρει χαμπάρι... :oops:

Ε είπαμε, άλλο γαυγίσματα και ποδοβολητά και άλλο τρίχες...
Να πω ότι τίναζες την κουβέρτα της πάνω από τα απλωμένα ρούχα τους, θα είχαν ένα δίκιο.

Συμφωνώ με όσα σου είπαν παραπάνω. Ήδη κάνεις πολλές υποχωρήσεις. :nono:

Baya

New Member
21 Σεπτεμβρίου 2013
4
0
* Στον δρόμο, μαζεύεις τα κακά της ε;

Δεν έχω καταλάβει...τα "απαγορευμένα δωμάτια", ποιά είναι; Του δικού σου διαμερίσματος; Δεν της επιτρέπεται η πρόσβαση και μένει κυρίως στην βεράντα; Αν είναι έτσι, κακώς.
Σας ευχαριστω πολυ για τα καλά σας λόγια! Μου δώσατε πολύ θάρρος. Τα απαγορευμένα δωμάτια που είπα είναι τα δυο υπνοδωμάτια και η κουζινα. Γραφειο, σαλονι, τραπεζαρια και μπανιο σουλατσαρουμε ανετα. Απλά ήθελα να θέσω κάποιους περιορισμούς για να μην την βρω μέσα στην κατσαρόλα ή πάνω στο κεφάλι μου οταν κοιμάμαι!Στην αρχή δεν ήμουν προσεχτική οπότε σίγουρα θα βρήκε τρίχες, τώρα που ξέρω όμως και φροντίζω δεν περίμενα και δεύτερη παρατήρηση. Θα σας ενημερώσω για την έκβαση αν και πλέον κρυώνει ο καιρός και φαντάζομαι θα θέλει να κοιμάται μέσα
Τα κακάκια θα θελα παρα πολύ να τα μαζεύω αλλα η αλήθεια είναι πως αρνείται να λερώσει έξω, τα κάνει μόνο σπίτι σε συγκεκριμένο σημείο και τα καθαριζουμε επι τόπου! ελπίζω να ξεντραπεί κάποια στιγμη!
Η κουβερτούλα της είναι απο τα τζαμπο οπότε θα ακολουθήσω την συμβουλή σου. Ευχαριστω!

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Όλα ωραία, αλλά το θέμα με τα κακάκια να το κοιτάξεις - πρέπει να αρχίσει να τα κάνει έξω... Έχει διάφορα σχετικά άρθρα στο forum, είναι αρκετά σύνηθες το φαινόμενο, αλλά - φιλική συμβουλή! - μη το αφήσεις να συνεχίσει.

Baya

New Member
21 Σεπτεμβρίου 2013
4
0
Πίστεψε με θέλω και εγώ να τα κάνει έξω γιατι έχω κουραστεί. Την πάνα δεν την μάθαινε με τίποτα, όλο την ξέσκιζε.

Από την άλλη, μένω σε περιοχή όλο τσιμέντο. Όταν την βγάζω βόλτα, περνάμε από μαγαζιά και ισόγεια σπίτια, χωμάτινα μέρη σχεδόν μηδέν και ο κόσμος με κοιτά με μισό μάτι. Και σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να τα κάνει στο σπίτι μας και να τα μαζεύω παρά να χω τον κάθε ένα που νομίζει ότι του ανήκει ο δρόμος ή τα πόδια του είναι πιό καθαρά. Επίσης έχι πολλά επιθετικά αδέσποτα και φοβάμαι.

Την πάω βόλτα πλέον με το αμάξι στην παραλία ή στο βουνό αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται πρωί βράδυ.

Το προσπαθουμε πάντως, χτες πρώτη φορά κάναμε τσισάκια έξω επειδή ήμασταν με σκυλοπαρέα που κατούραγε πολύ και δεν θέλαμε να μείνουμε στην απέξω!

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
Τι σημαινει οταν καποιος από τους αλλους ενοικους της πολυκατοικιας σου αφηνει ενα μικρο κομματακι πιτσας πάνω στο πατακι του διαμερισματός σου, ωστε να ακουμπαει πανω στην πόρτα;
Σημειωτεων οτι με τους αλλους ενοικους δεν εχω και τις καλύτερες σχεσεις!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Το πιο επικίνδυνο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάποιο φάρμακο στη πίτσα ...έτσι ώστε μόλις ανοίξει η πόρτα να το αρπάξει ο σκύλος. Το πιο αθώο ....μια αψυχολόγητη γυφτειά.
Μόλις είχα μετακομίσει στο σπίτι που μένω τώρα..έβλεπα μια διάχυτη δυσαρέσκεια στα πρόσωπα κάποιων της γειτονιάς. Την πρώτη βδομάδα βρήκα στο σκαλοπάτι της πόρτας μέσα σε χαρτοπετσέτα ρύζι βρασμένο με ελάχιστα κομματάκια κοτόπουλο. Φαντάστηκα πως μπορεί να έχει κάποιο κ@λοφάρμακο μέσα...το μάζεψα και το πέταξα. Αν είχα κάνα λιγούρη σκύλο που σαρώνει τα πάντα από κάτω ..μπορεί και να το είχε φάει. Αλλά ευτυχώς το σκυλί δεν τρώει από κάτω...εδώ δεν τρώει το φαγητό του καλά - καλά.

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Βαλε την γυναικα σου να φοραει τακουνια μεσα στο σπιτι κ να κοβει βολτες.... θα ειναι 10φορες ποιο εκνευριστικη απο το σκυλο σε θεμα θορυβου για τους απο κατω, οποτε μετα οταν θα ερθουνε να σου πουνε να την περιορισεις γιατι κανει φασαρια, πες οτι δεν μπορεις να τους δεσεις κ τους δυο γιατι καποιος πρεπει να φερνει τις παντοφλες, κ θα παρακαλανε να λυσεις το σκυλο!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα έκλαψα:ROFLMAO::LOL::LOL::LOL::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τι σημαινει οταν καποιος από τους αλλους ενοικους της πολυκατοικιας σου αφηνει ενα μικρο κομματακι πιτσας πάνω στο πατακι του διαμερισματός σου, ωστε να ακουμπαει πανω στην πόρτα;
Σημειωτεων οτι με τους αλλους ενοικους δεν εχω και τις καλύτερες σχεσεις!
Βουντού; Μάγια;;;
Το πιο επικίνδυνο που μπορώ να σκεφτώ είναι κάποιο φάρμακο στη πίτσα ...έτσι ώστε μόλις ανοίξει η πόρτα να το αρπάξει ο σκύλος. Το πιο αθώο ....μια αψυχολόγητη γυφτειά.
Μόλις είχα μετακομίσει στο σπίτι που μένω τώρα..έβλεπα μια διάχυτη δυσαρέσκεια στα πρόσωπα κάποιων της γειτονιάς. Την πρώτη βδομάδα βρήκα στο σκαλοπάτι της πόρτας μέσα σε χαρτοπετσέτα ρύζι βρασμένο με ελάχιστα κομματάκια κοτόπουλο. Φαντάστηκα πως μπορεί να έχει κάποιο κ@λοφάρμακο μέσα...το μάζεψα και το πέταξα. Αν είχα κάνα λιγούρη σκύλο που σαρώνει τα πάντα από κάτω ..μπορεί και να το είχε φάει. Αλλά ευτυχώς το σκυλί δεν τρώει από κάτω...εδώ δεν τρώει το φαγητό του καλά - καλά.

do your best....
αποκεφαλισμένος κόκορας!

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Οτι εμπλεξες με λαλακες (απο οποια αποψη κ να το δουμε)
Στην θεση σου (ποσα διαμερισματα είστε?) θα παραγγελνα πιτσα for everybody...

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
Επανέλθετε παρακαλώ γιατί το έχω χάσει μαζί με αυτούς τους ανθρώπους.
Υπάρχει καμιά υπέροχη περίπτωση να ζητούν ανακωχή.?
Και εγώ το σκέφτηκα να θέλουν να μου δηλητηριάσουν το σκυλί!αλλά αν πήγαινα το κομμάτι πίτσας σε εργαστήριο να το ψάξουν θα κέρδιζα αξίως τον Τίτλο της Παρανοϊκής.
Το άλλο που σκέφτηκα είναι ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα. τι εννοώ : η κύρια κατηγορία που μου καταλογίζουν είναι ότι από τότε που νοίκιασα εγώ βρωμάει όλη η πολυκατοικία. truth be told έχω χάσει την αίσθηση της όσφρησης εδώ και ένα χρόνο. δεν μπορώ να μυρίσω τίποτα! Αλλά θυμάμαι πολύ καλά τί μυρίζει και πώς και πότε. Αυτό το αθώο κομματάκι πίτσας λοιπόν που ήταν ακριβώς έξω από το σπίτι μου ούτε που το αντιλήφθηκα. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΡΩΜΟΚΟΠΟΥΣΕ.
Ετυχε σήμερα να ξεκινήσω για την πρωινή βόλτα αρκετά νωρίτερα από το συνηθισμένο. 4.15 ενώ συνήθως βγαίνουμε 5παρά κάτι. πλάκα θα έχει να μου αφήνουν μπαγιάτικα φαγητά μπροστά απτό σπίτι για να λένε ότι πράγματι βρωμάμε...και μετα να τα μαζευουν πριν τα δω...

Κυρία Ν-φηλ για σας κάθισα να βάλω τόνους και να προσέχω την ορθογραφία μου. Αφού εσείς τα πιάνετε τα υπονοούμενα(εγώ δηλώνω ότι δεν καταλαβα τίποτα) τι θελαν να πουν οι ποιητές γεινόνοι με την Πίτσα;;;

• Like
Reactions: Marion_Russel

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Οι συνταξιούχοι επιτρέπεται να μην βάζουν τόνους και γενικά να γράφουν όπως νομίζουν,έχουν τη συμπάθειά μας.

• Like
Reactions: ioanna a

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Και εγώ το σκέφτηκα να θέλουν να μου δηλητηριάσουν το σκυλί!αλλά αν πήγαινα το κομμάτι πίτσας σε εργαστήριο να το ψάξουν θα κέρδιζα αξίως τον Τίτλο της Παρανοϊκής.
Μου εκανε τρομερη εντυπωση αυτο με την πιτσα και το ρυζο-κοτοπουλο που ανέφερες. Απορω ποσο σκατοψυχοι μπορει να ειναι ορισμενοι ανθρωποι. :eek: Δεν υποψιαζεσαι κανενα??

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
ειναι ολοι τους υπουλότατοι.:love:
και δεν ειναι μονο προβλημα της πολυκατοικίας μου αυτο. ολόκληρη η πόλη ετσι ειναι.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Εγω εχω να πω οτι απαξ κ μπλεξεις με τρελους ή ηλιθιους ουτε άκρη ουτε πορισμα βγαινει!
Δλδ μην ψάχνεις την λογικη πισω απτην "πιτσα"...
Στην θεση σου θα ημουν πολυ προσεκτικη, γιατι ειτε τρελοί είναι είτε ηλιθιοι...κ οι δυο κατηγορίες είναι ακρως επικινδυνες!
Εφοσον δεν ξερεις ποιος το κανε δραση δεν μπορεις να λάβεις...εχε τον νου σου οποτε κ τα ματια σου 14!

• Like
Reactions: ioanna a