Βροχή κ τουαλέτα!

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
μόλις γύρισα απο το πλύσιμο 16 ποδιών....με σκέτο νεράκι και σκούπισμα. Ξέρετε πόσα μπινελίκια έφαγα???
Που να ....τολμήσω το ξύδι:p

little_pony

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2008
179
0
Χαλκίδα
ο δικος μου απο μικρος οταν πηγαινα να τον καθαρισω με ξυδι μετα χτυπιοταν κατω κ στους τοιχους..(προσπαθουσε να το βγαλει ο χαζος..:p:p) κ τωρα οταν κανει κατι που δεν πρεπει (τιναζει το κρεβατι του κ γεμιζει τον τοπο τριχες) του βαζω μπροστα στη μυτουλα ενα μπουκαλι ξυδι και φευγει αμεσως..:p:p

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Προτείνω αντισηπτικά μαντηλάκια dettol. Mυρίζουν καταπληκτικά, είναι μεγάλα και δε χρειάζεται να αλλάζετε σε κάθε πόδι. Εγώ τα χρησιμοποιω και μετά απο ΒΑRFoγευμα και για εξωτερικό σκούπισμα του σκύλου, αλλά και του πατώματος αν του ξεφύγει κάτι.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ας είναι καλά η σκούπα για τα χώματα και η σφουγγαρίστρα για τις λάσπες!!!!!!!!!!!!!!
Μέχρι να πιάσω τον έναν να τον καθαρίσω..έχει φύγει ο άλλος μέσα και τούμπαλιν...οπότε...έχω σηκώσει χέρια ψηλα και κάνω πως δεν βλεπω τις λάσπες...!!!:p:p

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
:D Κακώς... εμείς καθόμαστε στο χαλάκι και περιμένουμε. Εχουμε μάθει να δίνουμε και τα μπροστινά πόδια για σκούπισμα. Ζοριζόμαστε λίγο με τα πίσω...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Το Dettol είναι σπουδαία εφεύρεση. Δύσκολα το βρίσκω εδώ κι ακόμα δυσκολότερα βέβαια το φυσικό πευκέλαιο που είχα στη Νέα Ορλεάνη. Το Dettol όμως το βάζω μέχρι και στην ηλεκτρική ατμοσφουγγαρίστρα μου και κάνει καταπληκτική δουλειά. Όχι γιατί λερώνει το Μουφ αλλά διότι γενικά μ' αρέσει ν' απολυμαίνω. Καμιά φορά βέβαια ξερνοβολάει και όντως είναι καλύτερα να σκουπιστεί και να σφουγγαριστεί το σύμπαν.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Γιατι ζοριζεστε βρε παιδια!Εγω που μενω σε διαμερισμα μεγαλο και η τουαλετα ειναι στην ααααααλη ακρη του σπιτιου μολις γυρναμε απο την βολτα πηγαινουμε κατευθειαν στο μπανιο κλεινω την πορτα και οτι ειναι να γινει θα γινει εκει μεσα:D:D:D και οχι σε οοοοολα το σπιτι!Οποτε σηκωνουμε ποδαρακια μπροστινα και πισω και την ουρα διοτι ακουμπαει πολλες φορες και αυτη και αν στην διαδρομη εξωπορτα-μπανιο υπαρχουν καποιες πατημασιτσες μετα με την σφουγγαριστρα τα περναω μια και οκ το θεμα!

Το Detol δεν το ηξερα οτι μπορει να χρησιμοποιηθει για τον σκυλο γιατι νομιζα οτι εχει πολυ ισχυρες αντισηπτικες ιδιοτητες γι αυτο!

mariatito

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2009
101
1
Ηράκλειο Κρήτης
Προτείνω αντισηπτικά μαντηλάκια dettol. Mυρίζουν καταπληκτικά, είναι μεγάλα και δε χρειάζεται να αλλάζετε σε κάθε πόδι. Εγώ τα χρησιμοποιω και μετά απο ΒΑRFoγευμα και για εξωτερικό σκούπισμα του σκύλου, αλλά και του πατώματος αν του ξεφύγει κάτι.
Και σκουπίζεις και τη μούρη του με το μαντηλάκι dettol? κι άμα γλυφτεί είτε σε μούρη είτε σε πόδια? δεν είναι χημικό? ή είναι ασφαλές?

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Και σκουπίζεις και τη μούρη του με το μαντηλάκι dettol? κι άμα γλυφτεί είτε σε μούρη είτε σε πόδια? δεν είναι χημικό? ή είναι ασφαλές?
Με δεδομένο οτι σκουπίζομαι και η ίδια με τα ίδια μαντηλάκια, δε βλέπω πρόβλημα να σκουπίσω και το σκύλο (απο πλευρας τοξικότητας). Το Dettol χρησιμοποιείται επίσης και ως αντισηπτικό για πληγές, οποτε συγκλονιστικά τοξικό δεν είναι. Εξαρτάται κι απο το συγκεκριμένο σκέυασμα βέβαια....
Για ένα σκουπισματάκι μιλάμε, όχι να βουτήξω το σκύλο στο υγρό σφουγγαρίσματος. :)

mousoudi

Active Member
9 Ιανουαρίου 2010
28
0
Πονεμένη ιστορία η βροχή με τουαλέτα (γινόμαστε παπιά και οι 2, μετά αυτή τινάζεται και όποιον πάρουν τα σκάγια, δηλαδή εμένα και πάλι). Χώρια που ζει στην αυλή σε ένα περιφραγμένο χώρο που όταν βρέχει, ο μισός γίνεται ένα λασπουριό και μισό. :mad: Το κόλπο με το ξυδόνερο στα πόδια δεν το ήξερα. Τι γνώμη έχετε, εχει νόημα να απολυμάνεις τα πόδια ενός σκύλου που σε 5 λεπτά θα ξαναπατήσει στις λάσπες? Λέτε να μου κολλήσει τίποτα μύκητες στις πατούσες?? :confused:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.772
4.050
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Δεν το πιστεύω ότι το (ξανα)κάνατε θέμα :p
Βρε παιδιά, τι έγινε κι άμα βραχεί λίγο; Σκουπίστε με μια πετσέτα όταν φτάσετε σπίτι και σκουπίστε και τις πατούσες από τις λάσπες και τέλειωσε η ιστορία :)

macblack

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
157
0
από την πόλη του Ζορό
μωρομάντηλα για τα πόδια (καβάτσα έξω από την εξώπορτα) κι αν είναι τόσο μούσκεμα πια το σκυλί, πετσέτα και στο φινάλε πιστολάκι για να μην βρωμάει μετά η τρίχα

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Εμένα ο δικός μου, που είναι 8 μηνών, από πολύ μικρός έχει μάθει,
να κάνει πιπι (μόνο), ενδιάμεσα από τις βόλτες ή πολύ πριν την πρωινή βόλτα, σε άμμο "γάτας" στο μπαλκόνι!
Βέβαια, του έχω πάντα καθαρή και ο χώρος αυτός δε βρέχεται!
Αλλά με τη βροχή εμείς δεν παίρνουμε χαμπάρι είμαστε Σκυλιά! :D

mariatito

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2009
101
1
Ηράκλειο Κρήτης
Εμένα ο δικός μου, που είναι 8 μηνών, από πολύ μικρός έχει μάθει,
να κάνει πιπι (μόνο), ενδιάμεσα από τις βόλτες ή πολύ πριν την πρωινή βόλτα, σε άμμο "γάτας" στο μπαλκόνι!
Βέβαια, του έχω πάντα καθαρή και ο χώρος αυτός δε βρέχεται!
Αλλά με τη βροχή εμείς δεν παίρνουμε χαμπάρι είμαστε Σκυλιά! :D

Siouxsie, για λέγε, για λέγε... με ενδιαφέρει πολύ να μας πεις πως το εκπαίδευσες και πως συμπεριφέρεται εκεί. Κάνει και πιπί και κακά εκεί; Κάθε πότε το αλλάζεις;
Είναι σε πλαστικό κασονάκι η άμμος; τι μέγεθος έχει αναλογικά με το σκύλο;

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ελεος ρε παιδια........βαζετε τα σκυλια να κατουρανε στο κασονι με την αμμο για γατες :paja1::-|
βροχη ειναι, δεν ειναι υδροκυανειο!

mariatito

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2009
101
1
Ηράκλειο Κρήτης
ελεος ρε παιδια........βαζετε τα σκυλια να κατουρανε στο κασονι με την αμμο για γατες :paja1::-|
βροχη ειναι, δεν ειναι υδροκυανειο!
Κι όμως galazio!
Είναι πολύ πρακτικό να μάθει ένας σκύλος ΚΑΙ εκεί να τα κάνει.
Φαντάσου, μπορείς να πας ένα ταξίδι, να τον έχεις στο πάρκο και μέσα το κρεβατάκι του, το κασονάκι με άμμο, πας εσύ σε ένα μουσείο βρε αδερφέ -που λέει ο λόγος- και δεν ανησυχείς αν τα κάνει στην μοκέτα του δωματίου!
Έχω μπει σε ξένα site που λένε για την χρησιμότητα του να μάθει στην άμμο το σκυλί (η μεθοδος ξεκίνησε στα μικρά που δεν επιτρέπονταν να βγουν μέχρι να εμβολιαστούν, κι επειδή συνήθως τις πάνες τις μασουλούν σε κομματάκια, άσε που είναι και αντιαισθητικές).
Να σου πω κι άλλο ένα παράδειγμα.
Κάνω βόλτα με το σκύλο μου, και ξαφνικά, του έρχετε ένα τσιρλίπιπί, τι να σου λέω, άλλο πράμα ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ (παράδειγμα λέω) το να μαζέψεις με το σακουλάκι τη στέρεη σκατούλα, είναι εύκολο, το τσιρλιπιπι πως μαζεύετε όμως; ενώ, στο σπίτι μου, στο κασονάκι, είμαι υπευθυνη των...πράξεών του, να τα μαζέψω, και χωρίς να ενοχλήσω κανέναν.
Και τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά. Ο σκύλος δεν καταπιέζεται, και αφού βγαίνει μια ικανοποιητική βόλτα την ημέρα για να μυρίσει, να εξερευνίσει και να τρέξει (πάντα με λουρί για μένα) τότε, όλα καλά, όλα ανθηρά!

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Συγνώμη, αλλά επειδή έχω σκύλο σαν πατσαβούρα και με το θέμα της βροχής βασανιζόμαστε πολύ, απο΄άποψη ότι γίνεται μούσκεμα και μετά περνάνε ώρες να στεγνώσει... παρόλα αυτά βγαίνουμε...

Έχω μία ερώτηση... Αν έχω πάει ταξίδι, και όσες φορές έχω πάει δλδ και τον παίρνω πάντα μαζί, δεν τον αφήνω ποτέ μόνο του παραπάνω από ότι τον αφήνω στην Αθήνα, στο σπίτι μας. Δηλαδή το κασονάκι δεν είναι πρακτικό γιατί έτσι το σκυλί δε θα μάθει να κρατιέται. Το να μείνει και 8 ώρες-10 ώρες δίχως να πάει τουαλέτα για ένα ενήλικο σκυλί είναι αποδεκτό, πρέπει να μάθει να μπορεί να αντέχει (εκτός και αν συντρέχει ιατρικός λόγος)

Τώρα για τη διάρροια, οκ, έχεις ένα δίκιο, δε μαζεύεται. Ε, οκ ας ήταν αυτό το πρόβλημα των δρόμων όταν μία το χρόνο πιάσει καμιά διάρροια το σκύλο μας. Εδώ ο κόσμος δε μαζεύει καν τα στέρεα!!! Στη διάρροια μαζεύω ότι μπορώ. Και ευτυχώς ο σκύλος έχει μάθει να με ειδοποιεί ότι ΠΡΕΠΕΙ να βγει έξω τόσο για διάρροια, όσο και για εμετό. Με το κασονάκι θα έχει πάντα την εύκολη λύση και πώς θα το μάθει αυτό?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn