Βροχή κ τουαλέτα!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Κι εγώ πιστεύω ότι αν δεν συντρεχει λόγος υγείας (οπως ηλικιωμένο σκυλί με ακράτεια), το κασόνι απλά μειώνει τις βόλτες για ένα σκύλο και δεν τον βοηθάει σε τιποτα. Και τέλος πάντως σίγουρα δεν χρειάζεται για περιπτωσεις κακοκαιρίας. Δε λέω να τρέχετε με τις ώρες μέσα στις καταιγίδες, αλλά πόσο δύσκολο είναι να βγείτε έξω απο την πόρτα να κατουρήσει ο σκύλος και να ξαναμπείτε??

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Εεε... καλά... μην το λες. Ο Κόφι δε θέλει με τίποτε να περπατάει εκεί που στάζουν νερά, ή στο δρόμο όταν βρέχει. Και ενώ γενικά περπατάει κόσμια, όταν βρέχει τραβάει σα βουβάλι να πάει κάτω από τα μπαλκόνια, προκειμένου να μη βρέχεται (εγώ φυσικά να μένω από την έξω πλευρά και να βρέχομαι!). Επίσης δεν ξέρω πώς αλλά σκανάρει δρόμους, πεζοδρόμια κλπ και πατάει επιλεκτικά σε ότι κρίνει ότι είναι πιο στεγνό.
Τσίσα του αργεί να κάνει και εννοείται ότι κακά πρέπει να βρει μία στεγνή επιφάνεια για να τα κάνει... Οπότε όπως καταλαβαίνεις οι βόλτες μας και υπό βροχήν δεν είναι λιγότερο από 20λεπτο. (βλαστημάω από το τράβηγμα αλλά οκ)

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Κι εγώ πιστεύω ότι αν δεν συντρεχει λόγος υγείας (οπως ηλικιωμένο σκυλί με ακράτεια), το κασόνι απλά μειώνει τις βόλτες για ένα σκύλο και δεν τον βοηθάει σε τιποτα. Και τέλος πάντως σίγουρα δεν χρειάζεται για περιπτωσεις κακοκαιρίας. Δε λέω να τρέχετε με τις ώρες μέσα στις καταιγίδες, αλλά πόσο δύσκολο είναι να βγείτε έξω απο την πόρτα να κατουρήσει ο σκύλος και να ξαναμπείτε??
Άμα έχεις αρσενικό...πολύ έυκολο...για ρωτα και τους ιδιοκτήτες κοριτσιών...?????
Η μάνα μου με τις δύο κοπέλες..πρέπει να κάνουν με΄χρι και 2 τετράγωνα για να βρούνε οι "κυρίες" το κατάλληλο σημειο....!!:):)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Άμα έχεις αρσενικό...πολύ έυκολο...για ρωτα και τους ιδιοκτήτες κοριτσιών...?????
Η μάνα μου με τις δύο κοπέλες..πρέπει να κάνουν με΄χρι και 2 τετράγωνα για να βρούνε οι "κυρίες" το κατάλληλο σημειο....!!:):)
Χαχα!
Εμείς ήμασταν τυχεροί!Το "σημείο" ήταν 5 μέτρα από την εξώπορτα!
....τώρα που το σκέφτομαι....μάλλον η κυρία ήταν τυχερή....ή ευπροσάρμοστη...σιχαινόταν τόσο την βροχή που προκειμένου να μην βραχεί θα τα κρατούσε για πάντα νομίζω...αν δεν μπορούσε να τα κάνει κάπου κοντά!:p:p

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Μωρέ καλά είστε εσείς που δεν τους αρέσει η βροχή εμένα η δικιά μου όχι απλά της αρέσει αλλά κάνει σαν παλαβή με τη βροχή άσε που νομίζω ότι όταν βρέχει επιτιδες δεν κάνει αμέσως την ανάγκη της για να κάτσει περισότερο έξω. Οχι ότι όταν κάνει την ανάγκη της αμέσως πάμε σπίτι όταν δεν βρέχει αλλά όταν βρέχει θέλω εγώ να βιαστεί και την βλέπεις να μοιρίζει εδώ και εκεί και να μην λέει να κατασταλάξει αν θα τα κάνει ή όχι. Αλλά μια μέρα εγω της την έφερα, βγήκαμε στην βροχή το πρωί έγινε μούσκεμα έκανε μόνο τσίσα της και κακά δεν έκανε με τίποτα βρε 20-30 λεπτά κάτσαμε έξω και βολτάραμε και τίποτα και έτσι την γύρισα σπίτι και μετά βλέπεις το απόγευμα μία Ζήβα να βιάζετε να βγεί βόλτα να κάνει κακά της όπου παρόλο που πάλι έβρεχε δεν έδωσε σημασία ούτε σε βροχή ούτε στα σκυλάκια της γειτονιας και αμέσως στο 2ο τετράγωνο στρογυλλοκάθετε και τα βγαλε ΟΛΑ. χε χε. Πρέπει να έχεζε για 2-5 λεπτά περίπου? Τον αμάζευτο είχαν οι κουράδες της. χε χε

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
εντάξει το καταλάβαμε :lol::smile::lol:

Επειδή το θέμα είναι παραπλήσιο, με το χιόνι τι γίνεται βρε παιδιά; Σήμερα το πρωί από τη πλευρά των Καλυβίων Αττικής που μένω εγώ χιόνιζε και προβλέπω το βράδυ χειρότερα φαινόμενα :shock:

Ο δικός μου για να κάνει την ανάγκη του πάει πάντα εκεί που την έχει ξανακάνει (είναι 3-4 σημεία). Με το χιόνι θα είναι κομπλέ; επειδή είναι μόνο 4,5 μηνών (βελγ. λυκοσκ.) υπάρχει περίπτωση να κρυώσει αν τον έχω έξω κάνα εικοσάλεπτο;; (τόσο αντέχω στο κρύο)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.128
4.809

Επειδή το θέμα είναι παραπλήσιο, με το χιόνι τι γίνεται βρε παιδιά; Σήμερα το πρωί από τη πλευρά των Καλυβίων Αττικής που μένω εγώ χιόνιζε και προβλέπω το βράδυ χειρότερα φαινόμενα :shock:

Ο δικός μου για να κάνει την ανάγκη του πάει πάντα εκεί που την έχει ξανακάνει (είναι 3-4 σημεία). Με το χιόνι θα είναι κομπλέ; επειδή είναι μόνο 4,5 μηνών (βελγ. λυκοσκ.) υπάρχει περίπτωση να κρυώσει αν τον έχω έξω κάνα εικοσάλεπτο;; (τόσο αντέχω στο κρύο)
Αστον καλε να τρεχει στο χιονι.. ειμαι σιγουρη οτι θα ενθουσιαστει:D
Εδω εμεις που ειμαστε σχεδον καραφλοι:maria: ειδαμε χιονι και παθαμε ντελιριο:D

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά

Τι να κρυώσει βρε? Πλάκα μας κάνετε...
Α΄στον να το χαρει...
Εμένα οι δικοί μου κάνουν τούμπες για χιόνι..με τις ώρες...κυλιούνται..
Ο Τσούφι έχει πέσει σε παγωμένη λίμνη,(είχε σπασει ο παγος κοντά στην όχθη)..και δεν κατάλαβε Θεο...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Κατι ξεγυρισμενες χιονομπαλες που εφαγε ο Αδαμ...χαχαχα

Αφηστε τα σκυλια να απολαυσουν οτιδηποτε...αναπτυσσουν ετσι και τις σωστες αμυνες για τον οργανισμο τους...

Ας μην ειμαστε μιζμιζιδες...:D

Εξαιρουνται μικροσωμες φυλες που μολις βγουν για βολτα πηγαινουν σαν κομπρεσερ...:D :D :D

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
εγω ανησυχω λιγο επειδη εχει -2 στο Ντραφι-Πεντελη...

αλλα ο σκυλος μου "στην κοσμαρα του" και δεν δειχνει σημαδια να κρυωνει κλπ.

μια χαρα τον βλεπω.

αν και κοντοτριχος,εχει πολυ πυκνο τριχωμα και αδιαβροχο.

ομως ανησυχω...καλα ετσι ειμαι δεν θα αλλαξω,απλα μοιραζομαι που και που τον "πονο" μου.

(θα μου πειτε αλλα Bullmastiff βγαινουν βολτες στους -30...)

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
Εμείς κυλιόμαστε στο χιόνι, σκάβουμε τούνελ και το τρώμε λες και είναι παγωτό βανίλια!:D:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn